PR

Zpět na článek

Auto Tip 04/2013: Škoda Octavia vs. Volkswagen Golf vs. Audi A3 vs. Seat Leon

17 komentářů

3_diamanty
suboj krasavcov >😁 alebo kto bude kralom nudy

poradie je jasne uz z fotky: octavia to s prehladom vyhra a bude zasluzeny kral nudy pred golfom

😉 :yes:
4hill
Jsem rád že jako redaktor Auto Tipu jsi nám už předem neodepřel výsledek. To víš ..ne každý chce pokroucenou karoserii a přední světla sahající až k těm zadním. Nadčasovost designu je něco co jako fanoušek korejských patvarů ocenit nedokážeš.Postav za pět let tato auta vedle současné produkce H/K a budeš se divit jak zastarale korejci vypadají... I když to ty dobře víš..to jen tvá nenávist ti zastírá oči..a ve většině případů i rozum.
guze
Tak tak :yes:
Ondris
Nadčasovost designu se pozná podle toho, že měl autor k ruce jen pravítko?
guze
Vždyť on to napsal jak se pozná nadčasovost designu...
Ondris
Napsal nesmysl. To, že se jemu zdají fluidní tvary zastarávající neznamená, že tomu tak je.
Beauty is in the eye of the beholder - proto se Focus prodává tak jak se prodává a proto ne všude považují Golfa za etalon vzhledu.
guze
On nemluví o tom za co se požaduje konkrétní model v širokém názoru lidí, on mluví o dlouhodobé svěžesti designu, která u korejských automobilek rychle vyprchá, to že se to tobě nezdá, neznamená, že tomu tak není.
4hill
Pokud nechápeš jednoduché psané slovo tak se k němu nevyjadřuj...
miromen
Souhlas. Za mě všechny koncernove novinky VW se v nižši středni designově povedly. Nejhuř je na tom podle mě A3 a to diky interieru.
Jen co prochazim nějake diskuze tak největši zklamani z auta jako celku ne jen dle designu je z OIII.
reolda
náhodou, jak nemám rád škodovky, tak oktávka se, dle mého mínění, opravdu povedla, je hezčí než všechna tři další auta.
reolda
náhodou, jak nemám rád škodovky, tak oktávka se, dle mého mínění, opravdu povedla, je hezčí než všechny tři další auta.
jamp
Nebudem reagovat 2x, ale octa ujde, pojdem pozriet az bude u predajcu, po6 rokoch ma mozno este spozna >😁 ,dufam, ze ju nezmrvili ako rapida, za tie ceny by mohli dat aj dobre materialy.
miromen
Pravě že ji v interieru udajně zmrvili a to pravě šizenim materialu kde je na tom OII lepe. Dost Škodovkařu je docela zklamano.
overnight
samozřejmě Octavia, jak jinak. Jsme přece v Česku, ne? 😄 Nejdynamičtější je Leon s LEDkama. Konzervativní A3 mě docela zklamala a Golf vypadá tak nějak pořád stejně, no prostě jako Golf. 😄
twistedTSD
Podle RZ to bude spíš německý test...
igorvrazic
To tie VW redakcie neupravuju vysledky podla krajiny,kde to tisknu? >😁 :-!
pochcana kosile
1. Octavia
2. Golf
3. A3
4. Leon