Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

24 hodin Le Mans 2013: Kvalifikace skončila totálním triumfem Audi

33 komentářů

flyboyeda
Audi je moje oblíbená značka,jen ať se jí daří 😄
white label
:yes:
Pekelná Micinka
AUDIRS6
Ham.
:yes: vypadá to nadějně, náskok na jedno kolo před soupeři je letos přímo luxusní.
AUDIRS6
budu ten naskok ale potrebovat ;-\ - lebo rozdiel vo vydrzi na 1 natankovanie na okruhu bude tento rok este viac proti nim ;-\
To nehovorim o tom, ze po tom ako ( a vieme ako skoncila 😉 ) Spa - Belgicko, sa Toyota este dozadovala dodatocnej zmeny tech. spec. proti Audi - chceli este aspon o 2litre zmensit ich nadrze 😲 :no:
...uz neviem ako to dopadlo - ci im FIA vyhovela...no tak ale posudme sami - v priebehu roka, za to, ze oni malo testovali s autom aktualnej sezony, a zistili ze proste nestacia, tak proste chcu diskrimanacnu zmenu pravidiel v neprospech supera >😒] :no: - to co ma byt za nezmysel?!?!?!- najlepsie je precitat si cele interview s Dr. Wolfgangom Ulrichom - a potom aj tii menej znaly pochopia... 😉
vanos
Toyota si těsně před generálkou na Le Mans (tedy v době, kdy v šampionátu WEC byly odjety už dva závody) u ACO vybrečela o tři litry větší nádrž (i když původně požadovali mnohem více). Audi tak přišlo o půl sekundy ze svého náskoku.
Ham.
Njn, kluci od Toyoty jsou právem trochu nervous, podle současných pravidel by měl jednoznačně vítězit benzín a ono ani ťuk. Původně Audi chtělo benzín vyvinout a nasadit, ale v koncernu padlo rozhodnutí dát přednost ve vývoji benzínu Porsche. A až nastoupí příští rok Porsche tak si dalších 5 let ani nevrznou. Tak se jim nediv. 😄
pargi
Když mluvíme o té diskriminaci, nemají motory audi povolený o 50 koní vyšší výkon?
Ondris
Audi gratuluju, ty e-trony jezdí fakt úžasně - záběry z kamery vypadají naprosto dokonale.
Na druhou stranu si jako divák a fanoušek budu přát, aby v závodě Toyoty i ostatní týmy ztrátu stáhly. Jinak to bude nudná noc. 😢
VL4D
Kneblis
Ostatní si své trumfy nechávají v rukávě. V přímé 24 lemans přeji AUDI zahulenou * od nafty a poslední místa v tabulce. 😄
flyboyeda
Typický Fanda Merglu promluvil a řekl něco chytrého
nope
Audi. Kdo umi holt umi a v pripade Le Mans se to nasobi.
Ondris
A jedeem.
Ondris
Toyoty jsou hodně rychlé, bohužel je už na trati SC.
AUDIRS6
"Safety car in this lap"........
3, 2, 1, RESTART ! - go Audi, GOOOOOOOOO !!!!!! :yes:
Petrolhead_CZ
Čtyři kroužky pro ***ky budou poraženy Toyotou 😊)
AUDIRS6
vies co? - povieme si to o 22 hodin a 40 minut... >😒] - ok "pupus" >😒] 8-s :-!
AUDIRS6
16:26 - stav: Audi 1,2,3 😉 :yes:
Ondris
Tedy, jede jim to!
Docela mě zaujalo, o kolik déla dokázaly Toyoty zůstat na trati.
AUDIRS6
o 2 kola...
vyj€banci 8-s
Ondris
Já jim docela přeju 😄
I když mám raději Audi, tak letos bych zase jednou chtěl vyrovnaný závod do poslední chvíle.

Pokud by závod chtěl někdo probrat, tak tinychat zde 😄
Petrolhead_CZ
Tak Toyota už tlačí pěkně na pilu, letos to ***ské hnusné korporátní a umělé dieselové uchrchlané Audi rozdrtí. Za chvíli ty nacistické hnusy předjedou i Rebelliony 😊)
flyboyeda
Audi mi připomíná letoun z druhé světové války co mělo Luftwafe a o to si mi líbí ještě víc.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Petrolhead_CZ
Fakt, že mi Audi jako značka a zejména koncern do kterého patří vadí je důvodem k návštěvě psychiatra? >😁
Petrolhead_CZ
Mechanici Audi si už v boxech šahají na zadky....hnus velebnosti, holt musí dostát své ***ské pověsti.
flyboyeda
ty seš ale pořádnej kus vola
Petrolhead_CZ
Hehe hele, už se vám ty keply podělávaj, no jo, to je ta VWojebávková korporátní kvalita >😁
AUDIRS6
dylyny :-! vymenime alternator a frcime dalej :-!
Petrolhead_CZ
Jo, jedete dál, ale s obří nesmazatelnou ztrátou >😁 A teď je tam i trojka, Audi je opravdu až směšně ubohá značka, ať už se to týká závodních nebo sériových aut.
Ham.
Jj, je to trapas bojovat po dvanácté o prvenství ve 24h LM. >😒]