Novinky
Mal som možnosť vidieť toto auto naživo na Ukrajine. Moje chuťové bunky mali možnosť spoznať to, čo som jedol pred 3 hodinami. :-! Du blejt, velebnosti.
jakoby slepenec mnoha různých aut, ale na druhou stranu, je to zase lepší něž některé hnusy normálních automobilek. Za tu cenu ale o ničem. To raději Dacii, třeba Lodgy, Dokker, nové MCV. Cena nižší a kvalita asi lepší.
Aj ked si skor myslim, ze DR Motor v skutocnosti vlastni Cinska statna automobilka Chery.
Skutocne dovozne cla do Ciny su az 55%, zahranicna automobilka je nutena vytvorit 50:50 joint venture s Cinskou kopirovaciou automobilkou, ktora vsetko okopiruje.
Cina donedavna zakazovala dovoz autodielov zo zahranicia napriek tomu, ze porusovala pravidla WTO...a to jej nebranilo desatrocia do Europy dovazat nelegalne Cinske kopie autodielov, ktora maju za nasledok tisice mrtvych Europanov!
Europska unia by mala ihned zaviest na dovoz Cinskych aut a Cinskych autodielov take obrovske cla a obmedzenia ake ma voci nam Cina.
FIAT/Italdesign/GENERAL MOTORS by mali okamzite zazalovat Chery za nelegalnu kopiu Daewoo Matiz - Chery QQ a pozadovat zakaz predaja Chery/DR Motors v Europe. Chery toto auto predava aj v oblastiach kde ma GM vyrobne zavody!
Mohlo by sa stat, ze ked sa tieto DR Motors - Chery zacnu objavovat viac v Europe tak nejaky ludia zoberu bejzbolky a tresk prask.
Cinske statne firmy vyrabaju v Cine nelegalne kopie EU vyrobkov a tie nasledne e😜ortuju do Europy a predavaju...taktiez napr. pripady kopii Blata, Kooh i Noor, Jablotron, Solo... Je to mozne?