PR
Mnohem zajimavejsi bude pristi vydani Autotipu/Autobildu, ktere v Nemecku vyslo vcera. Tam se napr. docteme, ze se ma Yeti v pristi generaci prejmenovat na Skodu Sherpa :no: a je tam videt studie 4dveroveho kupe na bazi Octavie, ktera se predstavi v Zeneve - a pozor, neni to pouze nejaka pocitacova "fantasmagory", jelikoz ze snimku je videt opravdovy model jak na nem pracuje designer Kaban.
Sherpa by měl být ten model, co se nyní "jmenuje" Snowman. Sherpa je tradiční jméno Octavií předělávaných v šedesátých letech na Novém Zélandu na užitkové pickupy... Z toho důvodu by se mi Sherpa líbil víc, než poněkud trapný, prvoplánový Snowman.
Ale jinak díky za upozornění. 1+1= 2, tj. rozhovor se škodováckým bosem v aktuálním čísle + info v nové AB dávají na srozuměnou, že Octavia 4-door coupé opravdu přijde. A to škodovku pošle v soupeření s H/K o pořádný náskok dopředu.(Ne, že by se mi Kie nelíbily....).
Ale jinak díky za upozornění. 1+1= 2, tj. rozhovor se škodováckým bosem v aktuálním čísle + info v nové AB dávají na srozuměnou, že Octavia 4-door coupé opravdu přijde. A to škodovku pošle v soupeření s H/K o pořádný náskok dopředu.(Ne, že by se mi Kie nelíbily....).
jelikož je to AutoTip tak výsledek tuším dopředu,průměrnost a všestrannost vždycky vítězí😁 >😒]
Ovšem je taky pravda ,že současný Focus není nic pěkného na pohled a vevnitř to vypadá jak když má designér úchylku na malý nepřehledný čudlíčky..
Navíc podle všech dosavadních testů už nevyčnívá nad konkurencí jízdně a sportovností tolik,jako předchozí generace Focusu...tak jsem zvědav co se dočtu😁
Ovšem je taky pravda ,že současný Focus není nic pěkného na pohled a vevnitř to vypadá jak když má designér úchylku na malý nepřehledný čudlíčky..
Navíc podle všech dosavadních testů už nevyčnívá nad konkurencí jízdně a sportovností tolik,jako předchozí generace Focusu...tak jsem zvědav co se dočtu😁
[odkaz]
😄
[odkaz]
Takže to s testem sedí v obou případech. 😄
A rozdíly ve spotřebě sedí i s následujícím testem
[odkaz]
Cca 1 litr rozdílu tam prostě je. Z minimálních a maximálních spotřeb je patrné, že čím větší pila se jede, tím ten rozdíl má tendenci narůstat.