Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Honda Fit Shuttle: Facelift pro malé japonské kombi

Ačkoli nová generace malého crossoveru Honda Fit/Jazz už byla představena, na produkci kombíku na bázi minulé generace to nebude mít zatím žádný vliv. Naopak přichází facelift, jenž dělá z autíčka mnohem luxusnější záležitost.
Zpět na článek
Avatar - Invert
25. 8. 2013 19:55
Designový skvost...
Opravdu krásné, hezčí MPV není... To i ten Roomster vypadá líp! :no:
Avatar - 3_diamanty
25. 8. 2013 20:50
dalsi disproporcny ulet
podobne ako civic tourer...

pane boze .. co sa to s tou hondou deje....

kdeze stare dobre casy su kedy som hltal v casopisoch informacie o tomto: [odkaz] ale aj o tomto: [odkaz] alebo napriklad o tomto: [odkaz] .... ach jaj...
Avatar - Invert
26. 8. 2013 18:52
Re: Designový skvost...
Bohužel, můj příspěvek nikoli... To jen jedna Hondařka povídala... >:D
Avatar - Invert
26. 8. 2013 13:31
Re: Designový skvost...
Áááááá, Hondař... To se hned pozná >:D
26. 8. 2013 09:35
no to je hnus :(
design zabiji jinak velmi dobra auta... posledni pekna Honda je Accord.
Avatar - VWrofl
25. 8. 2013 21:41
Velice pěkné
Krásné auto s futuristickým a svěžím japonským designem, jaký to rozdíl oproti rapidu s ruksakem >:-[]
25. 8. 2013 22:50
Re: dalsi disproporcny ulet
A co pak teprve o Hondackym skvostu nejvetsim, coz?
[odkaz]

Je to pryc, bohuzel a ja, jako velkej fanousek Hondy uz v ten pravy navrat neverim.
Nutno ovsem podotknout radost v tomhle:

[odkaz]
Letos absoulutne bez konkurence. Honda umi, to nelze poprit a pokavad bude takhle precizni i v F1 a pomuze McLarenu zvednout se ze sra*ek zpet na vysluni, kam McLaren jisto jiste patri, pak bychom se mohli dockat i navratu k tem korenum, kvuli kterym mame Hondu radi.
Avatar - TeeJay
25. 8. 2013 22:01
Re: dalsi disproporcny ulet
Toppere, jsi si úplně jistý, že chápeš význam slova "proporce"? Protože jinak bys to mohl velmi těžko napsat. :-O

Disproporční je Fabia Combi, nebo třeba i30 kombi, nikoli Fit Shuttle nebo Civic Tourer. :-O
Avatar - King
29. 8. 2013 13:54
Re: dalsi disproporcny ulet
Není problém, jsem na každém Hondayi a asi to tak bude i nadále. Nebo někde soukromě u minerálky. ;-)
28. 8. 2013 21:34
Re: dalsi disproporcny ulet
Rad bych Te nekdy poznal osobne.
A to myslim v tom nejlepsim slova smyslu.
Avatar - King
27. 8. 2013 20:23
Re: dalsi disproporcny ulet
Ad H-C - ano, to máš pravdu. Ale nemysli si, že je to u jiných značek jiné. :-) Do klubů se sdružují povětšinou ti, co kupují starší auto z několikáté ruky a potřebují rady s údržbou. Pokud nemluvíme o specifických uskupeních, jako je TypeRcz. A s tím souvisí i to, že si jen málokdo odtamtud koupí nové auto. S tím, že je někdo údajně dál, to nemá co dělat.

Jinak pokud jde o mě, tak ano, asi jsem skalní, ale moje sportovní auto logo Honda nenese. Tak nevím, jestli je to vůbec navzájem kompatibilní. ;-)

Ne, to se plateš, netvrdím, že na nové auto nemáš, ostatně na takový Jazz může našetřit téměř každý, ale že nová auta nekupuješ. A to je jako když na ně nemáš - tedy z pohledu automobilky a jejích obchodních a marketingových plánů. Ty jako zákazník prostě neexistuješ.

Pokud jde o "Podlozky Honda Club vsak sundam. Uz jsem to mel udelat davno, protoze ty absolutne nekriticke nazory na soucasnou auto produkci Hondy mi skutecne lezou na nervy" - nevím, jestli mluvíme o tom stejném klubu. Pokud je mi známo, tak naopak všechno nové tam je špatné a hnusné. Na atraktivitě to začíná nabírat, až když to jako ojetina stojí tolik, že si to mohu dovolit a současně to novější auto i chci, protože se to staré začíná sypat. Pak najednou jsou i ty nové (rozuměj o generaci starší) Civicy a Accordy pěkná auta. :-)
27. 8. 2013 19:29
Re: dalsi disproporcny ulet
Podivej se, ja jsem proste takovej. Auta casto stridam. U Hondy jsem zakotvil delsi dobu, ano, a nelituji.
Takovej Honda Club je kuprikladu plnej starych civicu, accordu atd. Je to s nadsazkou jedno velky vrakoviste. Ja si kazdou svoji Hondu vzdy vypiplal temer az k dokonalosti, protoze jsem je mel vzdy - az na jednu vyjimku (anglan civic, TO BYL OMYL, protoze to auto je neskutecnej krap) - rad a stalo me to tolik, ze bych si za to klidne mohl koupit novej civic. Ale ja nechtel, protoze se mi Civic prici, chapes to? Kolik lidi z Honda klubu si koupi tenhle odpornej fit, ci posledni Accord? Minimum! A s tim proste nic nenadelas. Konkurence je v mhoha smerech dal. Bohuzel!
Skalnich, jako jsi treba ty, je v CR minimum.
Nicmene, dekuji za Tvuj nazor. Udelal jsi ze me pripad, kterej na nove auto nema a jen brebta, pritom me ani neznas.
Ted si vezmu 4 roky stary BMW - ano, opet je starsi, protoze ja to tak proste delam - a Prelude Type-S zustane jen jako auto na obcasne jezdeni. Podlozky Honda Club vsak sundam. Uz jsem to mel udelat davno, protoze ty absolutne nekriticke nazory na soucasnou auto produkci Hondy mi skutecne lezou na nervy, trebaze mam Hondu rad, jak uz jsem psal.
Best Motoring - The Challenge of Honda, na konci to zname tvare reknou naprosto presne, tak se zkus podivat.
Mej se hezky.
Avatar - King
27. 8. 2013 14:45
Re: dalsi disproporcny ulet
No, mám pro tebe novinu. Ta, jak říkáš speciálnější auta, mohla existovat jen proto, že na ně vydělala masová vozítka jako je toto. Ok, ještě bych pochopil ty nářky, kdybys byl zákazníkem Hondy a ta speciální auta kupoval a umožnil tak jejich další existenci. Jenže tys byl zjevně zákazníkem autobazarů a teď si stěžuješ, že na sechandu není nic kloudného ke koupi?

Měl bys vědět, že Honda nevyrábí dvouletá auta s najetými 60.000 km za třetinu původní ceny. Bohužel tak jak ty smýšlí hodně lidí - nové sportovní auto si nikdo nekoupí a každý by chtěl sehnat ojetinu. Pak se logicky nelze divit, že se sportovní auta přestávají dělat, zvlášť když do toho promluví problémy v ekonomikách a s nimi související opatrná strategie zcela nezávislé automobilky.

Je jasné, že ti chystaný CTR nic neříká, protože ačkoli bude už za tok a půl, v tvém případě se jedná o horizont 5-6 let, do chvíle, než se stane dostupným. Pak je ovšem hodně troufalé tepat Hondu za to, jaká auta nabízí a její doslova zmrtvýchvstání v posledních dvou letech hodnotit slovy "nevěřím v návrat". Víc takových fandů značka potřebuje, jen co je pravda... 8-s
26. 8. 2013 16:14
Re: dalsi disproporcny ulet
Hele, ja se u Hondy zajimal v podstate jen o ty specialnejsi auta, ktere nabizela.
CRX EE8, kterou jsem vlastnil a pak jen Prelude VTEC, kterych jsem vlastnil nekolik + poface NSX, kterou si jednou hodlam poridit.
S2000 byla super na svezeni, a uvazoval jsem o ni.
Nakonec jsem se rozhodnul, ze se na cas vratim k BMW, protoze soucasna nabidka Hondy mi nic nerika a ja uz po nekolikatem kupatku potrebuju prakticky auto.
Nakonec z toho vitezne vyslo E92 330xd Touring.
Co se motorsportu tyce, stejne jako v pripade nabidky od Hondy muj zajem spocival a spociva ve spicce, zajimam se jen o MotoGP potazmo F1. Obcas sleduju i Super GT.
WTTC je mi volny asi jako Civic.
Vis co, Honda je moje srdcova zalezitost, ale zaroven vim, ze existuji i jine znacky, ktere stoji za to vyzkouset.
Ja uz mimo Hondu jezdil par bavoraku, jednoho Saaba a dokonce i Fiata :-)
Zkratka mi nedela problem rici to, ze posledni Civic je hnusnej az hanba (kombi to malinko zachranuje) + tady civic jednoho meho znameho a kosmeticke upravy, aby se na to auto dalo koukat viz. [odkaz]
Rozumis, nemam potrebu Hondu porad a za kazdych okolnosti jen vyzdvihovat, trebaze ji fakt fandim.
Avatar - TeeJay
26. 8. 2013 14:56
Re: dalsi disproporcny ulet
Co je pro tebe "pravý návrat"?

Co se motorsportu týče, není to jen MotoGP, ale letos i povedené superbiky, rozjíždí Dakar. Co se aut týče, Honda staví prototypy pro Le Mans, jezdí WTCC, BTCC, Super GT, vrací se do F1. Nikdy nebyl racingový program tak široký, jako teď.

A co se aut týče, pracuje se na Civicu Type R a NSX. Takže - co bys vlastně ještě chtěl? Já bych tedy uvítal ještě auto jako bylo S2000, ale nikde není napsáno, že nebude, CTR bude pouze pro Evropu a Honda potřebuje ještě nějaký globální sporťák. Nevím, jak by sis představoval návrat. ;-\
Avatar - TeeJay
26. 8. 2013 14:49
Re: Dá se
Tak mně se líbí třeba Clio Grandtour, ale to je zase auto o generaci novější.
26. 8. 2013 11:25
Dá se
Obecně se mi auta z tohoto segmentu nelíbí, jsou divná. Tato Honda bude asi z nich nejpřijatelnější.
Avatar - Choochoo
26. 8. 2013 09:11
Re: Velice pěkné
Asi tak, skoda ze se tady nenabizi. Vypada moderne ,velke, spolehlive. Konkurence kombi aut o tridu vyse ;-) :yes:
Avatar - TeeJay
26. 8. 2013 14:50
Re: Designový skvost...
Člověk nemusí být hned Hondař, aby pochopil, že je tvůj první příspěvek zcela mimo mísu. >:D
Avatar - TeeJay
25. 8. 2013 21:56
Velmi příjemné
Tak tak, volal jsem po něm i já. Svěží design s decentními designérskými výstřelky, praktičnost Jazzu a k tomu obří kufr. Vůbec jsem nepochopil, proč se tohle neobjevilo v Evropě. Teď už je to jedno, přijde Civic, ale toto se Hondě velmi povedlo. :-) :yes: