Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Audi A5 Sportback klepe na dveře

94 komentářů

white label
Beru to jen jako zoufalý pokus..., se kterým to ani nemohlo
dopadnout jinak... :no:
Někdy je lepší (i vtipnější) prostě přiznat "prohru"... 😉
white label
Souhlasím, navíc je to přece jen Spy Photos...
Pokud se znovu podívám na galerii pod čkánkem o conceptu Audi Sportback a klidně odhlédnu od detailů a interiéru tohoto konceptu, pořád tam zůstává dokonalá silueta celého vozu, podstatně lépe "trefená", než u konkurence v podobě BMW 5GT...
Hammunasakra
Já jsem vlastně (skoro) ANDĚL.. 😉
.. to jste NEvěděl? 😄
PS: Takže vy jste PRAVÝ OPAK - toho co tu píšete? To je docela ZAJÍMAVÉ 😉
white label
Ale vidím, že jedno máme společné...oba "teď" tady o sobě tvrdíme pravý opak... 😉
Dinar
Na rozdíl od škarohlídů, já tomuhle autu prorokuju světlou budoucnost. Dost lidí kupujících střední, vyšší střední a dál, lpí na sedanech pro jejich reprezentativnost, a přes relat. společenské přijetí kombíků, coby aut vyloženě nedehonestujících prvek reprezentativnosti, se jim prostě do kombíku nechce, na druhou stranu by rádi trochu praktičnosti navrch. Jednodušší to bylo v pohonech, zadokolka jako jasný reprezentant ustupuje čtyřkolce, když čtyřkolkový trend jednoznačně vítězí (pro svou praktičnost), s kastlí je to ale složitější, takže karoserie typu sportback je vlastně jediným řešením. Je to takový liftback (funkčně) kombinovaný se siluetou kupé (tvarově), což je praktické a navíc dokáže tvarově uspokojit požadavek "sedanistů" na reprezentativnost (náznakem tříprostorovosti) případně sportovně pojaté tvary. Prostě, u mě dobrý, Audi to, dle fotek, zvládlo dobře, bude to fajn auto. 😉
Hammunasakra
Nic si z toho NEdělejte, já jsem zase málo ta "sviňa" 😄
Pěkný den 😉
white label
Vidíš, vy o koze a stará Blažková místo za dveřma..., přímo tady...
>😁
...zdravím Kylie už i bez "pěkného dne"...
white label
Ale víc simply než clever..., co!? 8-s
Nic si z toho nedělej...já su zas bohatý jak sviňa..., ale spíš svińa, jak bohatý... >😁
Vampix(Diesel Power)
...panameru... zezadu, ale jenom trošku no....vypada zajimavě, ostatně jako všechny nove vydane vozy v tomhle segmentu no 😡 začinam mit pocit že co ma pětku v nazvu začina byt velmi zajimave 😡
Z toho bych si nekáknul, z toho bych se po*ral >😁
Hammunasakra
... "inovace" :yes: 😄
PS: To A5 SPORTback JE TYPisch "Voršpruňg durch technyk" - to já HNED poznat! 😉
Hammunasakra
No SAMOZŘEJMĚ že "řidičskou" (JAKOU "jinou" 😉 )
PS: Brumla je "prima", ale na "nějaký POŘÁDNÝ V8 zezadu pohon" - na to NEmá (můj "favorit" je tady MB SL 6.3 AMG 😄
Pierro
No tuším ledacos, ale těch odstínů rozkoše jsem opravdu asi neměl možnost poznat tolik co ty. Rád se tedy nechám poučit...
