Technika
Pan redaktor mel zrejme mylne informace, protoze zkusene micha dve prevodovky DSG dohromady. Nekolikrat v clanku uvadi, jak "vicelamelova spojka" DSG ma vyhody proti jednokotoucove suche, ktere ja i v Picassu. Pravda je, ze male DSG se suchyma spojkama, ktery je i v testovanem voze, ma DVE JEDNOKOTOUCOVE suche spojky. Vicelamelova sucha spojka/dvouspojka neni v soucasnych autech nikde na trhu, jen mokry. Takze z principu komfort rozjezdu a vydrz do kopce ma uplne stejne moznosti jako u robotizovane jednospojky viz Picasso, pac se rozjizdi vzdy na jednu spojku. Rozdil je jen v tom, jak to kdo odladi a umi ovladat 😄
To ze pan redaktor u prakticky stejne konstrukce spojky zaznamenal diametralni rozdily u obou vozu je pochvala pro VW, ze to tak odladili.
a Mixo, vyraz robotizovana prevodovka je pouzit naprosto spravne
To ze pan redaktor u prakticky stejne konstrukce spojky zaznamenal diametralni rozdily u obou vozu je pochvala pro VW, ze to tak odladili.
a Mixo, vyraz robotizovana prevodovka je pouzit naprosto spravne
No nevim jestli se hodi pochvala, za drahou prevodovku s nizkou zivotnosti a jeste k tomu nekomfortni. Tady se spise hodi pochvala pro Kiu, coz rika i vysledne hodnoceni 😉
Opravdu nejde menit lamelova spojka na Kiu a kolik ze stoji menic? Jaka je cena rozsypane DSG po zaruce? Kolikrat se do 200tis asi rozsype? Coze to ve vysledku z velkou pravdepodobnosti vyjde levneji?
Opravdu nejde menit lamelova spojka na Kiu a kolik ze stoji menic? Jaka je cena rozsypane DSG po zaruce? Kolikrat se do 200tis asi rozsype? Coze to ve vysledku z velkou pravdepodobnosti vyjde levneji?
Díky robotu jsem mohl opět usednout za volant, už 6700 km jezdím s robotem Fiat Fiorino a jsem s tím spokojen. Vždy při 2000 ot ubere plyn a zařadí další rychlost. Žádný cukání, spotřeba je taky velmi příjemná. Pokud chci, tak si urychlím řazení kniplíkem.
1.ZF 8.st.-BMW 5 a Audi A8
2.6.st.Aisin a 6.st.DSG
3.6.st.Tiptronic-ZF-starší A6 a A8
Nejhorší převodovka byla robotizovaná.V P 508 1.6 E-HDI.Kde funguje dobře bez cukání,tak v hydridu-P 3008 Hydrid 4 a DS5 Hybrid 4.V to E-HDI to cuká strašně.
2.6.st.Aisin a 6.st.DSG
3.6.st.Tiptronic-ZF-starší A6 a A8
Nejhorší převodovka byla robotizovaná.V P 508 1.6 E-HDI.Kde funguje dobře bez cukání,tak v hydridu-P 3008 Hydrid 4 a DS5 Hybrid 4.V to E-HDI to cuká strašně.
6st Aisin je asi víc variant, ne? Ten co znám já není žádná hvězda.
Nové Jaguary nemají špatné převodovky... a standardní 7st. DSG třeba v Audi taky nejsou marné.
Nové Jaguary nemají špatné převodovky... a standardní 7st. DSG třeba v Audi taky nejsou marné.
Znám tu variantu z P 508 SW GT a ta je hodně dobrá,ale v Insignii nic moc.
jel jsem s Aisinem v Saabu, bez přípomínek, ve Volvu starší 5st. taky OK, v Laguně 6st. mi ale přišla nic moc. možná to bylo jen špatně sladěné s naftovým motorem, ale prostě ;-\
Aisiny asi nebudu zle... tie kedysi kupovali aj saaby od japoncov... ak sa mylim opravte ma
tak tak, Saaby, aj Volva, aj Renaulty, aj Citroen-Peugoty, tuším že aj Toyota...
pre Volvo teraz pripravuje Aisin novú 8st. hydro
pre Volvo teraz pripravuje Aisin novú 8st. hydro
Starý známý Aisin AF40/6. Mám ho i ve své Zafiře. Naprosto pohodový a spolehlivý automat který se dával (a dává) do kdečeho: [odkaz]
...jen tak pro zajímavost, s 88 kW 1,9 cdti, mám dlouhodobou spotřebu (dle spritmonitor.de) 6,6 litru. Což je na automata myslím hooodně slušná hodnota.
...jen tak pro zajímavost, s 88 kW 1,9 cdti, mám dlouhodobou spotřebu (dle spritmonitor.de) 6,6 litru. Což je na automata myslím hooodně slušná hodnota.
no nevim jak se Vam to povedlo, ale ja jsem s asistentem pro rozjezd do kopce u C4 picasso nemel zadny problem a auto udrzel na miste.
Mrzi me ze ve vyberu nebyla CVT prevodovka, velmi by me zajimalo jak by si vedla.
Kdyby to byla třeba ta nová od Subaru, tak by jistě neměla nejmenší problém. Za tiptronic od Audi bych ale ruku do ohně opravdu nedal ;-\
Ja mam CVT resp. Multitronic v Audi A4 2.0 tdi rv. 2009. Mam najazdene 180.000 km. Kupoval som predvadzacku cize takmer vsetky km sok najazdil ja. Prevodovka funguje skvele a bez poruchy. Pride mi pohodlnejsia ako dsg. Tu som mal pred tym v octavii. A pokial viem tieto sa v audi uz nekazia. Potvrdili to aj v servise. Som s nou spokojny. Inak automat mame aj v v Peugeote 5008 taktiez 2.0 diesel. Tiez je to v poriadku ale priznam sa ze ta CVT v audi je ovela viac komfortnejsia.
Mám robota už ve třetím autě a jsem maximálně spokojen. Řadím si sám (pádly pod volantem) jak chci já (a ne automat), ale nemusím šlapat na spojku. To považuji za hlavní výhodu. Např. když řídící jednotka vyhodnotí sportovnější styl jízdy v Selespeedu v Alfě Romeo (rozuměj pokud začnu šlapat plynu za krk), zrychlí přeřazování pod půl vteřiny, což moc automatů neumí. A to mne baví. Proto u mne robot forever 😄
Robotizovanou převodovku povazuji za dobry mezistupen mezi klasickym manuálem a automatem. Teda pokud si chcete komfortne radit padly za volantem místo skubani převodovkou. Na automatickem rezimu to samozrejme není ono a ani byt nemůže.
ide fakticky o manual , akurat ze bez spojkoveho pedalu a miesto neho ovladas zmenu prevodoveho stupna napriklad padlami pod volantom ( pomocou elektromotorov )... nejde o ziadny automat, volbu prevodoveho stupna vieme ovplyvnit manualne
Když umí převodovka změnit převodový stupeň bez mého zásahu, je to podle mne automat. Že se chová jako prase, na tom nic nemění. Jen je to špatný automat. Leda bys to myslel tak, že ani není hodna označení automatická převodovka. 😄
toto je robotická převodovka, která je pro lidi co chtějí manuál, ale nechtějí nebo nemohou ovládat řadící páku a spojku. je třeba také vzít v úvahu, že je mnohem levnější jak při koupi, tak při provozu.