Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Leden 2013: Nové modely na českém trhu

41 komentářů

WinDiesel
Maj ho u Emila Freye v Praze Stodůlkách ...............
Banjo
Tak uvidíme, jak šikovně nastaví ceník, ale na první pohled rozhodně nevypadá zle...
Banjo
Mně taky, ovšem takový kus auta (a k tomu nového) za ty prachy si svou klientelu nepochybně najde.
woody-alien
To jako, že v i30 je vynikající audiosystém....? 😉 >😁
Nerez
Slovo Hudlaj by ti mohlo napovědět, zda jde o vtip nebo ne >😒]
kalista47
číslo 2222 Žije jooo !!! >😁 >😁 >😁 >😁
Ozzman
Ano. Leon bude konečně zas vypadat normálně, pro Seat mám slabost ( bylo to moje první auto), ale doba altey a toled poslední generace mi moc neříkala. Docela bych uvítal Leon kombi, určitě by to byla zajímavá alternativa Golfa Kombi. 😄

Já jsem ještě docela zvědavý na nový Fluence
Ozzman
Já ho potkal na jižní spojce v Praze.. chvíli mi trvalo se zorientovat co to je za auto, vypadalo to jak z jiného světa😊
Arese
To já se nejvíc těším na nový Leon! Nádherný jižansky emocionální design, sympatický interiér (konečně!), moderní technika, k tomu super česká cena a podle prvních zahraničních testů i výborné zpracování a jízdní vlastnosti. A jako třešnička na dortu - mechanická parkovací brzda (na rozdíl od VW Golf :no: ) Lze si ještě vůbec přát něco víc? 😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: A tentokrát bude i třídvířko a kombík 😄 😉
iFrankie
Dneska proti mě jel v Čestlicích u Aquaparku... Koukal jsem na to, vůbec jsem to auto nepoznal, co je to za značku... až teď vidím tu fotku, tak to poznávám... zprvu jsem myslel, že to je hodně z dálky Maseratti... vypadá to fakt luxusně ale!!!
Erialdur
Myslím ,že už jim pan Veverka odpovědel. Tak proč to znovu řešit. Škoda Oktávie III. se začne prodávat jak už bylo řečeno v únoru. A stejně nevím proč to řešíš zrovna ty , který si ji určitě nekoupí. Všiml jsem si ,že máš slabost pro Korejské automobilky. Nic proti.
Erialdur
To Fluence se mi moc nelíbí. Ale je to samozřejmě věc názoru.
Klaudius
Jedného Fiskera som videl zodvakrát v Bratislave. Asi jediný na Slovensku. Naživo je to kus nádherného auta.
flipmode
To je vtip doufam? Nebo ze by dalsi absolutni a neobjektivni obdivovatel korejskych aut??
3_diamanty
zistite si kedy sa niektore auta zacinaju predavat a potom sem piste 😉 , poniektori ste mimo, octavia sa predavat v januari nezacne.....

je rozdiel auto predstavit verejnosti a rozdiel auto zacat realne predavat.... niekedy je medzi tymito krokmi aj par mesacna pauza......
woody-alien
Není zač. 😉
Slavek-TDM
>😁 Tak toto je hlod tydne :yes:
Adam Novák
aha, děkuji za upozornění, myslel jsem si, že začíná už v lednu
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Ceny budou zveřejněny v lednu, ale prodej jako takový začíná až v únoru.
woody-alien
Začíná prodej O3 v lednu 2013 ? Nezačíná...

"Škoda Octavia III se na českém trhu začne prodávat v polovině února 2013."

Zdroj: auto.cz
Adam Novák
O3 se ale začne prodávat v lednu (pokud se pletu, oprav mě a dodej zdroj)
Adam Novák
a nadpis článku: Leden 2013: Nové modely na českém trhu
woody-alien
"V Evropě se první exempláře třetí generace Mazdy 6 sice objeví ještě před koncem roku, na českém trhu však prodej auta má být zahájen až v únoru 2013. "

Už si konečně přečtěte úvod článku. Týká se aut, která se začnou prodávat na našem trhu v LEDNU 2013.
Pekelná Micinka
i třicetkrát lepší. >😁
Mishaw
potkal jsem ho na letišti v Ruzyni, v bílé barvě
Krysso
A kde mazda 6?
Krysso
Navštiv České Budějovice, tady se prohání už skoro rok. Vypadá impozantně a je to hodně velký kočár
woody-alien
Musel jsem se mrknout na blog, nějak jsem to tehdy v té záplavě přehlédl... 😉
Pekelná Micinka
>😒] 8-s Ano, tento prvek výbavy bude u MB nabízen pod registrovaným názvem Klausgerät.
rx3333
krásne auta
igorvrazic
presne tak...1000 clankov o nej a tu nic...drzost!
John_Lenon
Začátkem prosince na D5 ve směru na plzeň u zličína. Už má i pražský spztky. Konkrétně auto co je na stránkách fisker.cz
dakilla
v Žiline som ho už videl pred niekoľkými mesiacmi. Bolo s Českou značkou.
Emel
V dubnu v Amsterdamu...
[odkaz]
kari.laz
A hlavně třikrát lepší něž jste čekali >😒]
Nerez
Koho zajímá Octavia, když ti na trh příjde skvost všech skvostů, prostor který nemůže být prostornější, pohodlí, pohodlnější než pohodlí samo, nejkvalitněší české třídvířko...nový Hudlaj i30 3dv :yes: :yes: :yes:
Už se těším, až se to rozjede >😒]
woody-alien
>😁 :yes😒br />
Na tenhle model jsem se právě těšil. Aneb jak se zpívá ve Třech veteránech - "Zažít nudu - vadí".
woody-alien
Úvod článku : Které automobilové novinky se u nás začnou prodávat během následujícího měsíce? 😉
Adam Novák
Kde je nová Octavia?
Starfighter
Znovu uvedenou novinkou na českých komunikacích bude i model Aleš T., který je vybaven automatickou funkcí dálničního vybržďování Highway Safety Drive. Jeho dostupnost se dá očekávat během nejbližších dnů.
kari.laz
Až potkám Fiskera, jestli ho někdy potkám, se těším. Hodně exotické auto.