Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Octavia liftback 4x4 nebude!

17 komentářů

ryccardo
Prosím tě já vozím kočárek i v liftbacku a žiju. Nikdy jsem s tím neměl problém. Jinak 1,4 T 103 kW 4x4 by taky nebylo k zahození 😉
ryccardo
já teda bez toho DSG, ale jinak souhlasím.
ryccardo
hlupák to jako problém nevnímá. Ovšem jinak je to díra na trhu dosti velká, kterou Škodovka mohla výhodně zaplnit, ale chápu, že je potřeba 4x4 v sedanu(liftbacku) ponechat pro Audi. Osobně mě mrzelo, že O2 se v liftbacku ve 4x4 nevyrábí, protože bych o ní měl zájem. Nová generace haldexu je svým chováním na kluzkém povrchnu výborná. Tajně jsem doufal, že třeba u O3 se to změní. Kombíka prostě nechci. Vypadá to jak pohřebák. Audi v quattru je zase o úplně jiných penězích. Ach jo ;-\
šmoula nešika
Mně by se taky 1.8T líbilo, jenže už ho nahradilo 1.8 TSI. 😉
šmoula nešika
😄
šmoula nešika
Asi ve Vlkohradě čtou Auto Bild.
Thomasino
To je škoda, kdo potřebuje stále ty kombíky! 😒 Většinou stačí liftback, kufr to má skoro stejný, všichni nevozí kočárky apod. Asi jí to u VW neprošlo... Pro mě ideál je 1,8T benzín 4x4 a liftback 😄 Možná by stačilo i 1,4T
luki_a
je to jen a jen koncernová politika, kterou oktávka trpí.
Jelikož je rozměrově skoro stejně velká jako passat a ještě by měla 4×4 pro liftback, tak už se neprodá ani jeden passat a ani jeden golf.
Škoda, zrovna do kombinace - Octavia Elegance liftback 2,0 TDi DGS 4×4 bych šel okamžitě.
beibej
ujistit ještě jednou tak za týden? Jeden nikdy neví co se může změnit.
Hammunasakra
😄
_MT_
On to není problém ani pro Golf. 😄
praptak
:yes:
Kuban
:-! tak si jedinci koupí klasický liftback, 4x4 logo koupí za 50Kč nalepí a je to... výsledek bude skoro stejný 😄
nope
Das ist eine Katastrophe!
Futurista
Tak Passat je jiná třída...
CHerokee
SMutné. Hlavně, že u Passata to není problém. ;-\
marek.g
nebude??? 😐 snad to přežijem... >😒]