Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 5 z čínského Brilliance HB30 snadno a rychle

17 komentářů

Aladeen
Vôbec to nevyzerá zle ! Kto by nechcel mať doma BMW za štvrtinovú cenu >😁
guze
Třeba já
twistedTSD
:yes: Tu čínskou mentalitu asi nikdy nepochopím.
guze
Taky nemůžu pochopit fanatismus neustále něco kopírovat,,,,,
Aladeen
Tuším že to už niekde odôvodnili , že vraj to kopírujú len preto aby si aj normálny človek mohol dovoliť BMW , alebo niečo na ten spôsob ...
Samozrejme od toho človek nemôže čakať rovnaké kvality či bezpečnosť ...
A musím uznať že napodobovať (len dizajnom) luxusné automobily im celkom ide a tá HB30 nevyzerá vôbec zle , až na to že kvalitou a bezpečnosťou sa nedoťahuje ani na Low-endy Európskych značiek ... 😉
twistedTSD
Tak to je mi vcelku jasné, ale je tu ten "malý" háček, o kterém se zmiňuješ v poslední větě. Když na něco nemám, tak na to nemám a hotovo.
Aladeen
To je jasné :yes: 😉
BroukJ
Když na něco nemám, tak mám na bazarové. Toto nikomu nevadí, i když je to v principu stejné, jako tady ta kopírka.

Číňani na to trapáctví akorát vymysleli jinou metodu.
twistedTSD
Koupit starší ojeté auto je podle mě trochu něco jiného než koupit čínskou popelnici a předělávat exteriér na luxusní sedan.
_MT_
Pokud podle tebe BMW dělá BMW vrtulka a ledviny, tak proč ne, že. A ani u toho nelze říct, že to nalepili úplně správně.
dal
Jdu si přelepit noťas Prestige na SONY VAIO a kolo Favorit na Merida ať mám dobrý pocit.
Hotwire
s tymi ladvinami to vyzera celkom slusne, aj ked ja by som sa v tom citil trapne >😁
cri-cri
Typl bych si že skoro každá čínanka pozná že se nejdná o pravé BMW, a radši zamíří o chlapa vedle v pravém BMW. Pak nějak strácí smysl tahle kopie (ad si každý říka co chce jediný duvod kopii je zvýšení sociálnáho statusu v okolí) ale proč ne, ikdyž lepší je dle mě kopie MB G [odkaz] a jen předělat přední masku na pravou G a už by se nachytala (interier ted nereším) většina a troufám si řici že i dost lidí z auto.cz
BroukJ
Přesně, zrovna jsem to chtěl napsat, ale předběhl jsi mě. :yes:
vabis
Omyl, my BMW poznáme, protože jej dobře známe. Asijské lidské obličeje nám taky přijdou všechny stejné, protože je neznáme. S tím je to stejný. Průměrný rodilý rákosník na ulici to poznat vůbec nemusí. Spíš je zarážející, že jim ještě lezeme do zadku a necháme si krást know hnow. Stejně se jim nic nestane a oni to moc dobře vědí. Což je chyba. Čína v dohledné době vykostí Evropu jak pekingskou kachnu 8-s
Magnetofon2
Cinske statne a sukromne automobilky beztrestne nonstop kopiruju EU/USA/JP/KR auta a potom tieto plagiaty maju drzost vyvazat aj do Europy ci do oblasti kde maju EU/USA/JP/KR automobilky (ktore vyrabaju aj v Cine) vyrobne zavody!

Tomu sa povie drzost.

A aby to nestacilo tak si Cinske kopirovacie automobilky uplatnuju v EU na sudoch "dusevne vlastnictvo" vid. kauza Kia vs. cinsky Qoros(Chery), ktoru Qoros(Chery) vyhral.

Keby sa ale nejaka EU firma pokusi okopirovat Cinsky vyrobok tak ju Cinska firma zazaluje a EU firma je do mesiaca v base obrazne povedane.

Hoci Cinska kopirovacia automobilka Chery (statna) chce dovazat do EU auta umelej znacky Qoros, to jej nebrani aby dodnes vyrabala kopie Europskeho-Korejskeho auta Daewo👋Chevrolet Matiz (design Fiat/Italdesign, vyroba v EU) pod menom Chery QQ a predavala ich po celom svete aj v Europe!

To iste Cinsky Great Wall a ich kopia Great Wall Peri (Fiat Panda 2.gen), ktora sa dodnes predava po svete hoci Great Wall posobi aj na EU trhu.

Tomu sa povie drzost.

Cinania predavaju v EU padelky EU auta a EU politici sa tvaria, ze nic sa nedeje.
Co mu sa divime ked v CR sa predavaju Cinske padelky Blata Blansko. :no😒br />
A zradcovia Europy Cinskym kopirovacom este pritlapkavaju.
BroukJ
To, že jsi našel 1 - 2 příklady neznamená, že to tak funguje v globále. Číňan sice kopíruje, ale kdo to sem dováží je věc jiná. Navíc, za stav věci může kdo? Ten kdo to kupuje, což jsou kdo?