Novinky
3_diamanty
3
tak to mas dost velku rezervu 😉 priam obrovsku
Přejít do diskuze
...zbytečnýho výkonu pod kapotou >😁
Ale ty čínské znaky na fotkách - nebude to spíš nějaká čínská kopie BMW?
Ale ty čínské znaky na fotkách - nebude to spíš nějaká čínská kopie BMW?
Rychloměr proměřuje obvykle o cca 10%, čím větší rychlost, tím víc.
Pokud jsi dostal rychloměr na 220, moc bych se divil, kdybys jel reálně přes 190.
Pokud jsi dostal rychloměr na 220, moc bych se divil, kdybys jel reálně přes 190.
Já taky v jedničkový kombi 1,4 16V 74 kW 220 tacho. Reálně bych to viděl tak na 205, ale už to na těch 14" hubenejch kolech není ono.
Sedadlo vypadá dobře, volant taky.
Jen mně zajímá, jestli se ta sedadla bez elektriky budou štelovat tou pitomou pákou, podle té jediné fotky to skoro vypadá, že ano..
Ale u M3 si asi každej dá elektriku, tak to řeším zbytečně...
Jen mně zajímá, jestli se ta sedadla bez elektriky budou štelovat tou pitomou pákou, podle té jediné fotky to skoro vypadá, že ano..
Ale u M3 si asi každej dá elektriku, tak to řeším zbytečně...
Myslím, že ten sedák prodlužovatelný je, jen to není z fotky pořádně vidět. Integrovaná hlav. opěrka se mi moc nelíbí, ale třeba to bude jen opšn. Kdyby radši dali sedačkám v 3er odvětrávání. Jinak žádné překvapení, prostě emkový vnitřek; volant se mi zamlouvá velmi. 😄
...by řešil kolik to má na "tacháku".
Mě spíš překvapilo, že eMkovej bavorák už nemádělenej sedák s možností prodloužení, ale bude zřejmě obecně delší a má integrovaný opěrky hlavy. Celá sedačka je unikum a z hlediska jejího ztvárnění u BMW i nóvum.
Stejně tak má nová M3/4 zcela odlišný pádla pod volantem.
To jsou důležitější věci než číslice na rychloměru.
Mě spíš překvapilo, že eMkovej bavorák už nemádělenej sedák s možností prodloužení, ale bude zřejmě obecně delší a má integrovaný opěrky hlavy. Celá sedačka je unikum a z hlediska jejího ztvárnění u BMW i nóvum.
Stejně tak má nová M3/4 zcela odlišný pádla pod volantem.
To jsou důležitější věci než číslice na rychloměru.
Tak, co si budeme povidat. Ono totiz taky dost zalezi na tom, v jakem voze je ten tachometr umisten, coz? 😉
Jestli hatapka jede 240, tak prodam svuj sportacek a okamzite si pro jednu jdu! Musi to byt uzasny zazitek! >😁