Novinky
Xawier
1
...pěkné :yes:
blake26
0
veru tak, no hned som si vsimol podobnosti s viacerymi autami 6 GC, Jag XF, Audi maska, na druhej strane dnes sa prilis vela originality neda vymysliet kedze kazde auto uz z casti zdiela dizajn ineho auta a nech mi niekto vysvetli ten H znak ala BENTLEY vpredu ?
aproximus
0
na pohled je to zvláštní směsice 7er a A8 😐
Pavko111
0
V jednom nejmenovaném časopise jsem vyčet že Hyundai kopíruje design ne z vyráběných, ale teprve plánovaných automobilů a uvádí je rychleji do výroby. Takže takhle budou vypadat konkurenti za cca 4 roky 😄 .Tohle není z mojí hlavy tak se do mě nepouštějte.
white label
1
Tohle není z tvojí hlavy, ale z korejské...
Xawier
0
Tak to mně nepřipomíná ani jedno 😄
Tak a mame tu novy a dalsi "MercAuBavorRollsBenGuar". Uz tu chyba len miestny infantilny provokater Topper82, ktory novy Genesis nebude vahat postavit hoci aj proti chystanemu Mercedesu Pullman. Ma momentalne "Jaguarovske obdobie" a kyda na svoju nedavnu lasku - Mercedes, a tento Hyundai urcite nezavaha zaradit za vysneny Jaguar. Niekde v zavese za nimi budu Rollsy, Bentleye, Medaky, BMW... Mimochodom Hyundaiu neupieram snahu, ten Genesis nevyzera uplne zle. Aj ked osobne by som radsej bral napriklad take 30 rocne E23 745i v byvolej kozi...
[odkaz]
[odkaz]
Chlapec straca pamat, pripominam jeden z jeho mnohych diskuznych prispevkov z nedavneho "Mercedesovskeho obdobia" z clanku o MB CL😒br />
topper1982 22.12.2011 15:25
"kral ciest, kral je vzdy len jeden a to je mercedes"
Tak toto je neskutocne nadupana masina a na rozdiel od BMW radu 6
je to plnohodnotne stvormiestne kupe ziadna dvojsedadlovka s
nudzovymi sedackami kde sa vojde len clovek bez hlavy. Bravo mercedes
[odkaz]
[odkaz]
Chlapec straca pamat, pripominam jeden z jeho mnohych diskuznych prispevkov z nedavneho "Mercedesovskeho obdobia" z clanku o MB CL😒br />
topper1982 22.12.2011 15:25
"kral ciest, kral je vzdy len jeden a to je mercedes"
Tak toto je neskutocne nadupana masina a na rozdiel od BMW radu 6
je to plnohodnotne stvormiestne kupe ziadna dvojsedadlovka s
nudzovymi sedackami kde sa vojde len clovek bez hlavy. Bravo mercedes
Vyzerá to veľmi dobre , dúfam že toto je nejaký "oznam" od Hyundai že sa schyľuje k normalizácii dizajnu ..
:yes:
:yes:
bezostyšné vykrádání designu AUDI/BMW.
Prostě vezmeme designy dvou aktuálně nejúspěšnějších prémiových značek a dáme je DoHrOmAdY...
Prostě vezmeme designy dvou aktuálně nejúspěšnějších prémiových značek a dáme je DoHrOmAdY...
Poslední, pravé, pravověrné, originální auto od Hyundai byl PONÍK :yes: :yes: :yes: ....ale v sedanu.. s křídlem... ne ten pahrb...
Bravo Poník 😄
Bravo Poník 😄
ze se hyundai stava pomalu dospelou znackou, a ze po letech kopirovani, ma dost prostredku i cti na budovani osobitosti a originality svych modelu. bohuzel, jsem se seredne mylil.
Houby Evropa, vzdyt je to temer kopie soucasne nove generace Mazdy 6 https😐/www.google.com/search?……