Novinky
iudex
3
Jasné, BMW v tuningovej úprave Alpina je štandardný konkurent. 😉
Přejít do diskuze
Jak jsem napsal: "Spíš čekám, že informace nejsou přesné. Nic proti motorům, ale takováhle nabídka mi prostě neštimuje."
Umím si představit základ na řekněme 150-160 kW. A k tomu by podle mne šlo pěkně 221 kW jako S Diesel. Stejný motor, který je teď v Panameře. 190 dává na můj vkus moc malý odstup. Myslím si, že by si s tím vystačili (co do dieselů). Benzíny by mohly být řekněme zhruba +30 kW oproti dieselům, což ti dá těch 250 pro S. A Turbo by se mohlo pohybovat kolem 320 kW. To má svůj řád.
Nemá však smysl ztrácet čas spekulováním. Svůj názor jsem vyjádřil, přijde mi to zvláštní. Pozitivní zprávou je vzduchový podvozek, ten v tomhle segmentu myslím nikdo nenabízí.
Umím si představit základ na řekněme 150-160 kW. A k tomu by podle mne šlo pěkně 221 kW jako S Diesel. Stejný motor, který je teď v Panameře. 190 dává na můj vkus moc malý odstup. Myslím si, že by si s tím vystačili (co do dieselů). Benzíny by mohly být řekněme zhruba +30 kW oproti dieselům, což ti dá těch 250 pro S. A Turbo by se mohlo pohybovat kolem 320 kW. To má svůj řád.
Nemá však smysl ztrácet čas spekulováním. Svůj názor jsem vyjádřil, přijde mi to zvláštní. Pozitivní zprávou je vzduchový podvozek, ten v tomhle segmentu myslím nikdo nenabízí.
Že je mezi dvěma "S" 60 kW a mezi Turbem a S 44 kW, to se mi nezdá. Označení mi k těm číslům moc nesedí. Pokud benzín není S, je to opravdu základ, tak je to o to komičtější.
Jinak Q5 končí na 230 kW v naftě a 264 kW v benzínu. X3 pak na 230/ 225 kW. A jestli jsou tohle "S", tak lze předpokládat, že Macan dostane ještě slabší motory. Takže bych se zdráhal říct, že začíná, kde ostatní končí.
A jak by ten silnější diesel označili? Macan Turbo Diesel? Také bych čekal, že přihodí něco silnějšího. Proto bych čekal, že tenhle motor bude jen Diesel. Neříkám, že nemůže přijít i něco nahoru. Ale v první řadě čekám, že naplno využijí stávajících označení. A znamenalo by to nejspíš tři diesely v nabídce.
Jinak Q5 končí na 230 kW v naftě a 264 kW v benzínu. X3 pak na 230/ 225 kW. A jestli jsou tohle "S", tak lze předpokládat, že Macan dostane ještě slabší motory. Takže bych se zdráhal říct, že začíná, kde ostatní končí.
A jak by ten silnější diesel označili? Macan Turbo Diesel? Také bych čekal, že přihodí něco silnějšího. Proto bych čekal, že tenhle motor bude jen Diesel. Neříkám, že nemůže přijít i něco nahoru. Ale v první řadě čekám, že naplno využijí stávajících označení. A znamenalo by to nejspíš tři diesely v nabídce.
Porschatko to iste zlepsi ,co sa tyka vykonu naftakov. Je na platforme Q5 a motory tiez su od Audi. Zatial to ma zostat tak, ze na zaciatku predaja bude mat 313konovy motor Q5 a neskorsie ho dostane aj Porsche.
Inak s novymi vyssimi vstrekovacimi tlakmi uz su dizle schopne vykonom plne konkurovat benzinu a politika Porsche preferuje benzin, cize to reguluju. >😒] >😒] >😒] :-! :-! :-! :-!
Inak s novymi vyssimi vstrekovacimi tlakmi uz su dizle schopne vykonom plne konkurovat benzinu a politika Porsche preferuje benzin, cize to reguluju. >😒] >😒] >😒] :-! :-! :-! :-!
Tak jednak Alpina neni tuningovej úpravce, žejo >😒]
A jo, Alpina 😁3 je standardní konkurent Porsche Macan. Ty víš snad vo jinym bližšim konkurentu? 😉
A jo, Alpina 😁3 je standardní konkurent Porsche Macan. Ty víš snad vo jinym bližšim konkurentu? 😉
Nevidim dovod preco by nemohol byt konkurentom. Na alpinu sa kludne mozes pozerat ako na AMG verzie Mercedesu.
Ještě slabší motor donedávna úspěšně prodávali v Cayenne i Panameře. A také to byl jediný diesel. V tom bych takový problém neviděl. Jen si podle mne nezaslouží "S". Lze očekávat, že v benzínových motorech bude podstatně širší výběr, jak je u Porsche zvykem. Menší SUV se neprodávají jen v Evropě.
Čo sa Ti na tej ponuke nezdá? Macan fakticky začína tam, kde konkurencia končí (X3 od 2,0 po 3,0, obdobne Q5, Macan na trojlitri len začína). Možno, že údaje o výkone nie sú stopercentné, ale +/- to bude tak, plus neskôr s určitosťou ešte silnejší dízel.
>😁 😉
Spíš čekám, že informace nejsou přesné. Nic proti motorům, ale takováhle nabídka mi prostě neštimuje.
Spíš čekám, že informace nejsou přesné. Nic proti motorům, ale takováhle nabídka mi prostě neštimuje.
No tak si ho prostě nekoupíš a vyšleš tím do Stuttgartu zcela jasný signál : tak takhle teda ne, soudruzi !! 😉
Jde mi čistě o výkon. Od S Diesel jsem čekal více. Tím spíš, když benzínové S (tady píší základ, ale předpokládám, že je to S) má 250 kW. Navíc je mezi Turbem a S nějak malý odstup. Prostě se mi to nějak nezdá.
To je zahájení, později nastoupí i vyšší ale i nižší výkon ve čtyřválci ........... a už se asi konečně dočkáme dlouho slibovaného biturbo dieselu, a Porsche bude první, druhé Audi a třetí ............ třeba Passat?
Hlavně jsem čekal, že S Diesel bude mít 221 kW. Nebo i víc, pokud by použili dvoustupňově přeplňovaný motor.
Na Porsche je to fakt slabota. Zvlášť vzhledem k už prodávaný konkurenci [odkaz] která dá stovku za 4,9 s, ale s třílitrovou naftou >😁 >😁 >😁 >😒]
Hele kterej vtipálek mi dal :no: ať si ho šetří až do Porsche nasaděj 2.0 TDI, to teprv vokomentuju >😒]
Ja rovnako predpokladám, že bude aj niečo slabšie, konieckoncov Porsche by si samo obmedzovalo trh, predsalen auto veľkosti X3 nepotrebuje trojliter turbo ako základ, notabene v dízli (keď X3 začína na 18d so 105 kW). Takže súhlasím s Tebou, že pôjdu nielen vyššie (biturbodízel), ale aj nižšie (možno štvorvalcový dízel).
Označenia samotné ma tak nevzrušujú a v turboére nevidím problém ani v tom, že dve verzie majú rovnaký motor, len inak prefúknutý. Je ale pravdou, že 44 kW sa javí málo pádny dôvod priplatiť si za Sko. Ale ako hovorím, presné cifry sa ešte môžu meniť a ten rozdiel zväčšiť.
Označenia samotné ma tak nevzrušujú a v turboére nevidím problém ani v tom, že dve verzie majú rovnaký motor, len inak prefúknutý. Je ale pravdou, že 44 kW sa javí málo pádny dôvod priplatiť si za Sko. Ale ako hovorím, presné cifry sa ešte môžu meniť a ten rozdiel zväčšiť.
Zaujimalo by ma, na aky trh sa idu ludia z Porsche sustredovat. Podla celkovej velkosti by som povedal, ze Europa, ale motory skor ukazuju na Ameriku. S jednym naftakom si na tejto strane mlaky podla mna velmi nepovyskakuju a hybrid to urcite nezachrani.