Ekonomika
0
:yes: 😄
Přejít do diskuze
no jak skodovky nemusim tak ten tmave modrej kombik s foukanym benzinem bych si nechal libit 😄 konecne pekne auto od skodovky. jen ty zadni svetla bych musel nejak vyrvat 😄
..a nebo si kup ostrou verzi fabie..htp 51kw!!!!
😄
Stve mi jak šlapou po tradici kterou byla třeba 130rs..
😄
Stve mi jak šlapou po tradici kterou byla třeba 130rs..
Kde jsou ty časy, kdy zvonková dráha byla za 2 Kčs a autíčka za 5tikorunu. A komedianti měli Mercedesy a do školy s námi chodila taky jedna komediantka a jelikož několikrát opakovala byla velice vyvinutá pročež jsme ji milovali.
Sporťák...sakra označení RS něco znamená!..proč to lepí na tudle potvoru?na fokusu..tam to je třeba oprávněně..
Vsetci tuzeri z macz davno vedia, ze spravne sa to ma oznacovat vRS.
To iba v automobilke o tom este netusia.
😉
To iba v automobilke o tom este netusia.
😉
Za to ty si ho asi ještě pamatuješ, jen už zřejmě nevíš, na co se tenkrát "normálně" používal... 😉
Bacha Avantime...tak kluci hlavně slušně, když jste
tu teď v přesile... >😁
Podle těch vašich fotek si tu připadám jak na stránkách Renaultu...před "pár" lety... >😁
tu teď v přesile... >😁
Podle těch vašich fotek si tu připadám jak na stránkách Renaultu...před "pár" lety... >😁
pořád mi k tomu autu nesedí ten název "RS".. přece jen to není žádný závodník.. ikdyž pro českýho pepíka to bude nejrychlejší auto na cestách to je fakt... jo kdyby tam bylo GT tak nic neřeknu.. (jako Laguna GT >😁 :yes: )
Vidím, že na sebepobavení si bohatě vystačíš sám...
...tak jen doufám, že to tak "nemáš" se vším... :no: >😁
...tak jen doufám, že to tak "nemáš" se vším... :no: >😁