Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

20 nejaktivnějších diskutérů roku 2013 na Auto.cz

216 komentářů

Emel
Hej, to není fér... rok ještě neskončil.
Emel
Minimálně na těch 3000 bych se jistě dostal.
Emel
V tom má jistě prsty GTI a jeho mocná koncernovwá klika, vliv kmotrů na redakci je šokující.
Nicco
GTI sa vyskytne iba v dikusii pod koncernom a je na 6-tom mieste. Z toho vidno, aky ma koncern priestor vo vsetkych tych Autotipoch.
Ondris
A to měl ještě 4 měsíce volno 😉
Nicco
Co, mali celozavodnu dovolenku v marketingovom oddeleni vo Wlkohrade?
novice
Celozavodni dovolena v marketingu takove firmy asi ne, mozna nemel pristup k netu 😄
Johny.Rico
>😁 :yes:
Jaros71
😄 >😒] :yes:
3_diamanty
myslim ze pre mnohych z nas nie je problem tu napisat aj 20-30 prispevkov denne co by sme v pohode boli na urovni 8 000 - 10 000 prispevkov za rok ale nahananie sa za cislami nie je cielom diskusie

ak si odmyslis kdejake kratucke prispevky smajlikoveho typu😒br />
:yes: , >😁 , 😒 , >😒] , :no😒br />
tak by sme tu mali vacsina z nas polovicne cisla
Emel
Vím, měl jsem tam dát mrkacího smajlíka... tedy, ten příspěvek a další dvě reakce sám na sebe neměla být honba za quantitou, ale ftip 😉
samael
Já napíšu 20-30 měsičně a zdálo se mi,že jsem poměrně aktivní diskutér,na zdejší špičku ale hodně ztrácím. >😁
Jaros71
Souhlas..na něco se ani snad nedá nic inteligentníko napsat.. 😉
novice
Nechces zacit pocitat pocet slov jednotlivych diskuteru? Bylo by to jiste zajimave a na chvili by te to snad zamestnalo >😒]
šmoula nešika
Možná to počítají od poloviny prosince jednoho roku do poloviny prosince druhého - tedy podle toho, co psali v článku.
-------
:yes: KIA-World :yes:
:yes: Kylie :yes:
:yes: petrumur grand :yes:
:yes: Barrichello :yes:
Ada je zase tady
Vasil :no:
-------
Kdo je Vasil :no: ? Jsi Vasil? Ať chceš nebo nechceš, někam patříš. Jak hodně však někam patříš, to už záleží jen na tobě. >😒]
Ondris
A co, počet palců a poměr palec/počet příspěvků zveřejněnej nebude? >😁
šmoula nešika
U mě to s lajky dost kleslo.
white label
Jsem rád, že se mi konečně podařilo zbavit se toho pomyslného "Černého Petra" a ještě víc mě těší, že v případě nicku _MT_ vítězí kvantita, snoubící s kvalitou, což se např. nedá podobně říct o druhé příčce, která se té první hodně blíží pouze kvantitou.
Doufám, že tento trend bude pokračovat a příští rok se mi podaří slézt z bedny úplně a možná se i postupně propracovat někam chvost TOP20 vedle woodyho. Nejdůležitější pro mě ovšem je, že zhruba polovina nicků z TOP20, jsou nicky, které mají úroveň výrazně přesahující celkovou aktuální úroveň webu (a další kvalitní nicky jsou i mimo TOP20), což je hlavní důvod toho, proč tady pravidelně chodím a chtěl bych jim tímto poděkovat. Nemusím je ani jmenovat, věřím že oni ví...

P.S. Překvapil mě výsledek Kylie, která tu letos působila poměrně krátkou dobu, takže pokud by tak brzy neodešla, byla by možná na první příčce ona.
A chybí mi v článku info o "skokanovi" roku...
pogo26
Asi ti v TO20 nejvíc chybí Topor1999, pokud mohu tipovat.
white label
Topper je (se svým novým nickem) druhý, ne?
pogo26
Pokud není ženská, tak s novým jménem začíná i nový život.
white label
Co se počtu příspěvků týče, tak s pouhou změnu formy nicku, tady "nový život" nezačíná, to by ani nemohl být druhý...
šmoula nešika
K tomu skokanovi by se pro ilustraci hodila data založení, která od oné modernizace stejně jako další údaje na kartě chybí. Já si profil založil někdy v září 2012 a s velkým podílem palců dal do konce roku asi 600 příspěvků, za letošek pak asi 1500 (podle redakci asi 1450), přičemž prostřední dvě čtvrtletí jsem byl téměř jen na blogu.
woody-alien
Umístění _MT považuju za vzácný případ toho, kdy četnost není na úkor kvality. Už jsem to psal kdysi, že jeho přehled a znalosti jsou na vynikající úrovni. Smekám. :yes:
white label
Počkej, počkej..., jak vzácný případ, vždyť tenhle případ se tu v principu opakuje již třetím rokem... 😲 >😁 😉
šmoula nešika
Nejlepší je ten těsně pod čarou, samozřejmě. 😉 >😒] :-! >😁
novice
Pod carou jsem mozna ja >😒]
Pod parou taky neni spatne byt (obcas) 😄
woody-alien
>😁 Myslel jsem to spíš obecně, ale když už ses ozval....ty se občas nehezky otíráš o vyjímečné vozy na F, a to se s kvalitou příspěvku neslučuje. >😒] 😉 Ale nevěš hlavu, takovej petrumr je na tom v mých očích ještě o něco hůř. >😁
white label
Tak tím si mě fuckt uklidnil... 😲 :😉 >😁

P.S. A nemám vůbec nic proti Ferrari, Fiskars, Favoritům, Formanům, Feliciím, Fabiím... a dokonce ani proti Folksvágenům... >😒]
_MT_
>😁
Johny.Rico
Tak tak white! Podepisuji se jedním dechem!

Kylie odešla, jsem rád, Odešla proč ale? Nějaké info?
Hammunasakra
Pár blbounů se do ní v diskuzi hodně vostře naváželo. Už si ty nicky moc nepamatuju, ale bylo to fakt hodně přes hranu. Ani rádobyvtipný prostě jen sprostý, tak napsala že tohle fakt nemá zapotřebí a bylo. I když moc nezapadala tak podle mě škoda
Ondris
Vzhledem k tomu, že to je grafomanka, tak bych se klíďo vsadil, že tu pořád je 😉
Jen zakamuflovaná.
Johny.Rico
Díky.
Ronault.
Přidávám se a souhlasím s hodnocení MT, za takového na přední příčce jsem rád.

Nevím kdo je skokan roku, ale vím, kdo je "propadák" roku, JÁ 😉 Z těsně třetího místa mimo TOP 20. Příjde mi až zvláštní, že tam v TOP 20 nejsem, protože až tak neaktivní si nepříjdu. Možná jen méně píšu a více čtu a možná ani to ne, prostě mám méně času... tak ti radím, více pracuj, jako já... třeba i dnes a teď 😉
-------
Co to meleš Ronaulte, nepij ten diesel.
Emel
Jen pro zajímavost... _MT_ je +- na svém, 5564 loni a 5945 letos. Takže svým způsobem je jeho první místo opravdu výsledkem toho, že jsi se přestal hádat s Kylie 😉.
_MT_
Kdyby tu byla Kylie, tak máme všichni tři více. Pravděpodobně o hodně. 😄 Mimo to mi ale přišlo, že WL tolik v druhé polovině nepřispíval. Bývalo ho vidět mnohem více, i bez Kylie.

PS: Bylo by zajímavé vidět to po měsících/ kvartálech. Minulý rok, pokud si dobře pamatuji, jsem měl cca 3500 v polovině. V druhé polovině roku jsem přispíval citelně méně. Letos mi to přijde podobné.
N6600
Ohladom _MT_ jednoznacne suhlasim.
Pripajam sa ku gratulacii a pripajam podakovanie. Len tak dalej!
_MT_
Čekal jsem, že letos budu někde k desátému místu. Není mi jasné, jak jsem to mohl bez Kylie udělat (diskuze s ní byly vždy zdrojem ohromného počtu příspěvků). 😄 Mám takový pocit, že tě chtěla letos překonat. Takže se s tím moc nemazala.

PS: Děkuji za všechny (případné) gratulace. Nevím kdy a jestli diskuzi přečtu, takže to vezmu takhle najednou. A všechno nejlepší v novém roce. 😄
poterienko
Kam tato negramotná fanatička zmizela? Už jsem tu ten její Shift dlouho neviděl.
Ondris
Tak já se jí nedivím - taky bych šel, kdyby mě polovina osazenstva posílala do PaďOuS a druhá polovina se řehtala mým neustálým (definitivním) odchodům a opětovným příchodům. >😁
novice
Naposledy prispivala 1.7. a jen pro zajimavost tedy prispivala prumerne 19,43 prispevky denne od zacatku roku po posledni prispevek 😄
Hammunasakra
Používej radši jen slova kterejm rozumíš >😒]
Kylie byla sice "Kylie", ale negramotná určitě ne 😄
Misanick
Taky se MI po ní DOCELA stýská, ale NEgramotná určitě NEbyla >😁 .
Hammunasakra
:yes: >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ronault.
A já si vždycky myslel, že má čeština je na daleko větší úrovni než-li tvá a asi jsem se pletl, jsem negramotný >😁
-------
Blbce nezměníš, blbec změní tebe.
novice
Kolik jsi jich v zivote potkal? >😁
-------
Když jsi něco zapomněl, tak nevíš, co jsi zapomněl? 😄
Ronault.
Minimálně jeho tatínek musel být... 😉
-------
Tatínek jsou jako jablka, i když si vyberete to nejhezčí, vždy je někde zkažené. 😉
novice
Ale no tak 😄
woody-alien
No vidíš, a jako na potvoru máš v tom příspěvku hrubku jako prase. 😉
Ja Prvni 123
no vidíš - a třeba mě tady docela chybí... věděla o autech víc, než většina místních e😜ertů.
No - a to se neodpouští.
Ale tohle jediné "vlákno" mi stačilo, abych se nedivil, že "odešla"...
😒
Kolouš
To je slušný. Nějak si to ale v kontextu mýho normálního rodinnýho a pracovního života nedokážu představit....
euro89
Asi tak. Takhle to vypadá, když někdo tráví pracovní/školní den u internetu. >😁 Jinak mě 1. místo docela překvapilo, protože v článcích, které zde čtu, se s tímto nickem zase tak moc nesetkávám...
petrumr
Kolouš
o Tvojí "autorecenzi" bych snad ani nestál... >😁
Ronault.
Tomu tvému splašku bez hodnoty říkáš recenze, jo? 😲
euro89
Vím, že je silvestr, ale nezačínáš s tím pitím nějak brzo? >😁 >😁 Takhle budeš v deset hodin pod stolem. >😒]
3_diamanty
vsetko je to relativne, nie je problem hodit zo 3 smajliky pod 5 clankov denne a za rok si na cisle 5500 prispevkov ani nevies ako 😉 a nemusis tu sediet priemerne ani 10 minut denne

ja som naopak prekvapeny ake male cisla su vpredu a ako malo sa tu podla tych cisel diskutuje ( zda sa mi viac toho ako vravia cisla ), za r 2012 boli vyssie cisla aj ked tiez nic extra

asi budem musiet pritlacit na pilu >😁 :yes: ale no ok, srandujem 😉
Kolouš
Víš, Toppere, mně na přečtení 5-ti článků 10minut nestačí. A abych dával smajlíky podle nadpisu... to ne.
šmoula nešika
Spíš je to malinko vyrovnanější. 😄
-------
Výsledky myšlení nemá být pocit, ale čin.
Ronault.
Takové diskuze tady probíhají vždycky... nedokážu si představit... bla bla bla...

Každý má jiné koníčky a zabíjení času. Já třeba večer nekoukám na televizi, ani když příjdu z práce ani... nikdy, televizi nevlastním, raději si zprávy přečtu na internetu z více zdrojů, co chci vidět, to si stáhnu a proto možná mám více času na diskuze. V podstatě místo večerní estrády v televizi stihneš přečíst všechny důležité autoweby i diskuze.
-------
Nepouštěj se do diskuze s hlupákem - ostatní by si tě mohli 😉
euro89
Takže ses nám tu přiznal, že jsi aktivním pirátem a všechny filmy, na které se chceš kouknout, si stahuješ na netu. Co dál? >😒]
Ronault.
Přiznám se a úplně mi to teď roztrhalo žíly >😁 😉 A taky piju alkohol, když je příležitost, dám si i doutník, mám rád dobré jídlo, mám rád ženy a jsem nezřízený erotoman... fakt se za to stydím 😢 >😁
petrumr
Ja Prvni 123
Ty fakt nemáš televizi?
A já myslel, že jsem jedinej blázen...

:-!
novice
Ne je Vas vic >😁
Ja Prvni 123
vás psáno s velkým V je vyjádřením úcty a zdvořilosti ve vztahu k druhé osobě jednotného čísla... podobně jako Ty, Tobě, Tebe...
Druhá osoba množného čísla je vždycky, ale VŽDYCKY psaná s malým vé...

>😒]
novice
Muze byt 😄 , ze skoly jsem uz par desetileti venku 😄 , treba si to pro priste zapamatuju >😒]
Ja Prvni 123
no to já taky... aleovládání vlatní mateřštiny mi přijde jako projev všeobecné kulturnosti.
Nikoliv samotného vzdělání.
To to jen usnadňuje.
Znám zedníka s krásnou češtinou, a nikdy jsem od něj neviděl pravopisnou chybu... a znám úplně "blbýho" PhD, Ing.,...
novice
Jak muzes napsat aleovladani dohromady? 8-s >😒]
Ronault.
Třeba píše uz mobilu, to on často.
šmoula nešika
To já furt. Ale ono to není poznat. Peru se s ním, píšu půl dne, napřahuji se s ním proti zdi, leč nebudu to šidit, ne? Jsem Čech, tak píšu česky, a ne tatarsky.
boost.
Psaní na iPadu je jedna hrůza, všechno trvá stokrát dýl, hlavně píšu s diakritikou. >😁
novice
Pis jak ti klavesnice narostla 😉
šmoula nešika
Mně iPad vyhovuje. Mobil už ne. 😄
Emel
Když už chceš být tak, ale TAK přesný, raděj si to ještě někde ověř... aby to nakonec nevypadalo, že mezery ve "všeobecné kulturnosti" máš sám 😉 .

Velké písmeno ve tvarech Váš, Vám, Vaše apod. slouží k vyjádření úcty. Při psaní úředního či jiného oficiálního dopisu bychom tedy měli napsat velké písmeno. Toto pravidlo platí pro oslovování jedné i více osob a dokonce i pro tykání

[odkaz]
Ja Prvni 123
nechce se mi to dohledávat... ale minimálně jsem to ve spojení s množným číslem ještě neslyšel.

V principu nejsem "hnidopich"... ale to speojení "Vás bláznů" opravdu tahalo za oči - a v tom, že velké písmeno slouží k vyjádření úcty se s "Tvým" zdrojem shodujeme...
😉
novice
Takze priste mam radeji napsat treba vas tupcu, aby to nedrazdilo Tve ok👋oci? Tedy spise tve neb posledni dobou se mi tve nazory/prispevky docela casto nepozdavaji >😒]
novice
Hezke, obcas se zadari 😄
Ronault.
Nepotřeboval jsem ji za studií a doteď mě to neláká. Zvažuji ji koupit jen pro kvalitnější sledování některých filmů. 😉
Ja Prvni 123
já ji vlastně někde mám!
Myslím, že v garáži... už to bude 10 let,co jsem ji tam odnesl, zasádrovaal anténní vývod... a od té doby jsem šťastnějším člověkem.

Mám k notebooku připojenej druhej, velkej monitor a kvalitní reproduktory. Na sledování filmů je to asi nejlepší.
A bez reklam... bez ulhaných politiků... a bez instantního "názoru".
😉
novice
Ma ten monitor uhlopricku vice nez 100 cm aspon a minimalne FullHD? >😒]
Neni problem si poustet filmy z kompu pres TV 😉
Ja Prvni 123
přes 100cm nemá - k čemu?
Ale Full HD jo.
A pouštět to přes televizi jistě jde... jen to není potřeba - jde to i bez TV!
>😒]
_MT_
Technicky vzato, jaký je rozdíl mezi televizí a monitorem? Jen vestavěný tuner, který má stejně řada lidí externě. A dalo by se argumentovat, že se vůbec neliší od monitoru, protože i DP, nebo HDMI potřebují nějakou elektroniku. Liší se jen použitím/ zaměřením, ale po technické stránce je to stejné zařízení.
Ja Prvni 123
>😁

Ale já přece nemám na mysli to technické řešení... ale právě tu "instituci".

😉
novice
TV je instituce? To jsou mi veci 😄 Vis o tom, ze ty instituce vysilaji i dokumenty? 😉
_MT_
Tak to se nedivím, že se na "televizi" nedíváš. Koho by bavilo stát venku před sídlem a pozorovat ho. >😒]
woody-alien
>😁 To mě teda nenapadlo. Ale je to inspirace. To by si lidi rozmysleli než přepnou na jinou stanici, kdyby věděli, že je čeká přejezd k jiné budově. >😒]
_MT_
Já tedy televize doma mám, i když televizní vysílání sleduji minimálně (pár hodin za měsíc).
boost.
Jojo. Obývák bez pěkné telky by se mi vůbec nelíbí. I když na ni koukám jen velmi, velmi sporadicky. Možná by to dalo tak hodinu a půl za měsíc.
novice
To me jede skoro furt i kdyz na ni koukam jen obcas jednim okem i ted 😄
Ale taky jsem mel asi 2 lete obdobi, kdy jsem nemel potrebu zapojit antenu do telky.
_MT_
Co do hodin jsem na tom velmi podobně. Filmy prostě preferuji na něčem větším než 80 cm. A alespoň se mají špunti na co dívat, když přijede sestřenice.
boost.
No vidíš, já se ani na ty filmy nedívám. Nevím proč, ale prostě se k nim nedokopu, ani když mám času docela dost. Rozkoukal jsem Sennu asi tak před rokem, dvacet minut a vypnul jsem to, byť jsem měl a stále mám chuť ho zhlédnout. Stejně jako mě ještě čekají Rivalové. A možná Kmotr by stál za to. Jediný, co si pustím, je v pátek jeden sitcom.

Asi to je tím, že mi civět dvě hodiny na film doma přijde zbytečnost, místo toho sednu na kolo nebo si zajezdím Nordschleife. >😁
Blue Sun
Já taky nemám televizi, už třináct let. Myslím, že tam zhruba tak dlouho nedávají nic moc zajímavého.
Gilgit
petrumr
Gilgit
petrumr
Hammunasakra
Tak to já i bez toho >😒]
Gilgit
petrumr
Gilgit
petrumr
Kolouš
o tom kdo nejvíce klesl vypovídá Tvůj příspěvek
Hammunasakra
:yes: >😁
petrumr
Kolouš
to je jedno jak jsem to myslel... 😒
petrumr
Kolouš
Nerozepisu. Promin. Vim, ze bys me jako vzdy diskuzne roznesl na kopytech. A o takove ponizeni ja rozhodne nestojim
😄
petrumr
jamp
Mas pravdu, je pravda, ze osel ma kopyta ? 😄
petrumr
3_diamanty
ty dusevne klesas kazdym prispevkom na tomto fore uz pekne dlhu dobu , citas po sebe vobec co pises?
petrumr
Kolouš
😒
-------
[odkaz]
Ronault.
Opravdu nemůžu za to, že tě nevybrali na testování Superbů do Vídně a teď se ukousáváš závistí 😉
Jinak klesá tvůj profil hlouběji a hlouběji, v podstatě do diskuzní žumpy. 8-s
-------
Jsi zase zbláznil, neumíš se chovat ani slušně psát, tak čemu se divíš?
Ronault.
1. nediskutuji s duševně chorými
2. nediskutuji s těmi, co mají více účtu pro vzájemné poplácávání po zádech
takže Aloha
-------
Když nevíš, co dělat, udělej první pitomost, která tě napadne, ať už je jakákoliv. Ti šikovnější stále nové diskutuji s duševně chorými?
petrumr
novice
Boze za co ho trestas? 8-s
Blue Sun
Jeho nebo nás?
Nerez
Za tohle by jsi zasloužil trvalý BAN. Doufám, že to bude vyslyšeno...
petrumr
Nerez
Bože, ty mi dáváš >😁 >😁 >😁
Člověk s Fábií HTP mi bude vykládat, že můj Opel je pro důchodce >😁 >😁 >😁
A to, že ty jsi vystříkanej ze škodovek neznamená, že ostatní jsou z nich vystříkaní taky...
Ozzman
Měl sem za to, že si muž středního věku, sice působíš často dost pomateně (některé tvé příspěvky jsou dost rozporuplné), ale tímhle, co si zde napsal vypadáš na 12tiletého haranta, který pozbývá slušného vychování.... doteď sem tě bral tak nějak s rezervou, ale teď mužu s klidem na duši říct, že jsi blbec..... :no:
GTI
Je to prosté: Do patnácti šoupej nohama, do dvaceti poslouchej, do třiceti naslouchej, do čtyřiceti šeptej, do padesáti mluv, do šedesáti piš, a do sedmdesáti čti...

Totiž, byly doby, kdy ti, co psali, uměli číst a ti, co četli, uměli psát. Dnes ti, co neumí psát, čtou a ti, co neumí číst, píší. Možná by bylo lepší, kdyby ti, co neumí číst, četli, a ti co neumí psát, psali. Ovšem jediná cesta je ta, když ti, co píší, nečtou a ti, co čtou nepíší. Protože pokud by psali ti, co čtou a četli ti, co píší, nebylo by možné, aby četli ti, co neumí psát a psali ti, co neumí číst. Konečně ta nejhorší z variant je, že všichni píší a všichni čtou. To už je fakt snad lepší, když nikdo nečte a nikdo nepíše…

Diskuse jsou samozřejmou ozvěnou stavu, v jakém se nalézá společnost jako celek. Redaktoři se mohou upsat, utestovat, málo platné, jak někomu šlápnou na kuří garáž, je oheň na střeše. Naštěstí je tu dost kolegů s nadhledem a zkušenostmi. Ti průběžně oceňují vskutku jedinečnou redaktorskou práci, a elegantně - s úrovní slušně vychovaného člověka, gentlemana - přechází občasný garážový ústřel.

Apeluji tedy na diskusní slušnost, zejména dutohlavné prosťáčky volám ke zdrženlivosti, ke zdrženlivosti výrazové i úvahové, je-li tedy vůbec jaká... Zkušené garážové mistry pak chválím za kvalitu příspěvků, za kvalitu odbornou avšak i za kvalitu lidskou... Mimochodem, je to zajímavé - zpravidla ti, kteří mají co napsat k autům, umí to sdělovat slušně, přitažlivě a čtivě. Čím pak to asi je? 😄

A tak všem slušným kolegům, a je jedno, zda letos napsali příspěvky tři nebo tři tisíce, je jedno, jestli mají tři garáže či jen tři plakáty, zde tedy pouze a jedině slušným a čestným kolegům přeji v příštím roce ostré a tvrdé péro, péro, které opět vypíše do světa ty pravé pravdy garáže, pravdy silnic, pravdy čtyř kol. Nejsou totiž velká a malá auta, nejsou ani auta levná či drahá, jsou jen malé a velké mozky, jsou jen levné a drahé... myšlénky.

BRAVO DISKUSE :yes: :-!
Kolouš
:yes:
Hammunasakra
Jako hlavní místní slušňák dávám :yes: 😄
petrumr
white label
:yes: :yes:
Emel
Všichni čtou a všichni píšou... to mi nepřijde jako taková tragedie. Ideálně nejprve čtou, poté píšou... a poté ještě po sobě čtou.

Ale apel na diskusní slušnost rozhodně podepisuju 😄
jamp
Toto je najlepsi prispevok tento rok a redakcia ho mohla prevziat do clanku ( samozrejme s uvedenim zdroja ).
Pravdivost prveho odseku mozu potvrdit sedemdesiatnici, kam mam ja z obdobia mluveni daleko a podla aktivit prisluchajucich mojmu veku by som nemal ani pisat a ani citat, nastastie to na mna este caka...
V druhom odseku som sa zacal stracat, nastastie som docital po najhorsi a v zivote najcastejsi variant 😒
Tento silvester by som sa aj napriek odstrelom rad vyhol ohnu na streche susedov a aj mojej.
Apel na slusnost padne opet na velku plochu...puste.
Posledny odsek mi ako slovakovi s malou znalostou cestiny zamotal hlavu a vratil ma do druheho odseku. Nastroj na pisanie ma byt ostry s vecnou naplnou atramentu, myslim, ze spravne sa nazyva pero. Peeero tvrde ( nie ostre ) >😁 patri do inej diskusie, ale ako pan vo veku mluveni viac ocenim tvrde peero ako ostre pero ( zena to tiez castejsie uzije od doby, ked kreditka nahradila sekovu knizku ku ktorej ostre pero bolo podmienkou nutnou, nie vsak postacujucou ).

Bravooo GTI, v tvojom priani si kazdy nieco nasiel, a aj ja 😄 :yes: :yes: :yes:
Emel
Když všichni čtou i píšou, to není zase tak zlé... to znamená, že nejen píšou, ale i... hm, čtou 😄 . Nejlépe číst po ostatních, psát za sebe a poté číst po sobě.
Th0r
Ten tvůj první odstavec to je názor typickýho bolšána. To si pamatuju z dětství. Jsi mladej, drž hubu, nic jsi nedokázal. Mluvit můžeš až něco dokážeš nebo ti bude milion, jinak jsi méněcenný a nemáš právo na názor. Jako vždy :no:
Pekelná Micinka
Ten druhý odstavec jako by napsal Sir Humphrey Appleby :yes: >😁
Ronault.
:yes: :yes: :yes:
donPedro
😄 :yes:
MariAchi
rohYpnol
No upřímně - máš zásadní nedostatek minimálně v jedné věci: mezi uměním číst a uměním psát existuje mezičlánek, podle mě dost podstatný - umění myslet >😒]
A druhou poznámku se neodpustím - kovářova kobyla chodí často bosa, proto by bylo fajn, kdyby to, co jsi napsal, platilo pro všechny bez VWyjímky :-!

Ale globálně ti dnes dávám :yes:
Klaudius
Tušil som, že so svojimi celkovo 160 príspevkami nemám na umiestnenie šancu... 😢
petrumr
šmoula nešika
Tak zkus příští rok skokana. 😄
vrkuboy
Mám-li být upřímný tak jsem rád že jsem se v tomo žebříčku neumístil. Méně kecat více jezdit 😉
petrumr
vrkuboy
Ano ale je to stejně smutný jako si o holkách jen povídat 😉
Nerez
Tady jsi udeřil hřebíček na hlavičku. To na Petra pasuje jak ulitý >😒]
_MT_
"Méně kecat více jezdit" :yes: 😄 Když ono kliknout vedle, něco přečíst a napsat pár slov je mnohem rychlejší, než sjet do garáže, vymotat se ze zástavby a provětrat auto.
Ja Prvni 123
copak o to,rychlejší to je... ale prostě to není ONO!
😉
Myslím...
_MT_
Pointa byla, že krátkých oken mám mnohem víc než dlouhých.
Trollerson Vogelstein
[odkaz]
petrumr
idam.i
Mńa napríklad udivuje,ako málo ĺudí, tu "diskutujúcich", má tu svoje auto. 8-s
novice
Jedno auto mi stoji pred barakem, druhe za, tady se mi zadne davat nechce, aspon prozatim, treba jednou nazor zmenim 😄
Emel
To je snad věc každého soudruha, ne? Kdo má touhu se o to podělit, ten se podělí. U spousty lidí je jejich auto veřejné tajemství...
jamp
správne, ušetrí to kopec závisti, lebo niektorí by sa nemuseli vyrovnať s tým, že iní majú možno lepšie 😉 ( a to nehovorím, že pri dostatočnej trpezlivosti skoro každé auto cenou padne na úroveň lepšieho bycikla ) . Ak by to bolo pre diskusiu povinné, tak navrhujem dať profily všetkých vlastnených áut a poslať redakcii overené kópie techničákov, stav tachometra, hĺbku dezénu pneu, faktúru, možno aj či má garáž, ak má, tak akú veľkú, či je vykurovaná, ... ešte že je silvester >😁
V profiloch až na pár výnimiek chýbajú problémy auta a spokojnosť zo servisom ( človek to ťažko zisťuje kade tade a tam, kde je kolega spokojný, ja som bol nasr...dený ).

Takto nejako začal vítězný únor, pred tým VŘSR ktorá bola kvôli utajeniu v novembri >😁 , pád bastily a iné demokratické činy... A možno sa bude na doporučenie menového fondu podľa toho zdaňovať, najskôr u nás a potom u vás...Mal som vraziť viac do toho ohňostroja, decká by mali väčšiu radosť a čo buchne, to sa nedaní :-!
Vida, opět tu lidé posuzují něčí inteligenci... na to platí jediné a léty prověřené - naráží-li někdo na něčí IQ, má setsakramentské problémy s tím svým... jinak vše dobré do nového roku 😄
Ondris
O inteligenci jsi tu napsal jen Ty.
Zároveň, nevidím důvod, proč bych nemohl konstatovat fakt, že jeden je blbej jak dlabaný necky a druhá zase trpí stihomamem a grafomanií. A to jsem chytrej jak rádio >😁
O inteligenci psal GTI, a to rovnou do nadpisu svého příspěvku.
Ronault.
A jak bys prosím chtěl hodnotit inteligenci než dle psaného a mluveného projevu? Podle poměru velikosti pravé nohy a levé paže? 😲
Hodnocení něčí inteligence nepatří do automobilové diskuse. Někteří se však tomu oddávají, což nepovažuji za hezké.
-------
:yes: 😉 :yes:
Ronault.
Něčí inteligenci hodnotíš vědomě či podvědomě když jeho příspěvek čteš, jestli to napíšeš či nenapíšeš nic na realitě nemění, jen jsi více či méně upřímný. V podstatě když někomu řeknu, že je blbec a jednám s ním jako s blbcem je v důsledku stejné jako když s ním jednám jako s blbcem a neřeknu mu to. Možná je to ještě krutější, protože ten blbec je před ostatními za ještě většího blbce, i když to neví 😉
Ondris
Případová studie😒br />
Diskutér napíše, že Ferrari stojí za houby, protože do něj nedáš vánoční stromeček a vzhledem k výfukům uprostřed ni vozík nepřipojíš. Navíc žere 18 litrů/100km v kombinovaném cyklu.

Co odpovíš?
A) Nic
B) [odkaz]
C) O této problematice bychom měli rozvinout dlouhou a velmi seriozní diskusi
D) Jsi zdravej, woe?

Vsadím se, že 99 % respondentů by odpovědělo D). A rozhodně to není proto, že by byli neslušní nebo zlí.
Tak ať se v příštím roce daří, teď je čas na pivo, obložený talíře a turnaj v Grand Prix 2. Peace! 😄
Pekelná Micinka
Vypálím z děla! Mašinkvér je na hovmo.
petrumr
novice
A je to tak dulezite si pamatovat, kolik kdy stala vymena ridicaku? >😒]
petrumr
novice
Ale dva je vic nez jeden/jedna >😒]
petrumr
Ronault.
Život musí být tak krásně nekomplikovaný, když máš tak jednoduchou logiku, já Ti opravdu závidím. >😒] Dobrý řidič je ten, který ví kolik stojí výměna řidičáku, dobré auto je to, kde se dá zapojit tažné... rozkošné.

Prostě musíš být šťastný člověk.... však statistiky nelžou, když tvrdí, že s rostoucí inteligencí stoupá počet lidí s depresí a stoupá výskyt sebevražd. :yes:
petrumr
Klaudius
Ty fakt píšeš ako primitívne tupé hovädo, a že som už videl kdejakých exotov. 8-s
petrumr
eliot
A kam poslat tebe?
Pekelná Micinka
Letos jsem to flákal, tak nejsem ani ve dvacce. Nu což, jsou krásnější věci v životě lidském.

