Novinky
pargi
0
😄 :yes:
Přejít do diskuze
Emel
Prodeje kombíků v Evropě jsou vysoké a Civic kombi by mohl být zajímavý počin. Nicméně jestli opravdu chystají to co je na té skice, pak se myslím ani nemusí obtěžovat s importem.
Emel
Inu, toyota si zkrátka v nižší střední potrpí na "extravagantní" tvary
[odkaz]
[odkaz]
King
Megalomanský zadní převis? Mně přijde poměr předního a zadního převisu velmi vyváženě, nemám s Aurisem kombi žádný problém. 😉
Choochoo
Reklama musi byt, samozrejme znam vybavu i s ovl. radia na volantu 😉 Je proste treba vyvazit tu koncernovou reklamu na auto.cz 😉
N6600
Ja uz ano. Minuly tyzden na Shell P4 - Krc, v ciernej farbe a dost zaspinene. Tankovala ho jedna celkom pekna (asi) slecna. Stal som kusok od nej a pozoroval ju. Tu Toyotu 😄 V skutocnosti vyzera ten Auris fakt dobre, ale je ozaj dolezite vybrat spravnu farbu. V tmavej farbe zanikaju vsetky detaily 😒
Co sa tyka zadnych svetiel - mne pripominaju upravene svetla z aktualneho Lexusu IS. A na Aurise sa mi pacia ovela viac, nez na Mitsubishi ASX.
Co sa tyka zadnych svetiel - mne pripominaju upravene svetla z aktualneho Lexusu IS. A na Aurise sa mi pacia ovela viac, nez na Mitsubishi ASX.
PeterLuk
Má >😁
Ale nie, nechcem im robiť reklamu v každom príspevku, ale výbava jerbohatá: [odkaz]
Ináč súhlasím. :yes:
Ale nie, nechcem im robiť reklamu v každom príspevku, ale výbava jerbohatá: [odkaz]
Ináč súhlasím. :yes:
PeterLuk
Ja som videl včera biely hatchback, ale len spredu. Celkom sa mi páči, až na ten zadok. Už som si naň zvykol, ale nepáči sa mi madlo a úzke okno. 😉
Choochoo
Ty si nedas pokoj >😁
Jeste napis, ze ma ovladani palubaku a radia na volantu a bude jasne ze lzes, pac to nema ani ceska skoro premie tak jako nema ani klimosku >😒]
Zadek je hezci nez u hatche, jen doufam, ze ho trumfne Civic kombi 😉
Jeste napis, ze ma ovladani palubaku a radia na volantu a bude jasne ze lzes, pac to nema ani ceska skoro premie tak jako nema ani klimosku >😒]
Zadek je hezci nez u hatche, jen doufam, ze ho trumfne Civic kombi 😉
PeterLuk
>😁 >😁 :yes😒br />
A má aj lakťové opierky.
Ale pravda, zadok by mohol byť krajší. 😉
A má aj lakťové opierky.
Ale pravda, zadok by mohol byť krajší. 😉
Choochoo
Koukam, ze te jeste malo masirovali MQB a tahem vocpoda se spotrebou perpetuum mobile >😒]
PeterLuk
No ale mne by tento základ stačil. A zabudol som, má aj parkovaciu kameru a senzory! 😉
Choochoo
Kdyz se chces ohanet pakety zdarma a cenou od tak je samozrejme holatko vyhodnjesi 😉 Japonec je pouzitelnej v zakladu :yes:
PeterLuk
Som si včera pozeral ceny (hatchback). Už v druhej výbave - Active - je dvojzónová (v základe jednozónová) automatická klíma. V Active je aj multimediálny displej, kožený multifunkčný volant, rádio a s metalízou a základným motorom je cena necelých 15 000eur, čo je podľa mňa slušné. Že má aj multilink snáď spomínať netreba... Toyota je inak "aktívna" (viz. výbava >😒] ) než Škodovka.
BRAVO TOYOTA!
BRAVO TOYOTA!
_MT_
:yes: Také si eleganci představuji trochu jinak. A extravagance není nutně něco špatného, takže titulek moc nechápu.
donPedro
design jest poměrně značně subjektivně hodnotitelná veličina. Zde však, autor článku zajisté promine, jest nadpis IMHO nadsazený. Toto vozidlo mi připomíná snad nějaké baby BVPčko, a na mysl se mi tudíž neodbytně vkrádá otázka: Kolikpak ši šoudruži myšlíte, že še do tohoto japoňškého bojového vožidla vleže japoňských šoudruhů? 😉
Nuz ale predsa majstrom previsov je tu ina znacka, permanentne montujuca o cislo vacsie karoserie na o cislo mensom podvozku...
Choochoo
Ja zatim nemel to stesti 😉 Predek uvidime, ale na fotkach se mi zadek u kombi libi vice nez u hatche 😉
Mike_C
Myslím, že to nebude ve skutečnosti vypadat ještě lépe. Stačil mi hatch ve skutečnosti 😉
Choochoo
Ono jde o to jak ten previs bude vypadat ve skutecnosti. Spoj narazniku je vyssi nez u konkurence, ale cekova masa materialu neni o nic vetsi nez ma konkurence.
S druhym odstavcem naprosty souhlas, jen doufam ze se o chlup vice povede [odkaz] Skici jsou zatim hodne povedene :yes:
S druhym odstavcem naprosty souhlas, jen doufam ze se o chlup vice povede [odkaz] Skici jsou zatim hodne povedene :yes:
Aladeen
Toyota tiež nie je lacný špás , ale vie to vynahradiť slušnou výbavou a kvalitnou atmosférickou jednotkou :yes:
Mike_C
Co je na tomhle proboha elegantní? >😁 Snad ty digitálky s gumovými gombíky? :no: :no: :no: Kdyby se řeklo v lehce extravagantním balení, neřeknu ani popel 😄
Atlis
tak teda musim sa priznat, ze dizajn aurisu hatchback som musel velmi dlho travit. teraz, ked uz som si nan zvykol a dokonca sa mi zacina pacit, prichadza kombajn z tym megalomanskym zadnym previsom... zase budem potrebovat par mesiacov, kym si na to zvyknem... 8-s
ale budiz. z 1.6 atmosferou, za slusne peniaze - preco nie. ak niekto nemeni auto velmi casto a hlada spolahlive auto, nevidim najmensi dovod navstivit inu znacku ako toyota. :yes:
ale budiz. z 1.6 atmosferou, za slusne peniaze - preco nie. ak niekto nemeni auto velmi casto a hlada spolahlive auto, nevidim najmensi dovod navstivit inu znacku ako toyota. :yes:
3_diamanty
sice to nie je dizajnovy kral ale >😁 je to celkom ok ..... pekne :yes😒br />
som zvedavy na ceny.... octavia vyzera byt draha... a to este ani kombik nemame
som zvedavy na ceny.... octavia vyzera byt draha... a to este ani kombik nemame
Choochoo
Tohle je krasa, vypada docela luxusne, ne jak spousta jednoduche az spise lacine evropy 😉
[odkaz]
Za me jednoznacne :yes: verim ze ve skutecnosti to bude vypadat jeste lepe 😉
Trochu za exterierem zaostava na fotkach design palubky, skutecnost muze byt ale lepsi.
[odkaz]
Za me jednoznacne :yes: verim ze ve skutecnosti to bude vypadat jeste lepe 😉
Trochu za exterierem zaostava na fotkach design palubky, skutecnost muze byt ale lepsi.
pargi
Už se těším na komentář uživatele ipodtouch, který zase přijde s tím, jak auris minulé generace nevyvezl jeho a dalších 5 bukanýrů na palubě na kopec, jak to nemá v základu mlhovky (na rozdíl od ceedu..který je nemá ani v druhé výbavě a auris ano) a jak to je horší než jeho favorit 8-s
Futurista
Tak jsem si říkal, že vypadá dobře, že to bude táhnout prodeje toyoty u nás. A pak jsem docvakal až k zadnímu pohledu... No, Evropa má asi jinej styl. Za mě ke kufru hezký, zadek ne.