Novinky
cudzinec11
2
je to fakt premakany system, ale tak asi jedna z poslednych veci, co tunajsieho kupujuceho zaujima.
Přejít do diskuze
Mám mazdu 6, ale z multifunkčného systému aj prístrojovky novej trojky mám trochu zmiešané pocity. Stredová časť sa mi zdá harmonickejšia ako na novej šestke, ale budíky - to je úplná katastrofa. Veľký otáčkomer a pravdepodobne digitálny rýchlomer - to má v obľube kórejský Daewoo Chevrolet. To sa japonci idú o***ť po kórejcoch?
Nevšimol som si na stredovom paneli displej autorádia. Možno je nad klimatizáciou - neviem. Ale pokiaľ sa rádio dá ladiť len tým displejom hore, tak je to ďalšia dizajnová katastrofa. Keď jazdím v známom prostredí, obrazovka trčiaca do priestoru mi je tak na dve veci.
A tretia vec, čo mi prekáža. A tu sa zase mazda opičí po BMW A Mercedesoch - keď už dali ten multifunkčný prístroj trčať do priestoru, prečo ho neurobili sklápací? Bolo by to ideálne riešenie. V známom prostredí má obrazovka neobťažuje, ak si však chcem pustiť navi či pozrieť niečo na nete, tak si ju odklopím.
Ďalšie obrovské mínus pre mňa - absencia kombíka.
Mazdu mám rád, ale túto trojku by som si asi nekúpil.
Nevšimol som si na stredovom paneli displej autorádia. Možno je nad klimatizáciou - neviem. Ale pokiaľ sa rádio dá ladiť len tým displejom hore, tak je to ďalšia dizajnová katastrofa. Keď jazdím v známom prostredí, obrazovka trčiaca do priestoru mi je tak na dve veci.
A tretia vec, čo mi prekáža. A tu sa zase mazda opičí po BMW A Mercedesoch - keď už dali ten multifunkčný prístroj trčať do priestoru, prečo ho neurobili sklápací? Bolo by to ideálne riešenie. V známom prostredí má obrazovka neobťažuje, ak si však chcem pustiť navi či pozrieť niečo na nete, tak si ju odklopím.
Ďalšie obrovské mínus pre mňa - absencia kombíka.
Mazdu mám rád, ale túto trojku by som si asi nekúpil.
Proboha, kam to vývoj automobilů dopracoval, když člověk potřebuje i v autě brouzdat po netu a ani si nepamatuje, kdy měnil olej, filtry atd.
Tak ten velký otáčkoměr a digitální tachometr bude jen s head up displejem. Bez něj to bude obráceně - malý digitální otáčkoměr a velký manuální tachometr. Rádio a další funkce se budou ladit na tom displeji - tam problém nevidím. Ale největší problém bude, jak si psal, že displej není zasouvací. Bude všem na očích a zlodějům nevysvětlíš, že když ho utrhnou, tak jim bude na hov... Toho zasouvání nebo alespoň vyndání displeje je škoda, jinak M3azdě není co vytknout 😄
Vsak aj nas trh je jeden z poslednych, ktory ich zaujima. Na webe o 3ke ani zmienky, ale na .de strankach su uz aj ceny
Inak ten klepot dislu do Bethovenovej hudby, to je strasne.
Inak ten klepot dislu do Bethovenovej hudby, to je strasne.