Novinky
Z profilu mi malinko evokuje Italdesign Cala 😄
[odkaz]
[odkaz]
Spíš myslím, že bude vycházet z konceptu Sesto Elemento, který si nese dost rysů současného Gallarda. Navíc je i pojízdný, což značí velkou soustředění právě na tenhle koncept.
Sesto Elemento by se mělo v omezené sérii prodávat.
Podle mně to bude stejný příběh jako s Reventonem - nejdřive malá serie (20ks?) a poté sériové auto, které z této série designově přímo vychází.
Stačí se podívat na Murcielago, Reventon a Aventador vedle sebe a je vidět jak moc si Aventador vzal z Reventonu.
Stačí se podívat na Murcielago, Reventon a Aventador vedle sebe a je vidět jak moc si Aventador vzal z Reventonu.
Pár plkačů by mělo problém, ale na světě by jezdilo plno krásných Alf jak 159ka.
Přesně tak. Je mi šumák, že to má rádio z Audi, hlavní je, že pak můžou postavit auto jako je aventador, z toho jsem měl zježené chlupy v uších ještě po týdnu. 😉
Alfa a vlastně ani lancia už nikdy nebudou vyrábět auta, jako byla ta která je proslavila. Ať už budou pod fiatem a nebo pod kýmkoliv jiným. Budou se lišit už pouze dizajnem.
bez priciny, zahadne, necakane, prekvapujuco....
nic v zlom... ale zlaty mclaren a corvette :yes:
nic v zlom... ale zlaty mclaren a corvette :yes:
😄
dufajme,ze to zahrna aj lepidla a ine veci v motorovom priestore,ktore inak u talianov tak radi horia... >😁
a) carrera
b) cabron (frekventovane používaná nadávka v španielčine)