Ekonomika

Zpět na článek

Mercedes-Benz Cars: dubnové prodeje nižší o 24 %, přijde selektivní zvýšení cen

9 komentářů

kolmar
RRS neber ako sen, je to proste auto, ktore by mi vlastnostami vyhovovalo naplno...tak preto tam je, no skutocny sen je mat na dvore off road, supersport aj hltac km... A na dvore?? tak ak dobre pocitam tak dnes 4 motorove stroje...no nie sny, ale "kruta" realita 😄
Navtech
Aha, zatim máš na tom dvoře evidentně sny.
kolmar
Lepsi VLASTNY rocny RRS na dvore ako nove R-ko ktore VLASTNI LIZINGOVKA :-!
Navtech
Doufám, že už máš ten roční RR Sport za poloviční bubáčiky 😉
peter222
Kedže sa v článku píše ,že na niektorých trhoch sa zvýši cena nejde o celoplošné zvýšenie . Na niektorých trhoch ako napr. USA a časť Ázie je priestor na zvyšovanie . Ale Európa je vo výške cien daleko pred ostatnými takže tu sa to konať asi nebude.
kolmar
Presne o to ide, ja som sa ho pytal, ci GLK nebude mat v bazare... a on, ze zatial je to velmi drahe, bolo by to za cenu ML-ka... no ked som po par mesiacoch isiel okolo tak mal tam aj GLK aj napr. XC60, novucke auta a ceny tak spadli, ze proste idu na predaj, aj bazar zarobi pekne "bubačiky" Ved viete aky je rozdiel medzi novym a pol ročnym autom??

>😁 "noubl bazar cowboys" :yes: no vies woody, fabie sa uz tak neoplatia 8-s
Johnnn
Tak tak, pokud to bude o pár tisíc nebo pár desítek, nic se neděje. Pokud se dostanou ke sto tisícům už to nebude pravé ořechové. Základní cena E-čka přece jen není dva melouny. Btw kdyby to nezvěřejnili, skoro nikdo si toho nevšimne 😄
woody-alien
U těhle dražších aut jsou propady cen už po roce doslova strašlivé. Hrůza pro majitele, dobrý pro "noubl" bazar cowboys. 😉
kolmar
Tak prepad vcelku nie extremny - myslim, ze cca ako vsetci. No s tou cenou neviem neviem... mozno pri novinke ako E-cko by to platilo ale na starsie modely??!! Sam poznam cloveka co ma bazar a v poslednej dobe je z toho "noubl" bazar, kedze vecsina aut je napr. C-cka, ML-ka, GL-ka, A6-ky, A4-ky, Passaty a podobne, menej ako rok stare auto s cca 20-40 tis. km o jeden cely milion korun lacnejsie ako nove (obrovsky rozdiel v cene a prakticky ziadny na autach...)