Testy
Pacho69
0
ještě VWĚTŠÍM objemem (kufru).
Přejít do diskuze
jojo, denně potkávám borce, co mě na 50tce předjíždějí 80. Pak je dojedu na dálnici, neb mě to 130 jede.
já bych dal do červené ještě paprsky na elektronech, vždy z půlky. Vypadá to dobře a to i pod kapotou. Jen když si vzpomenu na zvuk GT-R, tak si nemůžu pomoct, ale evokuje to ve mě zubaře.
"...Nismo je vlastně úplně samostatně stojící značka..."
Ehm, NISMO je skratka z "Nissan Motorsport International Co., Ltd." a je to divizia v ramci Nissanu, takze asi sotva to moze byt uplne samostatna znacka. A pise sa to praveze komplet velkymi pismenami. Z malych pismen maju len stylizovane logo...
Ehm, NISMO je skratka z "Nissan Motorsport International Co., Ltd." a je to divizia v ramci Nissanu, takze asi sotva to moze byt uplne samostatna znacka. A pise sa to praveze komplet velkymi pismenami. Z malych pismen maju len stylizovane logo...
No hele... když už bych měl mít crossover tohoto typu, pak by mě na tom lákala právě ta čtyřkolka. V předokolce můžu mít Clio... ačkoli pravda nově také jen v automatu... nebo Fiestu. 4x4 v manuálu... nebo klidně s EDC či jak se tomu nadává, proč ne... ale CVT?!
Já výkon chci. Nemusí jít o astronomický počet koníků, ale když předjíždím, tak to chci mít rychle za sebou a výkonová rezerva nikdy není k zahození.
ten článek je fakt pěkně napsaný,je vidět,že jste si to užili...
bravo nissan ,letos nás čeká ofenzíva 😉
bravo nissan ,letos nás čeká ofenzíva 😉
:yes: Píšou stovky rýpanců pod Octavii, a pak brečí, že je to tu samá Škoda (která je přece vůbec nezajímá).
Rko je pila. Nismo Juke je takový zvláštní paskvil... volba mezi čtyřkolkou s CVT a předokolkou v manuálu musí být bolestná.