Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: McLaren P1: Čas na Severní smyčce zatím jen 7:04

Nejlepší supersport McLarenu prý zajel na Severní smyčce Nürburgringu čas 7 minut a 4 sekundy. To někteří fanoušci značky nerozdýchají.
Zpět na článek
Avatar - Petrolhead_CZ
5. 9. 2013 11:27
pitomé hlody od auto.cz
Prý ,,jen 7:04''...neuvěřitelné, co zdejší pisálci dokáží vypustit do světa, ikdyž stejně pochybuji, že je to jejich materiál. McLaren P1 je neuvěřitelně rychlé auto, stačí se podívat na poslední videa z testování právě na Nürburgringu nebo z testovací jízdy Jaye Lena, který si nedávno do Dunsfoldu pro P1 přijel jako vůbec první zákazník. To, co auto předvádělo po přepnutí do race módu bylo prostě něco neskutečnýho, z konkurentů se tomu vyrovná a možná ho i předčí pouze LaFerrari.

Není dokázáno, že McLaren zkouší ostrá rychlá kola a i kdyby se už výsledný čas neměl ani trochu pohnout, bude to pořád fantastický výsledek, který znamená skutečný milník.

Nemůžu se dočkat LaFerrari.

A ještě navíc, když je P1 o tolik rychlejší než 918 Spyder, je jasné, jak jsou karty rozdány. 918 se zatím rýsuje jako propadák a auto, které je pozadu po všech stránkách.

Jak klání hypersportů vidím já:

LaFerrari
-
McLaren P1
-
Jaguar C-X75 (kašlu na to, že nepůjde do výroby, prototyp je úžasnej stroj a nějaký srovnání s konkurencí určitě proběhne)
-
-
-
-
-
Porsche 918
Avatar - blake26
5. 9. 2013 15:47
Re: pitomé hlody od auto.cz
pozri, z casti s tebou suhlasim, ze 918 spyder je supersport v nejakom divnom krci, asi vdaka tym elektro-hybrid somarinam, keby to bolo cisto o spalovacom motore, verim tomu ze by to natrelo * mclarenu, koniec koncov najrychlejsim autom, ktore kedy jazdilo po NS je tak ci tak Porsche 956 a na jeho prekonanie asi budeme este dlho cakat, na druhej strane o LaFerrari tiez niesu nejake zmienky, teda aspon ja som nic nezaregistroval, cital som jeden clanok ze maju iste problemy s vyladenim auta, ale co je na tom pravdy neviem, uvidime ked sa predvedie na NS ci bude taky super...
Avatar - iudex
5. 9. 2013 10:01
Najlepší?
No ono sa tá informácia dá podať aj presne opačne: je to zďaleka najlepší čas medzi sériovými, produkčnými superšportami, na fastestlaps nachádzam iba dve rýchlejšie autá a to sú otvorené placky Radical: [odkaz]
A takému Porsche 918 Spyder s 887 k nadelil 10 sekúnd. Takže ja by som o nejakom sklamaní nehovoril, je najlepší (na NS) a punktum.
5. 9. 2013 13:58
Re: pitomé hlody od auto.cz
Vraj je cielom McLarenu ist pod 7min...tu zase citam ze su pomalsi o 30s...neviem...tiez mam pocit ze ten cas je dobry
14. 10. 2013 10:38
Re: pitomé hlody od auto.cz
Vzledem k tomu jak měli mizernou adhezy, než dnešní semisliky..je to nepodstatné.
Takto s odstupem je diskuse Petrolhead_CZ hodně úsměvná. >:D
5. 9. 2013 21:58
Re: pitomé hlody od auto.cz
Porsche 956 jazdilo na slickoch...to sa neda porovnavat,pretoze ostatne musia mat aspon semislicky...
Avatar - iudex
5. 9. 2013 15:44
Re: Najlepší?
O to ide, že ak by to i McL nedokázal oficiálne lepšie, ako tento neofiko čas, i tak je táto hodnota najlepšia medzi produkčnými autami.
Avatar - Ham.
5. 9. 2013 13:45
Re: Najlepší?
Na NS žádný ofiko čas nemá, píše se to i v článku.
[odkaz]
5. 9. 2013 11:09
Kral ...
Jezdil extremne a nakonec se mu stalo zavodeni osudnym ... [odkaz] To Porsche bylo nepredstavitelne rychle...
Avatar - Ham.
5. 9. 2013 17:46
Re: Najlepší?
P1 nemá žádný oficiální čas, takže hodnotit nějakou virtuální hodnotu je nesmysl. Článek vznikl proto, že před cca 6 měsíci na prezentacích P1 bylo deklarováno představiteli McL, že nebude problém zajet čas na NS hluboko pod 7 min. Nyní se zdá (nikdo to neví, protože ofiko měření neproběhlo), že McL si na přiznání barvy netroufá, protože nejspíš časy jsou o dost horší. Článek je převzatý z UK od novináře, který byl na té původní prezentaci a prostě asi jen dráždí hada bosou nohou.