Novinky
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
ste trápni ako sviňa :no: :no: :no😒br />
Nemyslíte, že by stačilo, keby sa tá reklama zobrazila raz a nie, aby otravovala po každej cca šiestej fotke. Apropo na ľavej strane máte reklamy až, až...
Keby ste v auto.cz trochu rozmýšľali, prišli by ste logicky k záveru, že toto je totálne kontraproduktívny spôsob reklamy, ktorým iba tak maximálne znechutíte návštevníka stránky a vôbec ho tým neprinútite, aby vami otravne vnucovanú reklamu vôbec pozrel.
Ale rozmýšľanie je vec, ktorá je vám v redakcii asi cudzia...
K autu - super, veľmi pekné :yes:
Nemyslíte, že by stačilo, keby sa tá reklama zobrazila raz a nie, aby otravovala po každej cca šiestej fotke. Apropo na ľavej strane máte reklamy až, až...
Keby ste v auto.cz trochu rozmýšľali, prišli by ste logicky k záveru, že toto je totálne kontraproduktívny spôsob reklamy, ktorým iba tak maximálne znechutíte návštevníka stránky a vôbec ho tým neprinútite, aby vami otravne vnucovanú reklamu vôbec pozrel.
Ale rozmýšľanie je vec, ktorá je vám v redakcii asi cudzia...
K autu - super, veľmi pekné :yes:
Absolútny súhlas. Firmy, ktoré inzerujú agresívnou reklamou ako je táto, zásadne ignorujem. Alebo im napíšem pár "teplých" slov, čo si o nich myslím.
Myslel jsem, ze BMW jde designem do kytek... viz. GTcka, X, 5,7... ale toto je krasa! BMW umi, kdyz chce. Konecne se objevilo BMW ktere je hezci nez legendarni E46. :yes:
Asi to dělali fakt na poslední chvíli, neboť stín sloupku nějak hapruje. >😁 [odkaz]
Hmm, tak je to coupé-cabrio, ta váží obecně hodně, i když 300 kg mě trochu zarazilo.
Na Operu taky, reklamu (tedy tu normální, na články to nefunguje, ha ha...) jsem tu neviděl minimálně od prvního redesignu.
Topper prosím ťa komentuj Hyundai a KIU a poriadné auta nechaj chlapom >😁
Fakt tvoj vkus ma zaráža. BMW 3 a 4 sú krásne auta so všetkým čo treba, ale ty si taký hnidopich až to bolí!
Fakt tvoj vkus ma zaráža. BMW 3 a 4 sú krásne auta so všetkým čo treba, ale ty si taký hnidopich až to bolí!
Takhle to je u většiny skládacích střech, nevidím to jako problém a umím si představit, že naživo bude tohle patřit do té lepší poloviny.
Ano, Autoforum. Tentokrát se se zdroji nijak nepředali. Možná je to jejich.
A možná neumím číst, ale tady to fakt nevidím: [odkaz]
A tady jsou jen PR kecy: [odkaz]
A možná neumím číst, ale tady to fakt nevidím: [odkaz]
A tady jsou jen PR kecy: [odkaz]
Na inom serveri som cital, ze hmotnost sa ma navysit oproti coupe o +- 300kg. Tato informacia sa mi zda velmi prehnana ale ak to tak bude, tak amen tma 😲
hlavne zboku ta natiahnuta strecha vyzera dost divne [odkaz] skutocne hnus
kupatko je dizajnom ovela presvedcivejsie [odkaz] :yes: :yes: :yes:
kupatko je dizajnom ovela presvedcivejsie [odkaz] :yes: :yes: :yes: