Ekonomika
_patrik
0
😄
Přejít do diskuze
Wolffe, Soul má rozvor 2550 a No3 2615, při stejné platformě i20, což o něčem svědčí. Nepatrná větší délka Soulu je daná jeho svalnatými nárazníky, ne vnitřním prostorem. No3 není auto "pod Soulem", ale minimálně vedle něho, je opravdu oficiálně koncipované jako malé MPV, a vnitřním použitelným prostorem velmi pravděpodobně stojí nad Soulem - a to je právě ta část hádanky, na kterou čekáme odpověď. -- Soul každopádně vznikl jako boxcar pro americký a asijský trh, žádné velkoprostorové ambice nikdy neměl, tam jsou jiné priority. Že se nakonec dostal i do Evropy a pokouší se tady vybudit podobnou odezvu jako třeba v USA, to mi přijde jako docela standardní pokus o rozšíření okruhu kupujících - u nás asi hlavně získání a výchova mladých klientů k loajalitě ke značce, aby si příště koupili od Kie něco dalšího. A nemusím určitě opakovat, že všechny automobilky tajně sní, že zrovna ten jejich pekáček se stane fauvé broukem, bez kterého žádný mlaďoch nemůže existovat.
Homere, Rio II (od r. 2005) patří dlouhodobě mezi nejprodávanější modely Kie. Jeho výsledky na českém trhu jsou naopak tristní, přes Fabii ani P206/207 neprošlo a český dealer nezvládl vůbec marketing, ale to je lokální story. Já bych byl proto opatrný s názorem, že Rio bude vyřazeno z výroby a místo něj přijde No3 - pro Kiu by to bylo zcela zbytečné zužování modelové nabídky. Ke všemu v době, kdy se automobilce velice daří. Vyčkejme podzimu, uvidíme, co se opravdu bude dít. Třeba i ti špióni taky něco vyfotí 😉
Klaudiusi, napsal jsem 100%ní MPV a myslel jsem tím to, co už jsem říkal nahoře. O obecnou definici MPV jsem se nesnažil, protože samotná koncepce jednoprostorových víceúčelových vozidel má různé praktické definice od různých automobilek, takže to je pokaždé debata bez konce. Omlouvám se, příště prostě napíšu: nemá vyndavací sedačky a tudíž musíme předpokládat o něco menší objem využitelného prostoru. Pěkné odpoledne 😉
Ja myslim, ze prave Hyundai a Kia mohou byt uspesne prave v segmentech do nizsi stredni, byt s dnes zverejnenym "odchytem" noveho i40 by se mohli zacit realizovat i ve stredni tride. Jen doufam, ze evropske automobilky na to najdou odpoved. Dost me stve situace prave u italu...Bravo ceka na kombi verzi jako na smilovani bozi, miniMPV na podvozku GP by se urcite taky dobre prodavalo. AR dosud nevyjela s Milanem a 169 vypada, ze uz zustane u ledu, prestoze je v zasade hotova (buhvi, na jakem podvozku)... Ve srovnani s francouzi je to tristni.
Bohuzel jsi se ve skole ani nenaucil pouzivat klavesnici a preskakuji ti pismenka. O autech si toho moc nenapsal, zato o dopisujicich ano, zrejme nejaka forma uchylky. Pevne verim, ze to s pomoci sve vule a sveho doktora zvladnes, chlapce :yes:
iba o nieco? ja si pamatam cenovy rozdiel medzi riom a rovnako vybavenym accentom s 1.5 CRDi 100 000SK. A to s tym ze u kie nesli s cenou dolu - ziadna zlava sa nekonala.
