Novinky
Na obrázku tedy je Kia Cub - přidám i video😒br />
[odkaz]
Podle některých je Cub nejspíš vize příštího Ria (tedy nic moc sportovního).
[odkaz]
Podle některých je Cub nejspíš vize příštího Ria (tedy nic moc sportovního).
pri pohľade na fotku hore som si spomenul na dve autá😒br />
[odkaz]
[odkaz]
ale nič v zlom 😉
[odkaz]
ale nič v zlom 😉
Kia a Hyundai konečně pochopili, že aby si sami nekonkurovali, musí se odlišit, a Kia to přesně dělá. Podle mě se přestane vyrábět Genesis a Veloster, a na straně Kie Venga :yes:
Genesis i Veloster jsou pecka auta. Nevidím vůbec důvod rušit jejich výrobu. A abych řekl pravdu, tak zrovna o Velosteru víc než dost uvažuju. Jediné vozidlo se sportovním šmrncem při zachování relativní praktičnosti je max Scirocco.
Protože je Kia sportovnější, a Hyundai masovější, takže můžeme očekávat omezování výroby sportovních modelů Hyundai 😉
veloster je v amerike velmi popularny model.... nie je dovod na koniec vyroby a nejake obmedzovanie ... len preto ze ludia si myslia ze kia je sportovejsia... prave naopak... aj hyundai potrebuje taketo auta a v usa obzvlast ak si chce zachovat spravny image :yes:
Toppere, já vím že autům rozumíš, nedělej ze sebe hlupáka. Sama Kia prohlašuje, že je sportovnější, a Hyundai levnější, masovější 😉
Jen tak pro přesnost - KIA je vůči Hyundai v podobném postavení, jako Škoda nebo Seat vůči VW. Čili Hyundai rozhodně není levnější než KIA, ale víc orientovaný na pohodlí nebo reprezentaci. KIA je profilovaná co do image sportovněji, spíš jako takové auto "pro mladé" (což píšete v podstatě správně).
Jak ten šmrnc proboha posuzuješ? Co jsem slyšel, tak je na něm šmrncovní maximálně obal a to ještě záleží na oku. Scirocco je na tom lépe, ale pro mne je to hlavně pěkný hatchback (sice stojí na technice GTI, ale šmrncovní není úplně to slovo, kterým bych ho popsal). Šmrnc má pro mne třeba ostrý (či ostřejší) Cooper. Když uberu z té vizuální stránky, tak třeba Svišť, nebo nové Clio RS. Ale zase to nejsou tak moc praktická auta.
trackster bol predzvestou soulu.... fakticky maju podobny dizajn a aj zhodny interier takze tu je to uz vybavene... soul je finalny produkt
dakujem redakcii za pripomenutie starej kie elan [odkaz] .... pamatam si na nu ale len z autokatalogu ktory som kedysi kupoval , vieme ze tato kia bola len pre aziu...
trackster bol predzvestou soulu ako som uz spominal... nic ine sa ani necakalo z trackstera... ale zo studii ako provo, GT a crossGT by nieco nove necakane mohlo byt :yes:
[odkaz]
A tak,není to nijak moc marketingově využitelné a přece se Kia angažuje, 😉
Pro zatím je to výrobce aut,zaměřený spíše na pohodlnou přeřepravu,pro zcela normální cestování,užitnou hodnotu.
Možná je to rozumnější přístup,než si myslet,že mám auto,které má techniku F1,ale ve skutečnosti je to jen pozlátku,protože to tak ve skutečnosti není.To je pak kýč,že?
PS😜ochybuji,že v naší Laguně je něco z F1 i když Renault je v F1 silně angažován.
Sportovní značka.To jako stačí,když bude v nějaké soutěži,kterou znáš pouze Ty?
Ne.Vždy o tom rozhodne úspěšnost,schopnosti,konkrétního sportovního modelu.Buď budou dobré a bude mít úspěch,a nebo nebude.
Buď to auto nasadí do vyšších (i pro Tebe známých) soutěží (a možná poroste image),nebo nenasadí(a image modelu bude špatné,nadruhou stranu si ve vyšších soutěžích nebudou konkurovat s Hyundaem).
Ani rally auto není ta naše Laguna.Prostě není.Soutěže a produkční auta,mají u většiny automobilek k sobě hodně daleko.