Videa
Pernik
4
hóóódně povedená bestie
Vie mi niekto vysvetliť, prečo sú v niektorých zákrutách na nordschleife použité panely? Je to robené zámerne na zníženie prejazdovej rýchlosti?
Přijde mi že řidič jede kudlu jako blázen (některý pasáže fakt na hooooodně na hraně možností auta). Že by to byl jen "zaměstnanec Mercedesu"?? >😁
Mercedes potažmo AMG zaměstnává řadu špičkových závodních jezdců. 😄
ale podle clanku to vypada ze si nejakej lakyrnik nebo svacinarka bez dovoleni vzali klice a strihli si kolo o pauze na obed
Upřímně, něco takovýho jsem si podle prvního odstavce představoval, než jsem viděl prvních pár sekund videa >😒]
jo jo, zvlast to kruty kontra v 2😁0 a neco... ale i vsechny ty dlouhy slidy... proste je evidentni, ze si to proste jen nocni vratnej sel zkusit...
>😁
>😁
To taky jeden dobrý sjezdař krotil jedno docela povedený, no asi nejlepší od olympijských kruhů [odkaz] >😁
To taky jeden dobrej gymnasta krotil jedno docela povedený, no asi nejlepší vod francouzskýho lvíčete [odkaz] >😒]
Bočné preťaženie sa bežne pohybovalo na hranici 1,4 až 1,6 G, raz som dokonca zazrel číslo 1,7 (čas videa 6:15, na budíkoch čas 6:06).
Preťaženie 1,4 bolo vidieť aj v rýchlosti 250 km/h.
Preťaženie 1,4 bolo vidieť aj v rýchlosti 250 km/h.