P.S. jakou slast jsi měla na mysli?? řidičskou??? 😉
Hammunasakra
Nyní se SOUSTŘEĎte ať "cítíte" tu JISTOTU s jakou to řeknu: "Ani NEtušíte CO všechno je možné, JAKou SLAST lze zažít a KOLIK "odstínů" ROZKOŠe lze prožít" 😉
PS: A víte, že já si NEvymýšlím (já bývám až "nudně" PRAVDOmluvná..) 😄
Pěkný den (jdu na zahradu dokud je alespoň trochu pěkně 😉
Pierro
ale tuším... >😁
Pierro
opravdu dobrých žáků není nikdy dost.... 😉 😄
Hammunasakra
Já myslím že (ještě) NEví (dokonce "ni NEtuší" 😄 )
Hammunasakra
Otázkou se JEVí, zda profesorka "potřebuje" nové žáky 😄
Pierro
Tedy Kylie, já to ještě piluju z boku a nějakou tu neběžnou/nezvyklou a nečekanou variantu bych se také rád přiučil... 😉 potřeboval bych zkušenou profesorku.... >😁
element5
Jenže Pierro díky bohu ví, co takový anděl (padlý) dokáže. 😉
Pierro
anděl s ďáblem v těle??? 😉
marek.g
:yes:
Hammunasakra
TAkÉ mám ráda KLASIKU a jsem v ní DOST dobrá.. 😉
Mám znalosti/zkušenosti a vím/znám vše zepředu/zezadu ze všech úhlů pohledů .. a znám i několik NEběžných NEzvyklých NEčekaných kombinací/variant 😉
PS: Měla jsem VÝBORNÉHO profesora
Pěkný den 😄
Hammunasakra
Se MNOU? Vždyť já jsem vlastně skoro ANDĚL 😉
Hammunasakra
Na základě SAMOchvály? 😄
PS: A pokud já vím, poslední dobou se ani HODNĚ dobré zboží moc NEprodává a PROPAD zaznamenali skoro VŠICHNi! 😉
PPS: S tím lékařem jste mne vskutku VELMi "uklidnil" 😉
marek.g
ta mě slyšet tak se nedopočítám těch facek >😒] >😒] jinak má ráda klasiku takže Eskymo :-! :-!
Pierro
ta kdyby tě slyšela, tak tě ani kožený tanga se suspenzorem nezachráněj... >😒] takže pro kolegyni dvakrát magnum?? eskymo už není v kurzu... >😒]
marek.g
kdo se bojí nesmí....pár panáků a pak mý zařízlý tanga...pak jsem ji slíbil jízdu v tvým stodvaciáši tak roztála jak eskimo v sauně a byla moje >😒] >😒] >😒]
Pierro
vážně?? šel z ní skoro strach.. 😉
marek.g
já už ji odmaskoval >😒] >😒] je to dračice :-! :-!
element5
Jj, toho co má s flashkama problémy. 😉
marek.g
na co diplomy a doporučení dobré zboží se prodává samo >😁 a u doktora jsem nebyl leta tak jsem asi zdravý >😒]
Pierro
tak se mi to chlapče líbí. Jdeš do sebe a to je dobře. Myslím, že jsi vykročil tou správnou nohou... 😉
element5
Jak jsem říkal, už je mám slíbené od Nguyena. 😉
element5
Jistě pane ministře. >😁
Pierro
myslíš našeho velkomožného???? >😁
Hammunasakra
TAG Heuer(y) Night Vision - ty tedy RÁDA DOPORUČUJi :yes: 😄
Cena je NE"chutná", ale na noční dálkové trasy jsou "potěšením pro oko" 😉
PS: Jinak JEDNINĚ Cartier (no "v nouzi" PRADA) 😄
element5
Asi se vetřu. Starouše v pet flašce si přece nemůžu nechat ujít. 😄 Zvlášť, jestli se jedná o toho starouše, cos ho zmínil o pár příspěvků výš. :-!
Pierro
cvakne si i kolegyně?? připadala mi minule taková... no jak to říci... Skrytá vášeň za maskou puritánky??? >😁
Hammunasakra
Hmmm 😄
NEchci přijímat "pracovní sílu" jen tak "na blind/z ulice" - to jistě CHÁPETE ... takže "profesní životopis" - ten bych před "přijetím" UVÍTALA! Aktuální lékařská prohlídka je snad samozřejmostí, že? A nějaká doporučení z předchozích "míst" byste měl? Nějaké "ocenění" či "školení/diplomy", potvrzení o profesní ZPŮSOBILOSTi atp.?
