Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Jaguar XJ se zimy nebojí, vyrazil do nejchladnějšího města Kanady

23 komentářů

Anonym
Taky simyslím, jezdil sem v pátek brzo ráno zasněženou prahou a o víkndu po okresách ve středních čechcáh,který nebyly nijak poslený, jen uježděná vrstva sněhu a všude sem vyjel...
Anonym
JJ, mooc pěknej
Mig_35
krasavci :yes:
Pekelná Micinka
Po tomto článku a tvém příspěvku zde, mě napadlo jediné jméno, když jsem otevřel toto. [odkaz] >😒]
Mig_35
co by nezvládlo auto s jednou poháněnou nápravou 😉
Anonym
Já mam teda předchozí generaci XJ, ale že by palubka a spol držela jenom strachy pohromadě, to se fakt říct nedá...

Infoentertiment už byl zastaralý i tam, ale je funkční, navíc jde vylepšit, když se ví jak.

Dotykovka mi neva.
Pepis
"... doporučuju posadit se do něčeho od konkurence, pak si tu svatozář..." Chápu, že každý nemá shůry dáno, ale lhát a překrucovat fakta, to opravdu není dobré.
Dinar
Máš v tom docela guláš, pokud říkám, že je mi jedno, jestli jsem ti šlápl na kuří oko, pak to zcela jistě není poučování. Mně možná vypadlo "n", tobě bohužel logika. 😉
Pepis
Vidíš, a já si zase myslím, že člověk, který nezná český pravopis, mě nemá o čem poučovat 😉
Dinar
Lhal bych, kdybych tvrdil, že mě mrzí, jestli jsem ti plivnul na plakát, prostě je mi to jedno. A pokud nechceš být sám mimo, doporučuju posadit se do něčeho od konkurence, pak si tu svatozář kolem XJčka na tom plakátu sám vymažeš. 😉
Pepis
Ty základku 😉 Ale MNĚ je to taky šumák.
Dinar
Máš-li kuří oko, zkus doktora, mě je to šumák.
Dinar
Na obrázku vypadá dobře třeba i interier latitude, ale nechtěj si do toho sednout.
Pepis
Nebo musíš být slušně mimo, abys tohle tvrdil.
Dinar
Zastaralý Infotainment, budíky vypadají jak namalované pastelkama, lesklý plast všude kolem, konzola s výdechy vzduchu dělá dojem, že ji někdo k palubce náhodně přilepil, modré podsvícení jak v tom hyundai, XF to uvnitř umí o něco létpe, a to při tom taky není žádný zázrak. Celé to drží nějak pohromadě, myšleno dojem z kabiny XJ, protože obšito kůží, bez této obezličky bys jen ohrnul nos. Plus malé beztvaré sedačky, prostě musíš být fanda, abys za tenhle vnitřek vysolil minimálně dvě mega, kterékoliv z D3 je v provedení vnitřku o kus jinde.
Pekelná Micinka
Tvarování, nebo dílenská kvalita?
Pekelná Micinka
Kolik jich asi muselo být, když táhli XJ? [odkaz] >😒] >😁
3_diamanty
no ja ti neviem ... ale mne sa prave zvnutra jaguare velmi pacia... [odkaz] ano viem foto je len foto... ale predpokladam ze nazivo to bude tiez parada :yes😒br />
neviem co kto stale ma proti interierom jaguarov.... podla mna to bude zvnutra absolutna spicka :yes:
Pepis
Ostuda? Buď jsi v tom autě v životě neseděl nebo trpíš nějakou velmi specifickou poruchou vnímání a vkusu.
blake26
sice u mna je 911 na prvom mieste o tom niet pochyb ale jag je svojou eleganciou u modelov XJ XF hned za nou + samozrejme su tam na rovnako nemci (MB) v poslednej dobe jaguar robi pekne auta aj novy F type je zaujimavy :yes:
Dinar
A co říkáš na vnitřek? XJ je krásné auto zvenku, v tmavých lacích, ale uvnitř je to bída. Jeho hlavním plusem je, jak jezdí, je větší než XF a přitom lehčí, krásně pohodlné a přitom mrštné auto, skvělé, ale ten vnitřek bych překousl možná tak v hyundai, v jagu je to ostuda.
3_diamanty
suhlas... jaguar ma momentalne nadherne auta... jaguar sa vratil: XJ, XF, F-type - vsetko prave nadherne jaguare ake maju byt.... tiez sa mi jaguar paci a postav k nemeckej premii jaguara tak je hned jasne kto urobi najvacsi dojem a kto posobi najelegantnejsie a najcharizmatickejsie.... ano prave jaguar :yes: charizmy a elegenacie ma na rozdavanie... to auto je proste ako magnet :yes: a neboj... mne sa tiez pacia jaguare viac ako porsche ... daleko viac :yes:
Bubáq
Toto je můj outcomming: není jiného vozu, který bych miloval více.

Dokonce i 911 je až druhá.... Já vím, nebijte mě!!!!