Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Test: Renault Trafic L2H1P2 Combi Van 2.0 DCI - Šest plus čtyři

26 komentářů

Futurista
Tak po přečtení testu jsem si musel znovu přečíst test VW Tranďáka, a to se člověk nestačí divit, jak díky krásný češtině dokážou testéři jednu věc naprosto odepsat, aby jinde napsali, že ta samá věc je vlastně naprosto v pohodě... >😁

Např. ZDE: 66kW je strašně málo. Pro koho? Vždyť 66kW má i Kangoo a podobně.
U VW: 62kW není příliš silný motor, ale má výhodu v tahu od 1200 min-1. >😁

O srovnání silnějších verzí nemá smysl psát. 75kW vs 84kW v dodávce, no člověk by si řekl, že to bude sakra znát.

Zase jsem si mezi řádky řečetl, že koncernový kilowatty jsou silnější než ty kilowatty u ostatních. >😁 No ještěže je ten Silvestr.

PS: A pokud mi chce někdo chytrej zase psát, kolik se kde naměřilo na brzdě u VW, tak předem píšu, že se rád zase ze srdce zasměju. 😉
m.z.
Přesně tohle provedení provozuju, sedačky nelze sklopit dopředu. Je to možné jen u 3 řady sedadel.
Kvalita (interiéru) se mi naopak zdá lepší u Renaultu, v Jumperu palubovka drnčí, jak dětské chrastítko.
moreczech
jsou v Evropě nejprodávanější 14 let za sebou, i když jim letos na paty šlape VW. Výsledky budou co nevidět. A to jsou taky jediný dvě automobilky sic s rozdílným přístupem, který ty auta umí stavět. Kdo vyzkoušel pochopí. Jet s naloženou plechovkou od PSA je o život 8-s
m.z.
Nebo nikam >😁 Ale jinak mám s Traficama celkem pozitivní zkušenost (3ks).
Ada je zase tady
je nejlepší vůbec nekupovat a jít do VW s pohonem 4x4. Kdo si nevyzkoušel, nepochopí..
m.z.
Ada: 4x4 tvoří minimum prodaných dodávek, drtivá většina je předek, něco zadek a to zbylé promile tvoří 4x4, které si vesměs kupuji správci horských chat a energetické (stavební) společnosti.
Běžný dopravce, který namotá ročně 100tkm, by nechtěl 4x4 ani zadara.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kyklop
Skús odpovedať na otázku, dohoď nejaké fakty, dojmy... :-!
kyklop
intelektuálne sa obnaž a daj vedieť, prečo je jazda s naloženou plechovkou oživot...
Klaudius
"Odpověď na otázku, proč vůbec uvažovat o silnějším motoru pro Trafic Combi Van, jsme našli v ceníku."
Nemalo to byť, prečo vôbec uvažovať o slabšom motore?
Ada je zase tady
Pravdu mám, jen ty reaguješ na něco jiného. Meritem mého příspěvku je to, že dlouhá naložená dodávka s předním náhonem je neštěstí.
petrumr
petrumr
petrumr
petrumr
Klaudius
A je ďaleko lepší, hlavne ak vozíš objem a nie váhu (úplná väčšina prípadov).
kyklop
moreczech prská na všetko od PSA, zbytočne strácaš čas 😉
kyklop
Nešťastím sú tvoje príspevky. Netvrdím, že 4x4 nie je lepšie, ale veľká vačšina dodávavok, ktoré jazdia na cestách má predný náhon
kyklop
Autobatéria nezvykne odísť zo dňa na deň, takže ak začne mizerne štartovať, dáš ju vymeniť a hotovo. Žiadna dráma sa nekoná. Zatiaľ som nemal na žiadnom aute probleém s batériou (boli tam aj firemné autá staršiem ako 8 rokov)
Vranis
Nie je nad to ked pri -15C musis bateriu bud vymenit alebo aspom odokryt aby si sa k nej dostal so startovacimi kablami a trva to dobru tristvrte hodinu 😉
novice
Tak schvalne, kolik cca mas nacouvano?
kyklop
Vzhľadom k tomu ako často na autách meníš autobatériu je táto poznámka irelevantná. Vymení ju autoservis
Vranis
Asi si na nom este neskusal vymenit autobateriu 😉
Ham.
V roce 2012 prodal PSA v Evropě 319 tis. LCVček a ostatní výrobci, včetně Renaultu, který prodal 246tis., jsou daleko za PSA. A letos to nebude jiné.
moreczech
až budeš mít najeto co já nacouváno, nebudeš se takto ptát >😁
petrumr