Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ruský trh: Lada a Chevrolet ztrácejí, Škoda porazila GAZ

13 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Petrko
:yes:
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Pane Gilgite (nebo jak vám mám říkat), ne každý je takový odborník na ruský trh jako vy a ne každý tedy ví, jak si Škoda na tomto trhu dlouhodobě vede. Mnoho čtenářů zajímá, jak si Škoda v Rusku vede, a proto jsem použil srovnání s jinou značkou. A vyšlo to právě na GAZ
Gilgit
WinDiesel
Málokomu to už došlo, ale bleskauto.cz postupuje podle 2 nepřekročitelných axiomů:
1 - v každém článku musí být zmíněna značka Škoda
2 - v každém článku musí Škoda v něčem uspět, někoho porazit atd.
3 - pokud už to dle bodu 2 opravdu nejde zařídit, je třeba vyjádřit pohoršení / údiv nad tím, že okolnosti nedovolily značce Škoda uspět, zabodovat, prostě že někdo házel značce Škoda klacky pod nohy

Komické je, že toho není vůbec zapotřebí, protože Škoda tady má neuvěřitelné množství skalních příznivců, kteří snad ani neví, že jiné značky automobilů existují ....
Gilgit
WinDiesel
To by ale redaktorům dalo moc práce. Takže i skutečné kvality vozů Škoda budou vždycky přehlušeny marketingem "za každou cenu".
SunSeeker14
Hoši se musí snažit...i když to bije do očí...ale inzerce je drží při životě... VW group musí být the best...
augustin
:yes: :yes: :yes:
Bubáq
Tentokrát s Gilgitem naprosto souhlasím... Srovnávat prodeje škody a GAZ je totálně mimo mísu a autor by se měl omluvit za své ignorantství. To by tedy měl!
Futurista
Určitě zajímavá čísla. Lada sice ztrácí, ale uvidíme, jak se trh vyvrbí za pár let, až Lada obmění svůj vozový park. Renault evidentně těží z Dacie (a proč by taky ne, když do toho nasypal miliardy), jejíž prodeje naopak rostou, a pokud Lada dokáže držet svoje pozice a prodeje, tak Renault group se nemusí bát budoucnosti. Lada s Dacií, to je nesmírně silná dvojka pro Rusko.

Kia/Hyundai následuje, pro ně to bude taky určitě silný trh. Pak Chevrolet (asi ještě pozůstatek po Daewoo), a pak VW. Jsem fakt zvědavej, jak se Rusko ukáže do budoucna.

Jen mě ještě zaujal název článku: Škoda porazila GAZ... Tak to teda fakt gratuluju...

Edit: Gilgite, byls rychlejší... 😄
Gilgit
3_diamanty
zacina byt celkom zaujimavym z pohladu korejcov ale aj renaultu ... som poteseny ako dobre tam slapu kia s hyundaiom .... :yes😒br />
inak renault je vpredu hlavne vdaka modelu duster predavanym pod svojim logom ... inak by si ani nepipol 😉