Novinky
bigsoul
0
Tymto modelom a navrhom nam KIA ukazuje ako rada kopiruje ine znacky a ze si este hlada vlasnu tvar, ktorej sa priblizila na europskom trhu, ale stale to nieje ono a je to skor vykradacka dizajnou inych europskych aut. Tu je to napriklad sedackami, ktore si pozicali od BMW i8 takisto prvky interieru. Ano berem treba sa ucit od najlepsich >😁
Přejít do diskuze
Nevím...v EU asi NE ale v USA by to jít mohlo..
Tady je to moc velké...větší než Sorento???
Kde jako to zaparkujem?
Tady je to moc velké...větší než Sorento???
Kde jako to zaparkujem?
Že tam je mřížka z Kie, ještě neznamená že je v tom vidět RR Evoque. Z jiných pohledů to budou jistě další auta... Topper ale nezklamal, a zase se u toho udělal >😒]
Cross GT je zatial pasee a daleka buducnost ale amici sa mozu tesit na novu kiu forte a ta je uz realitou😒br />
[odkaz]%25255B3%2525… />[odkaz] :yes😒br /> [odkaz]%25255B3%2525… />
[odkaz]%25255B3%2525… />
paci sa mi viac ako europsky ceed.... parada... kia v USA opat porastie :yes😒br />
kia ma mimo europy velmi zaujimave modely : ved aj quoris alebo cadenza su fajn len v eu ich nemame.... zavidim im nove forte.. krasny hatch :yes:
[odkaz]%25255B3%2525… />[odkaz] :yes😒br /> [odkaz]%25255B3%2525… />
[odkaz]%25255B3%2525… />
paci sa mi viac ako europsky ceed.... parada... kia v USA opat porastie :yes😒br />
kia ma mimo europy velmi zaujimave modely : ved aj quoris alebo cadenza su fajn len v eu ich nemame.... zavidim im nove forte.. krasny hatch :yes: