Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Přes Německo: Západní cestou

Bydlíte na Plzeňsku či jinde na západě Čech? Nebo máte jen rádi německé dálnice? I když jsou zdarma, cesta do Chorvatska se německou větví příliš nevyplatí. Alespoň nám ne.
Zpět na článek
Avatar - dal
10. 6. 2013 10:04
Proč si tak najíždět?
Lepší je jet po A93 na Regensburg, pak A3 na Passau, A8, A9 Graz a Maribor. Pak buď jet po Slovinské dálnici nebo ji objet přes Mureck, Lenart, Ptuj.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Hammunasakra
10. 6. 2013 12:55
Re: Proč si tak najíždět?
Prostě tam CHYBÍ (část) dálnice A93 mezi Regensburg a Rosenheim (VELMI by usnadnila cestu do Itálie a přes Salzburg a dál po A10/11 do Ljubljana i do toho Chorvatska..
PS: Akorát se měla začít stavět (ta "chybějící část" A93) a vy jste začali "bourat" železnou oponu a tak se pak investovalo do východních zemí a pak se TAM opravovaly a stavěly dálnice a... a tak STÁLE ještě NEstojí... :-|
10. 6. 2013 11:33
Je tu totalne preskodovkovane
Cestou A ideme na Octavii, nezabudneme ju vyfotit, cestou B na Yetim, C na Roomsterovi.
Pozriem do Autotipu, cesta do Talianska ... na Octavii, kazda tretia veta je ako Octavia dobre brzdi, ako akceleruje, aku ma spotrebu,.. a nakoniec je este maly test na celu stranu o tej istej Octavie 2.0TDI. Otocim par stran a test Octavia 1.4TSI. Minule cisla, Octavia proti Passatu, potom proti nizsej strednej triede, potom dokonca proti Mercedesu C (3x hadajte kto vyhral), potom porovnaie Octavie vs Rapid, potom Rapid vs Toledo,...
Pozriem Svet Motoru a dalsie cesty do Corvatska na Skodovkach.
Skoda sem, Skoda tam, ale uz toho zacina byt az prilis.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - BruceWayne
3. 7. 2013 13:21
Tak určitě nepojedu nejhorší cestu: D1
Carlsbad, Praha, Znojmo, Vídeň, Graz Mureck a Šibenik. To určitě Pomezí, Regensburg, Passau, Graz, Mureck a Šibenik. Ty dva Rakouský tunely jsou nejmenším zlem a nejmenší položkou na cestách :-! Jel jsem i přes Dvořiště a Žel. Rudu i Znojmo A VRAŽDA :no:
Rozbalit vlákno
0