Novinky
twistedTSD
0
Image. Každopádně nevím, proč na něj zas 10 lidí reaguje.
Přejít do diskuze
Také se mi líbí. Dokonce celkem funguje i ta klesající linka. Jen ten plastový kryt radaru...
Ano Adame, nemáš vlastní názor...pak nezbejvá než papouškovat. 😉
...co když tatínek začne prodávat Dacie? Změníš nick? 😄
...co když tatínek začne prodávat Dacie? Změníš nick? 😄
ady tie keci si nechaj pre seba 😉 a postav sa k veci ako chlap
jasna volba je tu: [odkaz]
jasna volba je tu: [odkaz]
Cituji garážovwého mistra ze stejného článku😒br />
"Tak především je potřeba si uvědomit charakter neúspěchu. Nejedná se, tak jako například v případě Velsatise o fatální designové selhání, v případě Phaetonu jde o jinou věc, jde o to, že Phaetonem nastavil VW zrcadlo nikoliv sobě, nýbrž především nám, jezdcům. Neboť k vizáži, výbavě, technice tu nebude mít výhrady jistě takřka nikdo, neúspěch se totiž koncentruje jen a výhradně k "nehmotným statkům", tedy do roviny garážové sociologie. Ano, jak se potvrzuje, nejen že platí legendární axiom - Jsi než to, co tvůj vůz - Phaeton je dokonalým důkazem i dalšího axiomu, a sice - V lux třídě chceš být vnímán jako tvůj vůz... - no, a o tom to všechno je.
Konečně si napišme, že ono to s Phaetonem není tak tragické, čísla sice nedosahují závratných luxusních hodnot (kdo s nimi počítal?), takže projekt se sice nezdařil k plné spokojenosti, avšak i tak - v předznačené garážové sociologii získal VW status plnoformátové značky, a potvrdil, že je schopen stvořit i silničního boha. Říká-li tomu někdo neúspěch, prosím."
Konečně si napišme, že ono to s Phaetonem není tak tragické, čísla sice nedosahují závratných luxusních hodnot (kdo s nimi počítal?), takže projekt se sice nezdařil k plné spokojenosti, avšak i tak - v předznačené garážové sociologii získal VW status plnoformátové značky, a potvrdil, že je schopen stvořit i silničního boha. Říká-li tomu někdo neúspěch, prosím."
phaeton.... najvacsi prepadak v historii produkcie vw 😉 a pravom 😉
viac tu😒br /> [odkaz]
viac tu😒br /> [odkaz]
To jsem nevěděl že má Škoda Auto kromě výrobních závodů, elektrárny, vysoké školy ještě také oddělení psychiatrie ........
Tam Tě koukám ubytoval poté, co jsi jim jistě poskytoval dobré služby... >😁 >😁 >😁
Tam Tě koukám ubytoval poté, co jsi jim jistě poskytoval dobré služby... >😁 >😁 >😁
...už se docela těším na to až bude ve flotilách marriot nebo hilton...ti ho budou mít v ČR jistě jako první tak se aspoň mrknu naživo
...Phaeton dnes už patří jak technologicky tak morálně maximálně do muzea...a ono se jich o moc víc ani neprodalo... >😁 :yes: čímpak to asi bude?
>😁 Už máš alespoň adresu ordinace Dr. Chocholouška >😒]
MInulou generaci má šéf v AMG verzi a mě tedy moc neoslovuje ;-\ , tohle je ale jiná 😄 a to že si na němce nepotrpim.
MInulou generaci má šéf v AMG verzi a mě tedy moc neoslovuje ;-\ , tohle je ale jiná 😄 a to že si na němce nepotrpim.