Novinky
"už tam dej čtverku a netrap ho"
"setři si sklo, dyť nic nemůžeš vidět"
"už si setřel TO sklo? "
" jedeš skoro 130"
"tos neviděl tu díru?"
"vem ji zprava"
😉
"setři si sklo, dyť nic nemůžeš vidět"
"už si setřel TO sklo? "
" jedeš skoro 130"
"tos neviděl tu díru?"
"vem ji zprava"
😉
>😒] >😒] >😒]
" nelep se mu tak na zadek"
"necpi se tam, odřeš to"
"nebudeš ho předjíždět, že ne?"
"Netrub na něj, nemuže za to"
"ztlum to rádio"
"vypni klimatizaci, bolí mě z ní hlava"
😁 Vzdyt je to krásný ne?😁
" nelep se mu tak na zadek"
"necpi se tam, odřeš to"
"nebudeš ho předjíždět, že ne?"
"Netrub na něj, nemuže za to"
"ztlum to rádio"
"vypni klimatizaci, bolí mě z ní hlava"
😁 Vzdyt je to krásný ne?😁
........by tedy, z mého pohledu, vůbec nemusel vzniknout. Myslím, že je čistě bulvárního charakteru, vlastní přínos informací a jejich užitečnost - téměř nula.
;-\
(Snad by snesl umístění v sekci "zábava", která ovšem neexistuje.)
;-\
(Snad by snesl umístění v sekci "zábava", která ovšem neexistuje.)
Já řídím a spolujezdce ignoruji. Pouze v případě, že by si v autě zapálil tak zastavím a vyhodím ho. Bez ohledu na to kdo to je.
nejhorší spolujezdci jsou ti posilněni alkoholem. Ať bezzubá šuštákovka jedoucí na perníku, nebo spořádaní otcové rodin co se na služebce odvážou. Na křižovatce stáhnout okýnko, a nabízet ostatním řidičům na světlech flašku. Když s úsměvem odmítnou, tak prásk, flaška letí proti nim. Zážitky z minulého týdne z Hradce ;-\
jo když takhle s přítelkyní jedem k rodičům a chytne mě občas takovej ten záchvat šíleného řidiče , plyn jde na podlahu na tacho hodně za povolenou maximalní rychlostí , zprava se začne ozývat takový , seš b.bej?? seš normální , co děláš? tam nemůžeš vidět , jede ti tam auto ,, nelep se tak na něj, proč podřazuješ ... jakoby se mozek přepnul od módu sport a najednou je ticho , slyšíš jen motor a svíštící turbo a jakmile po pár minutách ten záchvat přejde mozek se přepne zase do normálu a slyšíš zase , už stebou nikam nejedu . .......
BTW, neviem ci je to daka zakonitost, ale zo sedadla spolujazdca vyzeraju mnohe situacie ovela nebezpecnejsie, ako zo sedadla vodica...
😄
Ona: "Zpráva? Jo, dobrý"
Kouknu vpravo, tam kamion a ona si hraje s telefonem... 8-s