Accent bol ale podla mna aj podstatne krajsie auto ako rio, s vacim kufrom(k nam sa sedan ria nedovazal a nastastie ani trojdver accentu - taky hnus som jakziv nevidel)
Accent bol ale podla mna aj podstatne krajsie auto ako rio, s vacim kufrom(k nam sa sedan ria nedovazal a nastastie ani trojdver accentu - taky hnus som jakziv nevidel)
wolffe prosím přestaň si tu lhát do vlastní kapsy. Ty ani ke KIE ani k Hyundai nepůjdeš a rozhodovat se nebudeš. na to dám krk. Ty ses upsal Fiatu a tam taky hezky zůstaneš... >😁 a nesnaž se mi tu namlouvat že nemám pravdu ty stará vojno italská... >😁
Snad... No uvidíme... Jinak Musíš brát v potaz, že Mussa je už na trhu.... dlouho... Jinak... já spíš narážel an to, že automobilky se zbytečně křečovitě snaží udělat podtřídy proto, že v zavedených třídách neumějí být úspěšné... Na tom se asi shodneme.... Konkrétně proti tomuhle Hyundai (kii) nic nemám...jen sem měl pocit, že tohle by měl plnit víceméně Soul (s cenou od 299 000 Kč).. Nač ještě auto pod tímto autem... Mne ani nepřijde, že yb Soul vycházel ze Ceedu a tohle mělo být z I20. Ty rozdíly i rozměrové mne přijdou už minimální... a pokud pudu, tak už se budu rozhdovat alespoň u téhle značky o dvou autech... Hmm, mě to přijde prostě zybtečně moc...
tak to já raději dráteníky než mudrlanty tvojeho formátu. Ten dráteník alespoň blbě nekecá a dělá užitečnou práci. Ty tu zatím jen prázdně tlacháš a napadáš ostatní...
Bavím, ale s normálníma disjutujícíma - je jich tady docela dost. Navíc podle reakcí vidím, kam ptaříš ty ,a le nejenom ty. Takže řeš sebe a mně vynech jebpájo.
Tak vybrať sedačky aby bolo kam dať náklad je skôr vlastnosť vyžadovaná primárne od užitkáča, nie od MPV...
MPV, to je skôr vyšší posed a dobrý výhľad z auta, dostatok priestoru v každom smere a pohodlie na dlhé cesty spolu s objemnou batožinou. Možnosť sklopiť či posunúť jednotlivé sedadlá, ak chceme odviezť napríklad športové náradie. Množstvo praktických odkladacích priestorov, sklápacie stolíky. Jednopriestorová karoséria s veľkým vnútroným objemom. Roomster tak trochu vybočuje z radu, nie?
MPV, to je skôr vyšší posed a dobrý výhľad z auta, dostatok priestoru v každom smere a pohodlie na dlhé cesty spolu s objemnou batožinou. Možnosť sklopiť či posunúť jednotlivé sedadlá, ak chceme odviezť napríklad športové náradie. Množstvo praktických odkladacích priestorov, sklápacie stolíky. Jednopriestorová karoséria s veľkým vnútroným objemom. Roomster tak trochu vybočuje z radu, nie?
Wolffe, ano odpovedel jsi si sam. Jde cilene o trh, ktery zustal nezaplnen Ideou a Mussou. Vzhledem k tomu, ze italove nemaji krome Mussy (ktera boduje spis znackou Lancia, nez technickou vyspelosti) co nabidnout, Francouzi se pustili velmi uspesne do boje s C3 Picasso a jeste predtim s Modusem a nemci pripravuji novou Merivu (zrejme pristi rok v Zeneve, aby nestrhavala pozornost z nove Astry), stejne jako Polo Plus. Pak se jedna o velmi promysleny krok. Auto, ktere se da bez problemu diky malemu pudorysu pouzivat jako nakupni taska a pritom v pohode poslouzit jako vikendovy rodinny dopravni prostredek. Co je na tom spatne???
Asi se tim padem nebavis ani sam se sebou. Urazet umi i posledni blb, diskutovat jen inteligent...kam patris TY je nabiledni.
Ty ale umíš dělat závěry chlapče, jasnovidec či prognostik by mohl závidět. Nepřipadáš si tu s tou tvojí rádoby asertivitou tak trochu trapně?? Napadlo tě někdy že na tyhle tvoje agresívní výpady tady není nikdo zvědavý?? Zkus psát slušně a k věci, myslím, že to ocení více kolegů. Tyhle arogantní a prázdné výpady si nech někam jinam. Tady se baví slušní lidé. Tak to zkus. Myslím že na to máš... >😒]
nie. je to mamlas, ktorý sa zatial nezmôže ani na tú kórejskú podznačku. Mám rád týhto mudrlantov, internetových znalcov, ktorý doma majú minimálne Range Rover...
Ahoj. Ve smyslu variability interiéru - myslel jsem to pouze tak, že podle klasických požadavků lze z Roomsteru vyjmout sedačky ve 2. řadě. V No3 sedačky zůstanou na místě (zřejmě), což v každém případě omezí konečnou kubaturu ložného prostoru, tedy relativně sníží variabilitu. 😄
Hlavne bolo Rio pôvodne o niečo drahšie ako Accent, pritom menšie a slabšie vybavené. Accent sa medzitým na trhu docela dobre usadil, a prečo aj nie, má čo ponúknuť, najmä s posledným štvorvalcom 1.5 CRDI, vysoký výkon, nízka spotreba a chod kultúrnejší ako HDI...
Oci mam v poradku, brejle si kup ty. Dulezite detaily, ktere to auto delaly zajimave tam nejsou. Je to plechovka, co taky cekat od korejske podznacky...
Jj, také jí předem neodsuzuju. Koncept se mi líbí, jen mě to trklo do očí. Ale třeba mřížka je pěkná. 😄
Když já moc "normální" NEjsem 😉
PS: Tak se alespoň OMLOUVÁM (a o "odlišení" mi věru NEjde - to "zvládnu" TEXTově 😄 - mně to tak prostě jen "vyhovuje", tady je to "hra/zábava/odreagování" - třeba se časem "zklidním", zatím přeji
Pěkný den 😄
Ach a k tomu ORGASMU, na to jsou tu MNOHEM "lepší" metody 😉
PS: Tak se alespoň OMLOUVÁM (a o "odlišení" mi věru NEjde - to "zvládnu" TEXTově 😄 - mně to tak prostě jen "vyhovuje", tady je to "hra/zábava/odreagování" - třeba se časem "zklidním", zatím přeji
Pěkný den 😄
Ach a k tomu ORGASMU, na to jsou tu MNOHEM "lepší" metody 😉
Nevím jak na jiných trzích, ale tady Rio v porovnání s Accentem celkem propadlo. Asi se koncernu Hyundai-Kia nevyplatí mít dva shodné modely v nejnižší třídě, a tak Hyundai bude klasický hatch (i20) a Kia bude mini MPV. Tím se odstraní určitý kanibalismus jako je tomu v případě i30 a Ceedu. Všechno tomu nasvědčuje, protože klasický nástupce Ria, tedy mírně upravená i20, se na žádných spyphoto neobjevil.
Lze použitím caps locku dosáhnout orgasmus? Nebo máš pocit, že pokud svůj příspěvek něčím neodlišíš, tak si ho nikdo nevšimne? Blbě se to čte tak buď normální. čau.
S tím Opel Insignia s vámi SOUHLASím (NEní to "špatné" auto a Opel se opravdu asi "vydal" za všech sil, ale titul Car of the Year dostalo spíše "z milosti" - a shodou okolností stejný týden kdy ho dostalo Opel požádal vládu o POMOC ... osud "miluje" černý humor 😄
PS: Shodneme se i na Chervrolet Cruze - Octavia se obávat NEmusí, ale kdyby NEhrálo roli "domácí prostředí", tak je Cruze překvapivě docela "vážný" soupeř..
Pěkný den 😉
PS: Shodneme se i na Chervrolet Cruze - Octavia se obávat NEmusí, ale kdyby NEhrálo roli "domácí prostředí", tak je Cruze překvapivě docela "vážný" soupeř..
Pěkný den 😉
Jasně, každopádně já počkám naživo. Jestli budou ty detaily dohromady dobře rytmizované, bude to ok. Jestli ne, bude to prostě další z nedoskočených pokusů, těch jsou automobily plné, kam oko dohlédne. 😄
Zato jsou ta auta úžasně, ale opravdu úžasně originální. No, ale naštěstí to neplatí pro všechny, některá jsou normální, ale ta jsou zase strašně nudná, šedá, nenápaditá. A kupují si je jenom tupci.
Pro příklad, v Brně jsem si prohlížel Insignii. Prostor řidiče sevřený ze všech stran, ačkoliv šlo naštelovat sedadlo, volat, tak jsem se tam při celkem normální postavě 190 na výšku skládal dost ztuha, potom jsme koukl na zpětná zrdcátka a ejhle - byla malá a vrcholem bylo, že přes zadní okno je mizerně vidět ven. V kombíku už vůnbec ne, zvlášť když si představím, že vzadu sedí teoreticky ti tři lidé. No a pak jsem vlezl zpátky do toho hatche dozadu a na výšku mně díky svažující se střeše chybělo tak pět čísel.
Vedle stál mnohem méně "imidžovější" Cruze od Daewoo (pardón Chevrolet) a tam při stejné velikosti bylo všechno daleko pohodlnější, viditelnost včetně zrdcátek dobrá.
Co se týká toho Opela, tak vypadal (zejména na fotkách) zdálky úžasně, ale třeba výhled z auta je o bezpečnosti a sezení o pohodlí - to už přece nejsou detaily a ne jenom znepříjemňující život.
Pro příklad, v Brně jsem si prohlížel Insignii. Prostor řidiče sevřený ze všech stran, ačkoliv šlo naštelovat sedadlo, volat, tak jsem se tam při celkem normální postavě 190 na výšku skládal dost ztuha, potom jsme koukl na zpětná zrdcátka a ejhle - byla malá a vrcholem bylo, že přes zadní okno je mizerně vidět ven. V kombíku už vůnbec ne, zvlášť když si představím, že vzadu sedí teoreticky ti tři lidé. No a pak jsem vlezl zpátky do toho hatche dozadu a na výšku mně díky svažující se střeše chybělo tak pět čísel.
Vedle stál mnohem méně "imidžovější" Cruze od Daewoo (pardón Chevrolet) a tam při stejné velikosti bylo všechno daleko pohodlnější, viditelnost včetně zrdcátek dobrá.
Co se týká toho Opela, tak vypadal (zejména na fotkách) zdálky úžasně, ale třeba výhled z auta je o bezpečnosti a sezení o pohodlí - to už přece nejsou detaily a ne jenom znepříjemňující život.
V poslední době se v konstrukci aut objevují prvky které zhoršují praktičnost a i bezpečnost při provozu. Děje se tak kvůli snaze za každou cenu vytvořit originální dílo, které ohromí, uchvátí, vytře zrak konkurenci.Několik příkladů😒br />
- rozdvojený A sloupek velmi zhoršuje výhled šikmo vpřed
- blikače umístěné na vnitřní straně sdruženého světlometu(směrem doprostřed auta)za hustého deště či sněžení nevíš která strana to vlastně bliká.
- přístrojová deska-některé kontrolky zakrývá věnec volantu a ruce na něm položené (blikače Hyundai i20)
takových detailů se najde více a mají jedno společné:znepříjemňují řidičům život.
-
- blikače umístěné na vnitřní straně sdruženého světlometu(směrem doprostřed auta)za hustého deště či sněžení nevíš která strana to vlastně bliká.
- přístrojová deska-některé kontrolky zakrývá věnec volantu a ruce na něm položené (blikače Hyundai i20)
takových detailů se najde více a mají jedno společné:znepříjemňují řidičům život.
-
No nevím, na konceptu docela funguje, ale na produkci a ještě ve stříbrné je to lomení (podle fotek, samozřejmě jen) tak trochu navíc (z estetického hlediska). Možná kdyby bylo razantnější, nebo to vyřešili plynulým obloukem, takhle mi to přijde ani ryba ani rak.
Já jsem to myslela tak, že i když se dělají celkem DŮKLADNÉ průzkumy/prognózy (co se do zákazníka ještě vejde 😄 ), tak OMYLY (a DRAHÉ) tu již mnohokrát byly a jedno zda v poslední době Peugeot 1007 či vw Phaeton - bylo u nich počítáno s "násobnou" produkcí.
Často se automobilky snaží "obsadit" další "škvírku" v nabídce (které se již opravdu NEdá říkat "kategorie").
Já myslím, že automobilky (jako všichni ostatní výrobci) se snaží i "tvořit" preference zákazníků, tedy "manipulovat" s námi - a docela jim to i JDE ... řekla bych já 😉 ).
Ale co se týče třeba toho Fusion - tenhle model totiž náhodou trošičku znám - je to ve smyslu "AUTO" myslím HORŠí vůz než "dárce orgánů" Fiesta, nicméně prodeje jsou výborné, takže "není o čem" diskutovat (já vím že mívám trochu "nemasové" názory/pohledy na věc, a kdyby se věci dělaly "dle mne", možná by BYLY "kvalitnější", ale asi jen na chvíli - brzy by totiž "zkrachovaly" ... já se PŘIZNÁVÁM, že "vcítit" se do "většinového" vkusku mi dělá trochu "problém" 😉
PS: Jsem ráda že jsem "potkala" někoho kdo alespoň trochu "chápe" MŮJ pohled na věc a přeji
Pěkný den (i ty další) 😉
Často se automobilky snaží "obsadit" další "škvírku" v nabídce (které se již opravdu NEdá říkat "kategorie").
Já myslím, že automobilky (jako všichni ostatní výrobci) se snaží i "tvořit" preference zákazníků, tedy "manipulovat" s námi - a docela jim to i JDE ... řekla bych já 😉 ).
Ale co se týče třeba toho Fusion - tenhle model totiž náhodou trošičku znám - je to ve smyslu "AUTO" myslím HORŠí vůz než "dárce orgánů" Fiesta, nicméně prodeje jsou výborné, takže "není o čem" diskutovat (já vím že mívám trochu "nemasové" názory/pohledy na věc, a kdyby se věci dělaly "dle mne", možná by BYLY "kvalitnější", ale asi jen na chvíli - brzy by totiž "zkrachovaly" ... já se PŘIZNÁVÁM, že "vcítit" se do "většinového" vkusku mi dělá trochu "problém" 😉
PS: Jsem ráda že jsem "potkala" někoho kdo alespoň trochu "chápe" MŮJ pohled na věc a přeji
Pěkný den (i ty další) 😉
Já si trvám na svém s tím, že automobilky nadbytek aut na trhu poznají samy. Ostatně - když je nadbytek aut, tak se logicky spousta vozů neprodá, což rozhodně automobilku nemotivuje k navýšení výroby tak, jako k ostatním krokům (inovace, snížení ceny). A tak výroba chtě nechtě musí poklesnout. Popř. musí zákonitě odpadnout ti nejslabší. Pak to pocítí především výrobci.
Já bych fusion jako jednoznačně horší neviděl. Je fakt, že by někdo, třeba jako Vy, raději viděl kvalitnější motor ve fiestě...ovšem na stranu druhou, více lidí ocení právě onen fusion (předpokládám, že automobilka vychází s preferencí zákazníků a ne, že se je snaží tvořit).
Na druhou stranu, třeba u fordu si v případě c-maxu (sportovněji ladění) řidiči libovali v použití platformy focusu a patřilo to k plusu celého vozu...ani u passatu a superbu se moc nenadává na nafouklý podvozek golfa...tak proč ne😄
Nicméně chápu, jak jste to myslela a proti tomu nic nenamítám.
Já bych fusion jako jednoznačně horší neviděl. Je fakt, že by někdo, třeba jako Vy, raději viděl kvalitnější motor ve fiestě...ovšem na stranu druhou, více lidí ocení právě onen fusion (předpokládám, že automobilka vychází s preferencí zákazníků a ne, že se je snaží tvořit).
Na druhou stranu, třeba u fordu si v případě c-maxu (sportovněji ladění) řidiči libovali v použití platformy focusu a patřilo to k plusu celého vozu...ani u passatu a superbu se moc nenadává na nafouklý podvozek golfa...tak proč ne😄
Nicméně chápu, jak jste to myslela a proti tomu nic nenamítám.
A nemáš tak náhodou pocit, že zrovna tohle je ta věc s kterou má čím dál víc automobilek problém? 😉
Ale já to "chápu" jak to "funguje" (a kdybych byla finanční ředitelka asi jakékoliv automobilky, "tlačila" bych TAKÉ na "unifikaci", ale jinak mne to moc NE"těší" 8-s )
To prohlášení od Mercedes padlo před ... 10ti (?) či ještě více lety a tehdy mne MOC "muzelo", neb i když "chápu" potřebu uplatnit jednu platformu na XY-krát (změnit trochu tvar plechů/plastů NEstojí zas tolik peněz a místo jednoho modelu ... typu hatchback lze "snadno a rychle" nabízet 5 modelů - od cupky po minivan - a VĚTŠINA lidí je z toho navíc asi "nadšena").
Já prostě raději "klasiku" - starý dobrý Mercedes, než tento přístup (který ale pochopitelně více či méně "zdařile" aplikují/provozují VŠICHNi) - toť vše.
PS: S tím že NADbytek aut poznají oni sami - tam bych až tak NEsouhlasila, už nyní je modelů trochu (zbytečně) moc (i když asi ještě NEjsme "u konce") - když se na jednom základu (platformě včetně převodovek a motorů) udělá 10 automobilů - já osobně v tom žádné "štěstí" NEvidím (ale ŽE to tak bude i v budoucnu a možná JEŠTĚ "posílenější", o to NEpochybuji...
... i když mne by VÍCE "potěšilo", kdyby místo 7mi dalších variací na téže mechanice ta či ona automobilka ony peníze investovala třeba do nového motoru či lepší konstrukce podvozku apod. - nicméně to NENí "průchozí", resp. NEodpovídá to "většinovému" vkusu)
PPS: Ford Fusion je DOBRÝ příklad. Dle mých vědomostí (a maličko zkušenosti) je to JEDNOZNAČNĚ horší vůz než Fiesta (ale VÝBORNĚ se prodává, že ;-\ ) ... prostě JÁ bych spíše OCENILA třeba nové benzínové motory do Fiesty než (z mého pohledu) NEsmyslný výtvor Fusion, ale UZNÁVÁM, že to by prodeje ani ZDALEKA tak nezvýšilo, než (jako)nový model Fusion
Pěkný den 😄
To prohlášení od Mercedes padlo před ... 10ti (?) či ještě více lety a tehdy mne MOC "muzelo", neb i když "chápu" potřebu uplatnit jednu platformu na XY-krát (změnit trochu tvar plechů/plastů NEstojí zas tolik peněz a místo jednoho modelu ... typu hatchback lze "snadno a rychle" nabízet 5 modelů - od cupky po minivan - a VĚTŠINA lidí je z toho navíc asi "nadšena").
Já prostě raději "klasiku" - starý dobrý Mercedes, než tento přístup (který ale pochopitelně více či méně "zdařile" aplikují/provozují VŠICHNi) - toť vše.
PS: S tím že NADbytek aut poznají oni sami - tam bych až tak NEsouhlasila, už nyní je modelů trochu (zbytečně) moc (i když asi ještě NEjsme "u konce") - když se na jednom základu (platformě včetně převodovek a motorů) udělá 10 automobilů - já osobně v tom žádné "štěstí" NEvidím (ale ŽE to tak bude i v budoucnu a možná JEŠTĚ "posílenější", o to NEpochybuji...
... i když mne by VÍCE "potěšilo", kdyby místo 7mi dalších variací na téže mechanice ta či ona automobilka ony peníze investovala třeba do nového motoru či lepší konstrukce podvozku apod. - nicméně to NENí "průchozí", resp. NEodpovídá to "většinovému" vkusu)
PPS: Ford Fusion je DOBRÝ příklad. Dle mých vědomostí (a maličko zkušenosti) je to JEDNOZNAČNĚ horší vůz než Fiesta (ale VÝBORNĚ se prodává, že ;-\ ) ... prostě JÁ bych spíše OCENILA třeba nové benzínové motory do Fiesty než (z mého pohledu) NEsmyslný výtvor Fusion, ale UZNÁVÁM, že to by prodeje ani ZDALEKA tak nezvýšilo, než (jako)nový model Fusion
Pěkný den 😄
Tady Wolffe nejde o bezhlavou zběsilost, ale dlouhá léta odkládanou výměnu mini MPV Matrix (a doplnění line-upu Kie, která nic takového nikdy neměla). Hyundai se dlouho nemohl rozhoupat, každý druhý rok vystavil nějaký jiný koncept. Částečně se to dá pochopit, protože Matrix se v Asii prodával celá léta velice dobře a jako malý statečný univerzál se osvědčil (podvozek s dlouhým rozvorem z Elantry, krátká karosérie, výborné vnitřní poměry). Nakonec se skupina rozhodla postavit následovníka na o třídu nižší - ale prodloužené - platformě, s tím, že Kia vyjde s dvojčetem ven jako první. Doba recese hraje do karet malým vozům, takže kdy jindy, když ne teď, "koláče" prodejů za segmenty mluví jasně. Žádné záhady, marketingové mlžení nemusíme poslouchat. Apriorně se sice nabízí srovnání třeba zrovna s Ideou, ale Kia vždycky uvažuje globálně, tak možná používá ještě jiné poměřovací modely.
Kia slibuje variabilitu a prostornost, mohla by to zvládnout, umějí to. Jisté je, že opět nepůjde o 100% MPV jako je třeba Roomster - zadní sedačky nebudou vyjímací, pouze posuvné/zapouštěcí. Motory jsou bezproblémové, tam není co řešit. Zbývá tedy víceméně naladění podvozku, to je věc, kde je pořád znát nedospělý vývoj skupiny, i když před pár lety nakoupili příslušné lidi od konkurence. Trochu pochybnosti mám o ceně kolem 200k. Na podzim uvidíme.
Kia slibuje variabilitu a prostornost, mohla by to zvládnout, umějí to. Jisté je, že opět nepůjde o 100% MPV jako je třeba Roomster - zadní sedačky nebudou vyjímací, pouze posuvné/zapouštěcí. Motory jsou bezproblémové, tam není co řešit. Zbývá tedy víceméně naladění podvozku, to je věc, kde je pořád znát nedospělý vývoj skupiny, i když před pár lety nakoupili příslušné lidi od konkurence. Trochu pochybnosti mám o ceně kolem 200k. Na podzim uvidíme.
Já vím jenom jedno, po přečtení části diskuze týkající se ceny Yetiho jsem Tě litoval, že jsi se pustil do diskuze s tou trapnou ...... pod nickem Kylie. Obdivuji sice tvoji vytrvalost, chápu že nad blbostí se sice nedá zvítězit, bojovat se s ní musí, ale je škoda plýtvat texty na diskuzi s někým, kdo píše jenom proto aby psal a prudil druhý. I kdybys jsi sem nedal nic jiného než tu fotku nahoře, tak by to bylo zajímavější a záslužnější než všechny kecy Kýlije za celý víkend + dnešek. Některá holt o samotě používá robertka jiná se ukájí psaním na internet. Pokud je to hrubé, tak tam, kde slova nestačí pomůže kopanec.....
Jinak ke Kii - v Brně jsem na tohle koukal a napadlo mně, jak bude skutečně vypadat výsledek. Jenom málo aut vyjede z továrny skoro jako koncept. Já si s poslední doby vybavuji jenom dvě - poslední Civic a poslední Fiesta. Čím nabubřelejší koncept tím slabší produkční verze. Takže za fotky díky, mně se nějak zdá, že jestliže C´eed byl jistou variací poslední Corolly tak tohle nějak připomíná (ovšem v tom provedení na fotkách) spíš yaris.
Jinak ke Kii - v Brně jsem na tohle koukal a napadlo mně, jak bude skutečně vypadat výsledek. Jenom málo aut vyjede z továrny skoro jako koncept. Já si s poslední doby vybavuji jenom dvě - poslední Civic a poslední Fiesta. Čím nabubřelejší koncept tím slabší produkční verze. Takže za fotky díky, mně se nějak zdá, že jestliže C´eed byl jistou variací poslední Corolly tak tohle nějak připomíná (ovšem v tom provedení na fotkách) spíš yaris.
od toho snad trh aut je, aby byl přeplácaný autama. 😐
Žádný model není navíc, pokud tento generuje zisk. Kategorie zisk negenerují.
Žádný model není navíc, pokud tento generuje zisk. Kategorie zisk negenerují.
Nejste si sám sobě už maličko "trapný"?
Opět JEN "urážíte" a přitom počet VAŠiCH "odpovědí" je zatím stále NULA Nula nUla NUla nuLa NulA nULa :no:
Opět JEN "urážíte" a přitom počet VAŠiCH "odpovědí" je zatím stále NULA Nula nUla NUla nuLa NulA nULa :no:
Co taky čekat od "odbornice na slovo vzaté" která napíše totální blbost a není schopna uznat svou chybu... 😉
Obávám se, že to, co píšete, není moc reálné. Pokud jde o prozkoušení a méně poruchová vozidla, tak mohu namítnout, že používají tutéž osvědčenou a odladěnou platformu, čímž naopak může vzrůst spolehlivost oproti variantě, že by pro každé další auto udělali platformu novou. U prozkoušenosti pak ani nemůže být řeč - co může být "prozkoušenějšího", než existující platforma?😊
Nejsem nadšen z toho, že má x aut podobný základ, nicméně abych pravdu napsal, tak mi to vcelku nevadí, pakliže je povedená. Neříkám si "cože? pozvozek z i20? Tak to ne"..vlastně asi skoro nikdo. Automobilky to dělají, aby ušetřily (což je vcelku aktuální) a přesto mohly nabídnout větší variabilitu.
Nepřijde mi, že by chrlili tolik aut...spíš mají pestřejší nabídku. Ostatně, nadbytek aut bolestně poznají právě oni, takže si na to dají bacha.
A že nejde o takovou blbost, inu koukněte jak u nás válí třeba ford fusion..(i když to už asi píšu trochu zcestně).
Nejsem nadšen z toho, že má x aut podobný základ, nicméně abych pravdu napsal, tak mi to vcelku nevadí, pakliže je povedená. Neříkám si "cože? pozvozek z i20? Tak to ne"..vlastně asi skoro nikdo. Automobilky to dělají, aby ušetřily (což je vcelku aktuální) a přesto mohly nabídnout větší variabilitu.
Nepřijde mi, že by chrlili tolik aut...spíš mají pestřejší nabídku. Ostatně, nadbytek aut bolestně poznají právě oni, takže si na to dají bacha.
A že nejde o takovou blbost, inu koukněte jak u nás válí třeba ford fusion..(i když to už asi píšu trochu zcestně).
NAPROSTO SOUHLASím!
Trochu MÉNĚ by možná bylo "více" (raději méně a DŮKLADNĚ prozkoušených, méně poruchových aut, než "podmodel", "vedlemodel", "doplňkovýmodel" - stejně používají všechny stejnou/podobnou techniku a JEN "tříští" síly dalšími a dalšími variacemi - místo aby se soustředili na "zlepšování/další vývoj" těch důležitých věcí/komponent 😐
PS: To mi připomnělo letité "mercedesí" prohlášení, že na KAŽDÉ platformě udělají VŠECHNY typy vozidel (od mpv po cabrio) - JÁ v tom žádné "štěstí" NEvidím (já SOUHLASím s wolff(e), že už nyní je trh "přeplácaný") :no:
Pěkný den 😄
Trochu MÉNĚ by možná bylo "více" (raději méně a DŮKLADNĚ prozkoušených, méně poruchových aut, než "podmodel", "vedlemodel", "doplňkovýmodel" - stejně používají všechny stejnou/podobnou techniku a JEN "tříští" síly dalšími a dalšími variacemi - místo aby se soustředili na "zlepšování/další vývoj" těch důležitých věcí/komponent 😐
PS: To mi připomnělo letité "mercedesí" prohlášení, že na KAŽDÉ platformě udělají VŠECHNY typy vozidel (od mpv po cabrio) - JÁ v tom žádné "štěstí" NEvidím (já SOUHLASím s wolff(e), že už nyní je trh "přeplácaný") :no:
Pěkný den 😄
Já tomu nerozumím...
Já si myslel, že Hyundai má I20 a teď přijde tohle...? To je orpavdu myšleno jako konkurence pro Merivu, Ideu a Mussu, případně Roomster...? Já fakt nevím.. Korejci se chovají podobně zběsile jako koncern VW... Všude mít všechno a kde nic nemáme, takm si třídu vymyslíme... trh je přeplácaný autama.. :no:
Já si myslel, že Hyundai má I20 a teď přijde tohle...? To je orpavdu myšleno jako konkurence pro Merivu, Ideu a Mussu, případně Roomster...? Já fakt nevím.. Korejci se chovají podobně zběsile jako koncern VW... Všude mít všechno a kde nic nemáme, takm si třídu vymyslíme... trh je přeplácaný autama.. :no:
To zalamování je tam schválně - odtud je to líp vidět: [odkaz] .. nebo možná odtud [odkaz] Je to jedno z přikázání Petera Schreyera, které musí i Francouz uposlechnout. Podobné lomy jsou k rozpoznání dokonce i na faceliftu cee'du, přestože tam samozřejmě nelze základní buchtu změnit, takže to budou jen detaily (viz zadní lampy): [odkaz] . Zatím z pouhých fotek ještě nevím, jestli se mi to úplně líbí, ale jako krok z kruhu to vítám. Přinejmenším je to důsledné od celku do detailu.
Pěkné. Řekl bych, že Kia v designu dohání Toyotu. Nejvíc mi kazí dojem to zalomení okénka u kořene A sloupku před zpětným zrcátkem. Plynulá křivka by nebyla od věci.
Dekuju za ty obrazky.. jen se mi potvrdilo, ze seriovka bude mit spolecnou jen jednu vec... a to pocet kol.... 4 ... :no: