Novinky
PERNO
3
Jedno z najkrajsich BMW sucasnosti
PTS
2
Myslel jsem, ze BMW jde designem do kytek... viz. GTcka, X, 5,7... ale toto je krasa! BMW umi, kdyz chce. Konecne se objevilo BMW ktere je hezci nez legendarni E46. :yes:
gil54
0
Řady GT a X tak nějak chápu, ale F11 a F01-04 se ti nelíbí ?
Xawier
1
No tak E46 byl jinej level 😄 Ale pěkný :yes:
Gilgit
Vázená redakce AutoBlesku.cz!
Jménem pracujících nasich závodu a ctenáru Blesku durazne zádám redakci AutoBlesku.cz, aby hodnotný clánek "Terénní Mercedes-Benz G modelky Simony Krainové: Někdo to rád hranaté" byl okamzite zarazen jako hlavní clánek celé stránky s velkou ilustrací místo tech kecu o nejakém BMW co tady ted máte nebo nejakých jiných cláncích o autech. Je to jeden z nejlepsích clánku vaseho média za poslední mesíce a nevidím duvod proc bych ho mel hledat nekde dole nebo dokonce na Blesk.cz. Príspevek "Syn Simony Krainové: Malý Max (2) řídí velké auto" se mi talé velmi líbil a rád bych ho zde dále videl. Clánek "V čem se vozí Kateřina Šlégrová: Nenažraný teréňák vysoudila na exmanželovi hokejistovi" je také super, ale Krainová je lepsí. Jinak prosím vseobecne víc tak kvalitních textu jako tyto tri, ty nesmysly o nákých autech, motorech, prodejích atd. tady my, pracující nasich závodu, uz císt nechceme.
Jménem pracujících nasich závodu a ctenáru Blesku durazne zádám redakci AutoBlesku.cz, aby hodnotný clánek "Terénní Mercedes-Benz G modelky Simony Krainové: Někdo to rád hranaté" byl okamzite zarazen jako hlavní clánek celé stránky s velkou ilustrací místo tech kecu o nejakém BMW co tady ted máte nebo nejakých jiných cláncích o autech. Je to jeden z nejlepsích clánku vaseho média za poslední mesíce a nevidím duvod proc bych ho mel hledat nekde dole nebo dokonce na Blesk.cz. Príspevek "Syn Simony Krainové: Malý Max (2) řídí velké auto" se mi talé velmi líbil a rád bych ho zde dále videl. Clánek "V čem se vozí Kateřina Šlégrová: Nenažraný teréňák vysoudila na exmanželovi hokejistovi" je také super, ale Krainová je lepsí. Jinak prosím vseobecne víc tak kvalitních textu jako tyto tri, ty nesmysly o nákých autech, motorech, prodejích atd. tady my, pracující nasich závodu, uz císt nechceme.
petrumr
cinká ti v hlavě?
Gilgit
Proc?
Nechápeš ironii? 8-s
petrumr
chápu, já ale raději fakta, takže cinká.
Gilgit
Tak pardon, pane faktomilný, jeho velicenstvo, ze jsem si dovolil.
Pokud bys mel základy inteligence a dobrého vychování, tak bys tady nenapsal, ze nekomu cinká, jenom proto ze "ty más rád fakta", a nekdo tady ironicky upozornuje na odpadové clánky. No ale úroven tvého myslení dostatecne známe z tvých jiných príspevku.
Pokud ti to nedoslo, tak práve takovou ironií se snazím, v mezích mých mozností, protestovat proti tomu ze tady jsou takové texty místo clánku obsahujících fakta.
Ale v nekterých prípadech to je fakt marný.
Pokud bys mel základy inteligence a dobrého vychování, tak bys tady nenapsal, ze nekomu cinká, jenom proto ze "ty más rád fakta", a nekdo tady ironicky upozornuje na odpadové clánky. No ale úroven tvého myslení dostatecne známe z tvých jiných príspevku.
Pokud ti to nedoslo, tak práve takovou ironií se snazím, v mezích mých mozností, protestovat proti tomu ze tady jsou takové texty místo clánku obsahujících fakta.
Ale v nekterých prípadech to je fakt marný.
Dostávají za to prachy, udělal bys to taky...
Gilgit
1.
Argumentem "dostávají za to prachy" muzes omluvit vsechno.
2.
Ani si nejsem jistý, ze ta to ty prachy dostávají. Jsou to upoutávky na clánky Blesku, tedy média ze stehného vydavatelství. Takze mozná jim to nekdo z vydavatelství predepsal a nic za to nedostávají. Kdyz na to klinkes, dostanes se na Blesk.cz. Smysl to podle mne nemá zádný, vetsinu ctenáru to tady nezajímá, a tech pár kliku na Blesk.cz, které to mozná vygeneruje, tezko bude hrát nejakou roli. Takze podle mne nesmyslná akce predepsaná nekým shora.
Argumentem "dostávají za to prachy" muzes omluvit vsechno.
2.
Ani si nejsem jistý, ze ta to ty prachy dostávají. Jsou to upoutávky na clánky Blesku, tedy média ze stehného vydavatelství. Takze mozná jim to nekdo z vydavatelství predepsal a nic za to nedostávají. Kdyz na to klinkes, dostanes se na Blesk.cz. Smysl to podle mne nemá zádný, vetsinu ctenáru to tady nezajímá, a tech pár kliku na Blesk.cz, které to mozná vygeneruje, tezko bude hrát nejakou roli. Takze podle mne nesmyslná akce predepsaná nekým shora.
A kdo je autorem? Nechce se mi tam klikat... :-!
Gilgit
Kdyz na to kliknes, dostanes se na Blesk.cz. Pár fotek, krátký text, a autora to snad ani nemá. >😁
ste trápni ako sviňa :no: :no: :no😒br />
Nemyslíte, že by stačilo, keby sa tá reklama zobrazila raz a nie, aby otravovala po každej cca šiestej fotke. Apropo na ľavej strane máte reklamy až, až...
Keby ste v auto.cz trochu rozmýšľali, prišli by ste logicky k záveru, že toto je totálne kontraproduktívny spôsob reklamy, ktorým iba tak maximálne znechutíte návštevníka stránky a vôbec ho tým neprinútite, aby vami otravne vnucovanú reklamu vôbec pozrel.
Ale rozmýšľanie je vec, ktorá je vám v redakcii asi cudzia...
K autu - super, veľmi pekné :yes:
Nemyslíte, že by stačilo, keby sa tá reklama zobrazila raz a nie, aby otravovala po každej cca šiestej fotke. Apropo na ľavej strane máte reklamy až, až...
Keby ste v auto.cz trochu rozmýšľali, prišli by ste logicky k záveru, že toto je totálne kontraproduktívny spôsob reklamy, ktorým iba tak maximálne znechutíte návštevníka stránky a vôbec ho tým neprinútite, aby vami otravne vnucovanú reklamu vôbec pozrel.
Ale rozmýšľanie je vec, ktorá je vám v redakcii asi cudzia...
K autu - super, veľmi pekné :yes:
petrumr
a co kdybys poslal na učet nějaký prachy? Čím více, tím méně reklam.Doba je pryč, aby se něco dotovalo z jiného koutku a nebo, co kdybys začal dělat nějaký motoristický stránky bez reklam?
...ty si im niečo poslal ?
je rozdiel reklamou a "reklamou"
je rozdiel reklamou a "reklamou"
Absolútny súhlas. Firmy, ktoré inzerujú agresívnou reklamou ako je táto, zásadne ignorujem. Alebo im napíšem pár "teplých" slov, čo si o nich myslím.
Gilgit
jozephko a HitmanPB: Presne tak, jsou lidi kterí nechápou psaný text a rozdíl mezi normální a agresivní reklamou.
Na inom serveri som cital, ze hmotnost sa ma navysit oproti coupe o +- 300kg. Tato informacia sa mi zda velmi prehnana ale ak to tak bude, tak amen tma 😲
Hmm, tak je to coupé-cabrio, ta váží obecně hodně, i když 300 kg mě trochu zarazilo.
hlavne zboku ta natiahnuta strecha vyzera dost divne [odkaz] skutocne hnus
kupatko je dizajnom ovela presvedcivejsie [odkaz] :yes: :yes: :yes:
kupatko je dizajnom ovela presvedcivejsie [odkaz] :yes: :yes: :yes:
Takhle to je u většiny skládacích střech, nevidím to jako problém a umím si představit, že naživo bude tohle patřit do té lepší poloviny.
Asi to dělali fakt na poslední chvíli, neboť stín sloupku nějak hapruje. >😁 [odkaz]