Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: WRC: Sebastien Ogier je mistrem světa v rallye

Vítězstvím ve francouzské rallye domácí jezdec Sebastien Ogier stvrdil svůj letošní drtivý triumf v premiérové sezoně s Volkswagenem Polo R WRC. K očekávané bitvě s dosavadním vládcem WRC Loebem se ale letos bohužel nekonala.
Zpět na článek
7. 10. 2013 18:19
Re: Loeb
já bych neřekl, že Polo bude o tolik lepší...

Taková F1 u mě WRC nesahá ani po paty 8-s protože v rally jsou právě auta daleko vyrovnanější a je vidět jak kdo to umí :-! ... viz. Neuville s odepisovaným Fordem :yes:

jinak s hodnocením Loeba naprosto souhlasím :yes: a to jako fanda VW a Ogiera s Latvalou říkám, že mi v rally bude chybět ;-\ ale jsem zase rád, že jsem ho mohl zažít... přece jen ufona člověk nevidí každý den >:D

Loeb je už teď legenda ! :yes:
Avatar - Ham.
7. 10. 2013 22:08
Re: Otázka
Zní to divně, protože je to blbě. :-)
Avatar - Ham.
7. 10. 2013 17:43
Loeb
i tak dokázal svou extratřídu :yes: a skutečnost, že jezdecky na něj nikdo nemá. I se slabším autem dokázal Ogiera pořádně prohnat a držet se mu za zadkem. A to, že skončil s autem na střeše jen dokazuje, že jel na skutečné hraně a stále umí z auta dostat 130% jeho schopností, což samozřejmě nemusí vždy skončit dojetím do cíle.
Avatar - Otrava
7. 10. 2013 22:19
Re: Loeb
Mrzí mě, že Loeb neporazil Ogiera, ale pro mě byl nejlepším Neuville. Kdo ví, které auto je jak rychlé, ale věřil bych, že Fiesta je z trojlísku nejpomalejší. No a nebýt defektu, dost možná mohl zvítězit...tempo měl do té doby skvělé.

Každopádně Ogier je důstojný nástupce Loeba a už před půl rokem jsem tvrdil, že to bude one-man show. Kdo mě ale mile překvapil - Kubica. Sice tu a tam bourá, ale jeho tempo je úžasné.

No a, je škoda, že Prokop nemá moc s kým pořádně soutěžit. :-)
7. 10. 2013 21:42
Otázka
" K očekávané bitvě s dosavadním vládcem WRC Loebem se ale letos bohužel nekonala." Prečo mi táto veta znie tak divne? Češtinu v malíčku nemám, ale skloňujete snáď podobne ako u nás...?
13. 10. 2013 11:16
Re: Otázka
Plus je má tých titulov 9 a nie "len" 8