Novinky
největšího rozměru.... co to sakra jako má být??? Tohle je článek hodný automobilového serveru?? Mimochodem do E63 si lze pořídit zvýšení na 300kmh.... i tak se ale nejedná o max.... z vlastní zkušeností vím, že 63AMG jede 310+....
A ten vykřičník u RS6 >😁 >😁 >😁 aby jste si z toho nesedli na *. Realita bude tak o 40% horší...
A ten vykřičník u RS6 >😁 >😁 >😁 aby jste si z toho nesedli na *. Realita bude tak o 40% horší...
Aby ses nedivil. Pav VWavwerka umí jezdit za lžičku do kafe. Jeden redaktor jezdí v pondělí za 8,4 litru, pan Vwavwerka pak s tím samým autem jezdí za 6, max 6,5... A nemá problém tomu dát co proto. Ten benzín přece nehradí ze svýho. By určitě napsal, kdyby jezdil za víc. >😁
pokud by slo o sedany tak je mercedes jasnym favoritem, vzhledem k tomu ze jsou to kombiky a mercedes vypada jak auto pohrebni sluzby tak je to tezke, spatne nevypada ten cadillac no :yes:
XFR Shooting brake.
Tohle auto by se mzi tuhle 4 hodilo jak prde* na hrnec.
Jaguar by měl jeho výrobu rozhodně zvážit, v bláznivé evropě která miluje kombajny by mohl mít úspěch
Tohle auto by se mzi tuhle 4 hodilo jak prde* na hrnec.
Jaguar by měl jeho výrobu rozhodně zvážit, v bláznivé evropě která miluje kombajny by mohl mít úspěch
hilbily music.
Jasná volba, CTS-V, srdeční záležitost. Na druhým místě u mě Alpina a zbytek někde v dálii >😁
Jasná volba, CTS-V, srdeční záležitost. Na druhým místě u mě Alpina a zbytek někde v dálii >😁
Jde o to, že článek nemá žádnou přidanou hodnotu.
Asi se v redakci hodne nudili.
Já bych bral MB :yes:
Jestli například Mercedes vyrobí automobil podobných výkonů, který dosáhne takové spotřeby, čekám, že budeš první, kdo bude psát něco o provokaci vykřičníkem, když ho někdo z redaktorů opětovně použije.