Novinky
To, že auto.cz je reklamní koncernový nástroj na českém trhu se všeobecně ví už dlouho...
Mně jen překvapuje, že to někoho ještě pořát překvapuje >😁
Mně jen překvapuje, že to někoho ještě pořát překvapuje >😁
Jistě, že se jedná o reklamu na Škodu...to už je vážně zoufalost, to co předvádí auto.cz :no:
Cekal jsem vysledkovou listinu, abych mohl porovnat. Uz v radiu jsem byl potesen ze predjel nejake profiky. Je to borec :yes: , ale auto.cz je bida :no:
No co to spolecneho jsem pochopil hned. Rikam si ikdyz je to reklama na znacku co ma na dresu a jede hned za nim aspon se podivam na vysledny cas, je to preci Cech a ono kulovy :no:
Možná chci moc, ale v článku o tom, že někdo zajel "časovku", bych čekal informaci o výsledném čase. Nebo si to mám odvodit ve stylu "Ital bydlí vedle Fina, Brit kouří doutník, Francouz nemá okno... kdo jí pomeranče?"
Osobně si myslím, že tato informace nemá s motorismem moc společného, ale když už tak se to dalo spojit se škodováckým programem pro tělesně postížené viz: [odkaz]
Hned by to s tím motorismem mělo více společného 😉
Hned by to s tím motorismem mělo více společného 😉
tusim vodic sa vyhybal tomu stromu ktory nestastne trcal na cestu a chudak cyklista to schytal... ano cas leti rychlo... :yes😒br />
inak je to dost nebezpecne jazdit po tak uzkych cestach 40-50 tkou pol metra vedla iduceho auta ... je fajn ze nedoslo k smrtelnej nehode
inak je to dost nebezpecne jazdit po tak uzkych cestach 40-50 tkou pol metra vedla iduceho auta ... je fajn ze nedoslo k smrtelnej nehode
Kdyby byl článek "Škoda-auto tradičně zajišťuje Tour", budiž, je to o autech a může to tu být. Ale proč je tu článek o tom, že se český postižený cyklista účastní nějakého závodu? To tu budou za chvíli články o vaření?
Jen jsem se tak letmo podival na tu fotku... a byl jsem přesvědčený, že to je nová Octavia. Díky za upřesnění 😄
No jinak na hl. straně auto.cz jsem napočítal 12 obrázků se škodou (nepočítám moje.auto). Holt, z něčeho žít musí. A je fajn, že je nesponzoruje nejaká čínská nebo indická automobilka - např. Test Tata Nano RS a podobné články 😄
No jinak na hl. straně auto.cz jsem napočítal 12 obrázků se škodou (nepočítám moje.auto). Holt, z něčeho žít musí. A je fajn, že je nesponzoruje nejaká čínská nebo indická automobilka - např. Test Tata Nano RS a podobné články 😄
Zajímavé na letošní Tour de France bylo, že na jednu z etap se přijel podívat François Hollande a přivezl ho Superb. Jasně, je to tím, že to Škodovka sponzoruje, ale stejně, kdyby to auto nesplnilo určité požadavky, tak by v něm nejel. Za dob Feldy a první Okrávky by se to nestalo. To musí býr pro francouzské automobilky frustrující pohled, když jejich prezident přijede ve Škodovce. >😁
Jo, to bylo hodně drsný, protože ten závodník skončil v ostnatým drátu. S mnoha stehy však pokračoval v příští etapě dál. Akorát to nebylo před rokem, ale už před dvěma nebo třemi. Hrozně to letí.
Co má ale být tohle? Co má Tour de France společného s automobilismem? Dočteme se tu příště, kdo skóroval v hokeji nebo jak dopadl Wimbledon? Nemohu se ubránit dojmu, že se jedná o skrytou reklamu na Škodu, že jediným účelem článku bylo otisknout fotku Superba a zmínit se o Škodě auto jako partnerovi Tour...