Novinky
0
tohle to je hláška roku tahací harmoniku moc!!😁 ..jinak eva a vašek budou mít prej mega koncert pod řípem!!!
Přejít do diskuze
V čem by ještě mohli jezdit nevím, ale vím na čem určitě ulítávají... na Bílé orchideji... :yes: >😁
A sakra, to mě nenapadlo... Dnes mi ještě proletělo hlavou Ducato. Ale to by bylo asi moc okatý...
Už dlouho po tobě tajně toužím a ti dva pěvci definitivně torpédovali hráz mé mlčenlivosti >😁 Nemůžu nepoložit následující otázku: Čím vlastně jezdí E+V? Po nocích bloudím krajem a pořád nedokážu najít tu správnou míru kombinace nevkusu a buranství. Mám několik kandidátů, ale ani jedním si nejsem jistej: 1. Lada Niva (Eva by si mohla myslet, že se jedná o nevěru), 2. Daewoo Tacuma (Vašek nepozná kde končí automobil a začíná Evička), 3. Škoda Fabia Junior (nemožno převážet tahací harmoniku a truhlík bílých orchidejí), 4. bílé GL 320 CDI Jana Kočky (Vašek by při vystupování mohl zabloudit a Evička neutáhne vystoupení sama), 5. Opel Omega B (zadní náhon, Eva může driftovat celou cestu z vystoupení, ale Vašek je slabej na žaludek) ... Jak vidíte, není to sranda
Ne ze bych proti VW neco mel...
A VW Golf I si myslim ze je krasne auto(v puvodni forme)
ale pristrojovka z Fabie a volant z Golfu a sedacky z Seatu Leon?
A panove,jestli nekdo uhodne kolik pak za tohle chteji?
Mala napoveda = VW navzdory krizi je na tom stale dobre...
Zakladni verze myslim ze bez radia vyjde na 189000KC?
Prosim opravte mne,jestli se pletu..
A VW Golf I si myslim ze je krasne auto(v puvodni forme)
ale pristrojovka z Fabie a volant z Golfu a sedacky z Seatu Leon?
A panove,jestli nekdo uhodne kolik pak za tohle chteji?
Mala napoveda = VW navzdory krizi je na tom stale dobre...
Zakladni verze myslim ze bez radia vyjde na 189000KC?
Prosim opravte mne,jestli se pletu..
Tak to je nutné zlo..., když musím psát ty texty...
často i v několika jazycích... 8-s
často i v několika jazycích... 8-s
Čau "nováčku" 😉
První reakce a zrovna na mě...čím jsem si to zasloužil?
Ne, že jim to práskneš...Eva si myslí, že to platí jen ona....
a Vašek vlastně to samé... >😁
P.S. Doufám, že nejsi tak výbušný jako tvůj nick...
První reakce a zrovna na mě...čím jsem si to zasloužil?
Ne, že jim to práskneš...Eva si myslí, že to platí jen ona....
a Vašek vlastně to samé... >😁
P.S. Doufám, že nejsi tak výbušný jako tvůj nick...
Ale já jsem mu to říkal: "Nikam nechoď, před krizí stejně neutečeš...ta si tě najde všude..." :😉 >😁
Ne, Michal Šumný, píše texty pro Evu a Vaška...
Je v balíku, fakturuje jim to dvakrát...Evě a Vaškovi...
Je v balíku, fakturuje jim to dvakrát...Evě a Vaškovi...
A za příplatek můžeš mít místo té koženky... pravou kožešinu!...STILOvě... taky z "PANDY"...! :yes: >😁
>😒] to už bych radši aby vykopali někde na dvoře formy na Ritmo a naprali tam palubku z Tipa digital.do toho pořádné křesla z Thesis a je vymalováno.Africký majstrštyk by byl na světě :-!
takže kdo si ho chce ještě honem dotáhnout z JAR tak si může prohlédnout interiér pěkně zevnitř [odkaz] a případne hned nakonfigurovat >😒] [odkaz]
Na to zapomeň, Jihoafričané se totiž dokázali vymanit z čar marketingu VW, prohlédli a konečně nalezli Pravdu. Takže teď se budou v Johanesburgu bouchat kastle z BravaI s palubkou z pandy obšitou koženkou to vše pod názvem CitiDelta. 😉
To jo, to by byl africký kočkolap jak slon... >😁
Akorát palubka z "F2" už nezní tak lákavě...
Ale africký marketing by si jistě poradil i s tímto oříškem... 8-s
Akorát palubka z "F2" už nezní tak lákavě...
Ale africký marketing by si jistě poradil i s tímto oříškem... 8-s
Dobré ráno, pane králi "větrů" >😁 , pardon deště...
Už to tady nějakou chvíli řešíme...no je z F1, podobnou měl svého času i Michael .... 😉
Už to tady nějakou chvíli řešíme...no je z F1, podobnou měl svého času i Michael .... 😉
škoda,že s nástupcem se nepočítá.Golf II s palubkou Fabie II by byl zase trhák >😒] .na 30 let by měli vystaráno >😁
Proč, naopak pochválí, chci oživit legendu a konečně by se zase po dlouhé době dělala v Tatře pořádná auta...
Navíc třeba Tatraplán, původní Porsche ale i Brouk toho měli nemálo společného... :yes: 😉
Navíc třeba Tatraplán, původní Porsche ale i Brouk toho měli nemálo společného... :yes: 😉
Ta palubka je příšerná. Úplně deklasuje ten nádherný retrostyl. To je, jak dát do starýho Eldoráda velkou navigaci. :no: 😲
To není vůbec špatný nápad, ale proč ho tahat až z Afriky, stačí za rok koupit tu linku a využít bývalé prostory k výrobě T613...!
:yes: >😁
:yes: >😁
Na ty roky rozhodně nevypadá, podobně jako naše mezinárodní "superstar"... 😉
A jako bonus má dokonce palubku z F1! :yes: >😁
A jako bonus má dokonce palubku z F1! :yes: >😁