Vše nej a mnoho klidných kilometrů Vám všem!
šmoula nešika
Tak tak.
Klaudius
Pekne napísané. Takže všetko naj. 😉
Pleskot
A co takhle vyhlásit nejlepšího redaktora, já hlasuju pro pana VWaverku - mně si získal tím, jak okatě fandí VW.
petrumr
Hammunasakra
Nechtěls říct nestydatě pVWotlačuje? >😒]
JaMM
uz 1. decembra. To by bol iny "diskus" srumec o titul! 😉
Adam Novák
Nejsem tam, takže jsem kvalitní diskutér.
BRAVO JÁ :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Ronault.
Já snad letos hned na nový rok upadnu do deprese >😁

Můžeš nám nějak logicky vysvětlit, kde jsi přišel na tuto nepřímou úměru, pokud víš, co nepřímá úměra znamená?
Pokud tady někdo napíše 0 příspěvků, tak je nejlpší diskutér?
Ja Prvni 123
půjdete po cestě kolem lesa - víte co je to les?
Les je skupina stromů - víte,co je to strom?
...

😉
Adam Novák
Růstová forma vyšších rostlin - víte, co je to forma?
Forma je kategorizační jednotka třídění půd - víte, co je to jednotka?

...

(Zdroj: cs.wikipedia.org)
Klaudius
Zas sa niekto na Silvestra nudil, a konečne krvopotne dočítal Švejka...
Ale chápem, že si z toho happy. Nakoniec, keď som Osudy dobrého vojáka Švejka čítal prvý raz, tiež som všetkému hneď nerozumel. To vieš, chlap nie je vo veku 11-12 rokov ešte taký rozhľadený...
petrumr
Klaudius
Niekto tu má problémy s chápaním. Kefalín, čo si predstavujete pod takým slovom irónia?
petrumr
eliot
Hlavně, že v tom máš jasno 😄 😉
Klaudius
Čiže ty iróniu nepoužívaš - ok, tak sa nedivím, že ju nepostrehneš. 😉
Ronault.
Ironie ti jak koukám, nic neříká.

Svým vulgárním příspěvkem jsi ublížil jen sám sobě, brzo to poznáš.
petrumr
Adam Novák
Jestli si uživatel Ronault. myslí, že uživatel petrumr grand dostane BAN, tak já ho ujišťuji, že se plete. Jestli si ovšem uživatel Ronault. nemyslí, že uživatel petrumr grand dostane BAN, tak já ho ujišťuji, že se omlouvám. A pokud uživatel petrumr grand dostane BAN, tak já ujišťuji uživatele Ronault., že se omlouvám za svůj nepřesný odhad.
novice
Ty si vul >😁 , ale pobavilo :yes:
Ozzman
Tak jistě, tvá kvalita je neoddiskutovatelná >😁 Už se těším na tvé jasné volby pro rok 2014! >😁
ozawasan
tak je tu další žebříček. Přečetl jsem ho - a ................. vyplakal se do svého plyšového medvídka. Co vyplakal - řval jsem jako pavlačová drbna, když jí unikne to, že soused ze třetího přefikl domovní důvěrnici a navíc se to dozvěděl dřív trafikant, než já.....
Kde je třídně-příspěvková spravedlnost? Jak může nějaký počet příspěvků vynést na vrchol ty či ony? Jak si to zaslouží dělný lid diskuzí, že právě oni? Proč nevychází průběžné výsledky? Proč? No ptám se Vás komu to prospívá? Vždyť kdybych to býval věděl, tak bych denně napsal ještě víc blbostí a dostal se do pomyslné síně slávy.... Pak bych z první příčky s ohoblovanou klávesnicí i duší od blbostí mohl konečně ulehnout vedle své vyvolené a říci - jsem jednička....

Tak jestli jste předchozí řádky brali vážně a vyjajkovali jste v návalu spravedlivého chocholouškovství ty správně negativní fíčury.....vychladněte jak směs v chladiči....

Ono výše to pár lidí, kterých si na tomto serveru za jejich příspěvky vážím, už napsalo.......
Takže za mne těm na prvních příčkách gratuluji a jsem jen rád, že se v pár případech shoduje s lidmi, které si "rád přečtu".

jo a PS - i když s někým nesouhlasím a vyloženě mi dráždí svaly tam, kde končí strava, tak jsem rád, za to, že píše,páč mi to tříbí smysly a kdo si neuvědomuje, že nemá patent na rozum, ať si přelepí plakáty..........
white label
woody-alien
:yes😒br />
"a jsem jen rád, že se v pár případech shoduje s lidmi, které si "rád přečtu". Jen aby ta chvála petrumrovi nestoupla do hlavy. >😒] 😉
Klaudius
Klaudius
Adam Novák
Bezva ozawasan si mě váží 😄
ozawasan
doufám, že Ti ta radost vydrží, až dorazí faktura. To víš, tenhle marketing není charita.... 😉
šmoula nešika
:yes: 😄