Novinky
KANKUNEN
2
Jj Corvetu raději než Ferrari a fotbal hrát raději za Slovan než za Real.
Přejít do diskuze
tu je pekny testik noveho corvette: [odkaz]
ten zvuk je uzasny.... interier tiez.... celkova aura vyzarujuca z auta je proste bezkonkurencna :yes😒br />
myslim ze v tejto triede mam jasno 😉 ... radim corvette v mojom rebricku hned za MP4 12C :yes:
ten zvuk je uzasny.... interier tiez.... celkova aura vyzarujuca z auta je proste bezkonkurencna :yes😒br />
myslim ze v tejto triede mam jasno 😉 ... radim corvette v mojom rebricku hned za MP4 12C :yes:
tak tomuto americkemu auticku by som dal prednost pred akymkolvek ferrarkom ..... neskutocne ma nove corvette pritahuje a emocne velmi dobre posobi na moje citlive miesta 😉 :yes😒br />
zvlast v modrej farbe to je doslova piiila [odkaz] , interier taktiez stare dobre corvette.... a pritom vyzera tak ze vo vnutri ma clovek viac pocit pohody ako sportovosti ale o tom to je.... srsi z toho interieru klud elegancia a akasi americka klasika.... ja to auto proste zeriem... chcem ho 😉 :yes:
zvlast v modrej farbe to je doslova piiila [odkaz] , interier taktiez stare dobre corvette.... a pritom vyzera tak ze vo vnutri ma clovek viac pocit pohody ako sportovosti ale o tom to je.... srsi z toho interieru klud elegancia a akasi americka klasika.... ja to auto proste zeriem... chcem ho 😉 :yes:
A proto, že se ti líbí Corvetta, tak je nutné honem hodit tvůj klasický plivanec na Ferrari, které stojí 3x tolik, etalon sportovních aut s obrovskou tradicí. I tak u tebe vidím velký pokrok a za rok už pochopíš co to znamená Ferrari.
No horší než C5 snad nebude. Ta je taková nevýrazná. Dnes mi došlo, čím mě provokuje ta lišta v masce... [odkaz]
Osobne mam radeji C6, to je sexy slecna. C7 je vic takovz dravec....ale treba mi priroste k srdci,az ho uvidim nazivo tolikrat jako C6 😄
Súhlasím, aj mne sa veľmi páči. Akokoľvek vyzerá Cayman/Boxster či akýkoľvek iný konkurent dobre, volil by som práve Vettu. :yes: :yes: :yes:
ano to mas pravdu... nove corvette radikalne zmenilo kabat a strih 😉
ked si vezmem starsie modely tak tento chevy corvette sa mi vzdy pacil [odkaz] ale momentalne som tymto novym dizajnovym smerom modelu corvette nadseny a stingray je jednoznacne nadcasovy... nie kazdemu sa samozrejme paci a bude pacit... ale podla mna je to trefa... mne sa paci az moc [odkaz] ... asi by to bola tazka volba ci tento stingray alebo MP4 12C od mclarenu.... obe sa mi velmi pacia :yes:
ked si vezmem starsie modely tak tento chevy corvette sa mi vzdy pacil [odkaz] ale momentalne som tymto novym dizajnovym smerom modelu corvette nadseny a stingray je jednoznacne nadcasovy... nie kazdemu sa samozrejme paci a bude pacit... ale podla mna je to trefa... mne sa paci az moc [odkaz] ... asi by to bola tazka volba ci tento stingray alebo MP4 12C od mclarenu.... obe sa mi velmi pacia :yes:
vypadá nová Vette docela slušně, ale chce to vidět naživo.
DO čr je na cestě aktuálně nový Viper, tak se těším až ho uvidím live.
DO čr je na cestě aktuálně nový Viper, tak se těším až ho uvidím live.