Novinky
pred rokom sa stalo napr toto: [odkaz]
snad tam nebola Kylie za tym autom 😉
snad tam nebola Kylie za tym autom 😉
Jo, to bylo hodně drsný, protože ten závodník skončil v ostnatým drátu. S mnoha stehy však pokračoval v příští etapě dál. Akorát to nebylo před rokem, ale už před dvěma nebo třemi. Hrozně to letí.
Zajímavé na letošní Tour de France bylo, že na jednu z etap se přijel podívat François Hollande a přivezl ho Superb. Jasně, je to tím, že to Škodovka sponzoruje, ale stejně, kdyby to auto nesplnilo určité požadavky, tak by v něm nejel. Za dob Feldy a první Okrávky by se to nestalo. To musí býr pro francouzské automobilky frustrující pohled, když jejich prezident přijede ve Škodovce. >😁
Já jsem naopak rád, že alespoň nějaké české internetové medium tuto informaci zaregistrovalo a zveřejnilo.
Osobně si myslím, že tato informace nemá s motorismem moc společného, ale když už tak se to dalo spojit se škodováckým programem pro tělesně postížené viz: [odkaz]
Hned by to s tím motorismem mělo více společného 😉
Hned by to s tím motorismem mělo více společného 😉
Možná chci moc, ale v článku o tom, že někdo zajel "časovku", bych čekal informaci o výsledném čase. Nebo si to mám odvodit ve stylu "Ital bydlí vedle Fina, Brit kouří doutník, Francouz nemá okno... kdo jí pomeranče?"
Co má ale být tohle? Co má Tour de France společného s automobilismem? Dočteme se tu příště, kdo skóroval v hokeji nebo jak dopadl Wimbledon? Nemohu se ubránit dojmu, že se jedná o skrytou reklamu na Škodu, že jediným účelem článku bylo otisknout fotku Superba a zmínit se o Škodě auto jako partnerovi Tour...
Mně jen překvapuje, že to někoho ještě pořát překvapuje >😁
No jinak na hl. straně auto.cz jsem napočítal 12 obrázků se škodou (nepočítám moje.auto). Holt, z něčeho žít musí. A je fajn, že je nesponzoruje nejaká čínská nebo indická automobilka - např. Test Tata Nano RS a podobné články 😄