Novinky
... "inovace" :yes: 😄
PS: To A5 SPORTback JE TYPisch "Voršpruňg durch technyk" - to já HNED poznat! 😉
PS: To A5 SPORTback JE TYPisch "Voršpruňg durch technyk" - to já HNED poznat! 😉
...panameru... zezadu, ale jenom trošku no....vypada zajimavě, ostatně jako všechny nove vydane vozy v tomhle segmentu no 😡 začinam mit pocit že co ma pětku v nazvu začina byt velmi zajimave 😡
Na rozdíl od škarohlídů, já tomuhle autu prorokuju světlou budoucnost. Dost lidí kupujících střední, vyšší střední a dál, lpí na sedanech pro jejich reprezentativnost, a přes relat. společenské přijetí kombíků, coby aut vyloženě nedehonestujících prvek reprezentativnosti, se jim prostě do kombíku nechce, na druhou stranu by rádi trochu praktičnosti navrch. Jednodušší to bylo v pohonech, zadokolka jako jasný reprezentant ustupuje čtyřkolce, když čtyřkolkový trend jednoznačně vítězí (pro svou praktičnost), s kastlí je to ale složitější, takže karoserie typu sportback je vlastně jediným řešením. Je to takový liftback (funkčně) kombinovaný se siluetou kupé (tvarově), což je praktické a navíc dokáže tvarově uspokojit požadavek "sedanistů" na reprezentativnost (náznakem tříprostorovosti) případně sportovně pojaté tvary. Prostě, u mě dobrý, Audi to, dle fotek, zvládlo dobře, bude to fajn auto. 😉
Souhlasím, navíc je to přece jen Spy Photos...
Pokud se znovu podívám na galerii pod čkánkem o conceptu Audi Sportback a klidně odhlédnu od detailů a interiéru tohoto konceptu, pořád tam zůstává dokonalá silueta celého vozu, podstatně lépe "trefená", než u konkurence v podobě BMW 5GT...
Pokud se znovu podívám na galerii pod čkánkem o conceptu Audi Sportback a klidně odhlédnu od detailů a interiéru tohoto konceptu, pořád tam zůstává dokonalá silueta celého vozu, podstatně lépe "trefená", než u konkurence v podobě BMW 5GT...
P.S. tobě se snad ta audina nelíbí???
Že by KONEČNĚ?!? Po TOLIKA letech hledání? 😉
PS: Nebo to bude v reálu TAKový "náskok díky technice" ... jako u audi? 8-s
... říkal jste "simply never"? 😉
PS: No a jestli je to SIMPLY CLEVER jako škoda fabia/roomster/octavia tak to "potěš Pánbůh" 😄
NEchci přijímat "pracovní sílu" jen tak "na blind/z ulice" - to jistě CHÁPETE ... takže "profesní životopis" - ten bych před "přijetím" UVÍTALA! Aktuální lékařská prohlídka je snad samozřejmostí, že? A nějaká doporučení z předchozích "míst" byste měl? Nějaké "ocenění" či "školení/diplomy", potvrzení o profesní ZPŮSOBILOSTi atp.?
PS: A NEzdržujte prosím, víte že žadatelů o místo jsou "fronty" a volných míst je "sotva pár" (uvidíme dle VÝKONnosti nových "pracovníků", ale "potřeba" budou MAXimálně jeden/dva/tři .. no i když 4 😄
PS: A pokud já vím, poslední dobou se ani HODNĚ dobré zboží moc NEprodává a PROPAD zaznamenali skoro VŠICHNi! 😉
PPS: S tím lékařem jste mne vskutku VELMi "uklidnil" 😉
>😁
...zdravím Kylie už i bez "pěkného dne"...
Nic si z toho nedělej...já su zas bohatý jak sviňa..., ale spíš svińa, jak bohatý... >😁
Pěkný den 😉
.. to jste NEvěděl? 😄
PS: Takže vy jste PRAVÝ OPAK - toho co tu píšete? To je docela ZAJÍMAVÉ 😉
dopadnout jinak... :no:
Někdy je lepší (i vtipnější) prostě přiznat "prohru"... 😉
PS: A muselo-li být, tak "Vorsprung" s názvem R8 bych asi "mohla", ale CO s "auto emoción"? Tam já si asi NEvybrat, oni tam pro mne asi NIC (a žádné) "to pravé" NEdělat 😉
PPS: Mne "vzruš(uj)í" spíše "malosériovky" typu Bristol či Caparo 😄
Pěkný den 😉
Asi bych se s tebou mohl i bát!! 😉
PS: A víte, že já si NEvymýšlím (já bývám až "nudně" PRAVDOmluvná..) 😄
Pěkný den (jdu na zahradu dokud je alespoň trochu pěkně 😉
P.S. jakou slast jsi měla na mysli?? řidičskou??? 😉
PS: Brumla je "prima", ale na "nějaký POŘÁDNÝ V8 zezadu pohon" - na to NEmá (můj "favorit" je tady MB SL 6.3 AMG 😄
Pierro, ty můj Guru, nechci toho po tobě snad moc, jen trochu uznání. :yes:
Mám znalosti/zkušenosti a vím/znám vše zepředu/zezadu ze všech úhlů pohledů .. a znám i několik NEběžných NEzvyklých NEčekaných kombinací/variant 😉
PS: Měla jsem VÝBORNÉHO profesora
Pěkný den 😄
Cena je NE"chutná", ale na noční dálkové trasy jsou "potěšením pro oko" 😉
PS: Jinak JEDNINĚ Cartier (no "v nouzi" PRADA) 😄