Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Nissan Juke Nismo: První jízdní dojmy

20 komentářů

Nemá 610 litrů, tak je tu mrtvo >😁 A pak budete nadávat, že se píše vo škodárnách a kombících... 😢
PS: článek :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Emel
Mě výkon zajímá, nikdy mi není na obtíž.
pelikoš
přesně
Pacho69
Ten kdo je zvyklý na motor z automatické pračky výkon nepotřebuje...
Johnnn
Já výkon chci. Nemusí jít o astronomický počet koníků, ale když předjíždím, tak to chci mít rychle za sebou a výkonová rezerva nikdy není k zahození.
_Teddy_
Ale co tam po vykone. Objem (kufra?) nicim nenahradis!
😄
Pacho69
ještě VWĚTŠÍM objemem (kufru).
Pacho69
jojo, denně potkávám borce, co mě na 50tce předjíždějí 80. Pak je dojedu na dálnici, neb mě to 130 jede.
twistedTSD
:yes: Píšou stovky rýpanců pod Octavii, a pak brečí, že je to tu samá Škoda (která je přece vůbec nezajímá).
Atlis
Juke je pila 😄
Emel
Rko je pila. Nismo Juke je takový zvláštní paskvil... volba mezi čtyřkolkou s CVT a předokolkou v manuálu musí být bolestná.
augustin
:yes:
pelikoš
juke-r je extrém
Atlis
vobec nie je bolestna, beries predokolku z manualom.
Emel
No hele... když už bych měl mít crossover tohoto typu, pak by mě na tom lákala právě ta čtyřkolka. V předokolce můžu mít Clio... ačkoli pravda nově také jen v automatu... nebo Fiestu. 4x4 v manuálu... nebo klidně s EDC či jak se tomu nadává, proč ne... ale CVT?!
pelikoš
je to pila
pelikoš
ten článek je fakt pěkně napsaný,je vidět,že jste si to užili...
bravo nissan ,letos nás čeká ofenzíva 😉
_Teddy_
"...Nismo je vlastně úplně samostatně stojící značka..."

Ehm, NISMO je skratka z "Nissan Motorsport International Co., Ltd." a je to divizia v ramci Nissanu, takze asi sotva to moze byt uplne samostatna znacka. A pise sa to praveze komplet velkymi pismenami. Z malych pismen maju len stylizovane logo...
Pacho69
já bych dal do červené ještě paprsky na elektronech, vždy z půlky. Vypadá to dobře a to i pod kapotou. Jen když si vzpomenu na zvuk GT-R, tak si nemůžu pomoct, ale evokuje to ve mě zubaře.