PS: A NEzdržujte prosím, víte že žadatelů o místo jsou "fronty" a volných míst je "sotva pár" (uvidíme dle VÝKONnosti nových "pracovníků", ale "potřeba" budou MAXimálně jeden/dva/tři .. no i když 4 😄
Pierro
Kylie, je vidět, že jsi náročná žena... 😉 No nevím, jestli bys mne dokázala uspokojit malosériovkou, přeci jen je to spíše o drsné divočině než o klidné "jízdě"...
Asi bych se s tebou mohl i bát!! 😉
Pierro
od toho je tu jeden starší kolega... 😉
marek.g
Beru.taková nabídka se neodmítá >😒]
marek.g
>😒] nuda.Kdybys byl postelovej Guru s tangama,ale koženejma to by bylo jiný kafe
Hammunasakra
Nojo nojo - ale když já fanynka "auto emoción" a "Vorsprung durch Technik" až tak NE"jsem" 😄
PS: A muselo-li být, tak "Vorsprung" s názvem R8 bych asi "mohla", ale CO s "auto emoción"? Tam já si asi NEvybrat, oni tam pro mne asi NIC (a žádné) "to pravé" NEdělat 😉
PPS: Mne "vzruš(uj)í" spíše "malosériovky" typu Bristol či Caparo 😄
Pěkný den 😉
Pierro
Beru starouše v pet flašce. Bude stačit?? A placatku tuzemskýho ruma máš u mě jako bonus... >😒]
Pierro
ne, jako rocco.... >😒] leopardí tanga zařízlý až po kostrč to jistěj... >😒]
marek.g
jsi očekáván.naditou prkenici vem sebou >😒]
marek.g
takže jsi v posteli jako Leon >😒] >😒]
marek.g
jsem "prostě šikovný" >😁
Hammunasakra
Trochu mi zlobí obrazovka ...
... říkal jste "simply never"? 😉
PS: No a jestli je to SIMPLY CLEVER jako škoda fabia/roomster/octavia tak to "potěš Pánbůh" 😄
Pierro
asi zajedu už brzo do strašnic.... >😁
Pierro
já to mám auto emoción, zlato... >😒]
marek.g
jsem v posteli simply clever >😒] >😒]
Hammunasakra
Wooooow! :yes: 😄
Že by KONEČNĚ?!? Po TOLIKA letech hledání? 😉
PS: Nebo to bude v reálu TAKový "náskok díky technice" ... jako u audi? 8-s
Pierro
kdo chce kam.... >😒]
marek.g
objednej mě u ní :yes: uvidíme kdo z koho >😒]
Pierro
to už nech na posouzení frau Blažkové... >😒]
marek.g
já se nezdám 😉 jsem postelovej kovboj erste klasse :-!
marek.g
okula je luxusní značka.brýlový majstrštyk >😒] do nich musíš dozrát.pro začátek bych mu dal Tag Heuery to je ideál pro nastávajícího eurodrzka >😒]
Pierro
anebo "Vaše blahorodí"... >😒]
Pierro
okula nýrsko??? >😁
Pierro
tu bys nerozdejchal.... >😒]
Pierro
jedině snad pantáto.... >😒]
marek.g
oční kapky?odejde s brejlema za 20 litrů >😒]
marek.g
zralé ženské mám nejradši tak koukej navalit to číslo >😒]
element5
Ani nevíš, jak mě tvá slova chvály dojala. Mohu ti říkat taťuldo? >😒]
Pierro
ano je vidět že jsi pilný a snaživý chlapec, který se chce zlepšit a má snahu na sobě začít poctivě pracovat. Už tě sleduji déle a velice si toho cením. Vím že na ty správné bejčí ostruhy máš. Držím ti palce a ještě jednou velice oceňuji tvou snahu. A s tou garáží chlapče, tam choď co nejčastěji, vnímej, sleduj a poznávej. Uvidíš, časem se tam najdeš. 😉
element5
Když ty si ze mě pořád děláš jenom *... 😢 A přitom se tak snažím, chodím se na sebe dívat do garáže, Lojza od vedle mi na Adihashe nabouchal kopyta co jsem našel u popelnic, Nguyen mi minulý týden slíbil zaručeně pravé tagy a dokonce i holky na diskošce si mě začínají víc všímat.
Pierro, ty můj Guru, nechci toho po tobě snad moc, jen trochu uznání. :yes:
Pierro
ta má tak leda kšeft u kýblu a koštěte. ale sílu má jako chlap. takže hošani jestli nechcete aby vám tahle paní (mimochodem pracující důchodkyně) vysvětlila pravidla slušného chování, doporučuju tiše sedět, šoupat nohama a maximálně si tak poprdkávat do duchny u televize... >😒]
Pierro
dal bych si sklenici čerstvého mléka... >😁
element5
Nevím jestli se dovoláš. Má teď celkem lukrativní kšeft u Mosleye a tím pádem málo času. >😁
Pierro
klid hombre, mokrý hadry se fasujou nalevo od vrátnice, pemprsky napravo a voční kapky ti prodá Marek.q... >😒]
marek.g
má ráda sado maso jo? :-! dej mi na ni tel. >😒]
element5
Tak hele, na voko mi nešahej, to mám! Sice malinko šilhá, ale je tam a je moje. 8-s
element5
Jj, rumem pravidelně oslavuje úspěšné dojení. 😄
Pierro
pokud vim tak chodí k Hubatkům na polifku, pivo a zelenou. Jo a po ránu na decáka rumu. 😉
T613
ony prdly na parkovišti před jeho oblíbenou restaurací, z které se právě vracel
element5
Chudák, ale může si za to tak trochu i on sám. Měl zůstat u Zetoru, kde by mu nadbytečná kila nevadila a neměl se cpát se kam nepatří. Copak jste mu nikdo neřekli, že eRko na pole nepatří? >😒]
Pierro
děkuji. myslím že ale ty na sobě budeš muset ještě hodně makat... přeci jen jsou ti co mají a ti co ne. Nejen vyzrálé a ucelené názory ale hlavně to voko elemente. To ti tam stále ještě zoufale chybí. Takže přestaň vzdychat nad plakáty před svou pelestí a začni žít. Snad jen malé upozornění - život není o vzdušných zámcích. Tohle nech holkám od vás z diskošky. Život je boj, soupeření ostrých drzků, co vědí, že u Nguyena ti Breitlingy neprodají. Tedy myslím ty skutečné, ne co nosíš do práce. Takže chlapče, začni na sobě pracovat, začni vnímat, že existuje i jiný svět, než komunita parkovištních kovbojů od vás ze vsi. Tohle je svět zralejch bejků, kovbojů co vědí... Tak se snaž, máš na to... >😒] >😁
Pierro
nedráždi hada bosou nohou, stará Blažková nemá nikdy k facce daleko... >😒]
element5
Já to věděl, já to přece vždycky říkal, Pierro je na dobré cestě, on to jednou zvládne... No a je to tady. :yes: Konečně kluk dospěl v pravého kovboje evropských asfaltových plání a všem teď dává na odiv své vyzrálé názory a perfektní rozhled. Bravo Pierro. 😉
marek.g
mokrý hadry se fasujou víš kde... >😒]
Pierro
jo slyšel jsem... 😒
marek.g
>😁 :yes: >😒]
T613
kastrol dle interních informací nebude. Pod Navtechem prdly měchy v eRku, a tak drží sójovou dietu >😒]
Pierro
vybraný vkus, kvalitní kopyta, švýcary na pazouře, znalost jazyků, vyzrálé názory, voko, právní rozhled, slušné konto a hlavně prémie a to nejen v garáži. Takže pamatuj jsi než to co tvůj vůz... >😒] bravo AUDI... 😉 😄
element5
Co se taky od takového eurodrzka jako ty dá čekat, že. >😁
Pierro
mě se samozřejmě líbí... 😉
element5
A tobě se snad líbí? Takový nijaký SkoroExeo? 8-s 😉
Pierro
včera jsem viděl Baccaru Biturbo Safrana. Avantime, z toho drzka by sis káknul do gaťjek... 😉
Pierro
zdar navtechu, už jsi nás dlouho nějak kulinářsky neobohatil - takže kdy bude kastrol??? >😒]
P.S. tobě se snad ta audina nelíbí???
Pokud nepočítám podivnou fotku od Lehmanna, uvidíme 😄
Navtech
Avantaime, buď prosimtě při zemi, je mi jasný, že je to cesta nikam, jako u BMW... děkuji 😲 >😒] >😁