Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan NP200: Dacia v japonských barvách

9 komentářů

megacruiser
a z Logana Pickup je docela hezký, od pohledu hodnotnější auto. Celkem bych se i přimlouval aby tyhle změny zavedli i u Dacie, samozřejmě mimo volantu na druhé straně 😉
Je tristní že Škoda musela tento segment trhu bez boje opustit s příchodem úzké Fabie, jejíž koncernovou platformu už nebylo možné předělat na pickup jako u Felicie...
Klaudius
Čo to tu trepeš o kopírovaní? Zobuď sa!
chetoos
Opravdu je nissan np 200 úplně stejný až na pár detailů a toje logo,přední maska,volant a to je vše.zato karoserie,světla ,vzhled,interiér se vůbec nezměnil,ale u evropské dacie logan pick-up je jěště interiér před faceliftem.podle mě je to zbytečné kopírováni,ale zase se dacia zviditelní 😄
chetoos
opravdu jde vidět že je to logan pick-up,jediné co je tam jiné je volan v interiéru ,logo,přední maska,jinak světla,karoserie atd je úplně stejná ,ale interiér je taky stejný ale u evropského pick-upu je ještě ten před modernizací.mě se to zdá zbytečné kopírování,ale zase se dacia zviditelní
Klaudius
Ale Nissan tam má zvuk a niečo znamená. Že ide o "zaostalé" trhy neznamená, že sú bezvýznamné, a nemajú pre výrobcu svoju cenu.
Navyše, že tam Nissan predáva užitkáče a aké, vie beztak celý svet, takže nehrozí, aby kdekoľvek značka s takým zvukom ako Nissan predávala pod svojim menom nejaké šmejdy...
geroc I.
Není co dodat. :yes:
simson33
No nevím, zase bych použití loga Nissanu tak nepřeceňoval - přeci jen půjde o čistě užitkové vozidlo určené pro africký a částečně asijský trh.
T613
Je škoda, že Škoda tenhle segment opustila. Mohla v klidu flákat Felicii pick-up, a pak po nástupu druhé generace pick-up na bázi jedničky.
Klaudius
Z toho mi vychádza jediné - ani v Nissane nemajú pochybnosti o kvalite rumunskej Dacie, keď na ňu bez váhania napísali svoje meno. :yes: