Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mosler Consulier GTP: Nejošklivější sportovní auto světa je na prodej

19 komentářů

flyboyeda
>😁
flyboyeda
minimálně 11 lidí nemá vkus
gld
Ako špeciál na závodné okruhy ok. Aerodynamika a nízka váha víťazia nad dizajnom.
euro89
Nevypadá nejhůř a interiér se mi dokonce líbí. 😄 Nejošklivějším sporťákem je podle mě už půl století rozpláclej brouk. >😒]
poterienko
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
86aznoH
Tak při tomto pohledu už by pro zdejší diskutéry mohl být tento vůz dostatečně široký, když ten superb je takovej úzkej >😁
beibej
bože FUJ, pokud někdo neumí lepší kastli jak mám věřit, že to bude brzdit a zatáčet. to už i v čechách vznikají lepší auta viz Grafit nebo Lanta.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
86aznoH
Přidávám se 😄 jak jsem psal výše, škodovka si vzala ponaučení místních diskutérů, kteří žehrají nad úzkostí Superbu >😁
Adam Novák
:no: :no: :no:
Pekelná Micinka
Mě by spíš zajímalo, za kolik tu nádheru chtějí prodat. Protože rarit je na autotrhu dost.
Klaudius
Rekordy asi trhať nebude, ale aj tak, kusovka je kusovka. Navyše vzhľadom na krátky aktívny život aj celkom úspešná.
speeder75
V jiné diskuzi jsem četl dost trefný příměr. Vypadá, jako by ho navrhoval Homer Simpson >😒]
Pekelná Micinka
>😁 :yes:
Adam Novák
>😒] :yes:
Comprs
krása je relativní pojem, palec :yes: hezčí a zajímavější, než většina dnešní automob. produkce...
3_diamanty
zaujimavejsi mozno ano ale krajsi ako vacsina zutomobilovej produkcie? to rozhodne nie,

od tohto moslera je krajsia snad aj multipla 😉
Adam Novák
[odkaz]
Adam Novák
Na druhou stranu, bude to jezdit hezky - pokud to bude jezdit >😒]