Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
zlysoused
s čím kdysi přišel Walter da Silva u AR147 a co neustále do zblbnutí všichni opakují. Ještě, že ten Golf má ten svůj C-sloupek.
GTI
[odkaz] >😁 >😁 >😒] :no: >😒]
Když se řekne Kodo, vybaví se mi zviřátko z Warcraftu [odkaz] 😄 Ta trojka je přece jen lepší. 😉
[odkaz]
[odkaz]
>😁 >😁 :no:
[odkaz]
>😁 >😁 :no:
Máš v profilu - auto snů: Mazda 3... >😁 >😁 Kolik ti je, sedm? >😒]
Šmarjá, to jsem se lek, to už mi nedělej, dávat linky na fotky, které nejsou pojmenované. >😁
Rozdíl je samozřejmě v tom že zatímco fotka mazdy je focena profíkem, prohnána filtry a vyretušována tak aby aspoň trochu vypadalo, tak tu oktávii fotil nějaký foto-negramota.
Když jsem si tohoto článku všiml a hlavně jeho nadpisu, 100% jsem věděl, že sem dáš nějaký posměšný komentář a........nespletl jsem se. Nedávno jsme měli mezi sebou takovou virtuální přestřelku, která skončila tvou absencí argumentace. Asi tě tentokrát nechám žít, člověka, kterej masturbuje jen u evropských aut, je mi líto. Jen se divím, že píšeš česky, k tobě se hodí pouze němčina.
Jen na okraj, Golf mít strach nemusí, co se týče designu tak Mazda i Golf se mi líbí téměř stejně, o fous víc Mazda, zvlášť předek je nádhernej, podobně jako u 6-tky, která je u mě s přehledem nejhezčím vozem ve své třídě.
Jen na okraj, Golf mít strach nemusí, co se týče designu tak Mazda i Golf se mi líbí téměř stejně, o fous víc Mazda, zvlášť předek je nádhernej, podobně jako u 6-tky, která je u mě s přehledem nejhezčím vozem ve své třídě.
No, jsi nějaký až nečekaně zaražený, a hrachovou kaší ve školní jídelně to evidentně nebude >😁 Nelámej to v sobě, normálně se do toho posamurajsku polož, ty, Evropan jak poleno. Nechápu jak se může v Evropě narodit někdo, kdo má v autu snů GTR... 8-s 8-s Ty neznáš jméno Porsche, ty neznáš jméno Ferrari? Styď se! :-! :no:
GTI - položil jsem se do tebe na jiném místě, tady budu reagovat umírněně, páč se mi tvůj příspěvek překvapivě líbí. GT-R je můj sen, ale jako JEDINÉ auto bych ho doma nechtěl, jako jedno z více rozhodně. Porsche i Ferrari mám rád, ale nej Evropa je pro mě Pagani, Lambo, Caterham. Reálně chci Datsun 240Z, MX 5 NA (pár peněz) a možná Nissan 370Z Nismo.
Atlis
Nova 3 je jednoznacne krajsou Alfou a pravdepodobne najkrajsim a najvyvazenejsim hatchbackom.
2.0 Sky-G i-Eloop 165k bude uplne idealna. :yes:
2.0 Sky-G i-Eloop 165k bude uplne idealna. :yes:
Snooob
Základy dizajnu - Proporcie: Mazda 3 za 5 ! :no😒br />
[odkaz]
8-s >😁
Ale niekto mi tu iste vysvetlí, že je to tak správne a aké je to krásne... >😁
PS: Golf a ostatní sa tohto čuda nemusia báť...
[odkaz]
8-s >😁
Ale niekto mi tu iste vysvetlí, že je to tak správne a aké je to krásne... >😁
PS: Golf a ostatní sa tohto čuda nemusia báť...
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tos to opravdu osvětlil dáš normální obrázek a blábolíš něco o proporcích... Základy jasně... :no:
Ak ten obrázok považuješ za "normál", tak nemáš ani tie základy :-!
hahaha >😁
podlož to něčím a neplácej
podlož to něčím a neplácej
Máš oči? Máš! Tak sa pozri na ten obrázok...
On oči má, u teba to vyzerá na absenciu niečoho iného.
Jasný chápu... plácat plácat urážet >😁
Místní arbitr Snoob dal za 5 těm nejšpičkovějším designerům a konstruktérům světa, kteří tvoří dynamický design auta s přihlédnutím na nejvyšší nároky bezpečnosti, aerodynamiky, výhledu z vozu, prostoru (nejen interiéru, ale i pohonných ústrojí a dalších mechanických součástí), marketingu značky, různorodému celosvětovému vkusu, s přihlédnutím na profilaci portfolia značky atd. atd.. Složitost takové práce si nedokážeš ani ve snu představit a budeš ji hodnotit nesmyslným plácáním...
Kdybys aspoň napsal prohnutý ponton s třemi křivkami, kliky v různé výšce, (nezvykle) klesající záď a poměrně mírně se svažující zadní okno. Dlouhá příď atd.
To bych ale od tebe chtěl moc...
Nic z toho co jsem napsal není (alespoň z této fotky) neproporční (jako například pro mě u hyundaie i30 nebo Aurise nebo Elantry), ale pouze JINÉ (chápeš???) než jsi zvyklý u koncernových aut. Mimochodem o těch si nedovolím tvrdit že jsou ošklivá, je to jen JINÝ směr.
>😁
Místní arbitr Snoob dal za 5 těm nejšpičkovějším designerům a konstruktérům světa, kteří tvoří dynamický design auta s přihlédnutím na nejvyšší nároky bezpečnosti, aerodynamiky, výhledu z vozu, prostoru (nejen interiéru, ale i pohonných ústrojí a dalších mechanických součástí), marketingu značky, různorodému celosvětovému vkusu, s přihlédnutím na profilaci portfolia značky atd. atd.. Složitost takové práce si nedokážeš ani ve snu představit a budeš ji hodnotit nesmyslným plácáním...
Kdybys aspoň napsal prohnutý ponton s třemi křivkami, kliky v různé výšce, (nezvykle) klesající záď a poměrně mírně se svažující zadní okno. Dlouhá příď atd.
To bych ale od tebe chtěl moc...
Nic z toho co jsem napsal není (alespoň z této fotky) neproporční (jako například pro mě u hyundaie i30 nebo Aurise nebo Elantry), ale pouze JINÉ (chápeš???) než jsi zvyklý u koncernových aut. Mimochodem o těch si nedovolím tvrdit že jsou ošklivá, je to jen JINÝ směr.
>😁
Namiesto vypisovania referátu, radšej čítaj, čo je v skutočnosti napísané😒br />
1. vyjadril som sa len k proporciám - nie bezpečnosti, aerodynamike, výhľadu, priestoru, mechaike, marketingu, vkusu a profilácii značky! - Takže viac čítaj a menej si domýšľaj! :no:
2. neviem odkiaľ si zobral, že som fanúšikom koncernu >😁
3. urážam?! A koho? A daj sem príklad môjho urážania 8-s
2. neviem odkiaľ si zobral, že som fanúšikom koncernu >😁
3. urážam?! A koho? A daj sem príklad môjho urážania 8-s
Tak napíšeš něco k těm proporcím za 5? :-!
1) proporce jsou tímto vším ovlivněné... nevím jestli vysvětlovat víc
2) Ano máš pravdu měl jsem tam vložit "například" koncernových aut. Ale to že si fanoušek koncernu jsem nenapsal, použil jsem to jako příklad
3) nemáš ani ty základy, máš oči?
spíš bych ale chtěl vysvětlit tu neproporčnost...
1) proporce jsou tímto vším ovlivněné... nevím jestli vysvětlovat víc
2) Ano máš pravdu měl jsem tam vložit "například" koncernových aut. Ale to že si fanoušek koncernu jsem nenapsal, použil jsem to jako příklad
3) nemáš ani ty základy, máš oči?
spíš bych ale chtěl vysvětlit tu neproporčnost...
Co se ti na těch proporcích nezdá? Podle mě hezké a vyvážené. Na rozdíl třeba od O III.
To jsi nepochopil? Chybí přeci ten dloooouhatánský kufr vzadu! A je to vůbec celé moc kulaté a tvarované, na rozdíl od jediného spráVWného hatchbacku...
Já bych s hodnocením proporcí M3 počkal, až bude foto z profilu, předoboční/zadoboční pohled hodně klame.
ja hodnotím len to čo vidím, tzn tieto fotky
BTW: predobočný/zadobočný pohľad je ten najčastejší akým sa na veci dívame.
BTW: predobočný/zadobočný pohľad je ten najčastejší akým sa na veci dívame.
Pochopitelně, ale hatchback z předoboku/zadoboku už z principu nemůže být proporčně vyvážený.
no on ani těm nejhezčím autům profil moc nesluší
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tak to pozor! E-Type je proporčně naprosto dokonalý, Spider je na tom velmi dobře a Felicia je naopak dost nevyvážená, té to opravdu z tohoto pohledu nesluší.
Pravda tomu to sluší i takhle, ale ještě hezčí je podle mě z úhlu. Alfa je taky skvělá ale tenhle pohled je nejslabší...
Taková auta se už ale stejně nikdy vyrábět nebudou a navíc to jsou všechno kupéčka, kabria a tam se na paktičnost nehledí
Taková auta se už ale stejně nikdy vyrábět nebudou a navíc to jsou všechno kupéčka, kabria a tam se na paktičnost nehledí
Jeden slepuch dizajnovy tu uz je, mas potrebu kracat v jeho slapajach?
Pokud nemas fotku z boku a jen tyhle zadobocni na ruzne barevnem pozadi, kde se ztraci treba zadni obrys okna je to o nicem. Popravde proporce u Golfa jsou mimo, kufr je maly, pritom auto pro 5 lidi, to jsou proporce maleho auta, tzn. odpovida Honde Jazz s 370l kufru a tady je to OK, ale ne o tridu vyse. Oktavka ma kufr zas zbytecne prerostly. Idealni proporce ma spise normalni(mysleno nejezevcikovity) liftback. Tomu se Mazda podobne se Civicem blizi asi nejvice 😉 Predek nove M3 vypada opravdu hodne povedene :yes:
topten
prekvapuje me tak nizka maximalka
121kW a maximum jen 209, při udajne skvele aerodynamice
to plati i o nižších výkonech
i když to porovnani uplne nesedi, tak O3 s o 25 koni slabsim motorem ma maximalku vyssi
maximalkou samozrejme není ten nejdulezitejsi udaj, nikdo tak nejezdi, mozna si to párkrát vyzkousi, ale o cem to vypovida??
mozna o kratkych prevodech, to by ale při 130 točilo nejakych 3700ot, coz se mi moc nezda, nebo ze ten udaj je zamerne nižší??
nebo to opravdu vic nejede??
121kW a maximum jen 209, při udajne skvele aerodynamice
to plati i o nižších výkonech
i když to porovnani uplne nesedi, tak O3 s o 25 koni slabsim motorem ma maximalku vyssi
maximalkou samozrejme není ten nejdulezitejsi udaj, nikdo tak nejezdi, mozna si to párkrát vyzkousi, ale o cem to vypovida??
mozna o kratkych prevodech, to by ale při 130 točilo nejakych 3700ot, coz se mi moc nezda, nebo ze ten udaj je zamerne nižší??
nebo to opravdu vic nejede??
maximalka je často dosti vylhanej udaj, a to ze to na budiku ukaze nejakou cifru taky nastesti neznamena, ze to tolik fakt jede 😄 maximalkam u beznych aut verim asi tolik, jako prezentované velikosti kufru u Skodovky (když si to clovek sam promeri, tak zjisti ze konkurence ma často vetsi zakladni kufr i presto, ze uvadi třeba o 120 litru min nez Skodovka >😁 )
tak to pochybuju ze maximalka je vylhana, to by si na automobilce konkurence i novinari pekne smlsli
vyssi rychlost nez M3 udava i nejslabsi BMW3 se 100kW, tedy o 20kW mensim vykonem.
a BMW1 se 125kW udava maximalku 225
ze by taky lhali??
vyssi rychlost nez M3 udava i nejslabsi BMW3 se 100kW, tedy o 20kW mensim vykonem.
a BMW1 se 125kW udava maximalku 225
ze by taky lhali??
definice maximálky (té co se píše v techničáku) je rychlost kterou auto vydrží jet delší dobu. Tzn neusmažím olej v převodovce, vodu a olej v motoru.. apod.
Proto už blbé favority dokázaly vytáhnout (na dost dlouhé rovince) víc než maximálku
Proto už blbé favority dokázaly vytáhnout (na dost dlouhé rovince) víc než maximálku
ja myslim, ze dosahovani vyssich rychlosti nez se psalo v technicaku v autech typu favorit, který jel nejakych 150 bylo snazsi, nez v dnesnich autech co zvladnou jet přes 200.
prece jen, potrebny vykon roste s treti mocninou rychlosti a tak každý km navíc při tehle rychlostech je tezce vybojovanej
druha věc, ze když mělo auto psanejch 150, tak 160 nebyla zas tak velka rychlost, ja když zkousel psanejch 223, tak sem se bez problemu dostal na 230 tacho, slo by i vic, ale zadnej dobrej pocit sem z toho nemel. ale mozna ze uz starnu a zacinam srabatet...
prece jen, potrebny vykon roste s treti mocninou rychlosti a tak každý km navíc při tehle rychlostech je tezce vybojovanej
druha věc, ze když mělo auto psanejch 150, tak 160 nebyla zas tak velka rychlost, ja když zkousel psanejch 223, tak sem se bez problemu dostal na 230 tacho, slo by i vic, ale zadnej dobrej pocit sem z toho nemel. ale mozna ze uz starnu a zacinam srabatet...
Zatím se mi dařilo udávaných rychlostí dosáhnout (dle GPS). Ale máš pravdu, tachometr typicky ukazuje nějaká hausnumera. 😉
Jak který. Například Civic 9G proměřuje při GPS 130 jen 4 km/h a ne 8-9 jako obvykle a při 200 to je 5-6.
Jistě, sivik je dělo a šupa, ale tady se teď bavíme jen o Mazdě.
Silně pochybuju, že udávaná maximálka je to, co se objeví testovacím jezdcům na rychloměru.
Je určitě měřená nějakým konkrétním způsobem, při konkrétní zátěži, na konkrétní vzdálenosti a cejchovaným měřícím zařízením.
A beztak je i následně něco odečteno...
Je určitě měřená nějakým konkrétním způsobem, při konkrétní zátěži, na konkrétní vzdálenosti a cejchovaným měřícím zařízením.
A beztak je i následně něco odečteno...
Jj, přesně. Schlauchvaha, přerovský metr a dvě deci vody v bandasce 😉
Samozřejmě, že to nevezmou na Autobahn a neopíší nejvyšší číslo, které ukáže tachometr. Měření bude určené normou, která reguluje homologaci. Podle mne to počítají a v praxi jen ověřují.
Opravdu je to zajímavé, že je to jen 210. Každopádně 165k dvoulitr bude při 130km/h točit 3160 rpm na šestku, 3890 rpm na pětku a 4780rpm na čtyřku. Jinak, není moc obvyklé, aby auto mělo tak krátké převody, že by dosahovalo maximálku na maximální otáčky na nejvyšší převodový stupeň. Kdyby tomu tak bylo, měla by např. má bývalá 96kW Primera maximálku téměř 290 km/h (ve skutečnosti "jen" 205).
tak zrejme to sestka neutáhne - při 210 by tocila 5100 otáček a vykon cca 140 koni a petka je zas moc kratka.
obvykly to urcite není, aspoň ne dnes, to me by to mělo jet na sestku přes 300, a i na petku by to mělo jet vic nez je maximalka
obvykly to urcite není, aspoň ne dnes, to me by to mělo jet na sestku přes 300, a i na petku by to mělo jet vic nez je maximalka
Jj, asi to už neutáhne. Myslím, že většina dnešních aut dává maximálku na čtyřku nebo na pětku. Ostatně ta slabší 88kW verze při maximálce 195km/h na čtyřce netočí ani oněch 6000 rpm (to jsou otáčky nejvyššího výkonu a dá se předpokládat, že motor snese ještě o něco více).
Na maximálku to nejezdí. Sky řada je optimalizovaná jinak, takže možná neohromí vyhoněnou maximálkou, jako česká modla, ale její jízdní projev je příjemnější.
M3 neohromi ani zrychlenim...
Mluvil jsem o příjemnosti, ne o hloupých, papírových hodnotách. Mnohá auta se nechlubí supersportovními hodnotami, ale jízda s nimi je sametovoučká.
Ono to papierové zrýchlenie je drvivej väčšine vodičov na prd. Nevie sa to rozbiehať, nevie to predbiehať... Na čo dobré parametre motora a skvelo zladená prevodovka, keď indivíduum za volantom malo z fyziky šestku a nemá tušáka, jak to celé funguje a dá sa to primerane využiť?
To už je riziko povolání... Pro takové jsou tu ale úžasné turbostroje s automatem či "sportovní převodovkou DSG"...
Naprosty souhlas, proto take maji lidi spotreby az o nekolik litru rozdilny, pac se proste ty prevodovky nenaucili pouzivat. Kdyz pak slysis nektery zensky ze vic jak petku nedavaj, aby to nejelo moc rychle nebo kdyz vidis to honeni jednicek nekam ke 40km/h, u nekterych pilotu zpusob predjizdeni se slabsimi motory je nekdy adrenalinovy sport >😁
Na kieho certa potrebujes mat maximalku vyssiu?
Aby si sa mohol chvalit v krcme?
Aby si sa mohol chvalit v krcme?
No tak vzhledem k tomu že u nás je maximálka 130km/h tak tyhle čísla jsou jenom marketingová záležitost... >😒]
To je jako kdyby jsi říkal, že nikdo nejezdí rychleji nebo přes německo. A taky třeba na okruh, tam by se víc než 130 hodilo 😉
Tak zodpovědnému, mladému řidiči s IQ 150+ jako jsem já nedělá problém jet i po české dálnici více jak 250kmh, ale spíš jsem myslel na ostatní, že je to pro ně zbytečný hazard.
Nemerils to doufam krejcovskym metrem? >😁
Hlavně jestli ne pravítkem a není to IQ ale mm >😁
a teď může přijít to pověstně "poměřování pindíků"
a teď může přijít to pověstně "poměřování pindíků"
kdybys mel ty koni iq nad 150 a byl zodpovedny ridic, vedel bys, ze 250 je na dalnici, neni-li v obou smerech naprosto prazdna, rychlost jiz velmi nebezpecna. ne proto, ze bys treba svoje auto v ty rychlosti v pohode neukociroval, ale prave proto, ze se tam nenechazis sam... na dalnici se bezne vyskytuji individua, pro ktera je i 90 km/h az moc, takova, ktera nevi co je to blinkr nebo zpetna zrcatka, o bezpecnem rozestupu, odhadu, drzeni volantu a dalsich vecech radeji ani nepsat... nekdy je problem predchazet pruserum takovych trotlu i ve 130 km/h, natoz pak v rychlosti temer dvojnasobne...
odkial si prisiel na otacky ? mazda 6 toci pri realnych 130 +3000ot so 165k motorom. S motorom 145k toci cca 2500ot. Trojka nebude tocit viac ako 3000ot. Maximalku bude robit na 4rku alebo 5tku a ak nebude idealne zladena, nedosiahne maximum moznosti motora. Toto sa bude dobre predavat, ak nebude maly interier.
nepotrebovat vacsie auto, tak si pockam na testovaciu jazdu a kupujem 😄
nepotrebovat vacsie auto, tak si pockam na testovaciu jazdu a kupujem 😄
Současná M3 má taky s 2.0 maximální rychlost 200 km/h, ale skutečná je cca 230 km/h. Víc jsem nezkoušel.
KANKUNEN
lidi co nechtějí stále stejný Golf a nevoní jim ostatní kompakty, které mají vždy nějaké vady na kráse se můžou těšit na parádní auto. Výběr ve třídě je jasný Golf nebo M3 nebo nejlevnější.
PeterLuk
...ktoré ľudí rozdeľuje na tých, pre ktorých je to nádhera a tých, pre ktorích je to hnus. :-!
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To by se dalo říct i o těch prvních, kteří z fotek ejakulují....
Evropská auta většinou bývají hezčí na fotkách, protože mají jednoduché tvary, aztímco Japonci vyniknou až v reálu, kdy si začneš všímat detailů. Takže pokud se auto z JPN líbí už na fotkách v reálu bude o dost lepší. Zatímco u takové Octavie jsem byl na prvních fotkách nadšený - a on je to Rapid s jinou maskou. 8-s
Ono dost lidí soudí jen podle znaku na kapotě. To už jsme tady zjistili. Většinou jsou to ti, co všemu rozumí a všude byli... >😁
Já bych to v tomto případě viděl spíš tak, že říct o M3, že je hnus, může jen naprostý zabedněnec. A ano, vím, že design je věc ryze subjektivní. Nedokážu prostě přijmout tak velkou polarizaci názorů u tak povedeného auta.
A ano, patřím mezi lidi, kteří nad novou Mazdou ejakulují 😉
A ano, patřím mezi lidi, kteří nad novou Mazdou ejakulují 😉
chup44
Jednoznačne za dizajn a techniku ! Naozaj nádherný dizajnový kúsok,Golf je oproti tejto mladej Japonke ako stará Nemka po moc plastikách - síce je pekná,ale vek sa nedá zakryť... Bravo Mazda !!! :yes:
Blue Sun
Zvenku fajn, jako všechno nové Mazdičky, ale tož kurňa, co ta montáž navigace na palubku? Tenhle moderní paskvil mi nahání vyloženě husí kůži. Působí to vyloženě lacině, dodělávkově. Ne, že by v tom Mazda byla sama, inspirací zřejmě bylo nové áčko od Mercedesu, kde je tahle hrůza taky.
Vyzera to tak, ze navi bude zasuvacia, do tej strbiny v doske. A to schvalujem! Ked nepotrebujem (co je uz mna ~95% ciest), tak skryjem. Aspon nebude drazdit zlodejov. Druha vec, displej je umiestneny rozumne vysoko, clovek nemusi cumiet dole kamsi k radiacej pake a popolniku...
Pokud by to bylo takhle, je to samozřejmě nejlepší varianta, ideálně ještě s nějakým jednoduchým infodisplejem na té horní hraně. Osobně tomu ale moc nevěřím.
Displeje nahoře se dají udělat i lépe a integrovaně do palubky tak, aby nebyly jako pěst na oko.
Displeje nahoře se dají udělat i lépe a integrovaně do palubky tak, aby nebyly jako pěst na oko.
Mě to navíc přide lepší než to co předvedli v M6, kde je obrovská kaplička a v ni utopená navigace s malou obrazovkou jak nejaky dobastl koupený u Číňanů v tržnici ;-\
Navigaciu (vonkajsie zrkadlo atd) potrebujes mat idealne v rovine oci, alebo co najblizsie k nej.
Mat navigaciu POD vyduchmi klimatizacie je😒br />
a) neprakticke
b) neergonomicke
c) nebezpecne
vi😜 [odkaz]
Mat navigaciu POD vyduchmi klimatizacie je😒br />
a) neprakticke
b) neergonomicke
c) nebezpecne
vi😜 [odkaz]
sumy
Jsem krapet na rozpacích. 6 je nádherná naživo i na fotkách, CX5 se mi také moc líbí, ale... u 3 na mě Kodo nefunguje... alespoň podle fotek zatím ne. Doufám že naživo ..., třeba v jiné barvě 😉 No uvidíme. O tom, že je to fajn auto asi nebude mnoho soudných jedinců pochybovat.
6 je super naživo, i když je na ní vidět, jak je přerostná, ale CX-5 tedy opravdu ne... 😲 Tohle se bude líbit jako M6, vždyť je to její zmenšenina. 😉
IPace
libi se me jak Mazda6, tak ted i Mazda3, a docela verim ze po uspechu Mazdy6 se bude v EU dařit i trojce 😄 spousta lidi jiz nastesti zacina sliset na atmosféra místo turbo
KANKUNEN
vidí kolečko a tvrdí, že je to čtvereček. Tohle auto opravdu nená zvrácenosti jako je velká tlama u předchozí generace, toyotí kreace nasekaných hran, lexusího rozplizlého ksichtu a hlavně nemá CVT.
twistedTSD
Jsem zvědavý, zda Trojka oslní podobně jako větší sourozenci a i jí se povede získat větší podíl na náročném evropském trhu...Jen si říkám, zda to trochu neztíží nabídka pouze jednoho (objemného a silného) dieselu.
olsztyn
Až na jednu linku navíc na zadku je vnější design paráda. Je to kočka. Ještě jak to vpředu zprzní SPZ... schválně je na těhle renderech/fotkách černá. Oproti minulé genaraci (z té jsem skoro zvracel) obrat o 180. Z těch technických parametrů jsem taky docela nadšenej, pravda kufr by mohl mít o litřík víc, ale zase dvoulitr atmo (pravděpodobně docela úspornej) - pánové nechci se nikoho dotknout ale kdo z vás to u kompaktu má? Tak na tyhle foto jsem čekal od představení M6 a nezklamaly. Mazdička je na shortlistu😊
roubicek25
tak do třetice a konečně se to povedlo po všech stránkách..dřív ten design nebyl úplně ono.
Inak no comment... 😄
Skipper
Sice nejsem japanofil, když už, tak spíše se mi líbí evropská auta, ale zde musím říct, že trojka se moc povedla a po dizajnové stránce pro mě ve své tŕídě jednoznačné vede. :yes:
Sice normálně mám rád spíše řízky, ale tady bych neopovrhl ani mazdovským sushi 😄
Sice normálně mám rád spíše řízky, ale tady bych neopovrhl ani mazdovským sushi 😄
Pekelná Micinka
Uvidíme naživo. Na fotkách to má mdost velkou hubu, ale když se tam plácne rz, tak to výsledný dojem změní. Prostě uvidíme. Myslím, že pozice Golfu neohrozí, u nás určitě ne. Na druhou stranu, francouzi by se bát mohli, podle mě, bude ukusovat hlavně z jejich koláče.
No já myslím, že francouzi se díky ceně ani bát moc nemusí. Spíš mě napadla Astra a Focus... Ale třeba se pletu.
Trh je jen jeden a ani Golf věčně první nebude. Pokud se Mazda 3 povede, tak bude brát všem konkurentům. A časem pak zase konkurence bude brát Mazdě.
viteKH
Ví někdo, jestli bude i tentokrát MPS?
MPS určitě bude. 😄 :yes:
Bohužel, srdce mi to trhá, ale nebude. 😒 😒
Mám to opravdu z TOP míst v Hirošimě, že vzhledem k praktické nemožnosti TURBO aplikací u těch nových vysokokompresních motorů SKYACTIV-G se s výkonější 3 již nepočítá (je to plán na 2013-14 vývoj, tedy poté třeba...).
Spekuluje se o 6 MPS / MAZDASPEED 6, ale ve verzi DIESEL, Mazda ted slavi dobre vysledky a uspechy se zavodni verzi SKYACTIV-D a tak by zkusila i v MPS (je to divne, nesedi mi to, ale Mazdě bych dal šanci, že to zvládnou...)
O to cenější je 3 MPS současné generace, která bohužel již je vyprodaná A NIKDE V EU již není na skladě 😒. Ja to prochmátnul a neobjednal. Tedy ojetou teď jen... Pěknou bílou třeba 😄.
Ať to jezdí... :yes:
Mám to opravdu z TOP míst v Hirošimě, že vzhledem k praktické nemožnosti TURBO aplikací u těch nových vysokokompresních motorů SKYACTIV-G se s výkonější 3 již nepočítá (je to plán na 2013-14 vývoj, tedy poté třeba...).
Spekuluje se o 6 MPS / MAZDASPEED 6, ale ve verzi DIESEL, Mazda ted slavi dobre vysledky a uspechy se zavodni verzi SKYACTIV-D a tak by zkusila i v MPS (je to divne, nesedi mi to, ale Mazdě bych dal šanci, že to zvládnou...)
O to cenější je 3 MPS současné generace, která bohužel již je vyprodaná A NIKDE V EU již není na skladě 😒. Ja to prochmátnul a neobjednal. Tedy ojetou teď jen... Pěknou bílou třeba 😄.
Ať to jezdí... :yes:
RadisGT
Tak tahle 3 má na mě udělala narozdíl od nové ochcávky "wow efekt". Spolu s Áčkém je to pro mě nejhezčí auto. Golf a ostatní (hnůjdaj a kia) se určitě nemají čeho bát, protože hloupé ovce, které nevědí co je opravdové řízení, je budou vždy kupovat...
Naprosto přesně, spolu s áčkem jsou jako Ken a Barbie mezi automobily (v dobrém slova smyslu samozřejmě).
topten
prece jenom, proti stejne vykonnemu turbu jede atmosféra pocitove vic, i když stopky reknou, ze to tak není
takze pro zabavu je atmosféra dobra, ale necekej, ze budes stacit podobne výkonnému turbomotoru
takze pro zabavu je atmosféra dobra, ale necekej, ze budes stacit podobne výkonnému turbomotoru
Záleží na tom, kterou atmosféru porovnáváš. Zrovna ten slabší dvoulitr bude na podobně výkonné turbomotory stačit (motorem, bohužel ne převodovkou, kterou má nepochopitelně dlouhou). Když se podíváš na konkurenční turba, tak mají obvykle maximum 190-200Nm od cca 2000 do 4000 rpm (plus minus). Tato Mazda má 210Nm při 4000 rpm (tedy více Nm), v nižších otáčkách od cca 2000 rpm tam bude cca 185Nm, tedy lehce méně, v průměru v tomto rozsahu zhruba stejně jako u turba. Od 4000 rpm na tom budou turba i atmo stejně, Mazda je tam uměle přiškrcená, negraduje. Ten slabší dvoulitr podle mého názoru od stejně výkonného turba podle projevu nepoznáš (až na prodlevu turba). U 121kW verze, tak už to bude jiná.
myslim si ze nebude, když to porovnam třeba s podobne vykonnou 1.8tsi
prece jen, když budes vhodne radit, pojedes porad na 160 koni a u atmosfery se k takovymu vykonu dostanes jen při maximálních otáčkách, ale nehci se hadat.
ale mel sem na mysli něco jiného
ja když vezmu moji 1.8tsi, tak si na ten zatah clovek zvykne, takze ho prestanes vnimat a když bys cekal nejakou výkonovou spicku, tak se zadna nekona (od 4500 do 6000ot to ma porad 160k), ale naopak diky klesajícímu momentu auto prestava pocitove jet.
když vezmu druhy auto co mam - atmosféra 115k, tak to pocitove zrychluje az k 6tis otackam, takze paradoxne vetsi usmev na tvari vykouzli ta slabsi atmosféra ...
prece jen, když budes vhodne radit, pojedes porad na 160 koni a u atmosfery se k takovymu vykonu dostanes jen při maximálních otáčkách, ale nehci se hadat.
ale mel sem na mysli něco jiného
ja když vezmu moji 1.8tsi, tak si na ten zatah clovek zvykne, takze ho prestanes vnimat a když bys cekal nejakou výkonovou spicku, tak se zadna nekona (od 4500 do 6000ot to ma porad 160k), ale naopak diky klesajícímu momentu auto prestava pocitove jet.
když vezmu druhy auto co mam - atmosféra 115k, tak to pocitove zrychluje az k 6tis otackam, takze paradoxne vetsi usmev na tvari vykouzli ta slabsi atmosféra ...
Jo, souhlasím, pokud budeš porovnávat 2,0/121kW versus 1,8TSI/118kW, tak lepší pocit z jízdy budeš mít u dvoulitru díky výkonové špičce, nicméně rychleji pojedeš spíše v tom turbu, který bude mít po větší dobu silnější zátah.
Každopádně ten slabší dvoulitr je konkurencí motorům jako 1,4TSI/90kW, 1,0EB/92kW, 1,2TCe/85kW, 1,4T/88kW od Opelu a podobně a tam nebýt té nesmyslně dlouhatánské převodovky, tak by byl naprosto konkurenceschopným soupeřem v každém jízdním režimu a ještě by lépe táhl od nejnižších otáček (pod 1500 rpm) díky objemu. Jediné, kde by ztrácel pár Nm, by bylo někde okolo 1500-2500rpm.
Každopádně ten slabší dvoulitr je konkurencí motorům jako 1,4TSI/90kW, 1,0EB/92kW, 1,2TCe/85kW, 1,4T/88kW od Opelu a podobně a tam nebýt té nesmyslně dlouhatánské převodovky, tak by byl naprosto konkurenceschopným soupeřem v každém jízdním režimu a ještě by lépe táhl od nejnižších otáček (pod 1500 rpm) díky objemu. Jediné, kde by ztrácel pár Nm, by bylo někde okolo 1500-2500rpm.
Moc pěkné autíčko, ale podobně, jako i u posledních Mazd, u benzínu žádný rozumný motor. Základní 1.5-ka je skutečně základní motorizací, dynamikou na úrovni konkurenčních základních motorizací - přeplňovaných motorů 1.0 - 1.2, spíše ale pod.
Slabší 2.0 - kdo si koupí takhle velký motor s tak tragickým výkonem, evidentně těžce přidušený? A silnější, špičkový 2.0? Výkony na úrovni víc než 15 let staré 1.8T, resp. na úrovni současné 1.4TSi ... což znamená na úrovni průměrné motorizace třídy. Jen zde, když vezmu akční cenu současné doběhové M3 v dvoulitru (111kW) vs. ceník "předražené" novinky O3, tak u nejlevnějších verzí je to u Okty o 10% níž (tzn. reálně až -20😖. Obdobně srovnání vůči etalonu třídy Golfu.
Slabší 2.0 - kdo si koupí takhle velký motor s tak tragickým výkonem, evidentně těžce přidušený? A silnější, špičkový 2.0? Výkony na úrovni víc než 15 let staré 1.8T, resp. na úrovni současné 1.4TSi ... což znamená na úrovni průměrné motorizace třídy. Jen zde, když vezmu akční cenu současné doběhové M3 v dvoulitru (111kW) vs. ceník "předražené" novinky O3, tak u nejlevnějších verzí je to u Okty o 10% níž (tzn. reálně až -20😖. Obdobně srovnání vůči etalonu třídy Golfu.
Tomstone
Tak tohle je šleha. Bál jsem se, že nový design M3 nebude slušet, ale tohle překonává má optimistické myšlenky. Pokud bych si vybíral v téhle kategorii, tak je M3 jasnou volbou, škoda, že jsem měnil 2 roky zpět a teď jdu velikostně ještě níž.. Tak snad M2.. >😁
Klaudius
Je moderná, šmrncovná, povedzme že i hravá. Určite sa nemá za čo hanbiť. Ja osobne napriek tomu nejasám - zapadne a nebude ju vidno. Je to proste "mazdí" odvar a hrsť príchutí z toho, čo sa dnes nosí. Nezaujme, neurazí, tak to proste vidím ja. Pekné, ale nejak nenadchlo. Možno časom.
Souhlasím. Nevypadá špatně a oproti předchozí generaci je to krasavice, ale na nějaké jásání to není. Uvidíme v reálu.
No ja naopak jasám. Definitívny súd si síce ponechávam na živé stretnutie, ale zatiaľ M3 radím medzi to najkrajšie v nižšej strednej. Kto by to povedal, že Japonci budú vyučovať dizajn a i také dizajnové záležitosti ako Giulietta sa ocitnú v tieni?
TeeJay
Tak tohle je vážně zajímavé srovnání - vyumělkovaná a prvoplánově líbivá Mazda oproti maximálně aerodynamickému, stylisticky čistému, ale poněkud kontroverznímu Civicu. Když uvážíme, že svého času byla filozofie designu obou značek velmi podobná, teď je mezi nimi obrovský rozdíl. Kdž porovnám [odkaz] a [odkaz] , dále [odkaz] a [odkaz] a [odkaz] oproti [odkaz] , nějak mi z toho vychází lépe Civic, byť nepopírám, že ta pozlátka M3 na mě docela fungují.
Potíž ale bude v tom, že M3 bude monstrum - o 20 cm delší auto, to už je skoro střední třída a udělat při těchto rozměrech kufr s 350 l, to už vyžaduje fištróna. Teď jde o to, jestli to je na úkor kabiny, která by tedy měla být obrovská, což není úplně nutné nebo si vybrala daň dlouhá kapota...
Jako velmi nešťastné vidím degradování benzinové techniky Skyactiv "odtuněnými" verzemi - stokoňová patnáctistovka a 120k dvoulitr, to je jak z atmosférického Volkswagenu... I když pravdou je, že točivý moment bude příjemný a motor 1.5 jako základ je velmi příjemná věc. Pohádkové jsou ovšem hodnoty zrychlení - tak snad neudělá M3 stovku na dvojku, což by vysvětlovalo relativně slabou maximálku - těžké zpřevodování. Pochvalu zaslouží snížení váhy, ale moc nevěřím tomu, že je to kompatibilní s dobrým odhlučněním, tím spíš, že současná M3 je dost hlučná.
Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Zatím je mým favoritem stále Civic, ale M3 vypadá slibně. 😄 :yes:
Potíž ale bude v tom, že M3 bude monstrum - o 20 cm delší auto, to už je skoro střední třída a udělat při těchto rozměrech kufr s 350 l, to už vyžaduje fištróna. Teď jde o to, jestli to je na úkor kabiny, která by tedy měla být obrovská, což není úplně nutné nebo si vybrala daň dlouhá kapota...
Jako velmi nešťastné vidím degradování benzinové techniky Skyactiv "odtuněnými" verzemi - stokoňová patnáctistovka a 120k dvoulitr, to je jak z atmosférického Volkswagenu... I když pravdou je, že točivý moment bude příjemný a motor 1.5 jako základ je velmi příjemná věc. Pohádkové jsou ovšem hodnoty zrychlení - tak snad neudělá M3 stovku na dvojku, což by vysvětlovalo relativně slabou maximálku - těžké zpřevodování. Pochvalu zaslouží snížení váhy, ale moc nevěřím tomu, že je to kompatibilní s dobrým odhlučněním, tím spíš, že současná M3 je dost hlučná.
Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Zatím je mým favoritem stále Civic, ale M3 vypadá slibně. 😄 :yes:
Tak malý kufr v Mazdě je částečně způsoben zadní nápravou (multilink), což Civic nemá. Tady bych hledal pár desítek litrů. Proč vidíš nešťastné odtuněnou verzi? U turbomotorů je to běžné, nikomu to nevadí, ale u atmosféry ano? Osobně si naopak myslím, že je to od Mazdy velmi dobrý krok. Má atmosféru (pravděpodobně spolehlivější) a přitom se to průběhem točivého momentu vyrovná turbomotoru. Pokud nevěříš, tak se podívej, jaké točivé momenty mají srovnatelně výkonná turba, je to 170-200Nm, Mazda má 210 Nm (a dá se předpokládat, že od 2000 rpm to pod 185Nm nepoleze). Pokud jde o zrychlení, tak za předpokladu, že ty dvoulitry vytočí řekněme 6500rpm, tak 88kW verze dá na dvojku 113 km/h, 121kW verze díky lehčí převodovce jen 93km/h.
Ano, pár desítek litrů bezpochyby. Ale 350? Ten Civic má skoro o 130 víc. Kompaktní hatch je dneska vcelku běžné rodinné auto a to je obrovský rozdíl...
Výkon je pro mě důležitý. Když jedu plynule, je mi v zásadě jedno, jestli pružně zrychlím za vesnicí z 50 na 90 za 8 nebo 12 s, ale když potřebuji předjet, vím, že tam nahoře mám těch x koní. A co si budeme povídat, 120 k jení u kompaktu žádná hitparáda. Ale máš pravdu, vadí mi to i u downizovaných turbomotorů...
A silnější dvoulitr bude skvělý, ale finančně mimo.
Výkon je pro mě důležitý. Když jedu plynule, je mi v zásadě jedno, jestli pružně zrychlím za vesnicí z 50 na 90 za 8 nebo 12 s, ale když potřebuji předjet, vím, že tam nahoře mám těch x koní. A co si budeme povídat, 120 k jení u kompaktu žádná hitparáda. Ale máš pravdu, vadí mi to i u downizovaných turbomotorů...
A silnější dvoulitr bude skvělý, ale finančně mimo.
odial tahas info kolko spravy auto co nieje na trhu na dvojku ? Inak cez 110 roby mazda 6 s motorom 145k
Na konkurenčním serveru mají kompletní technické údaje, tedy i velikost pneumatik a převody... z toho si to velmi snadno přesně spočítáš. BTW. Mazda 6 145k má tutéž převodovku jako jako Mazda 3 120k.
No mě se tedy líbí daleko víc M3 a to mám japonská auta opravdu rád. A nemyslím, že by se jednalo jen o krátkodobé pozlátko.
Každopádně jsem čekal, že kufr bude atakovat 400l, tak snad bude aspoň dost místa na zadních sedačkách a ty budou dobře sklopitelné. V takovém případě by mi 350 nesklopených litrů bohatě stačilo.
U motoru mě zajímá jen ten výkonnější dvoulitr a ten myslím nebude v M3 špatný, cenu a spotřebu ještě uvidíme. Zabít to cenou, by byla velká chyba, mají to dobře rozjeté.
Každopádně jsem čekal, že kufr bude atakovat 400l, tak snad bude aspoň dost místa na zadních sedačkách a ty budou dobře sklopitelné. V takovém případě by mi 350 nesklopených litrů bohatě stačilo.
U motoru mě zajímá jen ten výkonnější dvoulitr a ten myslím nebude v M3 špatný, cenu a spotřebu ještě uvidíme. Zabít to cenou, by byla velká chyba, mají to dobře rozjeté.
vosovčelák
už jste si uvědomili, jací jste hlupáci, naivkové a garážoví onanisti bez vkusu, stylu a znalostí? už zazněla ta jediná pravá pravda? >😁 >😁
skejpa
Nová trojka je pěkná. V benzínovém provedení snad ani nevidím chybu. Trochu mě ale mrzí, že není k dispozici 1.6 diesel. Ne že bych ho preferoval ale podle současné obliby těchto motorů si mohla Mazda výrazně přilepšit.
Nová trojka jistě nezmění zaběhnuté zvyky (Golf, O3, atp.) ale věřím tomu, že s dobrou cenovkou může být zajímavým východiskem pro ty, co za volantem hledají i trochu potěšení nebo také pro ty, kterým nevoní malé poruchové turbomotory.
Tak ať se jí daří fešandě ! :yes:
Nová trojka jistě nezmění zaběhnuté zvyky (Golf, O3, atp.) ale věřím tomu, že s dobrou cenovkou může být zajímavým východiskem pro ty, co za volantem hledají i trochu potěšení nebo také pro ty, kterým nevoní malé poruchové turbomotory.
Tak ať se jí daří fešandě ! :yes:
PeterLuk
Nevideli ste niekto v Bratislave nový Nissan Micra? Fotili ho tam: [odkaz]
to som nevidel ale v KE v OC galeria maju strieborneho velostera 😁.. celkom pohoda... ja nechapem co na tom aute sa ludom nepaci ( aj ked sam som tvrdil ze sa mi nepaci ) ... ale nazivo vazne celkom do pohody auto... chapem ze amikom sa takato nezvycajna masinka paci...
Ja vídavam v Malackách oranžového a predtým som párkrát videl zeleného a oranžového. Nieje to nádherné, ale podľa mňa ani škaredé auto, ale originálne. Ale cena je podľa mňa trochu vysoká...
presne tak... originalita predava ... a aj relativna praktickost vzhladom na to ze je to fakticky 3dverak ( s pridavnymi dvermi ) ... ono je to skor taky hatch... a vobec sa amikom nedivim ze o ma uspech .. oni zase nechapu nas maly F500 alebo pandu....
ale vratme sa k M3.... mne sa tento novy dizjanersky smer na M3 paci asi najviac... M6 je pekna ale predsa len uz trosku rozplacnuta a natiahnuta... ale ok v pohode auto.. ael M3 je skutocne nadherna :yes:
ale vratme sa k M3.... mne sa tento novy dizjanersky smer na M3 paci asi najviac... M6 je pekna ale predsa len uz trosku rozplacnuta a natiahnuta... ale ok v pohode auto.. ael M3 je skutocne nadherna :yes:
Tak F500 je náhodu v USA pokiaľ viem úspešnejší než Mini! 😉
Áno, nová Mazda 3ka sa naozaj podarila. :yes: :yes:
Áno, nová Mazda 3ka sa naozaj podarila. :yes: :yes:
prekvapil ma velky razvor ..2700mm co je na klasicky hatch pecka ved ked si zoberiem ze nie je tomu tak davno co predosly saab 9-5 [odkaz] mal takyto isty razvor a patril do vyssej strednej triedy.... pane boze... cloveku sa az nechce verit ako sa to za 10 rokov v autach vsetko pomenilo 😉
inak 2700mm ma tusim razvor aj lancia delta... takze u hatchov to nie je ziadny extrem.... ale je to na hranici segmentu nizsej strednej triedy
inak 2700mm ma tusim razvor aj lancia delta... takze u hatchov to nie je ziadny extrem.... ale je to na hranici segmentu nizsej strednej triedy
Wow, oni tam forili aj NOTE!
[odkaz]
Videl som, že mali/možno aj stále majú v Inchebe niaku akciu, na moste boli vlajočky Nissan, na hoteli v Inchebe velká reklama Nissan a v okolí Incheby som videl nový Note, Leaf, Qashqai a ďalšie Nissany. Som si myslel že majú niake testovacie dni, ae že tam tie autá aj fotia ma nenapadlo... :-!
[odkaz]
Videl som, že mali/možno aj stále majú v Inchebe niaku akciu, na moste boli vlajočky Nissan, na hoteli v Inchebe velká reklama Nissan a v okolí Incheby som videl nový Note, Leaf, Qashqai a ďalšie Nissany. Som si myslel že majú niake testovacie dni, ae že tam tie autá aj fotia ma nenapadlo... :-!
3_diamanty
myslim ze tento jej dizajnovy smer a styl prave na mazde 3 akosi vyzera najlepsie .. 6tka je sice fajn ale pride mi az moc disproporcne rozplacnuta a trosku uz pokrutena co v strednej triede moze u niekoho vyvolat rozpaky ale ako vravim M6 je fajn... CX5 je tiez pekne auto aj ked na mna posobi spredu uz trosku tupo a akosi postarsie ale to je mozno tym ze je to SUV.... ale opat fajn auto :yes😒br />
ale vratme sa k M3..... tu je ten dizajn tak spravne vyvazene dravy a sportovy a ambiciozny a v nizsej strednej triede atraktivita nie nie je na skodu.... tu konzervativne auto nie je prioritou.... auta nizsej strednej triedy jednoducho tiez musia uputat zaujat a posobi sportovo kedze zvacsa su cielovou skupinou mladsi ludia pripadne mlade rodiny.....
Ze sa bude mazda 3 spredu podobat na vacsiu 6tku mi bolo jasne uz po predstaveni novej 6tky a CX5ky.... ale 3ke tento dizajn sedi skutocne asi najlepsie.... drave kompaktne tvary hatchu su to co dokonale pasuje tomuto stylu... uz teraz som zvedavy na MPS .. to asi bude masaker 😉 ..... takze za man palec hore a klobuk dole.... M3 vyzera podla predpokladov fajn a aj ked dizajn mozno nejako neprekvapil rozhodne M3ke sedi podla mna najlepsie.... :yes:
ale vratme sa k M3..... tu je ten dizajn tak spravne vyvazene dravy a sportovy a ambiciozny a v nizsej strednej triede atraktivita nie nie je na skodu.... tu konzervativne auto nie je prioritou.... auta nizsej strednej triedy jednoducho tiez musia uputat zaujat a posobi sportovo kedze zvacsa su cielovou skupinou mladsi ludia pripadne mlade rodiny.....
Ze sa bude mazda 3 spredu podobat na vacsiu 6tku mi bolo jasne uz po predstaveni novej 6tky a CX5ky.... ale 3ke tento dizajn sedi skutocne asi najlepsie.... drave kompaktne tvary hatchu su to co dokonale pasuje tomuto stylu... uz teraz som zvedavy na MPS .. to asi bude masaker 😉 ..... takze za man palec hore a klobuk dole.... M3 vyzera podla predpokladov fajn a aj ked dizajn mozno nejako neprekvapil rozhodne M3ke sedi podla mna najlepsie.... :yes:
řechták
to se fakt povedlo 😄 kdyby byla o rok dřív určitě bych si ji koupil, auto jsem už nutně potřeboval vyměnit, takže pane mi říka už 13 měsíců nová i 30 gdi a moc velká spokojenost
mimochodem: před 2 dny před mou kanceláří zaparkovala současná mazda 3 hned před mou i30 a já se nestačil divit od B sloupku dozadu jde takřka o totožná auta včetně tvaru okem, zadních dveří a prolisu na boku, no nenapadlo by mě to kdybych to neviděl na vlastní oči 😄
mimochodem: před 2 dny před mou kanceláří zaparkovala současná mazda 3 hned před mou i30 a já se nestačil divit od B sloupku dozadu jde takřka o totožná auta včetně tvaru okem, zadních dveří a prolisu na boku, no nenapadlo by mě to kdybych to neviděl na vlastní oči 😄
NO nediv se od nekoho ten tvar okopirovat museli..a je videt, ze si vybrali dobry priklad...
Ghostyx
Tak tohle je podle mne trefa roku... :yes: Naprosto dokonalé! Výbava na špičkové úrovni, jízdní vlastnosti jak by smet, dokonce nechybí ani ledky v podobě proužků a head-up display... Wow, Mazda hodně příjemně překvapila... :-! :yes:
aj mne sa tento mazdacky styl najviac paci prave na 3ke.... idealne jej to pasuje... 😉
ocenujem velky razvor a motory bez turba... palubovka je tiez paradna... mazda prekvapila aj mna.. na M6 mam vyhrady aj na CX5... su to tiez fajn auta ale M3 je uz skutocne bez chybicky :yes😒br />
uvidime ako tento dizajnovy smer bude dalej neskor vyzerat na novej mazde 2 pripadne na MPV mazde 5.... ale na 3ke vyzera najlepsie a ocenujem aj to ze auto nenatiahli o 10cm ako to byva zvykom ale rozmerovo ho ponechali na normalnej urovni triedy :yes:
ocenujem velky razvor a motory bez turba... palubovka je tiez paradna... mazda prekvapila aj mna.. na M6 mam vyhrady aj na CX5... su to tiez fajn auta ale M3 je uz skutocne bez chybicky :yes😒br />
uvidime ako tento dizajnovy smer bude dalej neskor vyzerat na novej mazde 2 pripadne na MPV mazde 5.... ale na 3ke vyzera najlepsie a ocenujem aj to ze auto nenatiahli o 10cm ako to byva zvykom ale rozmerovo ho ponechali na normalnej urovni triedy :yes:
GTI
Koukám, že kluci obtahují přes pauzáky základní linky, no bude co vymalovávat. Jako omalovánka bych dokonce řekl, že výborný. V garáži, tam to ovšem vrže snad v každém pantu. Vezměme to popořádku. Na horní fotogenické devatenáctky zapomeň, vpasuj si tam nějakej ten plech na patnácti palcích a rajc ti rázem opadne o třicet procent. No a když popustíš pružiny do jízdního režimu, klidně si započítej v tom rajcu mínusových procent padesát.
Základní problémek je navíc překombinovaná, lety už konkurenčně značně profláklá záď, a někde "okodovaná" příď. A pak ty kliky dveří - to víš je to bouchané pro japončíky, pro malá piva, tak holt musíš počítat, že si při otevírání budeš muset asi trochu přičapnout, tak bacha, ať nemáš při tom letnu v kalhotech. Neodpustitelné je dále vykousnutí zadního blatníku dveřmi, tohle je jak rána fiňákem přimo do estétova srdce... Samozřejmě, že víko nádrže je na euro-špatné straně, ale tohle je tu už evergreen. Kabina je pro mne zklamání roku. To hezké je silně inspirované (přístroje v kapličce od Volva), a co není inspirované, to postrádá invenci, styl, jiskru.
Tak kolik? Dávám tři z deseti možných, a to za mezigenerační klání, z něhož tedy KODO-3 vychází lépe, to snad ale i Favorit... >😁 :-!
Základní problémek je navíc překombinovaná, lety už konkurenčně značně profláklá záď, a někde "okodovaná" příď. A pak ty kliky dveří - to víš je to bouchané pro japončíky, pro malá piva, tak holt musíš počítat, že si při otevírání budeš muset asi trochu přičapnout, tak bacha, ať nemáš při tom letnu v kalhotech. Neodpustitelné je dále vykousnutí zadního blatníku dveřmi, tohle je jak rána fiňákem přimo do estétova srdce... Samozřejmě, že víko nádrže je na euro-špatné straně, ale tohle je tu už evergreen. Kabina je pro mne zklamání roku. To hezké je silně inspirované (přístroje v kapličce od Volva), a co není inspirované, to postrádá invenci, styl, jiskru.
Tak kolik? Dávám tři z deseti možných, a to za mezigenerační klání, z něhož tedy KODO-3 vychází lépe, to snad ale i Favorit... >😁 :-!
S tym "plechom na patnacti palcich" by som bol radsej opatrny. Vyvstava totiz otazka, preco by M3 mala dobre vyzerat na 15tkach kolesach, ked na nich dobre nevyzera ani "třídní démant".
Nepíši, že by na patnáctkách měla vypadat dobře, ale že to bude frekventovaná silniční výbava.
Až na to, že základ má mít 205/60/16, vyšší výbavy 215/45/18.
tak popořadě...patnáctky na plechu jsou specilita koncernu, ne mazdy..design je čistě osobní záležitost, ale dle prodejů ostatních novinek si myslím, že se Mazda trefila..víko nádrže mi osobně vyhovuje přesně takhle..navíc je zde pořádná paleta motorů a dá se proti koncernu předpokládat pořádná zadní náprava a ne lešeňovka...on už vlastně i Opel je na tom lépe že...
Aha, a současná 3 má podle tebe v základu jaká kola?
Nemozes porovnavat hrusky s jablkami, lebo sucasna Mazda 3 je na trhu v porovnani s novinkami koncernu uz niekolko rokov.
Ked koncern vypusti novinku, tak sa nehanbi zakladnu verziu vybavit kolesami 15. Teraz sa Mazda chysta vypustit novinku, ale uz nedostane kolesa 15.
Avsak ak by som bol na mieste panov z VW, tak by som urobil to iste, co oni. Preco by som montoval do svojich aut drahsie kolesa, ak by mi stado kupilo auto za rovnaku cenu aj s lacnejsimi kolesami?
Ked koncern vypusti novinku, tak sa nehanbi zakladnu verziu vybavit kolesami 15. Teraz sa Mazda chysta vypustit novinku, ale uz nedostane kolesa 15.
Avsak ak by som bol na mieste panov z VW, tak by som urobil to iste, co oni. Preco by som montoval do svojich aut drahsie kolesa, ak by mi stado kupilo auto za rovnaku cenu aj s lacnejsimi kolesami?
"Nejhorší" je, že ve vztahu k dnešnímu standartu této třídy, rozuměj fluidní zmatenost křivek a světla ke dveřím, kdy jediným pevným bodem vesmíru je Golf, to vlastně vůbec není špatné. Z japonské produkce má dnes Mazda zdaleka nejjasnější tah na evropskou branku. Jistě, bude třeba živé osahání, obligátní oblíznutí plastů a podívat se na to celé přes ceník, ale zatím se nebojím Mazdě zatleskat.
vies ocenit a uznat kvality aj nejakeho ineho auta okrem nemeckej premie a koncernu vw?
vecne zhadzavanie vsetkeho nenemeckeho a nekoncernoveho sa ti vidi ako rozumne?
ci si myslis ze ine znacky okrem nemeckych a koncernu nevedia spravit dobre a pekne auto?
zaujimali by ma tvoje myslienkove pochody.... predpokladam ze budu fungovat asi ako TSI... casto ti to tam v hlave preskakuje ..... takze nemachroval by som
vecne zhadzavanie vsetkeho nenemeckeho a nekoncernoveho sa ti vidi ako rozumne?
ci si myslis ze ine znacky okrem nemeckych a koncernu nevedia spravit dobre a pekne auto?
zaujimali by ma tvoje myslienkove pochody.... predpokladam ze budu fungovat asi ako TSI... casto ti to tam v hlave preskakuje ..... takze nemachroval by som
to ale víme že GTI nemá vlastně rád auta, ale má rád jen koncern.. :-!
Nerozlišuji mezi auty z pohledu teritoria vzniku, zde platí padni komu padni. Akorát holt, když tu čty ty vaše dětské povídačky, nemohu nenapsat pravdu o tom, jak to třeba ve třídě kompaktního mainstreamu (včetně supermainstreamu) popravdě je...
u tebe je hlavně problém v tom, že vydáváš svůj názor za jediný správný..Ale design může hodnotit jen každý sám za sebe..doba, kdy nám tu jiní určovali co je a není krásné už tu bohu dík není..můžeme zde debatovat o funkčnosti strojů, cenách atd, ale design ???
vwanatikovi nevysvetlis.... si len prostacek tak ako ja... boze som rad ze nie som taky psychopat ako on.... boze dik za zdravy rozum :yes:
myslím, že sem se má chodit kecat o autech, předávat si zkušenosti ..a ne tu tupě vnucovat ostatním svoje názory a hádat se tu...ale to je asi jen zbožné přání.
To je tvé zdání, jak půjdou roky, sám také pochopíš, že jsou věci, které víš a těžko ti je rozhodí nějaký plochonosý postpubertální sledovač internetu (nemyslím to nyní osobně). Zde povětšinou píší kluci, co mají našprtané akorát fotografie, chceš příklad - vedle pod Ghiblim se jeden "znalec" směje tomu, že prý ve třídě Ghibliho se nevyrábí kombíky... >😁 K tomu snad jen stačí dodat ty obligátní mokrý hadry.
Co se týká designu, je to záležitost vkusu, zkušeností a samozřejmě též intelektu. Přesto, povětšinou tu diskutuji v objektivní rovině a svůj vkus poměrně silně upozaďuji. Chválím zde například za design kolikrát auta, která se mi vnitřně moc nelíbí... 😉
Co se týká designu, je to záležitost vkusu, zkušeností a samozřejmě též intelektu. Přesto, povětšinou tu diskutuji v objektivní rovině a svůj vkus poměrně silně upozaďuji. Chválím zde například za design kolikrát auta, která se mi vnitřně moc nelíbí... 😉
Pises dobre, aspon vetsinou (ted pominu to, ze vetsinou bludy) Skoda jen, ze jsou to slova teoretika, co ma 2x tukle a 3x stocene Polo, dotazene z Nemecka, nejspis odnekud z byvale NDR >😁
A co má 2x tukle a 3x stocene Polo, dotazene z Nemecka, nejspis odnekud z byvale NDR společného s tím co tu píši o mazdě 3 >😁 Máš skutečně zajímavé designové asociace >😒]
Jaké shazování, zde diskutujeme padni komu padni, a až přijde golf s vykousnutým blatníkem, vyjádřím se kriticky též. Dobré auto? Ano, jistě. Pekné? Pekné pro koho, pro japonského kluka, pro kluka z Jižní Afriky, či z Česka (Slovenska)? No to už je problémek, neb těžko u Evropana můžeš předpokládat náklonnost k asijské estetice. Umíš si představit, že někde v Japonsku diskutují kluci jako my zde a někdo (nějaký japonský klučina) se tam bije za Fiat bravo jako ty za mazdu? 8-s :no😒br />
Ty jsi navíc případ k politování, za humny ti postaví nějaká automobilka továrnu a pro tebe to znamená automaticky adorační soustavné téma. To je snad vůbec nejhorší odrůda prosťáčka, kterou tu znám...
Ty jsi navíc případ k politování, za humny ti postaví nějaká automobilka továrnu a pro tebe to znamená automaticky adorační soustavné téma. To je snad vůbec nejhorší odrůda prosťáčka, kterou tu znám...
s cim mas v mazde 3 problem? dizajn je prave to co ju zdobi a co jej dava punc originality a je skutocne nadherny.... videl si uz golf na 15tkach? vyzera ako 15 rokov stare auto..
ten posledny odstavec v tvojom prispevku pasuje presne na teba.... bravwo vw pisat pod kazdy clanok o hocijakom aute moze len psychopat tvojho formatu
ten posledny odstavec v tvojom prispevku pasuje presne na teba.... bravwo vw pisat pod kazdy clanok o hocijakom aute moze len psychopat tvojho formatu
Ano, přesně jako já tíhnu často k japoncům, tak nějaký japončík hoví například VW.
Sry, ale to už je celkem silná paušalistická káva 8-s
Sry, ale to už je celkem silná paušalistická káva 8-s
Ty tvoje bláboly ti tady někdo žere? :😉 Už jednou jsem ti psal, že nemáš posuzovat estetiku, páč máš uniformní, staromódní a extrémně jednopólově zaujatý vkus. Že jsi ve virtuálním světě ***, to asi většina ví (stačí si přečíst tvoje komentáře), spíš mě zajímá, jestli jsi *** i v reálným světě, nebo plácáš naschvál kraviny, aby přibylo příspěvků, za který jsi placen.....
Normálně tu ten svůj debakl vydýchej, nikomu zde nenadávej, a pokud ovšem nemáš na to diskutovat civilizovaně a na jisté garážové úrovni, vrať se do svého přirozeného světa omalovánek a snů, na tvoje mindráky tu není nikdo zvědavý :no: :no: :no: :-!
GTI - zvláštní, od Rudy vím, že jsi pohodář, tak zkus být o fous objektivní, nebo pokud se ti něco nelíbí, tak to neshazuj. Je to trapný. Za toho ***a se omlouvám, za zbytkem si stojím...
Musím se GTIho zastat, designový směr "mořská příšera" ve kterém se vydala současná generace mazd je už teď hodně vyčpělý a okouká se za pár měsíců. Je jenom dobře, že jsou mezi námi lidé jako GTI, kteří pro to mají lepší cit než ostatní. Já už se těm mazdám taky směju.
A já se zase musím smát zdejším GTI-ho přicmrndávákům, kteří ho uctívají a chválí za jeho "designový cit" ... Člověka, který si nevidí do huby a je schopný o Citroenu DS napsat, že je to jen přebouchaný VW Brouk! :no:
Dobře, že to připomínáš, napsal jsem tu o tom poměrně rozsáhlý příspěvek, pokud čerpáš z něho, můžeš mě prosím nasměrovat. Nemyslím tu kouzelnou diskusi o autu století, mlhavě si vybavuji, že jsem to někde poměrně podrobně pojednal, včetně předního skla, které frantíkům dělalo trochu problémy, neb Brouk měl sklo rovné..
edituji: už jsem to našel, samozřejmě na blogu, jmenuje se to PŘEBOUCHANÁ SLÁVA - [odkaz] :-!
edituji: už jsem to našel, samozřejmě na blogu, jmenuje se to PŘEBOUCHANÁ SLÁVA - [odkaz] :-!
Co se Ti nezdá na jeho příspěvcích? Je přesný, věcný a pragmatický - co chceš víc? A hlavně - má nadhled (což tady chybí 99%-tům).
Az vystrcis hlavu z jeho zadnice, uvidis, ze realita je celkom ina. Presne opacna, ako pises.
Realita nie je virtualny garazovy svet nejakeho jesitneho egocentrickeho starca.
Realita nie je virtualny garazovy svet nejakeho jesitneho egocentrickeho starca.
No právě. O ničem jiném tady GTI nepíše. Rozhlédni se, jak to v evropě vypadá na silnicích.
nad.. co? Ty si sa akurat zobudil? V com ma nadhlad? Obycajny vwfanatik, tak ako je topper kiafanatik. Vsetko ine okrem koncernu zprzni, koncern je najlepsi. Toto je podla teba nadhlad?
GTI - za ten příspěvek z 21.380 by ses měl dotyčnému omluvit, je to stejný hulvátství jako u mě!
GTI, EX10it
Asi nemám představivost, ale ať se dívám ,jak se dívám, tak žádnou mořskou příšeru nevidím :😉
Pokud by všichni dělali auta evropského střižení, tak by byla šílená nuda, už teď je evropský design dost prvoplánový a podobný (zvlášť koncern, nebavím se o Lambu ,Ferrari atp.). Něco se mi líbí a něco ne, to stejný se týká japonců nebo USA. Mě zkrátka víc přitahuje japonské myšlení a jejich design, na druhou stranu Evropou vůbec neopovrhuji a i z koncernu se mě něco zaujme, ještě nedávno jsem byl vlastníkem šíraR a 200 koňovku doma máme.
Když jsem poprvé viděl novou Mazdu 6, padla mi brada, kdybych chtěl velkýho kombíka, jdu do něj, líbí se mi tvary, atmosférický motor, nízká hmotnost, interiér, zkrátka vše a to mě velký auta vůbec neberou...
GTI, EX10it
Asi nemám představivost, ale ať se dívám ,jak se dívám, tak žádnou mořskou příšeru nevidím :😉
Pokud by všichni dělali auta evropského střižení, tak by byla šílená nuda, už teď je evropský design dost prvoplánový a podobný (zvlášť koncern, nebavím se o Lambu ,Ferrari atp.). Něco se mi líbí a něco ne, to stejný se týká japonců nebo USA. Mě zkrátka víc přitahuje japonské myšlení a jejich design, na druhou stranu Evropou vůbec neopovrhuji a i z koncernu se mě něco zaujme, ještě nedávno jsem byl vlastníkem šíraR a 200 koňovku doma máme.
Když jsem poprvé viděl novou Mazdu 6, padla mi brada, kdybych chtěl velkýho kombíka, jdu do něj, líbí se mi tvary, atmosférický motor, nízká hmotnost, interiér, zkrátka vše a to mě velký auta vůbec neberou...
Nikde jsem se o příšeře nerozšiřoval. Cením každé povedené auto...
GTI - o té příšeře psal ten ex10it
Psal jsem, že pokud se dotyčnému neomluvíš za ten příspěvek, co jsi psal ve 21.38 hod. (náhodou jsem si ho všiml, snad je jen ojedinělý), tak jsi nejen hulvát, ale i ten ***, páč toto je taky za hranou + nechápu, proč ti je divná náklonost Evropana k jiné zemi?
Tvé citace 😒br />
No to už je problémek, neb těžko u Evropana můžeš předpokládat náklonnost k asijské estetice. Umíš si představit, že někde v Japonsku diskutují kluci jako my zde a někdo (nějaký japonský klučina) se tam bije za Fiat bravo jako ty za mazdu?
Ty jsi navíc případ k politování, za humny ti postaví nějaká automobilka továrnu a pro tebe to znamená automaticky adorační soustavné téma. To je snad vůbec nejhorší odrůda prosťáčka, kterou tu znám
Psal jsem, že pokud se dotyčnému neomluvíš za ten příspěvek, co jsi psal ve 21.38 hod. (náhodou jsem si ho všiml, snad je jen ojedinělý), tak jsi nejen hulvát, ale i ten ***, páč toto je taky za hranou + nechápu, proč ti je divná náklonost Evropana k jiné zemi?
Tvé citace 😒br />
No to už je problémek, neb těžko u Evropana můžeš předpokládat náklonnost k asijské estetice. Umíš si představit, že někde v Japonsku diskutují kluci jako my zde a někdo (nějaký japonský klučina) se tam bije za Fiat bravo jako ty za mazdu?
Ty jsi navíc případ k politování, za humny ti postaví nějaká automobilka továrnu a pro tebe to znamená automaticky adorační soustavné téma. To je snad vůbec nejhorší odrůda prosťáčka, kterou tu znám
Silně mírni výrazivo! Jsi evidentně přetaženej a ze všeho nadstardardně rozrušenej, dej si oddech, ať se tu zase nemusíš za pět minut někomu omlouvat :no: :no: :no:
DEMANT
[odkaz]
[odkaz]
A tá tvoja Mazda na plechoch, v UNI farbe a nafotená brigádnikom bude lepšia?! 8-s >😁 >😁 >😁
Nechtel jsi si puvodne dat nick noob a na posledni chvili (zrejme ovlivnen koukanim na The Simpsons) jsi to zmenil?
komentuj, ked taku uvidis... a pokojne postni nejaky obrazok... pochybujem, ze Mazda posadi trojku na plechace... nekop okolo seba v koncernovom krci >😁
Pokud se ti ten tvůj příspěvek zdá v pořádku, tak svou omluvu beru zpět. Nelíbí se mi prezentace tvých názorů a poučování ostatních, pokud se v něčem odlišují. Pochlebování tě evidentně rajcuje, ale tvá ješitnost to neumí přiznat, děláš ze sebe automobilového odborníka, přitom se vyznáš jen v evropských vozech. Píšeš velkými písmeny a používáš přehršel smajlíků, abys na sebe upoutal pozornost, to ti dělá dobře, v reálném světě se ti pozornosti nejspíš tolik nedostává. Vypadá to, že jsi průměrný člověk, který ničeho velkého v životě nedosáhl a zde si chladíš žáhu" na puberťácích, kteří ti většinou neumějí argumentovat, nebo ti bezmyšlenkovitě pochlebují. Rád používáš ne zcela běžná slova, aby bylo vidět, že nejsi "dutohlav", nicméně je to působí jako klišé. V reálném životě nebudeš úplnej blbec, ale možná máš nějaký mindrák. Tak zatím ahoj, jdu na kutě, ráno musím jet svým oblíbeným JAPONSKÝM AUTEM MX5 nebo 350Z (podle počasí), ale někdy s tebou rád podebatuju, je to s tebou docela "bžunda! 😉 😄 😐 😒 😒 :no:
Zchlaď si hlavu, mlátí to s tebou zde jak s podměrečným puberťákem. Pokud máš nutkavou potřebu se vyzpovídat, zkus kostel u vás na náměstí, tam se ti uleví 8-s :no:
GTI - tušil jsem, že se vytasíš kostelem, nebo psychologem. Ve 43 letech mám asi pubertu za sebou, takže příště vyzkoušej jiný argument. Všiml jsem si, že pokud ti docházejí argumenty, vytasíš zlehčování, narážky, urážky a tvé oblíbené smajlíky. Řekl bych, že většině jsi pro smích nebo politování, tobě je to evidentně jedno, páč ti primárně jde o množství příspěvků v diskuzích, od kterých jsi snad placen. Pokud se pletu, tak jsem tě ve svém předchozím komentáři psychologicky de-kodo- val.
Nauč se číst - píši, že to zde s tebou mlátí JAKO s puberťákem. V tomhle holt věk nehraje roli. Vidím, že máš příznačný zmatek i v té zpovědi. Ty jsi právě už ve věku, kdy bys mohl pomalu začít... prospělo by ti to rozhodně i společensky, možná bys i pochopil, že by asi bylo jemně podivné, kdyby nějaký kluk v Tokiu na tamních diskusích slepě adoroval fiat Bravo a plival by tam slinu prosťáčka na mazdu 3, a to přesně tak, jako to děláš v obráceném gardu ty a tobě podobní eurosamurajové.
Český samuraj, to mně vždycky dojme... >😁
Český samuraj, to mně vždycky dojme... >😁
Ne, s nim nepodebatujes.
Iba povedies monology ako tento a ten sociopat ti na to vypusti radoby chytry komentar.
Ako sa ostatne uz stalo.
Iba povedies monology ako tento a ten sociopat ti na to vypusti radoby chytry komentar.
Ako sa ostatne uz stalo.
Kodo tu uz je dlho a stale je pre nas "exoticke" a lakave,sexy a neviem ešte čo...kdezto koncernove pi.coviny typu oktavka ci Golf sa narodili ako prestarle impotentne predrazene kravy...chlape,bud si GTI a schizofrenicky si pises 2x alebo nepis sprostosti. :-!
Odkial ty s tym saskom bez vkusu viete, ze sa M3 za par mesiacov opozera????
Nie ste zdegenerovani z pozerania jasnovidiek v TV neskoro v noci?
GTI ma cit akurat na hulvatstvo, opovrhovanie, osocovanie a ohovaranie.
Nie ste zdegenerovani z pozerania jasnovidiek v TV neskoro v noci?
GTI ma cit akurat na hulvatstvo, opovrhovanie, osocovanie a ohovaranie.
Ty evidentně nevidíš rozdíl mezi Hyundei, Hondou a Mazdou a všechno jsou to pro tebe příšery, i když vypadá každá úplně jinak že?
Jinak většina lidí se shoduje, že M3 nejvíc připomíná Alfu ty příšero >😁
Jinak většina lidí se shoduje, že M3 nejvíc připomíná Alfu ty příšero >😁
Mirec38
ak to nahodou nezabije cena a maly interier. Je to pekne, dobre benziny, co viac si clovek moze priat. Este clovek musi stravit japonsky styl skladania vybavy, ale to je podla mna aj vec importera.
davam novej trojke :yes: :yes: :yes:
sa mi paci viac nez 6tka
davam novej trojke :yes: :yes: :yes:
sa mi paci viac nez 6tka
problém možná bude konfigurace výbav...to je vždycky nevýhoda aut co sem dováží přez půl světa
Že s tým nemá problém napr. Golf Variant!
V dnešnej dobe nie je problém poslať požiadavky na konfiguráciu do Japonska (..alebo inde)!!!
V dnešnej dobe nie je problém poslať požiadavky na konfiguráciu do Japonska (..alebo inde)!!!
ano ta možnost tu je a v japonsku s tím problém není, ale jelikož ja MAZDA malá automobilka, tak zvolila tři úrovně výbav..upozorňuju, že ani ta základní není holobyt jak to umí koncert.. on je dost rozdíl dovést auto z Německa, nebo Japonska..
pepem
[odkaz]
Prostě krásně dizajnově vyvážený auto. A moc se mi líbí jak mají vyřešený otáčkoměr a celou přístrojovku.
Prostě krásně dizajnově vyvážený auto. A moc se mi líbí jak mají vyřešený otáčkoměr a celou přístrojovku.
Stav se u Volva, tam tyhle přístroje vykoumali 8-s >😁 [odkaz]
Jenže to je tft vole , mazda má analog. >😁
Ze zrovna ty tu horuješ za analog >😁
roox
jsou podle mě ikony dyzajnu ve třídě aut dosažitelnejch pro normálního smrtelníka, 6tku zbožňuju, 3miluju 😉
skoda len ze alfa dnes ponuka len dva modely pre smrtelnika a to MiTo a Giuliettu..... a to je malo... a ich dizajn tiez nebude vecny... momentalne uz alfa ani nema nove modely... obidva modely su na trhu uz par rokov a cas nadalej uteka... vek uz zacina byt citit... zaujimalo by ma ci alfa uz pracuje na ich nastupcoch alebo az o 5 rokov neskor zisti ze by trebalo s tymi autami co dnes ma uz aj daco robit..... taliani ma nicim neprekvapia... oni su schopni totalne vsetko aj to dobre ... dosrat...
dnes som pozeral Lanciu Delta, celkom pekne auticko nizsej strednej
Lancia je moc pěkná..dokud si nesednu na ty příšerná sedadla .. :-!
To kdysi Lancia Delta Integrale..to bylo jiné kafe.. 😉
To kdysi Lancia Delta Integrale..to bylo jiné kafe.. 😉
paradoxne mi stara lancia delta integrale s gulatymi svetlami pripomina stareho golfa... 😉
[odkaz]
[odkaz]
bohužel Alfa se dnes babrá v nějakém spotovním autě - ikdyž krásném, ale nástupce 159 v nedohlednu, giuliatě chybí kombík..prostě něco co jim zvedne prodeje...navíc v tomhle stavu kdy neustále oddalují nástupce nahrávají spekulacím a strachu zákazníků... :no: 4C si mohli udělat pro radost když se jim bude dařit...
souhlas... 4C je krasavice, ale já byl zamilovanej do 159 SW 1,75 TBI.... a nějakej nástupce pro fotříky s rodinkou?... v nedohlendu... 😒
androidromano
V tejto tretej generacii vidim viac pokracovanie od prvej generacie, ako od druhej.
Kazdopadne KRÁAAASA!
V nižšej strednej triede volím MAZDU 3! podla vsetkeho ma najdlhsi razvor v triede!
Kazdopadne KRÁAAASA!
V nižšej strednej triede volím MAZDU 3! podla vsetkeho ma najdlhsi razvor v triede!
Jaros71
Golf se vždycky bude dobře prodávat.
Ale Mazda nyní vyrábí opravdu krásná auta s výbornými novými motory skyactiv.. :yes:
Nový design je moc povedený.
Tato nová 3 se bude jistě prodávat stejně dobře jako CX5..na tu se čeká půl roku!!
Je to další dobrá varianta na výběr. Ne každý má rád německý design. To je normální.
Bravo Mazda! 😉
:yes: :yes:
Ale Mazda nyní vyrábí opravdu krásná auta s výbornými novými motory skyactiv.. :yes:
Nový design je moc povedený.
Tato nová 3 se bude jistě prodávat stejně dobře jako CX5..na tu se čeká půl roku!!
Je to další dobrá varianta na výběr. Ne každý má rád německý design. To je normální.
Bravo Mazda! 😉
:yes: :yes:
MichalSVK
...pretože obaja, aj keď v sú v rovnakej triede, berú pojem hatchback úplne inak. Golf je auto, ktoré vyniká svojou vyváženosťou a dokonalou nenápadnosťou. Mazda3 je auto za ktorým sa človek obhliadne a rozdeluje ľudí na skupinu tých, ktorí ho milujú a tých, ktorým sa hnusí, to znamená, že vyvoláva emócie. To sa u Golfu nestane, dokonca ani pri GTI.
To je ako porovnávať E-classe a Ghibli. Tiež sú v rovnakej triede ale viete si predstaviť človeka vyberajúceho si medzi E-classe a Ghibli? To isté s touto Mazdou, je ako Giulietta - buď ju milujete alebo neznášate. S tým rozdielom, že u Mazdy sa techniky nebojím.
Keď už som pri tej technike, tu je ďalší rozdiel: Moderné turbomotory s neznámou spoľahlivosťou proti osvedčenej atmosfére vylepšenej o moderné technológie.
Golf sa nemá čoho obávať, svojich zákazníkov nestratí, avšak Mazda môže nových získať a ja jej ich prajem čo najviac. Už len za jej snahu vymaniť sa zo súčasných trendov a ponúknúť niečo nové (iné).
To je ako porovnávať E-classe a Ghibli. Tiež sú v rovnakej triede ale viete si predstaviť človeka vyberajúceho si medzi E-classe a Ghibli? To isté s touto Mazdou, je ako Giulietta - buď ju milujete alebo neznášate. S tým rozdielom, že u Mazdy sa techniky nebojím.
Keď už som pri tej technike, tu je ďalší rozdiel: Moderné turbomotory s neznámou spoľahlivosťou proti osvedčenej atmosfére vylepšenej o moderné technológie.
Golf sa nemá čoho obávať, svojich zákazníkov nestratí, avšak Mazda môže nových získať a ja jej ich prajem čo najviac. Už len za jej snahu vymaniť sa zo súčasných trendov a ponúknúť niečo nové (iné).
skvelo napisane 😉 :yes: :yes: :yes😒br />
mazda si zasluzi obdiv a uznanie.... postavila nadherne auto , technicky tiez niet pochyb ze ide o spicku.... takze uz len sa tesit na prve testy a dojmy :yes😒br />
3ka hraje viac na emocie presne...... no a golf je naopak nemecky chladny konzervativny... kazdy si vyberie.... ja mam rad dizajnovo zaujimave auta... golf mi nic nevravi jak zvonka tak zvnutra aj ked samozrejme viem ze je to skvele auto..... no takze u mna vyhrava mazda 3.... paci sa mi aj auris ci ceed.. alebo leon... rozhodne by som si teda vyberal auta ktore ma zaujimaju aj dizajnom... 😉
mazda si zasluzi obdiv a uznanie.... postavila nadherne auto , technicky tiez niet pochyb ze ide o spicku.... takze uz len sa tesit na prve testy a dojmy :yes😒br />
3ka hraje viac na emocie presne...... no a golf je naopak nemecky chladny konzervativny... kazdy si vyberie.... ja mam rad dizajnovo zaujimave auta... golf mi nic nevravi jak zvonka tak zvnutra aj ked samozrejme viem ze je to skvele auto..... no takze u mna vyhrava mazda 3.... paci sa mi aj auris ci ceed.. alebo leon... rozhodne by som si teda vyberal auta ktore ma zaujimaju aj dizajnom... 😉
Takisto by som si vybral túto Mazdu no ako hovoríš je to len o vlastnom výbere. Každému podľa chuti.
Veľmi presne si trafil ten môj vkus a dokonca aj v presnom poradí ako by som si vyberal: M3, Auris, Ceed a Leon. :yes:
Veľmi presne si trafil ten môj vkus a dokonca aj v presnom poradí ako by som si vyberal: M3, Auris, Ceed a Leon. :yes:
guze
A až přijde SPZ, Mazdičce naroste kníreček >😒]
M6-MZR
Co dodat, zase tu onanuje chudak GTI, pretoze zase prisla Mazda s nejakym autom, ktore jeho posledna mozgova bunka (zodpovedna len za fyziologicke pochody) nedokaze rozchodit...
Samozrejme, Mazda 3 je pekny kus auta, bez ohladu na predaje si tu moze GTI vypisovat kolko chce, nic na tom nezmeni... Urobi 65 zhrnuti diskusie, pohladka ega svojim privrzencom, prebehne svoj kopulacny vybezok pri klavesnici desktopu zo sekaca a pojde spat..., ved mozno sa mu prisnije jeho koncernovy sen...
Zacina byt dost blbe, ze jeden chudak (GTI) tu kazi kazdu diskusiu, vsade strka ten svoj soplavy nos a vyvolava flame... mohol by ho niekto odtialto vykopnut, nech si pise v ustave na steny svojej cely >😒]
Este by ma zaujimalo, preco ten chudak nejde prispiet aj do diskusie o OIII a Golfe, to by asi jeho triedny demant na 15" diskoch s priplatkom aj za volant neustal >😒]
Ale ako som uz raz pisal, aj na takehoto chudaka musi p. Boh mysliet, slnko svietit a vzduch prudit, dufam ale, ze sa mu pokazi klavesnica (ona sa casom zalepi) >😒] :no: >😒] :no: >😒] :no:
Samozrejme, Mazda 3 je pekny kus auta, bez ohladu na predaje si tu moze GTI vypisovat kolko chce, nic na tom nezmeni... Urobi 65 zhrnuti diskusie, pohladka ega svojim privrzencom, prebehne svoj kopulacny vybezok pri klavesnici desktopu zo sekaca a pojde spat..., ved mozno sa mu prisnije jeho koncernovy sen...
Zacina byt dost blbe, ze jeden chudak (GTI) tu kazi kazdu diskusiu, vsade strka ten svoj soplavy nos a vyvolava flame... mohol by ho niekto odtialto vykopnut, nech si pise v ustave na steny svojej cely >😒]
Este by ma zaujimalo, preco ten chudak nejde prispiet aj do diskusie o OIII a Golfe, to by asi jeho triedny demant na 15" diskoch s priplatkom aj za volant neustal >😒]
Ale ako som uz raz pisal, aj na takehoto chudaka musi p. Boh mysliet, slnko svietit a vzduch prudit, dufam ale, ze sa mu pokazi klavesnica (ona sa casom zalepi) >😒] :no: >😒] :no: >😒] :no:
GTI
[odkaz] [odkaz] :yes: :-!
BRAVWO VOLKSWAGEN-PORSCHE :yes: :-!
BRAVWO VOLKSWAGEN-PORSCHE :yes: :-!
Ty sedacky jsou z flanelove kosile od Vietnamcu? >😒]
Dovzdělej si hlavu.
Ja to tu jen pisu >😁
Vzdyt to vypada uplne presne, jak ty flanelky :no:
Vzdyt to vypada uplne presne, jak ty flanelky :no:
:yes: :yes: :yes😒br />
co by si cakal ale od chudaka GTIho, jemu sadlo tlaci na mozog, teda aj na recove centrum a zrak... takze nevidi dobre >😒]
co by si cakal ale od chudaka GTIho, jemu sadlo tlaci na mozog, teda aj na recove centrum a zrak... takze nevidi dobre >😒]
Co vidíš na interiéru nového Golfu GTI tak úžasného? Snad ne tu debilní elektrickou parkovací brzdu? >😒] >😒] >😒]
GTI
[odkaz]
[odkaz]
DEMANT >😒]
DEMANT >😒]
aj interier stoji za to: [odkaz]
presne tak, to som tiez videl... GTImu teraz opadalo perie >😒] stratil erekciu a siel spat, moze byt hore max. do polnoci, nemal by klamat rodicom >😁
Hele, ale i když je Mazda 3 na promofotkách hezká ( to byla oktávka taky a mazdy mi nesedí velký zadek naroubovaný z M6kombi). Měl bys počkat, jak bude vypadat v základu, než se začneš zase vysmívat... Ono je to jednoduché ukázat tragicky očesanou Oktávku, ale nevidíš druhou stranu mince, buď objektivní.
ale ved vsetci vieme, ze Mazda 3 nebude tak tragicky ocesana ako OIII, bez debaty 😄 A okrem toho, na chudaka GTIho treba volit rovnaku taktiku, on ked dokola moze placat nezmysly a posielat sem linky ake sa mu chce, tak mozu aj ostatni 😄 pokojne by som sa stavil, ze ziadne auto od Mazdy od r. 2013 vyssie nebude nikdy take ocesane v zaklade ako OIII... tam sa musi tusim priplacat aj za plynovy pedal, volant, kufor vpredu a celne sklo >😁
Hele, už sme se spolu pohádali mockrát >😁 Ale víš, že tim, že se budeš chovat jako někdo, koho pomlouváš budeš vlastně stejný jako on?😁
GTI to někdy přehání, ale někdy stačí číst mezi řádyky, než se * a oplácet mu to stejnou a ještě sprostčí měrou ( Vim, že on se urážek pak také nezdráhá).
Golf zůstane neohrožen globálně, Mazda 3 je určitě zajímavá a po předchozí generaci ( která mi zas tak nevadila, ale extra krásná mi taky nepřišla) to je určite zajimavé zpestření, ale nelze hodnotit, dokud ještě není možnost ji vidět, nebo s ní jet doopravdu a ne jen na fotkách.
P.S. "kufor vpredu" měla naposled Š 120 >😁
GTI to někdy přehání, ale někdy stačí číst mezi řádyky, než se * a oplácet mu to stejnou a ještě sprostčí měrou ( Vim, že on se urážek pak také nezdráhá).
Golf zůstane neohrožen globálně, Mazda 3 je určitě zajímavá a po předchozí generaci ( která mi zas tak nevadila, ale extra krásná mi taky nepřišla) to je určite zajimavé zpestření, ale nelze hodnotit, dokud ještě není možnost ji vidět, nebo s ní jet doopravdu a ne jen na fotkách.
P.S. "kufor vpredu" měla naposled Š 120 >😁
Pocuj, ja mam dnes dobru naladu, tak odpoviem diplomaticky >😁
Pohadali sme sa? No ani nie, povymienali sme si nazory, mna to bavilo... snad aj teba...
Ja to poviem takto, vytypoval som si chudaka GTIho, ktoremu tu budem odteraz zneprijemnovat jeho diskusny zivot co to da, az ho to tu prestane bavit, zabali svojich XY tisic prispevkov a odtiahne kade lahsie 😄
Neviem ci vydrzim, ale skusim to za vsetkych tych, ktori ho nemaju radi a nemozu ho vystat 😄
Ci uz to bude slusnou alebo neslusnou cestou, je mi jedno, ale podla skusenosti z minulosti vies asi akou sa to bude uberat... >😁
Vies, treba si uvedomit aj jedno - hodnotenie aut, diskusia o nich, kvalita a nasledne uzivanie motorovych vozidiel, to je to, o com by sme sa tu mali bavit. Predaje aut? Koho to zaujima? Co ja z toho mam ako clovek, ktory ma 1-2 auta? Mam onanovat ako GTI nad cislami? Co mi to prinesie do zivota? Obohati ma to nejako? Je mi to osozne? Nie...
Takze cely moj nazor na Mazdu 3 z tohto clanku je😒br /> "Vyzera byt pekne, dizajnovo vyvazene a podla skusenosti z minulosti s inymi vozidlami Mazda aj spolahlive auto." To je vsetko co k tomu dodat mozem k tejto chvili... Ceny? Neviem. Zakladna vybava? Neviem. Ale ak moze nejaky chudak typu GTI vesat do diskusie fotky starej odchadzajucej M3 a foto novej OIII v plnke, tak sa inak ako postihnuty nazvat neda... Ved ja mu este ukazem >😒] >😒] >😒] Pokojne si zalozim aj anti-GTI blog... a FCB stranku 😄
Pohadali sme sa? No ani nie, povymienali sme si nazory, mna to bavilo... snad aj teba...
Ja to poviem takto, vytypoval som si chudaka GTIho, ktoremu tu budem odteraz zneprijemnovat jeho diskusny zivot co to da, az ho to tu prestane bavit, zabali svojich XY tisic prispevkov a odtiahne kade lahsie 😄
Neviem ci vydrzim, ale skusim to za vsetkych tych, ktori ho nemaju radi a nemozu ho vystat 😄
Ci uz to bude slusnou alebo neslusnou cestou, je mi jedno, ale podla skusenosti z minulosti vies asi akou sa to bude uberat... >😁
Vies, treba si uvedomit aj jedno - hodnotenie aut, diskusia o nich, kvalita a nasledne uzivanie motorovych vozidiel, to je to, o com by sme sa tu mali bavit. Predaje aut? Koho to zaujima? Co ja z toho mam ako clovek, ktory ma 1-2 auta? Mam onanovat ako GTI nad cislami? Co mi to prinesie do zivota? Obohati ma to nejako? Je mi to osozne? Nie...
Takze cely moj nazor na Mazdu 3 z tohto clanku je😒br /> "Vyzera byt pekne, dizajnovo vyvazene a podla skusenosti z minulosti s inymi vozidlami Mazda aj spolahlive auto." To je vsetko co k tomu dodat mozem k tejto chvili... Ceny? Neviem. Zakladna vybava? Neviem. Ale ak moze nejaky chudak typu GTI vesat do diskusie fotky starej odchadzajucej M3 a foto novej OIII v plnke, tak sa inak ako postihnuty nazvat neda... Ved ja mu este ukazem >😒] >😒] >😒] Pokojne si zalozim aj anti-GTI blog... a FCB stranku 😄
No, sem zvědavej, jak dlouho ta válka povode >😁 Já jsem toho názoru, že dle mě ta Mazda 3, kterou dává GTI ( odcházející generace) je opravdu nepovedená, ale než ji zfaceliftovaly, bylo to hezké autíčko. Pamatuju si ji z autosalonu ( nějakého lokálního, ne z cizího), když jsme vybírali vůz před pár lety. Nakonec to také vyhrálo VW. Jedno je ale neoddiskutovatelný fakt a to, že ty Mazdy a některá japonská auta strašně rychle vzhledově zastarají. Jsou vyjímky, a myslím že je to první Mazda 6, která je a byla opravdu povedená ( designově).
Jde o to, že když porovnáš Passata z roku 2005 a třeba Avensis, nebo Accorda, ten Passat dnes vypadá pořád velmi slušně i v interiéru a podobně. Je to otázka, jestli chci auto na 3-4 roky, který teď frčí, vemu ho, jestli chci vůz, který budu mít desítky let, radši sáhnu po ty Oktávce, protože i když to není žádný hit, tak není taky ošklivá a taková zůstane. Ještě více je to vidět na korejských vozech. Mě na nové trojce trochu nesedí zadek, který mi přijde moc mohutný. U Alfy, s k terou ji srovnávají je trochu elegantnější, ale jsou to jen fotky, až vůz uvidim, pak budu soudit 😄
Jde o to, že když porovnáš Passata z roku 2005 a třeba Avensis, nebo Accorda, ten Passat dnes vypadá pořád velmi slušně i v interiéru a podobně. Je to otázka, jestli chci auto na 3-4 roky, který teď frčí, vemu ho, jestli chci vůz, který budu mít desítky let, radši sáhnu po ty Oktávce, protože i když to není žádný hit, tak není taky ošklivá a taková zůstane. Ještě více je to vidět na korejských vozech. Mě na nové trojce trochu nesedí zadek, který mi přijde moc mohutný. U Alfy, s k terou ji srovnávají je trochu elegantnější, ale jsou to jen fotky, až vůz uvidim, pak budu soudit 😄
Nielen prva M6 aj druha maju podla mna nadcasovy dizajn... Mam druhu generaciu a preco ju mam? Pretoze sa mi paci, za 3 roky co ju mam som mal 0 poruch, investicie len gumy a olej... Mne sa Mazdy vseobecne pacia, na druhej strane, nemozem prehryzt dizajn OIII, Rapidu, to su auta, ktore absolutne v cloveku / soferovi nevyvolaju ziadne emocie, nuda nuda nuda nuda nuda a 1000x nuda...
Uz aj ten Golf VII je stale to iste, dokola dokola, naco im je dizajner? 😄
Chces povedat, ze napr. taka M6 druhej generacie alebo teraz aktualna Mazda 3 budu podla teba o dalsie 4 roky na tom horsie ako OIII? Vidis ju vsade, kazdy to u nas ma, kradne sa to ako dive, dizajn je meganudny... podla mna rozumne uvazujuci kupujuci nikdy nepojde do OIII, nie je dovod... Po uvedeni Golfu Variant (ktory je podla mna 100x krajsi ako hatch) o dalsi dovod navyse...
Uz aj ten Golf VII je stale to iste, dokola dokola, naco im je dizajner? 😄
Chces povedat, ze napr. taka M6 druhej generacie alebo teraz aktualna Mazda 3 budu podla teba o dalsie 4 roky na tom horsie ako OIII? Vidis ju vsade, kazdy to u nas ma, kradne sa to ako dive, dizajn je meganudny... podla mna rozumne uvazujuci kupujuci nikdy nepojde do OIII, nie je dovod... Po uvedeni Golfu Variant (ktory je podla mna 100x krajsi ako hatch) o dalsi dovod navyse...
M6 této generace je trochu jinej případ ( a tam se mi líbí jen verze GTA? nebo jak to je😁) a levnější varianty už tak slavně nevypadají oproti zase nové mazdě 6, ale troufnu si říct, že M3 této generace za 4 roky určitě nebude tak ceněná a vyhledávaná, jako Oktávka fplný palbě na hlínách ftédéíčku, jestli rozumíš. Ano, jezdí všude, proto bych ji taky nechtěl a radši šel do Golfa 😄
Jde spíše o to, že ta Oktávka tady má neotřesitelnou image a třeba i jedničková a zachovalá v plné palbě nevypadá vůbec zle a když s ní někam přijedeš, určitě u povrchních lidí budeš více in a budeš vypadat, že máš dražší auto, než třeba s Meganem tý doby, nebo i Mazdou 3 tý doby. Myslim, že i Golf z té doby vypadá už zastaraleji.
Jde spíše o to, že ta Oktávka tady má neotřesitelnou image a třeba i jedničková a zachovalá v plné palbě nevypadá vůbec zle a když s ní někam přijedeš, určitě u povrchních lidí budeš více in a budeš vypadat, že máš dražší auto, než třeba s Meganem tý doby, nebo i Mazdou 3 tý doby. Myslim, že i Golf z té doby vypadá už zastaraleji.
Tak tak, ja som mal vzdy len GTA 😄 Rozumiem a cim to podla teba je? Pretoze OIII bude lacna, diely uz budu megalacne a kazdy "nasinec" bude radsej behat na 15-16" diskoch, pretoze GUMY SU DRAHE >😁 Ja beriem OIII v ojazdenom svete ako nizkorozpoctovku co sa celeho prevadzkovania tyka...
Tak Octavia proti Meganu chapem, mne sa stary Megan nepacil... novy je krajsi, ked som ja kupoval auto rozhodoval som sa Mazda (za velmi dobru cenu) alebo Ford Mondeo, ine som ani neriesil... a vieme ako to dopadlo 😄
Golf - ked si zoberies, strasne malo zmien sa udialo od cias Golfu 4, pre mna to nie su ani nove generacie (exterier) ale skor zdatne facelifty... No a exterierovo Golf VII oproti Golf VI, fakt nic moc zmien... Chapem, ze nechcu menit nieco, co sa predava, ale takto to vyzera, ze nemaju gule >😁
Tak Octavia proti Meganu chapem, mne sa stary Megan nepacil... novy je krajsi, ked som ja kupoval auto rozhodoval som sa Mazda (za velmi dobru cenu) alebo Ford Mondeo, ine som ani neriesil... a vieme ako to dopadlo 😄
Golf - ked si zoberies, strasne malo zmien sa udialo od cias Golfu 4, pre mna to nie su ani nove generacie (exterier) ale skor zdatne facelifty... No a exterierovo Golf VII oproti Golf VI, fakt nic moc zmien... Chapem, ze nechcu menit nieco, co sa predava, ale takto to vyzera, ze nemaju gule >😁
GTA je fajn. Někdy hoď recenzi.
Já si nemyslím, že OIII je nějak extra levna na udržbu, to je jen rozšířený omyl. Servis stojí kolikráti více, než VW, pokud to neservisuješ po vrakovištích a to mužeš stejne tak i jiné vozy. Ale nutno podotknout, že si v dobré výbavě nebude Oktávka nikdy vypadat jak chudý příbuzný a ve své třídě je to to lepší. Ale dost mě zklamal mezigenerační posun kvality a zpracování uvnitř vozu.
Megane 1 coupé? To byl muj pubertální sen 😄 Ve žluté barvě s dvoulitrem 103kw😊 Hatch už taková sláva není.
A přesně tak, nepotřebujou to měnit a už jsou za to naopak chváleni, tak proč by si kazili prodeje extravagancí 😄 Mě se nejvíce líbil 5tkovej golf. Ale kombik byl otřesný v této generaci.
Já si nemyslím, že OIII je nějak extra levna na udržbu, to je jen rozšířený omyl. Servis stojí kolikráti více, než VW, pokud to neservisuješ po vrakovištích a to mužeš stejne tak i jiné vozy. Ale nutno podotknout, že si v dobré výbavě nebude Oktávka nikdy vypadat jak chudý příbuzný a ve své třídě je to to lepší. Ale dost mě zklamal mezigenerační posun kvality a zpracování uvnitř vozu.
Megane 1 coupé? To byl muj pubertální sen 😄 Ve žluté barvě s dvoulitrem 103kw😊 Hatch už taková sláva není.
A přesně tak, nepotřebujou to měnit a už jsou za to naopak chváleni, tak proč by si kazili prodeje extravagancí 😄 Mě se nejvíce líbil 5tkovej golf. Ale kombik byl otřesný v této generaci.
Snad niekedy hodim 😄
Co sa tyka teho VW, cisty suhlas, ten kombik bol totalne otrasny...
A suhlas aj s tym Meganom - zlta tam bola asi najlepsou volbou 😉
Kua, dnes som aky mily... uz nech pride GTI 😄
Co sa tyka teho VW, cisty suhlas, ten kombik bol totalne otrasny...
A suhlas aj s tym Meganom - zlta tam bola asi najlepsou volbou 😉
Kua, dnes som aky mily... uz nech pride GTI 😄
Ale Ozzman, P.S: myslel som normalne priestor kde je motor, ci to sa u vas nevola kufor? Alebo motorovy priestor? 😄 Š120 som mal, to bola ina jazda, to bol minitank na polne cesty 😄
Jo, kufor je kufor a to, kde je motor tomu říkame motorový prostor 😄 Š 120 je celkem pohodlný vůz 😄 Některé zachovalé kusy se pořád ještě najdou 😄
My chapeme, ze nemuzes priznat, ze se ti to auto taky libi, at uz proto, ze mas pocit, ze bys u zdejsich diskuteru spadl na same dno, propadl se hanbou a ja nevim, co jeste anebo proto, ze jsi placeny koncernem ci auto.cz 😉
Doval
Ak by GTI spolu s Topperom nezahlcovali takmer vsetky diskusie, tak by sa tu clovek mozno aj nieco dozvedel.
Topper aspon pise normalne veci, to sa v pohode da citat, ale ten GTI, tak to je moc... to je na ustav... ale ved on je chudak...
Topper píše normální věci tak ob 2 příspěvky😁
Nevypadlo ti tam nejake cislo? Treba 0 za 2? >😁
S Topperem se občas mluvit dá, bohužel však hodnotí vše jen podle obrázků a tabulek a reálně seděl jen v rodičů Lanceru. Potom se s nim hádej, že i když to auto má tabulkově nižší spotřebu, realita je jiná a podobně...
Kdyby trochu krotil tu svou nutkavou potrebu vyjadrovat se ke kazdemu autu (co nejvic a radoby okem znalce) a slintat nad cimkoliv, co ma na sobe znak Kia, tak by s nim (snad) byla rozumna rec 😄
tak teraz sa mylis mily ozzman 😉
uvediem veci na spravnu mieru aby si tu nesiril nepravdu a nezmysly ktore sem tam siris pokial ide o moju osobu a este sa pekne na tom zabavas .... a podporujes ostatnych .... trosku si ma sklamal priznam sa.... lebo inak pises v pohode... ale zhadozvat ma nemusis .... inak pokial viem si to prave ty kto jazdi autom rodicov ( oprav ma ak sa mylim ) ... ja nie .... ( momentalne uz mam aj feliciu odkupenu od nasich ) takze mam uz 2 auta.... da sa povedat..... zbytocne posmesky .... fakt nie su na mieste .....
takze poviem pravdu a porovnaj si to potom s tym svojim nezmyslom napisnanym vyssie😒br />
lancer bol kupovany za peniaze mojho brachu a za moje peniaze ( otec prispel len symbolicky aby nam usetril uspory - jeho dobra vola ) .... je to nase auto.... nie auto rodicov.... jazdi s nim brat a ja cez vikendy ked brat nie je v praci..... otec ma sluzobne auto a s lancerom presiel za 2 roky mozno 300km viac nie... takze tak 😉 nesrandujem
jazdil som mnohymi autami takze opat siris nezmysly ze som nesedel nikde a len porovnavam tabulky ..... ( neviem inak ako moze niekto taketo nepravdy sirit pokial to nema overene ci to nie je klamstvo ) 8-s .... ja by som si nedovolil taketo nieco na nikoho napisat pokial ho nepoznam.... tvrdil som o niekom niekedy tu niekde ze nikde nejazdil a ze vsetko len teoretizuje a porovnava v tabulkach? Jazdil som x autami a momentalne jazdim lancerom feliciou a fabiou.. jazdil som s polom s vw trasporterom, vw caravelle, starou hondou civic , feldou kombi, matizom ... starou O1.... predoslou O2.... aj v strykovej fabii sedan... jazdil som aj s dieslom aj benzinom ......
takze Ozzman ak nepoznas kto s cim jazdil a jazdi na co tu splietas nezmysly? Ved nie si predsa GTI ktory sudi ludi aj ked ich nepozna nie? Neslusi ti takyto postoj a myslim ze si normalny tak sa normalne snaz aj spravat voci niekomu koho nepoznas... ja nepisem na teba s cim si jazdil a nejazdil lebo to neviem..... ci mas ty auto od rodicov alebo nie je dalsia vec a kazdeho vec .... ak mas tak si teraz z toho srandu robit asi nebudem.... koniec koncov naco by som do mesta kde sa vacsiou pohybujem kupoval nove auto ( aj ked na neho mam ) ked mi staci stara dobra felda ze?
Skus s atrosku pozriet na veci realne... ja nepoznam teba a ty nepoznas mna .. tak nesud kto s ci mkedy a kolko najazdil..... najazdil som mozno viac km ako ty... jazdil som aj v cechach..... novy jicin.... belotin .... ostrava .. ten severovychod som trosku pojazdil este s predoslej prace sluzobne na fabii .... a jazdil som tam ako 25 rocny sam.... bez problemov.... auto od rodicov si mozes odpustit... momentalne mam lancer a feldu.... neviem s cim jazdis ty... mozno si si ako mlady chalan kupil rovno mercedes a zarobil si s ian neho na brigade v pekarni... aj taki frajeri dnes su.... ak ano klobuk dole... pri vasich cenach za auto a platoch je asi mozne vsetko....
Takze tak.... nechcem tu uz pisat dalsie bajky ..... mam ta za v pohode chalana.... prispievas normalne..... len prosim ta nesud ked nepoznas ... ja som jazdil dost autami ..... a jazdim denne... sice nerobim 200km denne ale len par km kedze jazdim len po meste ale cez vikendy jazdim viacej..... v case dovoleniek tiez.... predpokladam ze vacsina ludi tiez jazdi jednym dvoma autami a nie 10timi... takze v tomto som na tom podobne ako vacsina... nie som tester ani redaktor automobiloveho mesacnika aby som kazde noce auto mal vyskusane.... ani porovnavanm tabulky a pisem dojmy prebrane z clankov ale to je zle? Keby kazdy pisal len o tom v com sedel a v com jazdil tak je to tu mrtva stranka s par ludmi a par prispevkami za rok........
Ja nesudim teba ci mas auto od rodicov alebo si ho vyhral v lotte alebo si ho ukradol.. je to tvoja vec.... nepoznam ta a ani neviem kolko si najazdil a ni nic podobne... takze zbytocne sa budem pustat do subojov a verejne ti nejako oponovat a tvrdit nieco o tebe co neviem ci je pravda....
takze tak.... nepoznas netvrdt... ja tiez nepisem ze si sedel len v tych autach co mas v moje auto cz..... a nicim inym..... koniec koncov nie si to prave ty kto ma auto od rodicov? ja som lancer kupoval s bratom a sam..... samozrejme prevodom na ucet ale ten pocit z kupy auta poznam, ty mozno tiez ale to neviem .... a bol som aj pri kupe felicie... to sme po nu sli este na 105L ke 😄 ....
ozzman .... nie su tu ziadne Becko..... tak sa spravaj ako Acko, pises rozumne... ja sa obcas necham uniest kiou a korejcami .... ale to neznamena ze som v ziadnom aute okrem lancera a feldy nesedel... spravil som na fabii viac kilometrov ako mozno na mojej felde.... jazdil som s MPV dodavkami.... aj miniatuom aj kombikmi.. a jazdil som aj v cechach okolo noveho jicina studenka belotin a tam ... ty si na slovensku jazdil? prid niekedy aj tu ..... svet je krasny....
To ze normalne porovnavam udaje z tabuliek ( ako to robi kazdy ) - to ti staci na to aby si mohol cloveka posudzovat s cim v zivote jazdil? Najazdil som mozno viac km ako ty.... co mozno... urcite ... ale nesplietam tu o nikom s cim jazdi a ci je auto jeho alebo odkupene alebo ukradnute alebo spolocne s niekym inym..... takisto mi je jedno ci jazdis na trabante alebo rollse... auto samo nepojde.... kazde auto ma 4 kolesa motor volant a potrebuje palivo a sofera.... ano -- aj to najluxusnejsie auto
Ja uz musim bezat lebo nic nestihnem.. mam dnes nejake vybavovacky.... tak letim.....
vazne zbytocne sa nevyjadruj na niekoho ked nepoznas s cim a kolko jazdi... nemyslim len konkretne na mna.... vseobecne.... nepoznas tak si hled svyho
😉
uvediem veci na spravnu mieru aby si tu nesiril nepravdu a nezmysly ktore sem tam siris pokial ide o moju osobu a este sa pekne na tom zabavas .... a podporujes ostatnych .... trosku si ma sklamal priznam sa.... lebo inak pises v pohode... ale zhadozvat ma nemusis .... inak pokial viem si to prave ty kto jazdi autom rodicov ( oprav ma ak sa mylim ) ... ja nie .... ( momentalne uz mam aj feliciu odkupenu od nasich ) takze mam uz 2 auta.... da sa povedat..... zbytocne posmesky .... fakt nie su na mieste .....
takze poviem pravdu a porovnaj si to potom s tym svojim nezmyslom napisnanym vyssie😒br />
lancer bol kupovany za peniaze mojho brachu a za moje peniaze ( otec prispel len symbolicky aby nam usetril uspory - jeho dobra vola ) .... je to nase auto.... nie auto rodicov.... jazdi s nim brat a ja cez vikendy ked brat nie je v praci..... otec ma sluzobne auto a s lancerom presiel za 2 roky mozno 300km viac nie... takze tak 😉 nesrandujem
jazdil som mnohymi autami takze opat siris nezmysly ze som nesedel nikde a len porovnavam tabulky ..... ( neviem inak ako moze niekto taketo nepravdy sirit pokial to nema overene ci to nie je klamstvo ) 8-s .... ja by som si nedovolil taketo nieco na nikoho napisat pokial ho nepoznam.... tvrdil som o niekom niekedy tu niekde ze nikde nejazdil a ze vsetko len teoretizuje a porovnava v tabulkach? Jazdil som x autami a momentalne jazdim lancerom feliciou a fabiou.. jazdil som s polom s vw trasporterom, vw caravelle, starou hondou civic , feldou kombi, matizom ... starou O1.... predoslou O2.... aj v strykovej fabii sedan... jazdil som aj s dieslom aj benzinom ......
takze Ozzman ak nepoznas kto s cim jazdil a jazdi na co tu splietas nezmysly? Ved nie si predsa GTI ktory sudi ludi aj ked ich nepozna nie? Neslusi ti takyto postoj a myslim ze si normalny tak sa normalne snaz aj spravat voci niekomu koho nepoznas... ja nepisem na teba s cim si jazdil a nejazdil lebo to neviem..... ci mas ty auto od rodicov alebo nie je dalsia vec a kazdeho vec .... ak mas tak si teraz z toho srandu robit asi nebudem.... koniec koncov naco by som do mesta kde sa vacsiou pohybujem kupoval nove auto ( aj ked na neho mam ) ked mi staci stara dobra felda ze?
Skus s atrosku pozriet na veci realne... ja nepoznam teba a ty nepoznas mna .. tak nesud kto s ci mkedy a kolko najazdil..... najazdil som mozno viac km ako ty... jazdil som aj v cechach..... novy jicin.... belotin .... ostrava .. ten severovychod som trosku pojazdil este s predoslej prace sluzobne na fabii .... a jazdil som tam ako 25 rocny sam.... bez problemov.... auto od rodicov si mozes odpustit... momentalne mam lancer a feldu.... neviem s cim jazdis ty... mozno si si ako mlady chalan kupil rovno mercedes a zarobil si s ian neho na brigade v pekarni... aj taki frajeri dnes su.... ak ano klobuk dole... pri vasich cenach za auto a platoch je asi mozne vsetko....
Takze tak.... nechcem tu uz pisat dalsie bajky ..... mam ta za v pohode chalana.... prispievas normalne..... len prosim ta nesud ked nepoznas ... ja som jazdil dost autami ..... a jazdim denne... sice nerobim 200km denne ale len par km kedze jazdim len po meste ale cez vikendy jazdim viacej..... v case dovoleniek tiez.... predpokladam ze vacsina ludi tiez jazdi jednym dvoma autami a nie 10timi... takze v tomto som na tom podobne ako vacsina... nie som tester ani redaktor automobiloveho mesacnika aby som kazde noce auto mal vyskusane.... ani porovnavanm tabulky a pisem dojmy prebrane z clankov ale to je zle? Keby kazdy pisal len o tom v com sedel a v com jazdil tak je to tu mrtva stranka s par ludmi a par prispevkami za rok........
Ja nesudim teba ci mas auto od rodicov alebo si ho vyhral v lotte alebo si ho ukradol.. je to tvoja vec.... nepoznam ta a ani neviem kolko si najazdil a ni nic podobne... takze zbytocne sa budem pustat do subojov a verejne ti nejako oponovat a tvrdit nieco o tebe co neviem ci je pravda....
takze tak.... nepoznas netvrdt... ja tiez nepisem ze si sedel len v tych autach co mas v moje auto cz..... a nicim inym..... koniec koncov nie si to prave ty kto ma auto od rodicov? ja som lancer kupoval s bratom a sam..... samozrejme prevodom na ucet ale ten pocit z kupy auta poznam, ty mozno tiez ale to neviem .... a bol som aj pri kupe felicie... to sme po nu sli este na 105L ke 😄 ....
ozzman .... nie su tu ziadne Becko..... tak sa spravaj ako Acko, pises rozumne... ja sa obcas necham uniest kiou a korejcami .... ale to neznamena ze som v ziadnom aute okrem lancera a feldy nesedel... spravil som na fabii viac kilometrov ako mozno na mojej felde.... jazdil som s MPV dodavkami.... aj miniatuom aj kombikmi.. a jazdil som aj v cechach okolo noveho jicina studenka belotin a tam ... ty si na slovensku jazdil? prid niekedy aj tu ..... svet je krasny....
To ze normalne porovnavam udaje z tabuliek ( ako to robi kazdy ) - to ti staci na to aby si mohol cloveka posudzovat s cim v zivote jazdil? Najazdil som mozno viac km ako ty.... co mozno... urcite ... ale nesplietam tu o nikom s cim jazdi a ci je auto jeho alebo odkupene alebo ukradnute alebo spolocne s niekym inym..... takisto mi je jedno ci jazdis na trabante alebo rollse... auto samo nepojde.... kazde auto ma 4 kolesa motor volant a potrebuje palivo a sofera.... ano -- aj to najluxusnejsie auto
Ja uz musim bezat lebo nic nestihnem.. mam dnes nejake vybavovacky.... tak letim.....
vazne zbytocne sa nevyjadruj na niekoho ked nepoznas s cim a kolko jazdi... nemyslim len konkretne na mna.... vseobecne.... nepoznas tak si hled svyho
😉
Kdybys tu nepsal kilometrovy prispevek, kde se dost casto opakujes, mel bys vic casu na jine veci 😉
Tak teď já 😄
Za 1. Nechápeš srandu 😄
Za 2. Auto rodičů je auto rodičů, to mám ve svém profilu zrecenzované a tím občas jedu, to je pravda, stejně tak jezdím občas jinými vozy přátel, přítelkyně a podobně.
Za 3. Auto, na které mi rodiče přispěli peníze (jelikož jsem v té době neměl příjem a dostal sem to jako darem), není auto rodičů. Když vyhraješ sportku a koupíš si za to auto, je to auto sportky? Já ho provozuju, servisuju, platím, je na mě napsané a plně za něj zodpovídám.
Za 4. Nemusíš tu vašeho Lancera obhajovat kdo a za co ho koupil, i kdyby to byl MB-E, do toho nám tu opravdu nic není. Jen je to jediné auto o kterým ty můžeš něco říct pořádně.
Za 5. Očividně nechápeš tu jednoduchou věc, kterou sem použil jako rejpnutí a to, že se semnou často dohaduješ na základě tabulke o vozech o kterých mimo nich nic nevíš 😄 Schválně, jel si někdy v nějaké Kie?, nebo Hyundai? V Renaultu, který mudrlantsky posíláš do kytek si taky nejel .Štve mě to, že občas píšeš rozumě, ale poté se slepě postavíš za něco, co si sám ani neřídil, nebo si tam dokonce ani neseděl, kdežto velká část diskutérů ano a proto k tomu mají své postřehy. Já taky neseděl ve všech autech, ale také se potom nepřu o tom, jestli je to lepší či horší volba, maximalne napíšu, že se mi více líbí 😄
Osobní zkušenost je nadevše a u aut to platí dvojnásob 😄 Kdybys ty auta znal a napsal, "je to blbý, já v tom seděl a nelíbilo se mi to" tak potom ti nenapíšu ani popel, ale ty opravdu soudíš v 90% z fotek, tak se aspon nehádej 😄 Neřikám, že si nikdy nic jinyho neřídil, to byla samozřejmě nadsázka, ale hodně z těch ostatních vozů opravdu kolikrát ve skutečnosti vypadá a jezdí jinak, než je tomu na papíře 😄
Snad sme si to vyjasnili, nic proti tobě nemám. Já se vysmívám jen jednomu člověku navážno a toho asi všichni známe a za chvíli tu bude s jasnou volbou >😁
Za 1. Nechápeš srandu 😄
Za 2. Auto rodičů je auto rodičů, to mám ve svém profilu zrecenzované a tím občas jedu, to je pravda, stejně tak jezdím občas jinými vozy přátel, přítelkyně a podobně.
Za 3. Auto, na které mi rodiče přispěli peníze (jelikož jsem v té době neměl příjem a dostal sem to jako darem), není auto rodičů. Když vyhraješ sportku a koupíš si za to auto, je to auto sportky? Já ho provozuju, servisuju, platím, je na mě napsané a plně za něj zodpovídám.
Za 4. Nemusíš tu vašeho Lancera obhajovat kdo a za co ho koupil, i kdyby to byl MB-E, do toho nám tu opravdu nic není. Jen je to jediné auto o kterým ty můžeš něco říct pořádně.
Za 5. Očividně nechápeš tu jednoduchou věc, kterou sem použil jako rejpnutí a to, že se semnou často dohaduješ na základě tabulke o vozech o kterých mimo nich nic nevíš 😄 Schválně, jel si někdy v nějaké Kie?, nebo Hyundai? V Renaultu, který mudrlantsky posíláš do kytek si taky nejel .Štve mě to, že občas píšeš rozumě, ale poté se slepě postavíš za něco, co si sám ani neřídil, nebo si tam dokonce ani neseděl, kdežto velká část diskutérů ano a proto k tomu mají své postřehy. Já taky neseděl ve všech autech, ale také se potom nepřu o tom, jestli je to lepší či horší volba, maximalne napíšu, že se mi více líbí 😄
Osobní zkušenost je nadevše a u aut to platí dvojnásob 😄 Kdybys ty auta znal a napsal, "je to blbý, já v tom seděl a nelíbilo se mi to" tak potom ti nenapíšu ani popel, ale ty opravdu soudíš v 90% z fotek, tak se aspon nehádej 😄 Neřikám, že si nikdy nic jinyho neřídil, to byla samozřejmě nadsázka, ale hodně z těch ostatních vozů opravdu kolikrát ve skutečnosti vypadá a jezdí jinak, než je tomu na papíře 😄
Snad sme si to vyjasnili, nic proti tobě nemám. Já se vysmívám jen jednomu člověku navážno a toho asi všichni známe a za chvíli tu bude s jasnou volbou >😁
Já bych teda řekl, že Topper poslední dobou začíná chválit i jíná auta. Což mě přijde, že dřív tolik nedělal. Nedávno jsme se úplně shodli u P308, chválí i P208, takže nelze napsat, že jen kritizuje ostatní značky. Já třeba preferuji evropské značky, ale umím uznat, že M6 je povedené auto. Topper zase nekritizuje všecko z Evropy, Golfa, Octavii II tu chválil.
Ne, tak sem to nemyslel, kritizuje něco, co nikdy naživo neviděl a ohání se tabulkami a fotkami ( myslím konkrétní vozy). Nemyslím si, že má zášť vůči konkrétní značce. 😄
Ale i takové tu máme >😁
Podívej se na tuhle Mazdu, naživo jí ještě nikdo neviděl a jaká tu je diskuze, pokuď ty příspěvky jsou k věci, tak je to v pohodě.
Podívej se na tuhle Mazdu, naživo jí ještě nikdo neviděl a jaká tu je diskuze, pokuď ty příspěvky jsou k věci, tak je to v pohodě.
Však to já psal dole >😁 Jenže ona polovina příspěvků není vůbec o té mazdě😁 Jen si zmáčkni ctrl+f a napiš Octavia >😁 Asi víš jak to myslim že?😁
Jo vim jak to myslíš >😁 no, čekal jsem toho popravdě ještě víc >😁
jinak, jak se ptal Topper, jezdil jsi někdy po Slovensku? Já teda jen jednou a ještě na motorce a jezdilo se mi tam líp než u nás >😁 mám několik super zážitků >😁
jinak, jak se ptal Topper, jezdil jsi někdy po Slovensku? Já teda jen jednou a ještě na motorce a jezdilo se mi tam líp než u nás >😁 mám několik super zážitků >😁
Jo jezdil, nechci říct dost, ale byl sem několikrát v Tatrách a v Rimavské sobotě. Přišlo mi, že největší prasata na silnici tam jsou čěši >😁
já jsem byl jen jednou na motorce v Tatrách a v okolí Levoče, mám super zážitek ze safari v romské osadě a o přejetém psu nemluvím, buď měli po večeři a nebo jí mělo bez práce, jak se to vezme >😁 ale čím víc na východ, tím se mi líp jelo, rychlost se zvyšovala, auta uhýbala... jezdilo se super. A silnice, všichni mě varovali, mě přišly snad lepší než u nás.
No.. v Romské osadě na východě slovenska sem taky byl >😁 Připadal sem si jak ve špatném hororu >😁 Jedeš jedeš a proti tobě jde po silnicic 50 Romů a neuhnou >😁 Píchnout kolo... nechci vědět co by se stalo >😁
já mám přítelkyni kousek od Bratislavy a když jsme jeli do Tater, vyprávěla mě co se traduje a já tomu ani nechtěl věřit, prostě do doma nemáme, takže jasná věc kam se podívat >😁 , takže si na okraji vesnice vystoupila a já se rozjel směrem k osadě a když jsem byl tak 150 metrů od osady, vyběhlo s partizánským pokřikem URRRÁÁÁÁÁ snad 50 děcek a několik psů, to jsi měl vidět tu otočku na té úzké cestě s napakovanou motorkou
>😒] Jo, tak tohle je drsný >😁 To my projeli ( Já ještě s rodiči, neřídil sem v té době ) >😁 Vesnice byla na hlavním tahu mezi Tatrama a jihem Slovenska >😁 Možná v nějaké zapadlejší části to je větší vzrůšo >😁
Já jsem chtěl něco autentickýho, myslím že to bylo někde kolem Spišského čtvrtku a tam, byly to malé vesničky, nic na hlavním tahu... samozřejmě od přítelkyně jsem měl na talíři snad týden, že mě mohl pokousat pes se vzteklinou a Bůh ví co >😁 jinak co mě překvapilo, že že tam bylo i normální tempo na silnici první třídy 160 - 180, normálně jsem jel a ještě mě pár aut dojelo a předjelo. Samozřejmě, že to byli místní mafiáni v Mercedesech a X5, čím víc na východ, tím větší rychlost
Já byl nejvýchodněji na pomezí Spišské nové vsi. Za Poprad ani ránu😁 Ale někdy se tam třeba podívám >😁 Ale 160-180 mi přijde dost husté tempo na okrsku >😁
Ten východ byl super, strašně mě překvapili lidi, dkyž jsme přijeli, museli jsme si k nim dát motorku, nebo alespoň helmy, nebo když jsme byli někde ve vesnici na kofole nebo obědě a řekli jsme že půjdem kousek pěšky, nedali si to vymluvit. To mě strašně překvapilo. No 180, záleží z jakého pohledu se na to díváš, já měl tenkrát ještě 500 ccm, která jela tak 200, takže to byl vlastně plný plyn >😁 ale zase ta parádní spotřeba, to byla ideální motorka na cesty v tom v věku >😁
Na motorce je jiné, já mam ale k těmto bezhlavým jezdcům výhrady >😁 Nic proti, ale už sem jich viděl dost rozpláclejch uplně zbytečně a ještě s sebou vzali normálni lidi v autech.
No, třeba se tam někdy vydám 😄
No, třeba se tam někdy vydám 😄
Já jsem taky už něco viděl a je to kolikrát úplně zbytečně. Proto v poslední době když si zchci rychle zajezdit, tak na okruhu v brně, sice to není tak často jak by si člověk přál, ale přeci jen je to jiné. Ale zase, když je malý provoz, kdo nikdy nezkusil jak rychle to aut👋moto vůbec umí 😉
To je rozumné řešení😊 Nemám na to vůz, ale i tak bych rád na okruh si to jen zkusit >😁 Viděl sem záznamy ze seversní smyčky a lítaj tam i s kombíkama jako mám já >😁 Jen tam nechci být pro smích >😁
Ono je to hodně o gumách. A taky se nebát, na okruhu zjistíš, že limity jsou mnohem dál, než jsis při normální jízdě myslel. Jinak videa ze severní smyčky jsem viděl a taky tam jezdí i auta do kterých bys to neřekl a kolikrát hodně svižně. Myslím, že pro smích bys tam nebyl, ono jde o to, že jsi mezi fandama a ne opravdu každý má na sportovní auto na slickách jen na ten okruh.
martindr
Vcelku mala znacka z japonska, ktora na EU trhu zatial toho vela nenamiesala spravila sasovi menom GTI dnes migrenu hlavy a zachvat pisania. Pod faceliftom novej laguny som nenasiel tolko jeho prispevkov ako tu pod novymi fotkami novej 3jky. Cize co z toho vyplyva? Dizajnom sa asi trafili, gti musel vytasit tie najsilnejsie zbrane v podobe fotiek Golfa GTI aby aspon dorovnal dizajn M3. Na zaver dna tu mame v poradi stvrty hlavny prispevok od neho a snad uz injekcia pomohla a GTI nam konecne zaspal. No ale zajtra je zase den a boj pokracuje, tesme sa co nam ten den prinesie, dnesok bol naozaj vtipny >😁
Bravo GTI, mazde robis lepsiu reklamu ako ktovolvek iny 😉
Bravo GTI, mazde robis lepsiu reklamu ako ktovolvek iny 😉
moto_medik
Nová trojka je jasná volba nižší střední. Krásný design, poctivé velkoobjemové motory, odlehčená konstrukce, vyhlášená spolehlivost Mazd....už se těším na první jízdní dojmy. Značce patří velký dík za to, že jde proti proudu downsizingu, malým turbomotorům a ukazuje druhou cestu ke zvyšování efektivity aut.
Jenže zážehové motory zajímají jen pár uhrovatých mládenců. Pod kapotu vozu pro dospělé chlapy patří turbodiesel.
GTI
Chce to ještě legendární pohled en face [odkaz] a kluci tu probrečí kapesníky. To víš, jsou designéři, kteří to umí i zpředu - [odkaz] Není holt barva jako barva... 😉
P.S. Pamatuj, ten en face to bude garážová tortura. Už jen ten náznak napovídá mnohé - [odkaz] 8-s >😁
P.S. Pamatuj, ten en face to bude garážová tortura. Už jen ten náznak napovídá mnohé - [odkaz] 8-s >😁
ale notak....srovnávej stejně stará auta a stejné profi fotky...tohle je trapné :no: :no:
Dejme si kontra [odkaz] :yes: Tohle je královna 😄 A za mě i hezčí než většina OIII
Dole ji máš v modré, a je skvostná :yes:
osobně se mi víc líbila octa 2 před faceliftem...ale spíš jde o to, že GTI klasicky hodí tovární foto nej verze koncernu a proti tomu postaví normální ne moc povedenou fotku základní verze...
Vím, ale výše to dělají stejně, kdy hází OIII v social edition >😁 Tak si nemaj co vyčítat😁
no začal s tím GTI a bylo mu to jen krutě vráceno...je jasný, že musíme počkat na základ, ale přece jen Mazda nemá až takové sociálky, jako je schopna vyplodit Škodovka. /tím myslím výbavu/
Tobě se vážně líbí ta (dle mého) "korejská", k vizáži Octavie absolutně neladící světla ? No, píšu si k tobě černej puntík. >😁 Facelift exteriéru O2 dodnes považuju za přešlap.
Jo, už sem si zvykl... musel sem.... má ji přítelkyně >😒] A té se neodporuje....
Jak neodporuje, odporuje ked sa musi, ale odporovat by sa nemalo. Muz ma rozhodovat... to si musis zariadit :-!
Nemužeš ženský kecat do toho, co se jí líbí za věci. Když se jí líbí Oktávka at ji má >😁 Muž rozhoduje o důležitých vecech a to, čím jezdí je její věc >😁 Navíc Oktávka neni Trabant😊
tak podla mna je auto dolezita vec... nie je to ako kupovat rozky v obchode 😄
ja keby mam riesit auto pre zenu, ktora nepotrebuje vela priestoru, tak bud Mazda 3 alebo BMW 1, VW Golf hatch a podobne veci...
pamätaj, Ozzman, len raz povolis a cely zivot je v p..i, co sa tyka zeny a jej rozhodovania... 😄 ja uz zenaty som a stastne, ale opraty drzim v rukach ja :-!
ja keby mam riesit auto pre zenu, ktora nepotrebuje vela priestoru, tak bud Mazda 3 alebo BMW 1, VW Golf hatch a podobne veci...
pamätaj, Ozzman, len raz povolis a cely zivot je v p..i, co sa tyka zeny a jej rozhodovania... 😄 ja uz zenaty som a stastne, ale opraty drzim v rukach ja :-!
Jo, jenže ty seš ženatý >😁 Já ne, tak ji nechávám a naoplátku ona nechává mě... >😁
Ta moje si auto koupila sama ( já sem ji poznal asi az po pár měsících co ho měla) a jelikož vozí velkého psa, kombi byla jasná volba a jí se oktávka líbí a tam naše diskuze končí >😁 To víš, že sem si rejpnul, když skočil řetěz... >😁
Ta moje si auto koupila sama ( já sem ji poznal asi az po pár měsících co ho měla) a jelikož vozí velkého psa, kombi byla jasná volba a jí se oktávka líbí a tam naše diskuze končí >😁 To víš, že sem si rejpnul, když skočil řetěz... >😁
Presne a dokazuje to nakoniec i O III, ktorá nadväzuje dizajnovo na ostrejšie línie O II pred faceliftom.
[odkaz] :yes: [odkaz] 8-s >😒] :no:
souhlasím, že odcházející trojka hezká není a uvažoval bych jen o MPS a to díky ceně a technice...ale oslňovat zde OCT 2 po faceliftu...ale ta modrá ujde. 8-s >😒] :no:
No a přesně ve stejné designové kvalitě jako je ta MPS je horní nástupce. Za rok mi to zde potvrdíš 😉
tak v tom s tebou nesouhlasím...odcházející trojka-ikdyž se mi s ní jelo dobře se mi nikdy nelíbila..tahle mě nadchla / ale počkám ještě na reálné setkání/
GTI je totalny bezmozgovy vygumovany jedinec...
Ale tu ma svojho DEMANTA 😄
[odkaz]
A tu ma dalsieho zastupcu, krasny interier, len co je pravda >😒]
[odkaz]
Ale co sa da cakat od cloveka, co jazdi tymto >😒]
[odkaz]
Obmedzeny hlupak >😁
Ale tu ma svojho DEMANTA 😄
[odkaz]
A tu ma dalsieho zastupcu, krasny interier, len co je pravda >😒]
[odkaz]
Ale co sa da cakat od cloveka, co jazdi tymto >😒]
[odkaz]
Obmedzeny hlupak >😁
Podej si s ním ruku. Tím, co tu předvádíš tě nelze brát vážně.
Tak budem reagovat len na neho... kym nepochopi, ze tiez robi nieco zle...
Nepochopi, protoze nechce. I kdyby to chapal, coz nevylucuju, tak to neprizna 😄
Ale aspon tu bude jeste veseleji >😁
Ale aspon tu bude jeste veseleji >😁
Pekelná Micinka
A zítra nás čeká "velký" Picasso. Pěkný auto by to bylo, bohužel opět s dvojí tváří.
Makovnik
Co myslite, ako by sa zmenilo hikanie mastnych hlav, az by sa uviedli znaciky na pravu mieru? 😄
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
To prvni je des a nevylepsi to ani ten znak >😁
Jinak jak jsem pred chvili zjistil, tak byla uspesne vylecena jedna diagnoza(NPO), jsem zvedavy, kdy se tu objevi dalsi choroba/postizeni 8-s
Jinak jak jsem pred chvili zjistil, tak byla uspesne vylecena jedna diagnoza(NPO), jsem zvedavy, kdy se tu objevi dalsi choroba/postizeni 8-s
Kdyby to byla pravda, víš kolik by japanofilů velebili palubku Golfu a koncernáři by zase tekli z nového Golfa.
Carlos Santana
neuvěřitelně se těším na novou Mazdu 3 MPS :yes:
Ada je zase tady
Dokud tihle plagiátoři nepředstaví vůz, který bude mít takovou míru vkusu a individualizace vybavení jako má obyčejný Golf, nemohou na trhu nikdy VW ohrozit. :-!
přesně tak! na golfu je hlavně super, že si můžeš vybrat zadní nápravu ... >😁 >😁 >😁 >😁 ruku na srdce, kdo z vás to má ...? >😁 >😁 >😁 >😁
uz len Ada nam tu chybal... nemal by si radsej hladat startovacie kable na nastartovanie svojho dizla? >😒]
nekaz mu radost. Jednu vec treba uznat, ze u VW group si v danej kategorii naozaj naskladas co v aute vyuzijes, co tam chces, mazdy ani nahodou. Nic to nemeni na tom, ze tato trojka sa mne osobne velmi paci, viac ako 6tka a uz som zenu skadli, ze nekupim 6tku ale trojku a kufor rozsirim o stresny box. Vacsi kufor potrebujem par krat v roku. Akurat tych 350 neviem ci by stacilo na bezne nakupy co podnikame v AT 😄 Momentalne mam 405l a veru obcas je to len tak tak. Mat to aspon 400l, tak by zena myslim aj ustupila.
Tato M3 s 165k benzinom by uz verim tomu aj dynamicky uplne stacila. Predsalen velkost, teda malost a nizsia vaha proti 6tke urobia svoje. Nizsia maximalka ma netrapi, aj tak nejazdim do nemecka a do 180 to pojde slusne.
Inak ak by som mal brat golfa, tak jedine od 1.4 103kW , pod tymto je to prditko ako vsetko ostatne. A u Octy by to musela byt aspon 1.8 aby malo zmysel to auto kupovat, ale kupovat OIII namiesto G VII je totalny nezmysel, Golf im vysiel v kombiku slusne.
Inak vzdy vyhra 2l skyactiv :yes: :yes😒br />
CAU Ada a GTI 😄 :no: :no:
Tato M3 s 165k benzinom by uz verim tomu aj dynamicky uplne stacila. Predsalen velkost, teda malost a nizsia vaha proti 6tke urobia svoje. Nizsia maximalka ma netrapi, aj tak nejazdim do nemecka a do 180 to pojde slusne.
Inak ak by som mal brat golfa, tak jedine od 1.4 103kW , pod tymto je to prditko ako vsetko ostatne. A u Octy by to musela byt aspon 1.8 aby malo zmysel to auto kupovat, ale kupovat OIII namiesto G VII je totalny nezmysel, Golf im vysiel v kombiku slusne.
Inak vzdy vyhra 2l skyactiv :yes: :yes😒br />
CAU Ada a GTI 😄 :no: :no:
můžeš ,i říct, co je na mazdě plagiátorské ? rád bych tě upozornil, že zrovna koncern obšlahl co mohl... >😁 >😁 >😁
massaraks
Nádherné auto - na fotografiích. Mazda ma skvělé fotografy aut. CX-5 také na fotkách vypadala nesmírně krásně, ale skutečnost, hlavně zepředu už není tak skvělá. Mazda 6 je velmi hezké auto, ale na fotografiích byla úchvatná ... tak se nechám překvapit. Pokud rozdíl mezi fotografií a skutečností nebude větší než u 6tky a jestli trochu vylepšili jízdní vlastnosti (současná 3jka není moc příjemná na řízení), tak silně uvažuji o koupi jako druhé auto.
Jovanky, MZD3 je vyhlášená právě podvozkem a řízením.
Mazdu 3 jsem řídil, a protože auta používám buď na velmi dlouhé cesty, nebo do města, tak mě ten sportovní charakter, poměrně tvrdý podvozek a stísněnější místo pro řidiče moc nesedly.. Ale uznávám, že je to věc názoru. Co se týče Mazd, tak jsem měl zkušenost se 6tkou, předminulé série, bylo to jedno z nejlepších a nejpohodlnějších cestovních aut co jsem kdy měl. Audi nevyjímaje.
Co ta záď? Jedná se ještě opravdu o hatchback, tohle už vypadá na malé kombi ala Renault Clio.
[odkaz]
Délka vozu
Mazda 3/Golf 4465/4255
Délka převisu přední/zadní
M3 930/835
Golf VII 825/735
[odkaz]
Délka vozu
Mazda 3/Golf 4465/4255
Délka převisu přední/zadní
M3 930/835
Golf VII 825/735
daffyduck
Pod fotkou auta, které k dnešku v CZ ještě na živo nikdo neviděl, diskutuje 75 nicků v celkem 366 příspěvcích (27.6. 8:43).
TOP10
GTI 40
roubicek25 21
TeeJay 21
novice 17
M6-MZR 16
topper1982 16
Snooob 15
PeterLuk 12
topten 11
Ozzman 10
TOP10
GTI 40
roubicek25 21
TeeJay 21
novice 17
M6-MZR 16
topper1982 16
Snooob 15
PeterLuk 12
topten 11
Ozzman 10
to víš, když vlastníš 4 koncernové showroomy a 2 miliony koncernových akcií jako GTI, jde ti o hodně ... to není žádná pr-d-el ... >😁 >😁 >😁 >😁
Pod fotkou auta, které k dnešku v CZ ještě na živo nikdo neviděl, někdo diskutuje a někdo raději sčítá. Čistému vše čisté, ať každý má co rád.... >😁
Joo sem tam a to sem o Mazdě nic nenapsal >😁
No trochu i psal, ale to je jedno.
Měl jsem v hlavě ideu, jak to vyfiltrovat a sečíst, tak jsem to udělal. Škoda že se tady (a nejenom tady) komolí a zkracují názvy aut. Takže nejde třeba udělat výčet kolikrát se pod, vlastně nic neříkajícím info článkem o novém autě, objeví v diskuzi názvy jiných vozů. Třeba odkazy na škodu Octavia se najdou snad i pod testem sekačky na trávu. Někdo umí srovnat cokoliv s čímkoliv a v diskuzi toto srovnání tvrdě obhajovat.
Někdo si myslím na psychologickém rozboru diskutérů na auto.cz může udělat diplomovou práci. Bude to přínosnější, než genderové archetypy nejsledovanějšího pořadu české televize (večerníček) ... taky za to byl titul. 😄
Pro ty co nežerou maso: Tohle je nadsázka.
😉
Měl jsem v hlavě ideu, jak to vyfiltrovat a sečíst, tak jsem to udělal. Škoda že se tady (a nejenom tady) komolí a zkracují názvy aut. Takže nejde třeba udělat výčet kolikrát se pod, vlastně nic neříkajícím info článkem o novém autě, objeví v diskuzi názvy jiných vozů. Třeba odkazy na škodu Octavia se najdou snad i pod testem sekačky na trávu. Někdo umí srovnat cokoliv s čímkoliv a v diskuzi toto srovnání tvrdě obhajovat.
Někdo si myslím na psychologickém rozboru diskutérů na auto.cz může udělat diplomovou práci. Bude to přínosnější, než genderové archetypy nejsledovanějšího pořadu české televize (večerníček) ... taky za to byl titul. 😄
Pro ty co nežerou maso: Tohle je nadsázka.
😉
>😒] :yes: Až z toho ty data vydoluješ, rád si je pročtu 😄
Ty jo...., statistiku už jsme loni uzavřeli a takhle zajímavý témy na pouhou seminárku, by bylo házení "perel sviním".
Vzhledem ke klesajímí úrovni našeho vysokého školství chvíli počkám, a pak si na tom udělám doktorát 😄 😉
A hlavně to chce najít opravdu šťavnatou diskuzi. Tohle už mělo hodně blízko v té pasáži kde se vysvětluje kdo, komu a za co koupil auto 😄 Opravdu "k tématu" Pamatuji si na podobné hádky ve školce a na základce. Už jenom chybí "Počkej! Můj brácha je policajt!". Na tom internetu se to na určitých stránkách prostě zvrhne. To je úděl odosobněné diskuze. Nikdo si nevidí do očí, nemůžete si být jistí pravdivostí tvrzení druhých, atp. ... no doskt keců "taky k tématu"
Jsme Mazda 6 2.2 MZR-CD GH GTA possitive, takže proto jsem zabrousil na článek o nové trojce. Dovedu si jí představit za tři roky jako ojetinu v garáži pro manželku, až se Lantra opravdu rozpadne 😄
Vzhledem ke klesajímí úrovni našeho vysokého školství chvíli počkám, a pak si na tom udělám doktorát 😄 😉
A hlavně to chce najít opravdu šťavnatou diskuzi. Tohle už mělo hodně blízko v té pasáži kde se vysvětluje kdo, komu a za co koupil auto 😄 Opravdu "k tématu" Pamatuji si na podobné hádky ve školce a na základce. Už jenom chybí "Počkej! Můj brácha je policajt!". Na tom internetu se to na určitých stránkách prostě zvrhne. To je úděl odosobněné diskuze. Nikdo si nevidí do očí, nemůžete si být jistí pravdivostí tvrzení druhých, atp. ... no doskt keců "taky k tématu"
Jsme Mazda 6 2.2 MZR-CD GH GTA possitive, takže proto jsem zabrousil na článek o nové trojce. Dovedu si jí představit za tři roky jako ojetinu v garáži pro manželku, až se Lantra opravdu rozpadne 😄
Někteří si nevidí do pusy 😄 Taky si rád rýpnu, ale je to v rámci mezí >😁 A někteří uživatelé si snaží dokázat, že jsou prostě lepší i když na to nemají arguemnty tak se to ubírá k osobním urážkám 😄
Ti co si tu nevidí do pusy, ti příznačně nevidí nikam 😄 Jsou to lidé omezení velmi zřetelně svými intelektuálními možnostmi resp... nemožnostmi. Sám vidíš, že jsou to diskutéři, kteří se zásadně nevyjadřují k autu, nezakládají diskusní vlákna, stále jen přiskakují kolegům na záda, a hlavně si tu přisprostle a neurvale odreagovávají své životní úděly. Monitor a... gůgl. Často tu píši, že tohle století je stoletím amatérů - nic neví, nic neumí a nic neznají, jen papouškují moudra opsaná z gůglu. Tisíce let tihle týpci mohli jen ve stínu pravdy šoupat nohama. No dnes to šoupání vypisují na diskuse >😁 Jsou to prosťáčci... Postrádají to hlavní - vzdělání. Vzdělání životem... aktuálně pak vzdělání garáží 😉
No jo, ale na gůglu to není, takže neví o čem píšeš. >😁 A pak to vypadá, jak to vypadá. >😁
Hm,s tím stoletím amatérů máš pravdu. Ale není to omezené jen na intelektuálně slabé jedince, tak je to prostě dnes se všemi. Děsím se dne, kdy přijdeme o internet...
tfu
cena pokud bude do 300tis tak to bude golf killer
cena bude zacinat tak ako dnes predchadzajuca gen pripadne este nizsie. Predpokladam ako u 6tky, ktora je lacnejsia o cca 1000 eur. Ale napr v druhom stupni vybavy prisla o vyhrievane sedacky, takze to nieje v reale 1000, na druhej strane tam nieco pribudlo :yes:
S tou cenou by som sa tak netesil.
Vybavy mazda: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution, tu ma pribudnut piata.
Pocitajme s rozdielom min. 1500 EUR medzi vybavami, pricom 1. skok bude 2000 EUR, ako je to zvykom u 6 a cx-5. Nie kazdy motor bude vo vsetkych vybavach a s kazdou prevodovkou.
Nech to aj zacina na 13000 EUR, aby to bolo konkurencieschopne. Treba vsak tempomat a delene sedadla vzadu a kozeny volant a pod. = 15000 so zakladnym motorom. V tejto konfiguracii to asi bude masovka a najviac sa prevadat.
Co vsak s nami, ktori chceme nieco viac ako 10,8s a aj nejaky mrtvy uhol a bezpecnostne systemy? Druha najvyssia vybava plus stredny benzin 15000 + 1500 + 1500 + 2000 = 20000, plus metalyza + navigacia, kedze pri tom displeji prenosna navi nebude kde dat = 21200. Zlavy nebudu, skladovky nebudu, turba nebudu...
Takze vidim tu v EU dve skupiny zakaznikov - vyhladavaci zliav a sportovci resp. mix medzi nimi. Vyhliadavacom zliav sa nebude pacit maly kufor, ziadne turbo a za 15000 najdu inde skladovku/predvadzacku alebo kupia nieco lacnejsie a sportovcom 1,6 nebude stacit a bude to pre nich pridrahe... Ale urcite sa bude m3 predavat super v celom svete - USA, Japonsko, Australia atd. a nebudu stihat vyrabat, aj v EU budu predaje vacsie min. o 50 percent, takze z pohladu mazdy predajny trhak, z pohladu segmentu to vsak v EU ziadny trhak nebude.
Vybavy mazda: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution, tu ma pribudnut piata.
Pocitajme s rozdielom min. 1500 EUR medzi vybavami, pricom 1. skok bude 2000 EUR, ako je to zvykom u 6 a cx-5. Nie kazdy motor bude vo vsetkych vybavach a s kazdou prevodovkou.
Nech to aj zacina na 13000 EUR, aby to bolo konkurencieschopne. Treba vsak tempomat a delene sedadla vzadu a kozeny volant a pod. = 15000 so zakladnym motorom. V tejto konfiguracii to asi bude masovka a najviac sa prevadat.
Co vsak s nami, ktori chceme nieco viac ako 10,8s a aj nejaky mrtvy uhol a bezpecnostne systemy? Druha najvyssia vybava plus stredny benzin 15000 + 1500 + 1500 + 2000 = 20000, plus metalyza + navigacia, kedze pri tom displeji prenosna navi nebude kde dat = 21200. Zlavy nebudu, skladovky nebudu, turba nebudu...
Takze vidim tu v EU dve skupiny zakaznikov - vyhladavaci zliav a sportovci resp. mix medzi nimi. Vyhliadavacom zliav sa nebude pacit maly kufor, ziadne turbo a za 15000 najdu inde skladovku/predvadzacku alebo kupia nieco lacnejsie a sportovcom 1,6 nebude stacit a bude to pre nich pridrahe... Ale urcite sa bude m3 predavat super v celom svete - USA, Japonsko, Australia atd. a nebudu stihat vyrabat, aj v EU budu predaje vacsie min. o 50 percent, takze z pohladu mazdy predajny trhak, z pohladu segmentu to vsak v EU ziadny trhak nebude.
A jak jsi na to přišel? >😁 Situace v Česku, prodejní síť Mazdy je děravá jako sejto na písek. Možnosti individualizace vozu = 0. Ber co je skladem, jinak si musíš počkat na další parník s dodávkou nových vozů. Čekat můžeš i dost dlouho. Pro pár exotů je to jistě zajímavý vůz, ale běžný zákazník o Mazdu ani nezavadí.
můžeš mi prosímtě vysvětlit tu individualizace ? to je jako nutnost si připlatit za samozřejmosti ?? a jak jsi ty přišel na tu děravou síť ? dívám se na mapu uastoupení a mají v každém velkém městě, takže tam taky není problém...
Mazda opravdu nemá zdaleka tak hustou síť KVALITNÍCH servisů, jako třeba Škoda a VW. A myslím, že je to jeden z důvodů jejích nízkých prodejů v ČR i obecně v Evropě. 😒
a na to si přišel jak ? ano Škoda tu má co se počtu servisů neotřesitelné místo, ale o kvalitě už se dá polemizovat..ale rozhodně se nedá tvrdit, že Mazdy i s přihlédnutím k její velikosti nemá dostatečnou servisní síť...je v každém velkém městě.
Ghostyx
tak skopčáci se asi pos.rou a zanechají svůj mainstream a "supermainstream" někde na poli, jak splašeně a s vyplazeným jazykem poběží, jako diví (jako ratlíci) do salónů Mazdy, jen aby se na ně dostalo! >😒] Vážení, tohle má tak našlápnuto, že to tam pojede, jako housky na krámě... Dle neustále aktualizovaných snímků tohle nebude konkurent ani pro "supermainstream", ale rovnou konkurent pro zadohrabové prémie... :yes: :-! Po těchto SKY inovacích v technice a špičkovém novém exteriéru a interéru, (konečně) špičkových výbavach na to ze současného mainstreamu a "supermainstreamu" (sorry GTI) v jízdních a hlavně kvalitativních vlastnostech, jako je léta známá spolehlivost už nebude mít vůbec nic... 😉
Všechno si to povíme v prosinci 😉
Jj, stačí se podívat na prodejní statistiku nové M6 na skopčáckém trhu. Zvýšení prodejů o stovky % a to je jenom začátek... 😉
Celkem tisíc kousků... 😄 Prodejní bublina. No bublina, bublinka, kodo-bublinečka 😉
Začátek prodejů. Uspokojení klientely, která ji prostě chce. Pokud ta čísla vydrží 2 roky, bude to úspěch.
Blba Mazda. Mohla v roku 2012 uplne zastavit predaje Mazdy 6. Potom predaje z roku 2013 prirovnavane k predajom z roku 2012 by boli nekonecno vyssie. A nic nie je viac, ako nekonecno vsak?
3800 predanych kusov Mazdy 6 za 5 mesiacov a 5250 kusov Mazdy CX-5? No myslim, ze VW zamysla zastavenie vyroby Passatov a Tiguanov, kedze sa im tych 30000 kusov Passatov a 25000kusov Tiguanov neoplati robit.
Skopcaci se urcite poserou, kdyz uvidi, ze v kufri M6 nemaji svetlo. ŽÁDNE.
3800 predanych kusov Mazdy 6 za 5 mesiacov a 5250 kusov Mazdy CX-5? No myslim, ze VW zamysla zastavenie vyroby Passatov a Tiguanov, kedze sa im tych 30000 kusov Passatov a 25000kusov Tiguanov neoplati robit.
Skopcaci se urcite poserou, kdyz uvidi, ze v kufri M6 nemaji svetlo. ŽÁDNE.
Asi maji v Japonsku kvalitne osvetlene silnice >😁
Obzvlaste v okoli Hirosimy, Nagasaki, Fukusimy 8-s
Obzvlaste v okoli Hirosimy, Nagasaki, Fukusimy 8-s
A koho tu zaujimaju predaje? Tu ide o to, ake to auto je, cim disponuje, ako jazdi, ako vyzera a nie ake su predaje... Povedz mi, k comu tebe je informacia kolko kusov sa predalo? Ako to obohati tvoj zivot?
A ktoru M6 myslis, ze nema v kufri svetlo? Ktore roky vyroby?
A ktoru M6 myslis, ze nema v kufri svetlo? Ktore roky vyroby?
Skopcaci se urcite poserou, kdyz uvidi, ze v kufri M6 nemaji svetlo.
Buzerolko, to by si nebol ty, keby si nemal typicke hlupe keci - vidis to svetielko vlavo?
[odkaz]
Vidis tu svietiecu bodku? [odkaz]
Ked nie, kup si lepsie bryle.
Buzerolko, to by si nebol ty, keby si nemal typicke hlupe keci - vidis to svetielko vlavo?
[odkaz]
Vidis tu svietiecu bodku? [odkaz]
Ked nie, kup si lepsie bryle.
GTI
Tak nám to na diskusi nějak drhne. Eurosamurajové ne a ne zabrat. Osobně čekám na nějakou hlubokou zpověď o KODO stylu, přídi a zádi, a že je to nejkrásnější auto světa, a ono nic. Jen klasické nářky, že Octavia je plečka a Golf, že se snad pro nezájem přestane už konečně v červenci vyrábět... >😁
Jo jo, je druhý den KODO premiery, vášně opadly, růžové brýle jsou odloženy, nastupuje realita prostého garážového dne. Na a v něm a v těch třistapětašedesáti dalších (a v eurogarážích) kraluje G... no, však ty víš - [odkaz] :yes😒br />
BRAVWO GOLF :yes: :-!
Jo jo, je druhý den KODO premiery, vášně opadly, růžové brýle jsou odloženy, nastupuje realita prostého garážového dne. Na a v něm a v těch třistapětašedesáti dalších (a v eurogarážích) kraluje G... no, však ty víš - [odkaz] :yes😒br />
BRAVWO GOLF :yes: :-!
Nepochybuju, že vládu Golfu v eurogarážích Mazda neohrozí, taky se soustředí hlavně na jiné trhy - viz Mazda 6 sedan, dělaný pro přednostně pro Ameriku. Ale já bych Golfa nebral - potkám jich na silnicích mraky, desing mně nijak nebere, na rozdíl od M3, Mazda má lepší motory a bude mít určitě i sportovnější jízdní vlastnosti, uvidíme po prvním testu 😄
Tyjo, to poznáš z fotky?😁 Ty motory jsou sporné, jestli TSI už opraví, tak nejsou špatné.
Mazda ma vzdy lepsie motory ako VW, na to netreba ani fotku vidiet, ani jazdit, spolahlivost je uplne niekde inde... vsetky tie male turba su na nic... povedz mi, ake si videl najstarsie auto s TSI? Alebo kolko malo nabehane? Pockajme si, kym budu mat takych 200 000 a uvidime co z nich bude... Hlavne z tych koncernovych zlepenych hraciciek... Klasicka atmosfera nema konkurenciu...
Neberme spolehliovst, ta je dnes už skoro nerelevantní, kazí se všechno. To, že někdo TSI odsuzujue jen kvůli psychologickému efektu malých objemů není objektivní. Ano, TSI se v prvních generací dost kazily, hlavně 1.2. Ale teď nastupuje generace nová a o spolehlivosti se mužem pobavit za pár let. Pokud vím, tak ty nové motory Skyactive také ještě nenajely dost km 😄
Takže čistě otázka, že odsuzuješ TSI jen díky tomu, že je to od VW a je přeplňovaný? Nebo soudíš dle toho ,že starší motory Mazdy jsou ok, tak i ty novy budou ok? ( Třeba to VW mělo motory dříve také ok a pak najednou nebyly).
A atmosféra a turbomotor - Když porovnáš ty auta podobné ( výkonem, velikostí atd) Tak nemužeš říct, že auto s turbomotorem jede hůře než atmosféra 😄 Já toto porovnání zkoušel 😄
Takže čistě otázka, že odsuzuješ TSI jen díky tomu, že je to od VW a je přeplňovaný? Nebo soudíš dle toho ,že starší motory Mazdy jsou ok, tak i ty novy budou ok? ( Třeba to VW mělo motory dříve také ok a pak najednou nebyly).
A atmosféra a turbomotor - Když porovnáš ty auta podobné ( výkonem, velikostí atd) Tak nemužeš říct, že auto s turbomotorem jede hůře než atmosféra 😄 Já toto porovnání zkoušel 😄
tam nejde o VW a přeplňování, ale o zaslepenost některých lidí zde, že vše co koncern udělá je etalon...ale prostě není. svezl jsem se Focusem 1.6 ecoboost a je to příjemné svezení, stejně jako Alfou 1.4 Multiair a taky paráda...Ale pokud bych si mohl vybrat, tak zatím rači sáhnu po 2,0 která solidně rozhýbala i CX 5
Naprosto souhlasím, TSI není zázrak a etalon spolehlivosti už vůbec ne ( alespon v minulé generaci, mohl bych vyprávět), ale nejde povídat, že motory Mazdy jsou lepší, když jsou jak u VW, tak u Mazdy ty motory nové a neví se jak sou spolehlivé a výkonově tam ten únik mazdy do vyšších sfér také nevidím 😄
Zatím nejlépe je na tom snad ten Ecoboost od Fordu, ale čas ukáže 😄
Zatím nejlépe je na tom snad ten Ecoboost od Fordu, ale čas ukáže 😄
len vsetky tieto oturbene motory podla mna su len nejakym vykrikom do tmy... ja to absolutne nemam rad... OK, mame uz turbo v benzinovom aute, OK, vykon je lepsi, ovela, ale auto je rozozrate, tie basnicky o tom, ze niekto jazdil 1.6 EB a s Mondeom napr. za 6-7 litrov si moze nechat pre seba nejaky znacne spomaleny jedinec, ktory nechodi viac ako 90 a aj na tych 90 to "rozbaluje" 20 sekund...
vsetobecne - turbo nepatri do benzinoveho auta a bohuzial pre koncern, 99 % ich motorov su oturbene... 1.2 TSI, 1.4 TSI, 1.8 TSI a pod... snad vedia co robia, pretoze este mozu na to seredne doplatit... stacia nedavne problemy s 1.2 TSI...
vsetobecne - turbo nepatri do benzinoveho auta a bohuzial pre koncern, 99 % ich motorov su oturbene... 1.2 TSI, 1.4 TSI, 1.8 TSI a pod... snad vedia co robia, pretoze este mozu na to seredne doplatit... stacia nedavne problemy s 1.2 TSI...
spolehlivostí je na tom - věř, nebo ne MultiAir..však to byl původně nápad fiatu, stejně jako common rail že...Ale tady se občas ohání tím, že ten výkon není zas takový extrém...ALE musíme se taky dívat na váhu a to jsou nakonec zase jiné počty..o tom ví Astra svoje
"Mazda ma vzdy lepsie motory ako VW, na to netreba ani fotku vidiet, ani jazdit, "
...a novináři nebudou mít co žrát.
" povedz mi, ake si videl najstarsie auto s TSI? Alebo kolko malo nabehane?"
...Golf má novou generaci motorů, u které se snad zatím nic neprojevuje, ačkoli jistě - aby jo, když se prodává pár měsíců. Jenže to samé lze říct i v případě Mazdy.
...a novináři nebudou mít co žrát.
" povedz mi, ake si videl najstarsie auto s TSI? Alebo kolko malo nabehane?"
...Golf má novou generaci motorů, u které se snad zatím nic neprojevuje, ačkoli jistě - aby jo, když se prodává pár měsíců. Jenže to samé lze říct i v případě Mazdy.
jasně- zatím tu můžem jízdní vlastnosti pouze odhadovat, ale Mazda v posledních 25 letech neudělali jízdně špatné a poruchové auto..jejich jediná slabina - koroze. už vychytala u předchozí generace M6 a bylo to hlavně dědictví po fordu..osobně jsem taky zastánce atmosféry, ale uznávám, že TSI má taky něco do sebe. ale spíš tak 3.0 TSI...a bohužel spolehlivostí moc neuchvátili.
Mě jen příjde krátkozraké odsoudit motory s turbem, když ve výsledku pojedou velmi podobně, ne lí příjeměji. Neřikám, že jsou perfektní, jen se nebráním tomto trendu.
já tenhle trend moc nemusím, protože stále nevidím moc výhod...nízká spotřeba se ukázala jako hloupost, apolehlivost taky...tak proč se vystavovat nebezpečí poruchovosti ?
Je otázkou času, kdy se to vychytá, první generace byla nic moc, ale vem si, jak se vždy novinka musí vyzkoušet 😄
tak to souhlas. taky se u Mazdy může projevit nějaká chyba. Jen tam pak nastává zase rozdíl v řešení problému...tam kde japonci udělají svolávačku a omluví se, tak koncern mlží, lže a zapírá..a to je asi důvod, proč je nemám v lásce
Nepoznám to z fotky, vycházím z toho, co už jsem o Golfu četl a jak poznám Mazdu, zbytek jsou samozřejmě jenom domněnky. Golf se mně prostě nelíbí. A nejde o to, že by TSI byly špatné motory, ale proč se sakra prodává Golf jenom s vyhoněnou 1.4, a potom až 2.0 ve verzi GTI??? To už raději koupím Leon 1.8 s víceprvkem vzadu. Dvoulitr Skyaktiv od Mazdy 121 kW se mně zatím jeví jako nejlepší alternativa.
😉
😉
Jo, to chápu, ale Golf není špatné auto, to říct nemužeš 😄 Mě se také více líbí Leon.
Golf určitě není špatné auto, jinak by se tak dobře neprodávalo, lidi nejsou blbí. A taky, teď jsem otevřel starší AutoTip, test na 100 tis. km, a vida: Golf 1.4. TSI na sedmém místě, známka 1. Současné TSI už asi nejsou takové rachotiny jako ty první.
tak se Leonem souhlas taky...Ale celkově mi poslední Golf přijde jako přešlapování na místě..a možná i krok dozadu..momentálně má v základních verzích horší jízdní konfort než vysmívaná Astra se s vojím wattovým přímovodem..nevidím u golfu jekýkoliv pokrok krom ceny..
Co se týká spolehlivosti, naše Mazda 6 2.0 MZR-CD, r.v. 2003 - najeto 360 tis. km, měnila se spojka okolo 230 tis., okolo 320 tis se rozbil zámek u dveří řidiče, dál začaly rezivět blatníky, nikdy žádný jiný problém, jenom opravy podle servisnícho plánu. A kdybych nezbořil srnku ve stodvaceti, nejezdil bych teď Mondeem. Myslím, že hodně dobrý výkon. Veřím, že po deseti letech se spolehlivost Mazd nezhoršila, proto jí věřím víc než megalomanskému VW.
Já měl zas R. Lagunu a měnil sem jen turbo a spotřební materiál. taky najezdila do 200, pak šla dále a pořád jezdí 😄 Je to kus od kusu, proto bych si nijak spolehlovst aut dnes už vubec nebral jako důležitý faktor. Kazí se vše.
Som zvedavý ako bude vyzerať kodo úsmev so zubami v tvare SPZ... 😉 Zostárne to rovnako rýchlo ako i30, či Ceed, skutočná kvalita dizajnu sa prejaví po roku a viac. Ľudia, čo to nie sú schopní vidieť dopredu, sú odkázaní na kodo and spol. Golf sa ani nemusel veľmi snažíť, konkurencia sa odpálila na ďalších 10 rokov dopredu sama :yes:
s i 30 souhlasím, ale s Ceedem moc ne..ten má hodně povedený a umírněný design..taky ho dělal evropan pro Evropu...
i30 zostarla rychlo, ceed nestarne vobec - stale je rovnako krasny ako na zaciatku. Mazda sa bude pacit a vyzerat sportovo aj po rokoch. Ohladom Golfu - ten dizajnovo zostarnut nemoze!!! Je uz stary, ked vyjde z vyrobnej linky. Tazko niekoho ohuris dizajnom novej VII, ked si bude mysliet, ze mas VI. Rozdiely poznaju len fanusikovia.
Neviem, co tu vsetci riesite dizajn, najpodstatnejsi je pomer cena/hodnota, spolahlivost, jazdne vlastnosti a az potom sa mozme bavit o dizajne...
Neviem, co tu vsetci riesite dizajn, najpodstatnejsi je pomer cena/hodnota, spolahlivost, jazdne vlastnosti a az potom sa mozme bavit o dizajne...
Ona je diskuse a "diskuse" .... Když není oboustranně přínosná a k ničemu nevede, pak není proč diskutovat. Poslední dobou je tu to opravdu o ničem, respektive možná trošku o designu a o tom, jestli to má "torzku" nebo víceprvek. Nic víc 😒 ... Zbytek jsou urážky a napadání.
Možná by to chtělo diskusi tady na auto.cz posunout trošku jinam, protože v opačném případě tady zůstanou opravdu jen "plakáti"... Mě už taky nebaví číst 500 komentů o ničem, navíc na to nemám čas. Ocenil bych třeba méně komentářů, ale opravdu k věci. U tebe přesně vím, že nemůžu čekat nic nového, předkládáš svůj stále stejný názor zakončený odkazem na ... (předpokládám VW, už na to ani neklikám).
Podle některých příspěvků soudím, že nejsi mentálně úplně mimo, tak s tím něco dělej, protože evidentně patříš k těm, co maj víc času a podílej se na kvalitě diskuse dosti výrazně (momentálně to ale hodně upadá).
Já tady diskutuji s lidmi, kteří mají jiný názor a to je jen dobře.
Možná by to chtělo diskusi tady na auto.cz posunout trošku jinam, protože v opačném případě tady zůstanou opravdu jen "plakáti"... Mě už taky nebaví číst 500 komentů o ničem, navíc na to nemám čas. Ocenil bych třeba méně komentářů, ale opravdu k věci. U tebe přesně vím, že nemůžu čekat nic nového, předkládáš svůj stále stejný názor zakončený odkazem na ... (předpokládám VW, už na to ani neklikám).
Podle některých příspěvků soudím, že nejsi mentálně úplně mimo, tak s tím něco dělej, protože evidentně patříš k těm, co maj víc času a podílej se na kvalitě diskuse dosti výrazně (momentálně to ale hodně upadá).
Já tady diskutuji s lidmi, kteří mají jiný názor a to je jen dobře.
M6-MZR
Tak ak si sa dostal az sem, mily citatel, dovol mi ozrejmit niekolko zakladnych faktov, ktore si zrejme postrehol po precitani vsetkych tych prispevkov😒br />
1) ano, zase je tu najväcsia diskusia a ano, zase tu najviac diskutuje GTI (Globalne Trafeny **😉, pretoze zase nemoze ustat to, co my vsetci ostatni s beznou mozgovou kapacitou a zivotnym udelom uz chapeme, a to je to, ze Mazda 3 bude vyborne auto,
2) ano, mas pravdu, dobre si si vsimol mily diskutujuci, naozaj je GTI bez stipky rozumu, bez trosky sudnosti a bez sebareflexie, mas pravdu, da sa s tym len suhlasit,
3) ano, mily diskutujuci, skutocne tu zase lietaju zo strany GTIho slova ako "adorace", "prostacek", "garazovi frajeri", "eurokovbojove", "kodo" atd... Ano, taktiez maju pravdu ti, ktori su presvedceni, ze dalsich 5 slov, ktore ma GTI vo svojom chabom slovniku je "kakat", "papat", "cikat", "golf" a "skoda"...
4) vazeni diskutujuci, nemozem nespomenut nazor GTIho (pripominam Globalne Trafeny **😉 na dizajn - "dizajn je veci pouze objektivni, ne subjektivni" >😁 Takze vam oznamujem, ze nerieste dizajn, jediny spravny nazor a to ten objektivny tu ma bezmozgovec GTI,
5) nerieste ani vybavu, nerieste ani disky, ani bezpecnostnu vybavu, ani interier, ani exterier, ani farby, ani ceny, nic, skratka bez ohladu na to, kto co napise, vitazom bude vzdy OIII (ako som pisal, proti gustu ziaden disputat, ale ked si chce niekto priplacat aj za celne sklo, jeho problem >😒] ) alebo Golf (pozn. pre GTIho - pocuj, neviem, preco sa tu stale ohanas tou hrou, je celkom popularna u bohatych ludi, ale toto je server o autach, tak si so svojimi golfovymi palicami tahaj na sportky.sk >😒] )
6) pokial si sa docital az sem, mily diskutujuci, musia Ti byt nad slnko jasnejsie nasledovne veci😒br /> - GTI je postihnuty,
- GTI nevie nic o autach,
- GTI je uz prilis stary, senilny, prerasteny a nevie co hovori,
- GTI ma chabu slovnu zasobu,
- GTI chap ako Globalne Trafeny ***.
Odporucanie psychologa na zaver😒br /> "Prosim necitat prispevky diskutera vystupujuceho pod nickom GTI, ich dlhodobe citanie moze viest k sposobeniu disproporcie medzi pojmovym vnimanim realneho sveta a zivotom v deziluzii, sposobuje permanentnu paranoiu, schizofreniu a takisto sposobuje zakrpatenie ftakov u koncernovych nadsencov."
Diskusii zdar... >😁
1) ano, zase je tu najväcsia diskusia a ano, zase tu najviac diskutuje GTI (Globalne Trafeny **😉, pretoze zase nemoze ustat to, co my vsetci ostatni s beznou mozgovou kapacitou a zivotnym udelom uz chapeme, a to je to, ze Mazda 3 bude vyborne auto,
2) ano, mas pravdu, dobre si si vsimol mily diskutujuci, naozaj je GTI bez stipky rozumu, bez trosky sudnosti a bez sebareflexie, mas pravdu, da sa s tym len suhlasit,
3) ano, mily diskutujuci, skutocne tu zase lietaju zo strany GTIho slova ako "adorace", "prostacek", "garazovi frajeri", "eurokovbojove", "kodo" atd... Ano, taktiez maju pravdu ti, ktori su presvedceni, ze dalsich 5 slov, ktore ma GTI vo svojom chabom slovniku je "kakat", "papat", "cikat", "golf" a "skoda"...
4) vazeni diskutujuci, nemozem nespomenut nazor GTIho (pripominam Globalne Trafeny **😉 na dizajn - "dizajn je veci pouze objektivni, ne subjektivni" >😁 Takze vam oznamujem, ze nerieste dizajn, jediny spravny nazor a to ten objektivny tu ma bezmozgovec GTI,
5) nerieste ani vybavu, nerieste ani disky, ani bezpecnostnu vybavu, ani interier, ani exterier, ani farby, ani ceny, nic, skratka bez ohladu na to, kto co napise, vitazom bude vzdy OIII (ako som pisal, proti gustu ziaden disputat, ale ked si chce niekto priplacat aj za celne sklo, jeho problem >😒] ) alebo Golf (pozn. pre GTIho - pocuj, neviem, preco sa tu stale ohanas tou hrou, je celkom popularna u bohatych ludi, ale toto je server o autach, tak si so svojimi golfovymi palicami tahaj na sportky.sk >😒] )
6) pokial si sa docital az sem, mily diskutujuci, musia Ti byt nad slnko jasnejsie nasledovne veci😒br /> - GTI je postihnuty,
- GTI nevie nic o autach,
- GTI je uz prilis stary, senilny, prerasteny a nevie co hovori,
- GTI ma chabu slovnu zasobu,
- GTI chap ako Globalne Trafeny ***.
Odporucanie psychologa na zaver😒br /> "Prosim necitat prispevky diskutera vystupujuceho pod nickom GTI, ich dlhodobe citanie moze viest k sposobeniu disproporcie medzi pojmovym vnimanim realneho sveta a zivotom v deziluzii, sposobuje permanentnu paranoiu, schizofreniu a takisto sposobuje zakrpatenie ftakov u koncernovych nadsencov."
Diskusii zdar... >😁
ZaklinacTristan
Tak tu máme prvý fakt. Nová Trojka a 475 komentárov.
Druhým faktom je, že Mazda opäť predstavila pekné auto. Ono, či je pekné alebo nie ukáže samozrejme až pohľad naživo, pretože fotogenickosť u áut dokáže nejednému modelu pripraviť tristné chvíľky. Z dizajnového pohľadu nová Trojka rozvíja a zmoderňuje dizajnový jazyk minulých generácií, a robí to majstrovsky. Otázka interiéru je opäť na diskusiu, no stále samozrejme platí, že raz naživo vidieť je viac ako stokrát obrázok oblízať. Výrazne moderné poňatie je tu však neoddiskutovateľné.
Avšak najdôležitejšie, to, prečo si kupuješ Mazdu a nie iné vozidlo, to, čo je samotnou esenciou Mazdy a čo ti obrázok nepovie - jazda a jazdné vlastnosti, nezriedka pripodobňované k BMW alebo dokonca Porsche, to je tá najdôležitejšia otázka, čo ostáva vyriešiť. Dostojí nová Trojka svojej povesti a rozbije na prach svojich triednych súperov, ako to mala roky, dokonca desaťročia vo zvyku? Bude tam tá povestná súhra riadenia, radenia a odozvy, ktorú znalci tak oceňujú? Ja verím, že esencia Mazdy obstojí aj v tejto neľudskej cost-cutting dobe. Možno nie tak nekompromisne ako prvá Šestka, ale bude to tam.
Faktom tretím, hoci smutným, je hlasné kvíkanie tých povestných prasiat pred porážkou. Presne tých, ktoré tak hlasno kvíkali, keď tu Avensis porazil Passat, keď nová Šestka dostala plný počet hviezdičiek a keď CX-5 rozbila Tiguan vskutku zahanbujúco. Nuž, rovnako, ako prasce vedia, že idú na porážku, a tak kvičia o život, hoci vedia, že koniec ich neminie, bude to tak aj v živote. A preto kvičte, kvičte hlasno. Porážke aj tak neujdete. Pocujete? Už kvičia..
Druhým faktom je, že Mazda opäť predstavila pekné auto. Ono, či je pekné alebo nie ukáže samozrejme až pohľad naživo, pretože fotogenickosť u áut dokáže nejednému modelu pripraviť tristné chvíľky. Z dizajnového pohľadu nová Trojka rozvíja a zmoderňuje dizajnový jazyk minulých generácií, a robí to majstrovsky. Otázka interiéru je opäť na diskusiu, no stále samozrejme platí, že raz naživo vidieť je viac ako stokrát obrázok oblízať. Výrazne moderné poňatie je tu však neoddiskutovateľné.
Avšak najdôležitejšie, to, prečo si kupuješ Mazdu a nie iné vozidlo, to, čo je samotnou esenciou Mazdy a čo ti obrázok nepovie - jazda a jazdné vlastnosti, nezriedka pripodobňované k BMW alebo dokonca Porsche, to je tá najdôležitejšia otázka, čo ostáva vyriešiť. Dostojí nová Trojka svojej povesti a rozbije na prach svojich triednych súperov, ako to mala roky, dokonca desaťročia vo zvyku? Bude tam tá povestná súhra riadenia, radenia a odozvy, ktorú znalci tak oceňujú? Ja verím, že esencia Mazdy obstojí aj v tejto neľudskej cost-cutting dobe. Možno nie tak nekompromisne ako prvá Šestka, ale bude to tam.
Faktom tretím, hoci smutným, je hlasné kvíkanie tých povestných prasiat pred porážkou. Presne tých, ktoré tak hlasno kvíkali, keď tu Avensis porazil Passat, keď nová Šestka dostala plný počet hviezdičiek a keď CX-5 rozbila Tiguan vskutku zahanbujúco. Nuž, rovnako, ako prasce vedia, že idú na porážku, a tak kvičia o život, hoci vedia, že koniec ich neminie, bude to tak aj v živote. A preto kvičte, kvičte hlasno. Porážke aj tak neujdete. Pocujete? Už kvičia..
a hlavně o co jako jde? vy jste majitelé prodejen mazdy nebo vw? vy jste majitelé akcií továren mazdy nebo vw? vy jste zaměstnanci mazdy nebo vw? >😁 >😁 tyvoe, co je mi po tom, jestli se prodají tři pr-de-le golfů a dvě pr-de-le trojek? >😁 >😁
Tiguan vs. CX-5 - bylo by fér přiznat, že Tiguan se vyrábí někdy od roku 2008, byla by hanba pro Mazdu, aby ho neporazila. >😁
Jazdne vlastnosti prirovnavane k Porsche/BMW - [odkaz]
Avensis prednokolka porazil Passat 4x4.
Felda ma lepsie osvetleny kufor ako Mazda 6 (M6 nema ziadne osvetlenie).
VW Up! remizuje s CX-5 v nosnosti strechy.
Tiguan ma pevnejsiu klietku ako CX-5 (IIHS small overlap crash test) a vyssiu pevnost strechy (IIHS).
Nic nie je ciernobiele a Mazda sa so SkyPassivom na niektorych veciach tiez riadna popalila (riedenie oleja naftou).
Avensis prednokolka porazil Passat 4x4.
Felda ma lepsie osvetleny kufor ako Mazda 6 (M6 nema ziadne osvetlenie).
VW Up! remizuje s CX-5 v nosnosti strechy.
Tiguan ma pevnejsiu klietku ako CX-5 (IIHS small overlap crash test) a vyssiu pevnost strechy (IIHS).
Nic nie je ciernobiele a Mazda sa so SkyPassivom na niektorych veciach tiez riadna popalila (riedenie oleja naftou).
Tak si nam tu pomixoval X aut dokopy a co si vlastne povedal? Nic... Soferoval si nejaku M6?
Tohto exota nepoznas? Ved to je koncernovy fetisista (fackovaci panak) a samozvany bojovnik za vwirtualnu pravdu z diskusii auto.sme.sk >😁
Mixovat jahody s uhorkami a ceresne s paradajkami ako to tu predviedol je jeho existencna zalezitost.
Mixovat jahody s uhorkami a ceresne s paradajkami ako to tu predviedol je jeho existencna zalezitost.
michalpneu
Ač škodovák srdcem i krví, tak musím říct, že pro japonce jsem měl vždycky slabost a tohle je teda designově krása, technologicky určitě bude taky.
Tady je vidět, že ti připrdění korejci na tohle nikdy nebudou mít. Fakt bomba, moc se mi líbí a doufám, že ji budeme vídat hodně na silnicích.
Tady je vidět, že ti připrdění korejci na tohle nikdy nebudou mít. Fakt bomba, moc se mi líbí a doufám, že ji budeme vídat hodně na silnicích.
Na silnicích bohužel hodně vídat nebude, protože😒br />
1. fenomén jménem Octavia
2. Octavia má větší kufr
3. Octavia má servis na každém rohu
4. Octavia v naftě má levnější pojištění a menší spotřebu
5. Octavia je české auto
6. máme starší Octavii a jsme spokojení
atd......
2. Octavia má větší kufr
3. Octavia má servis na každém rohu
4. Octavia v naftě má levnější pojištění a menší spotřebu
5. Octavia je české auto
6. máme starší Octavii a jsme spokojení
atd......
czvlkoun
Proč letos jen diesel 110kW? Verze se 136kW už nebude jako v minulé trojce?
A co probůh ten propastný rozdíl v dynamice s automatem? To jako vážně?? ;-\
A co probůh ten propastný rozdíl v dynamice s automatem? To jako vážně?? ;-\
Už sa teším na porovnanie s Peugeotom 308, to bude jeden zo súbojov roka.
Nezostáva než BRAVO MAZDA! :yes: :yes: :yes:
Tak abyses pak pod tím srovnávákem nedivil.