Novinky
Mig_35
2
Tak by se dala shrnout základní filozofie Subaru.
Přejít do diskuze
Naozaj sa ti paci terajsi Forester viac ako prechadzajuca generacia? Som jednoznacne opacneho nazoru.
Ze este niekoho neomrzelo skladat nepekne nazvy podla skomolenin viacerich slov, aby mali mega vyznam ? Aj tak si to vacsina nerozkoduje po precitani toho nazvu LEVORG... no parada..
Design subaru je cim dalej horsi, nemozem si pomoct, ten FORCE design s takymi hummerovskymi /americkymi/ prelysmi a malymi svetlami, velmi divne a nepekne 😢
Sice nova CVT linear uz funguje tak ako by sa na automat patrilo, urcite to bude zaujimave s 2x turbo motormi, no uplne vypustit manual... vidno pre ktory trh subaru vyraba auta ;-\
motory vyzeraju velmi slubne, boxer turbo bude mnam som zvedavy hlavne na tu 1,6 :yes:
Design subaru je cim dalej horsi, nemozem si pomoct, ten FORCE design s takymi hummerovskymi /americkymi/ prelysmi a malymi svetlami, velmi divne a nepekne 😢
Sice nova CVT linear uz funguje tak ako by sa na automat patrilo, urcite to bude zaujimave s 2x turbo motormi, no uplne vypustit manual... vidno pre ktory trh subaru vyraba auta ;-\
motory vyzeraju velmi slubne, boxer turbo bude mnam som zvedavy hlavne na tu 1,6 :yes:
Novy Forester vyzera oproti starsim generaciam omnoho lepsie, Outback takisto paradny a Legacy je krasny nazivo stale...Tribeca zaujme tiez vzdy a jedina najskaredsia mi paradoxne prijde Impreza 😄
lebo si pozri,co si tu v europe kupujeme,co nam chodi po cestach...keby sme nemali EU trio BWM-Mercedes-Audi...neviem,neviem.
Stale je to kombi...a nazivo vzbudzuje viac respektu ako Alltrack,XC70,Octavia Scout ci podobne v triede
[odkaz]
[odkaz]
predchadzajuci Forester je takisto fajn a je tiez krajsi ako predchadzajuce generacie...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]