Ekonomika
kolmar
0
RRS neber ako sen, je to proste auto, ktore by mi vlastnostami vyhovovalo naplno...tak preto tam je, no skutocny sen je mat na dvore off road, supersport aj hltac km... A na dvore?? tak ak dobre pocitam tak dnes 4 motorove stroje...no nie sny, ale "kruta" realita 😄
Přejít do diskuze
Kedže sa v článku píše ,že na niektorých trhoch sa zvýši cena nejde o celoplošné zvýšenie . Na niektorých trhoch ako napr. USA a časť Ázie je priestor na zvyšovanie . Ale Európa je vo výške cien daleko pred ostatnými takže tu sa to konať asi nebude.
Presne o to ide, ja som sa ho pytal, ci GLK nebude mat v bazare... a on, ze zatial je to velmi drahe, bolo by to za cenu ML-ka... no ked som po par mesiacoch isiel okolo tak mal tam aj GLK aj napr. XC60, novucke auta a ceny tak spadli, ze proste idu na predaj, aj bazar zarobi pekne "bubačiky" Ved viete aky je rozdiel medzi novym a pol ročnym autom??
>😁 "noubl bazar cowboys" :yes: no vies woody, fabie sa uz tak neoplatia 8-s
>😁 "noubl bazar cowboys" :yes: no vies woody, fabie sa uz tak neoplatia 8-s
Tak tak, pokud to bude o pár tisíc nebo pár desítek, nic se neděje. Pokud se dostanou ke sto tisícům už to nebude pravé ořechové. Základní cena E-čka přece jen není dva melouny. Btw kdyby to nezvěřejnili, skoro nikdo si toho nevšimne 😄
U těhle dražších aut jsou propady cen už po roce doslova strašlivé. Hrůza pro majitele, dobrý pro "noubl" bazar cowboys. 😉
Tak prepad vcelku nie extremny - myslim, ze cca ako vsetci. No s tou cenou neviem neviem... mozno pri novinke ako E-cko by to platilo ale na starsie modely??!! Sam poznam cloveka co ma bazar a v poslednej dobe je z toho "noubl" bazar, kedze vecsina aut je napr. C-cka, ML-ka, GL-ka, A6-ky, A4-ky, Passaty a podobne, menej ako rok stare auto s cca 20-40 tis. km o jeden cely milion korun lacnejsie ako nove (obrovsky rozdiel v cene a prakticky ziadny na autach...)