Novinky
U brněnského dealera bylo před 2 lety na prodej jeho auto, CL 65 AMG. Na silné auta si zdá se potrpí 😉
V Ostravě nepochodil s nákupem...čekal, že si z něj sednou na zadek ... a dají mu to za půlku. Potkávám ho docela často, na prajzké, ale i jinde. Naposled v Hrabové ukukoval Porsche se svou přítelkyní.... myslím, že má 22, 23 >😁 :-!
Panamera má myslím 21"ky. >😒]
Pamatuji jeho S8, co má teď za povozy?
BMW a Audi jezdil do šedesáti let, teď (jako správný "důchodce") už jen MB, které má největší výhody i slevy pro seniory. Např. odvětrávaná sedadla s integrovanou recyklovatelnou plenou v sedáku. 8-s >😒] 😉
V čem že má MB největší výhody pro seniory?
Napsal jsem přece jasně jeden konkrétní příklad. >😒]
Jak dlouho tu chodíš, že ještě nevíš, že Audi je pro kravaťáky a homosexuály, BMW pro podvodníky a metrosexuály a MB pro důchodce a cikány. >😁 😉
Jak dlouho tu chodíš, že ještě nevíš, že Audi je pro kravaťáky a homosexuály, BMW pro podvodníky a metrosexuály a MB pro důchodce a cikány. >😁 😉
A Lexus? >😒]
Já bych rád vypíchnul jednu větu, která vlastně s p. Hadamczikem nesouvisí. A to: "Proč nikdo neosloví někoho, kdo je stavět umí?"
Dokud mluvil o autech, dejme tomu. Ale tu zmínku o tom, jak dělá někdo u silnic něco špatně... Co uměla dobře ta jeho kočička, co za těžké peníze radila ve státní správě za pětikilo na hodinu...? Má pan trenér nějakou krátkou nebo selektivní paměť. Silnice vznikají úplně stejně, pane trenére. Někdo má dojem, že z cizího krev neteče a chce si pomoct za státní peníze...
Trénujte hokej, jezděte auty, ale korupci nechte na pokoji. Nemáte čisto před prahem.
Trénujte hokej, jezděte auty, ale korupci nechte na pokoji. Nemáte čisto před prahem.
Proč si hned v úvodu rozhovoru tak protiřečí: "Řekl bych, že jsem možná až maniak na hezká auta. Mám rád mercedesy v jakémkoliv provedení..." 😲 >😁 😉
>😒] Třeba ještě neviděl Unimog. PS. myslím, že si neprotiřečí, Mercedesy nejsou ošklivé, ale ne každému se líbí (všechny).
Co třeba růžový ***cuc od MB?
[odkaz]
😲 >😒]
[odkaz]
😲 >😒]
Ten se bude líbit nejen cikánům a důchodcům, ale i homosexuálům, takže fušuje do rajónu Audi. Geniální tah od MB. PS. asi měl na mysli osobní MB a ty současné modely, ale že by se mu líbila ta plečka přebrandovaná, myslím od Citroenu, nebo jak se to jmenuje, takovej ten užitkáč, to asi ne.
To je ten paaan, co si necha platit svou mladou pritelkyni ze statniho? No veru sympaticky vzor.
[odkaz]
Nemůžes popřít, že automat tě připraví o dobrou třetinu možností jak korigovat jak a kam to auto jede 😉
Ať si každý jezdí tím, co se mu líbí víc, mně je to jedno. Ale když někdo řekne, že by s manuálem poskakoval, tak má buď volšový nohy nebo to prostě neumí (řídit).