Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vadné pedály přijdou Toyotu draho, zaplatí dalších 29 milionů dolarů

Japonská automobilka musí ve Spojených státech zaplatit dalších přibližně 550 milionů korun, na vině jsou problémy se zasekávajícím se pedálem plynu.
Zpět na článek
27. 2. 2013 19:54
Re: štvavá kampaň
Závažné havárie lidí kteří si spletly brzdu a plyn!

Nic neprokázala ani NASA: [odkaz]

Maximálně se mohl zasekávat kobereček..
17. 2. 2013 15:16
Re: štvavá kampaň
nez napisete takove hloupost je lepsi se informovat, toyota vubec neni velkorysa a auta zacala svolavat az po zavaznych havariich v USA a na narizeni tamnich uradu!!
17. 2. 2013 15:14
Re: nikto nieje neomylný
problem u toho je ze oni si tu chybu nepriznali ale az po donuceni americkych uradu zacali svolavat i kdyz byl problem interne uz dlouho znami. Svolavacky nejsou nikdy dobrovolne z velke casti je delaji automobilky po narizeni uradu
17. 2. 2013 12:08
Re: toyota
To kupodivu tak vtipný není. Kdybys napsal "kvalita koncernu", váleli bysme se smíchy.
16. 2. 2013 19:32
nikto nieje neomylný
toyota vždy vyrábala tie najlepšie autá ...a to že sa stane nejaká chyba len svädčí že tam pracujú ľudia a nie "roboti" ...ako v iných automobilkách tvrdia že ......"porucha vznikla nedodržaním podmienok užívania" ...to že si vedia priznať chybu a aj vyplatiť poškodených beriem ako veľké + ...ved automibilka ktorá nikdy nevyrobila niečo chybné ...neexistuje.....sú len také čo si to nepriznajú
Avatar - vabis
16. 2. 2013 17:30
štvavá kampaň
Vadné vadné, taková slova může vypustit jen koncernová redakce a korejskými vraky zaslepení čtenáři. Nám kdysi na Š105 upadlo kolo a na Moskviči se zasek plyn v poloze max. Přesto nikdo z rodiny žádnou z těchto událostí nepovažoval za nebezpečnou. Kolo se našlo, lanko od plynu se promazalo a bylo.

Toyota je tak velkorysá, že auta svolá, opraví, královsky odškodní atd. Co můžete chít více??? Nějaká jiná automobilka by zapřela, mlžila, z vás by dělala blázny a obviňovala vás z účelové lži. Toyota staví (byť už to taky není co bývalo) jedny z nejlepších aut světa. Že to v testu nevyhraje protože to má o 5L menší kufr nebo projede o 2km/h pomaleji mezi kuželkama na tom nic nemění.
Avatar - PeterLuk
16. 2. 2013 17:01
Popravde...
...neviem čo si mám myslieť.

Sú Japonci naozaj tak spoľahlivý a každú chybku riešia zvolávačkou (zatiaľ čo ostnatní ich nepriznajú alebo len niekedy), alebo sú na tom Japonci zle? :-!