Novinky
bezostyšné vykrádání designu AUDI/BMW.
Prostě vezmeme designy dvou aktuálně nejúspěšnějších prémiových značek a dáme je DoHrOmAdY...
Prostě vezmeme designy dvou aktuálně nejúspěšnějších prémiových značek a dáme je DoHrOmAdY...
Vandrákov Inc. Hudlaj by obšlehl i hranaté *, kdyby ho někdo náhodou "pohodil" u vrat fabriky Audi nebo BMW....
ze se hyundai stava pomalu dospelou znackou, a ze po letech kopirovani, ma dost prostredku i cti na budovani osobitosti a originality svych modelu. bohuzel, jsem se seredne mylil.
Poslední, pravé, pravověrné, originální auto od Hyundai byl PONÍK :yes: :yes: :yes: ....ale v sedanu.. s křídlem... ne ten pahrb...
Bravo Poník 😄
Bravo Poník 😄
Houby Evropa, vzdyt je to temer kopie soucasne nove generace Mazdy 6 https😐/www.google.com/search?……
V jednom nejmenovaném časopise jsem vyčet že Hyundai kopíruje design ne z vyráběných, ale teprve plánovaných automobilů a uvádí je rychleji do výroby. Takže takhle budou vypadat konkurenti za cca 4 roky 😄 .Tohle není z mojí hlavy tak se do mě nepouštějte.
veru tak, no hned som si vsimol podobnosti s viacerymi autami 6 GC, Jag XF, Audi maska, na druhej strane dnes sa prilis vela originality neda vymysliet kedze kazde auto uz z casti zdiela dizajn ineho auta a nech mi niekto vysvetli ten H znak ala BENTLEY vpredu ?
[odkaz]
[odkaz]
Chlapec straca pamat, pripominam jeden z jeho mnohych diskuznych prispevkov z nedavneho "Mercedesovskeho obdobia" z clanku o MB CL😒br />
topper1982 22.12.2011 15:25
"kral ciest, kral je vzdy len jeden a to je mercedes"
Tak toto je neskutocne nadupana masina a na rozdiel od BMW radu 6
je to plnohodnotne stvormiestne kupe ziadna dvojsedadlovka s
nudzovymi sedackami kde sa vojde len clovek bez hlavy. Bravo mercedes