Novinky
Konečně tomu skvělému autu zmizela piha na tváři - stříbrná maska chladiče, pro někoho možná až přes příliš, v kombinaci s bílou kůži však lákavá představa 😉
Na druhou stranu, i této kombinaci vypadá parádně 😄
[odkaz]
Na druhou stranu, i této kombinaci vypadá parádně 😄
[odkaz]
Ono bez tý chromovaný masky to vypadá divně, Freemont není žádný sportovní model.
Jestli to nebude tím, že na té chromované masce psůsobí to logo fiatu jak pěst na oko.
U Dodge totiž chromovaná maska nikdy nekomu nevadila.
Jestli to nebude tím, že na té chromované masce psůsobí to logo fiatu jak pěst na oko.
U Dodge totiž chromovaná maska nikdy nekomu nevadila.
Ono ten kříž u Dodge vypadá lépe, co si budeme povídat, kdyby tam naroubovali MALÝ znáček Fiatu, šlo by to, možná bychom pindali že je to až moc podobné, ale co už >😒]
Současná podoba je podle mně taková nemastná-neslaná, má příliš mohutné okraje a střed, spolu se zbytečně velkým znakem pak působí jako z jiného světa.. přesto, v té bíle kombinaci co jsem postoval, je hodně dobrá 😄
Současná podoba je podle mně taková nemastná-neslaná, má příliš mohutné okraje a střed, spolu se zbytečně velkým znakem pak působí jako z jiného světa.. přesto, v té bíle kombinaci co jsem postoval, je hodně dobrá 😄
A Freemont? No musel sem... musel si vzpomenout na blackline... 😄
Ale jo proč ne, jistý šmrnc to má, i tudy vede cesta...
Nesmíš přivézt auto z Itálie ... Fiat (a všichni Italové) mají nastavení pro normální klima (rozumj Itálie) a chladné klima - rozuměj u nás.
Když koupíš nový auto normálně u dealera v ČR bude mít trochu silnější startér, trochu silnější alternátor a hlavně baterku s o hodně silnějším startovacím proudem za studena.
A vo vo tom to je.
Když už někdo v takové situaci je, tak akutně stačí vyměnit tu baterku... a pokud nežiješ na Kvildě, tak budeš startovat normálně.
:-!